Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tendertendere

332 $ advanced 600 tl sayılır
    sanalpazarcılardan 680'e almak daha mantıklı gibi

çinden 600 liraya gelecek teli sanal pazarcılar 1000 liradan aşağı ağızlarını açmaz. hele bi telefon çıksın satılmaya başlasın. kıvırmaya başlarlar yakında biz g3 için demiştik diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

Slm arkadaşlar bir süre forumda yoktum.millet g4 ten caymaya başlamış :) Ben bizzat üretici ile irtibat kurdum su an g4 un dagıtımına başlamadıklarını sadece deneme maksatlı buyuk satıcılara gonderdıklerını ancak bunların test amaçlı oldugu için güvenilmemesi gerektiğini söyledi.O g4 elinde oldugunu ıddaa eden buyuk ihtimal test ürünlerini millete kakalamaya calışıyordur bılgınız olsun...

birde thl ye sırf isminden dolayı çakma demişler :) en sinir oldugum kullanıcı tipi görmeden kullanmadan çamur atan tiplerdir burdada bolca mevcut....Cubot düşünen arkadaşlar elime bir adet gecti biraz kurcaladım şekil olarak güzel ancak takılmalar oluyordu benım aldıgım telefonda bilginiz olsun malzeme kalıteside pek saglam değil...kamerasıda pek saglıklı değil...

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim cubot almaya karar vermiştim ama(bataryası için) senin yazdıklarından sonra fikrim değişti

• Bu aliexpressteki satici siyah kasa da satiyor lakin fiyati kazikmis .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

332 $ advanced 600 tl sayılır
    sanalpazarcılardan 680'e almak daha mantıklı gibi

çinden 600 liraya gelecek teli sanal pazarcılar 1000 liradan aşağı ağızlarını açmaz. hele bi telefon çıksın satılmaya başlasın. kıvırmaya başlarlar yakında biz g3 için demiştik diye.

Siz sanalpazardakiler dolandirici olabilirler diyorsunuz ? ben acikcasi erteleyip taksitle odeyecektim, once urun meydana cikacak yani. Saticinin fiyati 680 de fix zaten rekabet daha otesine izin vermez, daha yukari cikarsa gider pasaportlu optimus 4x alirim. Hazir fiyati sabitken onden g4 numune alip sonra bir iki tane alabilirim. O kadar sozlesme belge var, adamin oturdugu yer belli biliyorum bana dolandirici gibi gelmedi acikcasi

• quote:

Aramızdakı fark bu işte ben telefonu alırım kurcalarım yorumumu yazarım sen anca mılletın koydugu videoları izlerin yorum yaparsın...iphone 5 sahibi olunca telefondan anlayan adammı zannediyorsun kendini :) Merak etme benım ingilizcem ikimizede yeter...Beni burada az cok tanıyan arkadaş vardır ..Sen ismini begenmedin diye bir telefon çakma olmaz....

Madem telefonu alıp kurcalıyorsun, bir videoda sen çekte bizde görelim ha ne dersin? Aksi halde dediklerin hiç bir şekilde objektif olmuyor.
    iPhone 5 sahibi olunca telefondan anlayan değil, teknolojiye para harcayan biri oluyorum. Forumdaki bazı kişiler gibi bütün birikimim ile 200$ lık Android telefonu zar zor alsam, hakkında tek kötü laf etmezdim doğal olarak.

ThL nin başka telefonlarını gördüm 6577 li, arkasında teknoloji mutlu hayat yazmıyor, sadece ThL yazıyor.
    Ayrıca telefonun kasası bildiğin S3 çakması, arkasındaki yazılar zaten cabası. Çakma tasarıma sahip çakma telefonun neyini savunuyorsun be adam? Sağda solda yazı koymasınlar, bu haliylede alırız. Çok mu şey istiyoruz?

• G4 ün çakmasıda var beyler haberiniz ola tufaya gelmeyin benden size söylemesi.
  • g3 kullananız yokmu..biraz görüş paylaşsında neyin ne oldugu anlaşılsın.. bildigimiz 1 mp kameraya 15 mp yazılan çin mallarındanmı yoksa zte huwaei gibi kaliteli ürünlermidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

G4 ün çakmasıda var beyler haberiniz ola tufaya gelmeyin benden size söylemesi.

hocam ne yaptin sen, sogudum telefondan bir anda. Cakmasi daha cikmamistir, daha orjinal kasanin sekli semali belli degil cakmanin cakmasi turedi hemen. S4 un var mesela s4 cikmadan 6589lu dolu cakmasi turedi. Ama g4 te biraz zor gibi geldi simdilik...

• quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Aramızdakı fark bu işte ben telefonu alırım kurcalarım yorumumu yazarım sen anca mılletın koydugu videoları izlerin yorum yaparsın...iphone 5 sahibi olunca telefondan anlayan adammı zannediyorsun kendini :) Merak etme benım ingilizcem ikimizede yeter...Beni burada az cok tanıyan arkadaş vardır ..Sen ismini begenmedin diye bir telefon çakma olmaz....

Madem telefonu alıp kurcalıyorsun, bir videoda sen çekte bizde görelim ha ne dersin? Aksi halde dediklerin hiç bir şekilde objektif olmuyor.
    iPhone 5 sahibi olunca telefondan anlayan değil, teknolojiye para harcayan biri oluyorum. Forumdaki bazı kişiler gibi bütün birikimim ile 200$ lık Android telefonu zar zor alsam, hakkında tek kötü laf etmezdim doğal olarak.

ThL nin başka telefonlarını gördüm 6577 li, arkasında teknoloji mutlu hayat yazmıyor, sadece ThL yazıyor.
    Ayrıca telefonun kasası bildiğin S3 çakması, arkasındaki yazılar zaten cabası. Çakma tasarıma sahip çakma telefonun neyini savunuyorsun be adam? Sağda solda yazı koymasınlar, bu haliylede alırız. Çok mu şey istiyoruz?

Arkadaş yazmayayım diyorum ama genede dayanamıyorum... Biz bir telefona -senin deyişinle- bütün paramız olan 200 $ verince teknolojiden anlamıyor mu oluyoruz... O yüzden mi telefonumuza laf söyletmiyoruz... Öncelikle tişört seçimi ile elektronik eşya seçimini kıyaslayan birisine nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bu forumda olma sebebimiz teknolojiye para harcamamak değil verdiğimiz paranın hakkını almak... 200$ lık telefona marka hakkı olarak üstüne 800$ daha ekleyip 1000$ vermemek...

Şu konuda iyice anlaşılsın bir telefonu diğer telefonla karşılaştırırken arkasındaki bu yazı olmasaydı alabilirdim demek arkasındaki yazıdan rahatsız olmak başka birşey o ürüne çakma ötesi çakma diye çamur atmak bambaşka birşey...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan
    Arkadaş yazmayayım diyorum ama genede dayanamıyorum... Biz bir telefona -senin deyişinle- bütün paramız olan 200 $ verince teknolojiden anlamıyor mu oluyoruz... O yüzden mi telefonumuza laf söyletmiyoruz... Öncelikle tişört seçimi ile elektronik eşya seçimini kıyaslayan birisine nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bu forumda olma sebebimiz teknolojiye para harcamamak değil verdiğimiz paranın hakkını almak... 200$ lık telefona marka hakkı olarak üstüne 800$ daha ekleyip 1000$ vermemek...

Şu konuda iyice anlaşılsın bir telefonu diğer telefonla karşılaştırırken arkasındaki bu yazı olmasaydı alabilirdim demek arkasındaki yazıdan rahatsız olmak başka birşey o ürüne çakma ötesi çakma diye çamur atmak bambaşka birşey...

Yahu yaran mı var gocunuyorsun? 200 dolar verince anlamıyorsun yazdım mı ben? Kötü bile olsa kötü demezsin bütün paranı verip aldığın ucuz telefona onu diyorum ben. Ayrıca merak etme 1000$ vermedim iPhone a, yurtdışında yaşamanın avantajı işte 700$ a aldım (VAT iadesi ile).

Telefona çamur attığım yok, düşüncelerimi paylaşıyorum burda. Arka kapağında bu kadar çakma yazı / slogan olan başka bir telefon modeli yok! O kadar telefon modeli var, illa gidipte içinde en kıro en maganda olanını mı almak zorundasınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

g3 kullananız yokmu..biraz görüş paylaşsında neyin ne oldugu anlaşılsın.. bildigimiz 1 mp kameraya 15 mp yazılan çin mallarındanmı yoksa zte huwaei gibi kaliteli ürünlermidir

bende su an newman n1 var ama arkadasıma jiayu g3 aldık. Bence fiyat performans olarak çinliler yavaş yavaş çakmadan çıkıp kendini geliştirdi diye düşünüyorum. Gayet kaliteli telefonlar jiayu olsun newman , umi , thl gayet iyi telefonlardır Ben newmanı ilk elime aldıgımda camerasına baktım üst derece gayet iyi performans olarakta 700-800 tllik telefonlarla performansı eşdeğer diyebilirim. Markası var diyede bi telefona 1000 tl verilmez düşüncesindeyim bende :)
  • quote:

Yahu yaran mı var gocunuyorsun? 200 dolar verince anlamıyorsun yazdım mı ben? Kötü bile olsa kötü demezsin bütün paranı verip aldığın ucuz telefona onu diyorum ben. Ayrıca merak etme 1000$ vermedim iPhone a, yurtdışında yaşamanın avantajı işte 700$ a aldım (VAT iadesi ile).

Telefona çamur attığım yok, düşüncelerimi paylaşıyorum burda. Arka kapağında bu kadar çakma yazı / slogan olan başka bir telefon modeli yok! O kadar telefon modeli var, illa gidipte içinde en kıro en maganda olanını mı almak zorundasınız?
    Koyu olarak belirttiğim cümlenle ilgili olarak bizim forumda olma amacımız kendimiz kötü bir ürün alsak bile diğerlerinin almaması için uğraşmak, o yüzden kötü ürüne çok kolay kötü deriz merak etme... "Bütün paranı verip aldığın" ifadesini ise yorumsuz bırakıyorum sen ne anlamak istiyorsan nasıl olsa onu anlayacaksın... "Ucuz telefona" ifadesi içinde sayfalarca şey yazılmış ama gene belirteyim bizim amacımız telefonun ucuz olması değil fiyat/performans olarak iyi olması... Yoksa burada tartışmadığımız yüzlerce android telefon var... Konumuz THL olduğu için söyleyebilirim hiç te Çin'den alınabilecek en ucuz telefon değil... Jiayu, Umi, Amoi, Newman gibi markalarla kıyaslarsan fiyatını ne demek istediğimi anlarsın....

• quote:

Koyu olarak belirttiğim cümlenle ilgili olarak bizim forumda olma amacımız kendimiz kötü bir ürün alsak bile diğerlerinin almaması için uğraşmak, o yüzden kötü ürüne çok kolay kötü deriz merak etme... "Bütün paranı verip aldığın" ifadesini ise yorumsuz bırakıyorum sen ne anlamak istiyorsan nasıl olsa onu anlayacaksın... "Ucuz telefona" ifadesi içinde sayfalarca şey yazılmış ama gene belirteyim bizim amacımız telefonun ucuz olması değil fiyat/performans olarak iyi olması... Yoksa burada tartışmadığımız yüzlerce android telefon var... Konumuz THL olduğu için söyleyebilirim hiç te Çin'den alınabilecek en ucuz telefon değil... Jiayu, Umi, Amoi, Newman gibi markalarla kıyaslarsan fiyatını ne demek istediğimi anlarsın....

Şimdi sert taşa çarptın işte. THL mi daha pahalıymış Jiayudan Newman dan? Senin bu telefonların çindeki satış fiyatından (RMB) haberin yok tabi.
    Oldu olacak THL yi en kaliteli çin telefon üreticisi ilan ette tam olsun.

• quote:

quote:

Şimdi sert taşa çarptın işte. THL mi daha pahalıymış Jiayudan Newman dan? Senin bu telefonların çindeki satış fiyatından (RMB) haberin yok tabi.
    Oldu olacak THL yi en kaliteli çin telefon üreticisi ilan ette tam olsun.

Herhangi bir taş göremiyorum ben yolun ortasında... Senin tezin THL'nin çakma ve ucuz olduğu yönündeydi... Açıkca mesajını konuyu saptırma girişimi olarak algılasamda buradaki arkadaşların tanıklığında MTK6577 chipsetli THL W2, W3, W5, W7 modelleri ile MTK6589 lu THL W8 modelini bahsettiğim markaların muadili modellerinin satış fiyatları ile karşılaştırmaya var mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1993

quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

g3 kullananız yokmu..biraz görüş paylaşsında neyin ne oldugu anlaşılsın.. bildigimiz 1 mp kameraya 15 mp yazılan çin mallarındanmı yoksa zte huwaei gibi kaliteli ürünlermidir

bende su an newman n1 var ama arkadasıma jiayu g3 aldık. Bence fiyat performans olarak çinliler yavaş yavaş çakmadan çıkıp kendini geliştirdi diye düşünüyorum. Gayet kaliteli telefonlar jiayu olsun newman , umi , thl gayet iyi telefonlardır Ben newmanı ilk elime aldıgımda camerasına baktım üst derece gayet iyi performans olarakta 700-800 tllik telefonlarla performansı eşdeğer diyebilirim. Markası var diyede bi telefona 1000 tl verilmez düşüncesindeyim bende :)

eywallh hocam peki nasıl getirdiniz g3 ü takılma sorunu filan olmadımı

g3 e iyi diyorsan g4 bayagı iyi olacak ozamn

• var ya arkadas gozum doydu ya aylardir arastir arastir... bir hevessizlik var icimde telefon da cikacaksa ciksin daha naz etmesin gizchinada da dolu alternatiften bahsedilmis. 300 dolarlik tegra4 telefonlar, neo n003, umi x2 , iocean x7 suruyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

var ya arkadas gozum doydu ya aylardir arastir arastir... bir hevessizlik var icimde telefon da cikacaksa ciksin daha naz etmesin gizchinada da dolu alternatiften bahsedilmis. 300 dolarlik tegra4 telefonlar, neo n003, umi x2 , iocean x7 suruyle...

Al benden de o kadar. G3 alacakken, G4'ü bekleyelim deyip vazgeçtim. 1 aydır yolunu gözlüyorum. Bir çıksın da kurtulalım artık. Gümrüğe mi takılacak, elimizde mi patlayacak. N'olacaksa olsun artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

G4 ün çakmasıda var beyler haberiniz ola tufaya gelmeyin benden size söylemesi.

hocam ne yaptin sen, sogudum telefondan bir anda. Cakmasi daha cikmamistir, daha orjinal kasanin sekli semali belli degil cakmanin cakmasi turedi hemen. S4 un var mesela s4 cikmadan 6589lu dolu cakmasi turedi. Ama g4 te biraz zor gibi geldi simdilik...

Belli olmazmi ya cikti urun satisina baslanmadi sadece ben bi kac marka gordum mt 6577 li ozellik olarak zayif tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: funkan

quote:

var ya arkadas gozum doydu ya aylardir arastir arastir... bir hevessizlik var icimde telefon da cikacaksa ciksin daha naz etmesin gizchinada da dolu alternatiften bahsedilmis. 300 dolarlik tegra4 telefonlar, neo n003, umi x2 , iocean x7 suruyle...

Al benden de o kadar. G3 alacakken, G4'ü bekleyelim deyip vazgeçtim. 1 aydır yolunu gözlüyorum. Bir çıksın da kurtulalım artık. Gümrüğe mi takılacak, elimizde mi patlayacak. N'olacaksa olsun artık.

G4 için G3 gibi kolayca imei olayı hallediliyor mu belli degil hala ama?
    hakkında geniş inceleme var mı, G3 gibi mesela?

bir de ön sipariş vermek, ürün gelinceye kadar PAYpalın 45 günlük güvence süresine de giremeyeceğinden daha da sakat degil mi?

e ön sipariş vermeden de fiyatı 300doları bulur diyolar.

e paypal kurundan 300x1,9 = 570 tl.
    saihibindende bunu getirenler veya getirtenleden ( gumruk memurları)
    600-650 arasına kesin baglarız ki zaten..

bu satıcılar aramıza sızmadan toptan alısveris yapalım

• Arkadaslar cinde telefon satilmadi siz on siparis acalim diyorsunuz bence tr deki satici o fiyattan getiremez bu adam hicmi kar etmeyecek.biraz hayal dunyasi gibi geldi bana.iyi dusunun derim.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.