Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Islemcinin exynos olmasi cook dusuk ihtimal zaten cibil haliyle 150 kaada malolur exynos. Castielin videosunu tekrar seyrettim. Bizim bu bahsettigimiz elemandaki telefonun aynisi. Yonlendirdigi sitede kullanici yorumlarini da okudum. 2gb ram 16gb hafiza eyvallah ama islemci 6589 denmis. 5.5 inc, bayagi buyuk, orjinal note2 den 0.2 inc kadar buyuk, bu boyuttaki telefonun icinde 2gb var derlerse inanirim. Arzuladigim sey 4.7- 5 inc civari. Elinde 3g cep olmayan yurtdisi kayda mahkum benim gibileri icin elemandaki 1gb ramli 6589lu s3 klonu gayet cazip ve, thl w8 e rakip gibi duruyor ama bu klonlar antutudaki carpikliklara bakilirsa rootlu yani guncelleme rom atma manuel, ama pasaport kayitli rootsuz 1gblik thl w8 gibi bir pandawill modeli olsaydi guncellemeyle de ugrasmazdim. Gidip test edecegiz yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gpuzmani

quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

İlandaki mesaj full sallamasyon adam abartmista abartmis.kök dizinle oynarsan telefonu istedigin gibi sekillendirirsin 10 gb(REM) bile olur.

Ben de oyle dusundum ama 16000 ustu antutu skor yazmis. Antutu sonucta fazla matematige dalmadan telefonu zorlayarak skor elde ediyor. Ben de hala sizin gibi telefonun speclerinin sisirilmis olabilecegini dusunuyorum , bu yuzden de saticinin ta dukkanina kadar gidecegim.

ben buna benzer bi makina getirtip satmistim mt6577 1 gb ram 8 gb dahili hafiza 1280x720 550 ye sattim ondada smdk 4412 2 gb ram mali 400 32 gb rom yaziyodu dogrumu tabiki hayir ama musteri bilmeli kurnazlik yapmaya gerek yok

arkadaşlar bence adam baya güvenilir aynı telefonu 30 kişiye satmış kimsede sıkıntı yok benim anlamadığım tüm note2 ler 550 TL bu note2(LİNK) 650 TL arayıp soracağımda açan yok telefonu :S

Sattığı kişilerden birine mesaj attım.Sonuç yazılanla alakası yok.Ne diye iyi yorum yazdın dedim?Satıcı on numara adam olduğu için dedi.Diyemedim seni kandırmış, sende farkına varmışsın hala ne diye savunuyosun. 2GB hafıza 512 ram cihaz.

• pisman olan alicinin attigi olumlu mesajin bulundugu sayfayi atabilir misin ? Bahsettigim telefonlari eleman subat sonu gibi tezgaha koymus. Ayni zamanda 8gb romlu Hdc 6577 note 2 leri de elden cikarmaya calisiyormus anlasilan.

8gb romda guncel isletim sistemi size vasat telefonlarda 3 4gb alan birakir. Bu durum newman n2 icin de gecerli sanirsam. N2 deki 1gb ram de biraz eski kalmis.. 771mb nerde thl w8 deki hakiki 990mb nerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 16 Mart 2013; 22:36:19 >
  • dedıgımden daha kotu cıkmasına sasırmadım cunku bu fıyata olması ımkansız arkadaslar daha reel olalım 8 gb gercek romlu gercek 1280x720 aslan gıbı note 2 yı 550 ye verdım adam kerızmıde o kadar para verıp aldı.zaten bu adamların yuzunden kımse klon telefonun ıyısı olsa bıle yanasmıyo mesela zopo on numara makıneler uretıyor ama fıyatıda ona gore 200 250 dolar.

• Yani bizim note2 ler patladı arda hocam ynede gitcekmisin dükkana

• evet. Maksat tecrube olsun. heroesx arkadas link ataydi isin gercegini ogrenmis olurdum. mtk6589 islemcili klonlar cinde 250 260 dolardan satiliyor.Yorumlardan birinde skor 13000 cikti ama olsun yine de iyi demis kullanicinin biri. Emin olmak icin gidecegim. Bu arada 6589 olsa bile almakta kararsizim, terziye cep diktirmek istemiyorum. 5.5 inc cok buyuk orjinal note2 den dahi daha kalipli. 630 a get li g4 2gb satan var ama 630 iyi mi diye dusunuyor insan. ustune 200 kaat ekleyip pasaport kayitli 4x ya da benzeri ex-flagship bir telefon alinabilir

• quote:

evet. Maksat tecrube olsun. heroesx arkadas link ataydi isin gercegini ogrenmis olurdum. mtk6589 islemcili klonlar cinde 250 260 dolardan satiliyor.Yorumlardan birinde skor 13000 cikti ama olsun yine de iyi demis kullanicinin biri. Emin olmak icin gidecegim. Bu arada 6589 olsa bile almakta kararsizim, terziye cep diktirmek istemiyorum. 5.5 inc cok buyuk orjinal note2 den dahi daha kalipli. 630 a get li g4 2gb satan var ama 630 iyi mi diye dusunuyor insan. ustune 200 kaat ekleyip pasaport kayitli 4x ya da benzeri ex-flagship bir telefon alinabilir

Hocam zaten sırf o ekran için alıyorum telefonu istedigin özellikler.
    Quad core
    2 gb ram
    +5 inç 720p ekran
    saglam gpu
    +13000 antutu
    +8 gb rom

• Ben bu mesajlaşmayı ayın 4'ünde yapmıştım.Jiauyu takip ederken tesadüf denk geldim.İyi de olmuş.Cidden anlamıyorum bunca alan olmuş, biride ya arkadaş bunların hiç biri doğru değil dememiş.Telefonda kasılmalar falan var demişti mesaj gönderdiğim kişi.

Bu arada satıcıya da mesaj atmıştım.Bana ben pek anlamam cihazda ne gördüysem onu yazdım dedi.Bende rica etsem antutu programını kaldırıp tekrar kurmasını söyledim.Tabiki cevap alamadım. Cihaz almış arkadaşa da sözde ben cihazdan anlamam bilgisayarcı arkadaşım var ona ölçtürdüm satış ekranında yazılanları ona göre yazdım demiş. Kısacası kanmayın.Bende o arkadaşa mesaj atmasaydım.

• http://www.pandawill.com/caesar-h7500-smart-phone-mtk6589-quad-core-50-inch-ips-hd-screen-android-41-50mp-front-camera-white-p71936.html

Tam bunu sipariş edecekken adamlar inceleme videosu çekmişler. Ancak uyanık çinliler menülerde gezinti kısımlarında videoyu hızlandırmış, telefon çok ama çok hızlı gibi görünüyor. Şimdi niye böyle bir hileye başvurdular diye kıllandım, siparişi vermedim. 4 çekirdekli telefonun yavaş olacağını hiç sanmıyorum, ama bu yaptıkları düzenbazlıktan başka birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

http://www.pandawill.com/thl-w8-smart-phone-mtk6589-quad-core-android-41-1g-8g-50-inch-hd-ips-screen-32mp-front-camera-p71692.html?p=3
    jiayu g4 beklemeden bunu alsak

veya
    http://www.pandawill.com/zopo-zp810-smart-phone-mtk6589-quad-core-50-inch-ips-hd-screen-android-41-1g-ram-50mp-front-camera-p71837.html

THL bilinen bir çin markası ancak telefonun arkasında "Technology Happy Life" gibi çakma ötesi çakma bir yazı olmasına gönlün el veriyorsa al?
    Zopo ZP810 çok daha iyi bir seçim olur ancak onunda yazılımı güncellenmesi lazım. Altta ufak android menu bar çubuğu var, bu haliyle ben almazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

http://www.pandawill.com/thl-w8-smart-phone-mtk6589-quad-core-android-41-1g-8g-50-inch-hd-ips-screen-32mp-front-camera-p71692.html?p=3
    jiayu g4 beklemeden bunu alsak

veya
    http://www.pandawill.com/zopo-zp810-smart-phone-mtk6589-quad-core-50-inch-ips-hd-screen-android-41-1g-ram-50mp-front-camera-p71837.html

THL bilinen bir çin markası ancak telefonun arkasında "Technology Happy Life" gibi çakma ötesi çakma bir yazı olmasına gönlün el veriyorsa al?
    Zopo ZP810 çok daha iyi bir seçim olur ancak onunda yazılımı güncellenmesi lazım. Altta ufak android menu bar çubuğu var, bu haliyle ben almazdım.
    Arkadaşım bir telefon arka kapağındaki yazıdan dolayı nasıl çakma ötesi oluyor ve artık o telefon nasıl gönül rahatlığı ile alınmaz hale geliyor açıklar mısın?

• quote:

Yani bizim note2 ler patladı arda hocam ynede gitcekmisin dükkana

http://www.sanalpazar.com/Samsun-Galaxxy-Note-2-Android-Isletim-Sistemli__isp6686129

Bu linkten sonra o dukkana gitmeyebilirim.speclere bak. Aliciyla da bu kadar dalga gecilmez. 512ramde touchwitz kasar tabi...5.5inc note2 ler yeni turedi hepsi ayni yerden muhtemelen. Ama bahsettigim eleman gunde 7 8 adet satiyor iyi para kiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 17 Mart 2013; 10:40:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan
    Arkadaşım bir telefon arka kapağındaki yazıdan dolayı nasıl çakma ötesi oluyor ve artık o telefon nasıl gönül rahatlığı ile alınmaz hale geliyor açıklar mısın?

Gerçekten bir açıklama bekliyor musun yoksa sırf muhalefet olsun diye mi yazdın?
    Technology Happy Life sana ingilizce birşey ifade ediyor mu? O zaman belki bu da "Leave the door december" anlamlıdır senin için. Evet, iki ingilizce arasında pek fark yok. Çinliler ingilizce şirket adı koyarken böyle çok saçma şeyler yazabiliyor, happy goodluck limited gibi.

Benzer kasaya ve özelliklere sahip, arkasında hiç bir şey yazmayan yada Zopo gibi basit, tişört yazısına benzemeyen yazılar olan telefonlar varken kim ne yapsın Teknoloji Mutlu Hayat'ı ?
  • quote:

quote:

Gerçekten bir açıklama bekliyor musun yoksa sırf muhalefet olsun diye mi yazdın?
    Technology Happy Life sana ingilizce birşey ifade ediyor mu? O zaman belki bu da "Leave the door december" anlamlıdır senin için. Evet, iki ingilizce arasında pek fark yok. Çinliler ingilizce şirket adı koyarken böyle çok saçma şeyler yazabiliyor, happy goodluck limited gibi.

Benzer kasaya ve özelliklere sahip, arkasında hiç bir şey yazmayan yada Zopo gibi basit, tişört yazısına benzemeyen yazılar olan telefonlar varken kim ne yapsın Teknoloji Mutlu Hayat'ı ?

Evet arkadaşım ben telefon alırken arkasındaki yazıya bakmıyorum -eğer gerçekten rahatsız ediyorsa koruyucu kapak da takabilirsin ama o ayrı- ama apaçık samsung iphone htc çakması telefonlar dururken THL gibi bence kendini kanıtlamış bir markayı arkasındaki -sana göre bozuk ingilizce- yazıdan dolayı çakma ötesi olarak nitelemek bence haksızlık sadece buna dikkat çekmek istedim...

Aslında mantık üzerine daha yazacağımda polemik olmasın diye yazmıyorum...

• quote:

quote:

quote:

Evet arkadaşım ben telefon alırken arkasındaki yazıya bakmıyorum -eğer gerçekten rahatsız ediyorsa koruyucu kapak da takabilirsin ama o ayrı- ama apaçık samsung iphone htc çakması telefonlar dururken THL gibi bence kendini kanıtlamış bir markayı arkasındaki -sana göre bozuk ingilizce- yazıdan dolayı çakma ötesi olarak nitelemek bence haksızlık sadece buna dikkat çekmek istedim...

Aslında mantık üzerine daha yazacağımda polemik olmasın diye yazmıyorum...

yazıya takmayın

1 telefonun performansına
    2 telefonun fıyatına
    3 telefonun desteğıne bakın

takın bır önlu arkalı cover kafanız rahat olsun

• quote:

quote:

Yani bizim note2 ler patladı arda hocam ynede gitcekmisin dükkana

http://www.sanalpazar.com/Samsun-Galaxxy-Note-2-Android-Isletim-Sistemli__isp6686129

Bu linkten sonra o dukkana gitmeyebilirim.speclere bak. Aliciyla da bu kadar dalga gecilmez. 512ramde touchwitz kasar tabi...5.5inc note2 ler yeni turedi hepsi ayni yerden muhtemelen. Ama bahsettigim eleman gunde 7 8 adet satiyor iyi para kiriyor.

Bu o adam değil Ki bro

• quote:

pisman olan alicinin attigi olumlu mesajin bulundugu sayfayi atabilir misin ? Bahsettigim telefonlari eleman subat sonu gibi tezgaha koymus. Ayni zamanda 8gb romlu Hdc 6577 note 2 leri de elden cikarmaya calisiyormus anlasilan.

8gb romda guncel isletim sistemi size vasat telefonlarda 3 4gb alan birakir. Bu durum newman n2 icin de gecerli sanirsam. N2 deki 1gb ram de biraz eski kalmis.. 771mb nerde thl w8 deki hakiki 990mb nerde...

http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=305751&auction_id=6632533&name=SUNSANG-N7100-NOTE2+-DORT-CEKiRDEKLi+EKSTRALAR

Burada o kullanıcıyı yazmamamın bi esprisi yok.SAMSUNG GALAXY NOTE2+1.6 Ghz QUAD COR+1280X720+2 GB REM başlığı altındaki ürünü almış.Bu özelliklerin hiçbirinin olmadığını söylediğini söyledim.Sizde alan herhangi birine mesaj gönderin, test ettirin..Sizi inandırmak gibi bir misyonum yok.Ben almaya niyetliyken yaşadığım olayı anlattım.Son olarak belki farketmemişsinizdir kendi sitesi de mevcut arkadaşın. http://www.helalvitrin.com/

• Evet siteyi biliyorum. Bu 5.5 lik note 2 lerin tek bir cinli toptancidan oldugunu dusunuyorum. Romu bilmem ama ram 2gb degil. Orjinal Note 2 1840mb rami varken. Bu klonda 2010mb ram olacak hali yok. Saticiya bu telefon anlattigin gibi degil deyince de topu T.C. ile hali hazirda arasi iyi olmayan, bilgisayar islerinden de anlayan bir gumruk canavarina atiyor, ben degil o bu islere kefildir diyor.

Bu arada mtk6589 lu telefonlarin reviewini incelerken tarayici performansini da merak ediyorsunuzdur.

Bendeki orjinal s3 te stok tarayicida 7. taba kadar tablar arasi kusursuz akici gecis yapiyor, sayfa yuklenmeden baska taba gectigimde tamam dert degil diyor.7 den sonra kasmalar basliyor saliselik kesiklikler.13.tab tan sonra tablar arasi gecis yapmak istedigimde ise onumdeki tabin kosesindeki eksi isaretinin gelmesi icin 2 2.5sn bekledigim oluyor. Sayfa yuklenmeden baska sayfaya gecmesi telefonu tarayiciyi cok zorlayabiliyor. Video baslat durdur ileri geri al olaylari kusursuz gecikmesizdir masaustu gorunumlu sitelerde bile. Bu arada crome ve dolphin stok tarayicidan daha hizlidir.Ozellikle lightning browser.Bendeki s3 az biraz hirpalandi ama cok yogun kullaniyorum onu da belirteyim.

Umarim bu gozlem, mtk exynos performans farkini anlamak icin, 6589 un ne kadar performansli oldugunu gormek izlediginiz videolarda sizin kanaat getirmenizi kolaylastirir, kiyaslama kriteri olur. Hatta thl w8 kullanan bir arkadas vardi o da internet deneyimini aciklarsa iyi olur.

Edit: muratzilla , arkadaki yazinin telefonun 2. el degerini dusurebileceginden bahsetmis sanirsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 17 Mart 2013; 13:26:49 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.