Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak__06

İlandaki mesaj full sallamasyon adam abartmista abartmis.kök dizinle oynarsan telefonu istedigin gibi sekillendirirsin 10 gb(REM) bile olur.

açıkcası benım aklımda o gelıyor
    yurtıcı 550 tl ye 4 cekırdek 2 gb ramlı bır telefon varsa yurt dısında gösterım 230 dolardan bız alalım, fakat yok bu yuzden acayıp sekılde göstermelık 2 gb 4 cekırdek oldugunu gerçekte 6515 512mb oldugunu dusunuyorum

• quote:

İlandaki mesaj full sallamasyon adam abartmista abartmis.kök dizinle oynarsan telefonu istedigin gibi sekillendirirsin 10 gb(REM) bile olur.

Ben de oyle dusundum ama 16000 ustu antutu skor yazmis. Antutu sonucta fazla matematige dalmadan telefonu zorlayarak skor elde ediyor. Ben de hala sizin gibi telefonun speclerinin sisirilmis olabilecegini dusunuyorum , bu yuzden de saticinin ta dukkanina kadar gidecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

quote:

Ben de oyle dusundum ama 16000 ustu antutu skor yazmis. Antutu sonucta fazla matematige dalmadan telefonu zorlayarak skor elde ediyor. Ben de hala sizin gibi telefonun speclerinin sisirilmis olabilecegini dusunuyorum , bu yuzden de saticinin ta dukkanina kadar gidecegim.

hocam ben arıyım get ilanı açmasını isteyeceğim.
  • beyler mtk6589 quadcore 4cekirdekli telefonlara imei girme oluyormuş,
    antutu skoruda bu işlemcinin 1g ram ve hd ekranla 13000 civarı,
    thl w8 , cubot a6589 telefonlarında bu işlemci var tipleride cok şık

• quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

beyler mtk6589 quadcore 4cekirdekli telefonlara imei girme oluyormuş,

aynen hocam bizim arkadaşlar satıyor 1 gb mtk6589 lu note 2 13000 felan alıyor 1280x720 çözünürlükte ama 700 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: gpuzmani

quote:

aynen hocam bizim arkadaşlar satıyor 1 gb mtk6589 lu note 2 13000 felan alıyor 1280x720 çözünürlükte ama 700 TL

%100 karla mı satıyolar hocam o fiyat ne öle

• quote:

quote:

quote:

öyle fiyat çekti hocam hem onda 1 gb ram var o yüzden kaç gündür 2 gb ramli note2 arıyordum adamı az önce aradım eşi çıktı adam 8.30da gelcekmiş diyeceğim get ilanı aç diye açarsa alıcam. GET de telefon elime geçer özelliklerine bakarım. onay vermeden geçmiyor dimi para hesabına yani telefonu onay vermeden kurcalayabilirim ?

• @ gpuzmani
    tam bilmiyorum hocam bi araştırmak lazım onu, 550tl ye o telefonun özellikleri doğruysa, banada ayıttır hocam nakit para hazır:)

birde şu telefonu buldum tipi cok iyi
    android-sale.com/iocean-x7-phone.html

ya bu ya thl w8, yada note2 özellikleri dogruysa eğer

• quote:

@ gpuzmani
    tam bilmiyorum hocam bi araştırmak lazım onu, 550tl ye o telefonun özellikleri doğruysa, banada ayıttır hocam nakit para hazır:)

birde şu telefonu buldum tipi cok iyi
    android-sale.com/iocean-x7-phone.html

ya bu ya thl w8, yada note2 özellikleri dogruysa eğer

aynen hocam arayacağım birazdan inşallah get açarda cihazı kurcalarım :D tip vb. pek önemli değil hocam aslında kaç gündür telefon bakıyorum ya gümrüğe takılır ya bişe olur vb. vb. kortuğum için sipariş veremiyorum türkiyeye getirilenlerde belli 500 tl lik telefon sanalpazarda 1100 tl inşallah bu adam real çıkarda alırız :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öyle fiyat çekti hocam hem onda 1 gb ram var o yüzden kaç gündür 2 gb ramli note2 arıyordum adamı az önce aradım eşi çıktı adam 8.30da gelcekmiş diyeceğim get ilanı aç diye açarsa alıcam. GET de telefon elime geçer özelliklerine bakarım. onay vermeden geçmiyor dimi para hesabına yani telefonu onay vermeden kurcalayabilirim ?

aynen öyle ama dikkat et stoktan gönderi mi yapıyorlar yoksa yurtdışından senin adresine mi gönderi yapıyorlar orasını öğren ayrıca 400₺ gibi bir rakama telefonu alıp 700₺'ye satmak ayrı bir zihniyet.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen öyle ama dikkat et stoktan gönderi mi yapıyorlar yoksa yurtdışından senin adresine mi gönderi yapıyorlar orasını öğren ayrıca 400₺ gibi bir rakama telefonu alıp 700₺'ye satmak ayrı bir zihniyet.

sorma kardeşim ya tam 9 da adamı arayacağım

• 550 tl o kadar da abartilacak gibi degil bnce realitesi var.Adam 200$ a toptan almis olsa 350 liraya grlir 200 tl kar.Normal yani.En kotu ihtimal 250 dolara alsa yine 435 liraya gelir 115 lira kar ki hayatta 250 dolara almamistir.

Ardaarsen kardesm sz de bakmaya gdnce antutuya iyice dikkat edin oynama yapabiliyorlar biliyosunuz googleplayden indirip denettrin mumkunse tabi.

• http://m.youtube.com/#/watch?v=LNYWaL2WTXU

buyrunuz bahsi gecen note 2 klonu (replika degil,klon)

Incelemede adam arka kapagi cikaracak gibi oluyor ama cikarmiyor cunku kullanilan pilde yuksek ihtimalle sunsang yaziyor.

12080 antutu skoru antutu v2.9.3 ile olculmus(ahmak pazarlamaci mi desem ne desem ocak ayinda cekilmis video o zaman v3.0.3 vardi)

Benim samsung galaxy s3 um antutu v3.2 de 15800 alirken , antutu v2.9.3 te 8600 de kaldi. Bakiniz bu cihaz v2.9.3 e ragmen 12.080 skor yapmis.

Touchwitz ve multiekran sorunsuz gibi duruyor, zorlamak lazim tabi. Carsamba gunu satici emmiyle kol kola review yapariz.

• quote:

http://m.youtube.com/#/watch?v=LNYWaL2WTXU

buyrunuz bahsi gecen note 2 klonu (replika degil,klon)

Incelemede adam arka kapagi cikaracak gibi oluyor ama cikarmiyor cunku kullanilan pilde yuksek ihtimalle sunsang yaziyor.

12080 antutu skoru antutu v2.9.3 ile olculmus(ahmak pazarlamaci mi desem ne desem ocak ayinda cekilmis video o zaman v3.0.3 vardi)

Benim samsung galaxy s3 um antutu v3.2 de 15800 alirken , antutu v2.9.3 te 8600 de kaldi. Bakiniz bu cihaz v2.9.3 e ragmen 12.080 skor yapmis.

Touchwitz ve multiekran sorunsuz gibi duruyor, zorlamak lazim tabi. Carsamba gunu satici emmiyle kol kola review yapariz.

Orivinal s3 te antutu 2 de 9000 alirken klonun daha fazla alabilecegini dusunuyor musunuz? Bence antutu degerleri ile oynanmis.

• benimki s3 1gb ram 1.4x4 exynos 4412 cpu , mali400mp4 400mhz
    ondaki note 2 2gb ram 1.6x4 exynos 4412 (oc), mali400mp4 533mhz.
    Orjinal note 2 s3 ten 2500 fazla zaten antutu 3 te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 15 Mart 2013; 21:48:58 >
  • quote:

benimki s3 1gb ram 1.4x4 exynos 4412 cpu , ondaki note 2 2gb ram 1.6x4 exynos 4412 (oc). Orjinal note 2 s3 ten 2500 fazla zaten antutu 3 te

benim optimus 4x hd 19000 alıyor stock 4.1 jelly beande

harcımı ödemek için sayıyorum yalnız, satıp(870tl 19ay garantili) 500 tl ye bole bi telefon almak dha mantıklı gelıyor, bulamzsmda atrix 4g ye talim onu alcaz mecbur, yinede beklemek lazım biraz denk gelir elbet

• quote:

quote:

benimki s3 1gb ram 1.4x4 exynos 4412 cpu , ondaki note 2 2gb ram 1.6x4 exynos 4412 (oc). Orjinal note 2 s3 ten 2500 fazla zaten antutu 3 te

benim optimus 4x hd 19000 alıyor stock 4.1 jelly beande

harcımı ödemek için sayıyorum yalnız, satıp(870tl 19ay garantili) 500 tl ye bole bi telefon almak dha mantıklı gelıyor, bulamzsmda atrix 4g ye talim onu alcaz mecbur, yinede beklemek lazım biraz denk gelir elbet

benim kafamdada öyle birşey var kardeşim :) ya bu tel yada atrix

• hocam hayırlısı bakalım, almısken 4cekrdekli almak lazım iocean x7 baya hoş duruyor, satıcı olsam bu telefonu yığarım buraya iyi satar

• quote:

hocam hayırlısı bakalım, almısken 4cekrdekli almak lazım iocean x7 baya hoş duruyor, satıcı olsam bu telefonu yığarım buraya iyi satar

hocam benden sana tavsiye sakın fulhd telefon alma telefonun performansı yarı yarıya düşer çözünürlük yüzünden demesi
  • quote:

quote:

hocam hayırlısı bakalım, almısken 4cekrdekli almak lazım iocean x7 baya hoş duruyor, satıcı olsam bu telefonu yığarım buraya iyi satar

hocam benden sana tavsiye sakın fulhd telefon alma telefonun performansı yarı yarıya düşer çözünürlük yüzünden demesi

aynen Hocam Hd ekran yeterli, benm p880 gibi bi ekranlı telefon bulmam zor gibi snkim, gunesin altında bile ekran rht gozukuyor

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.