Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben adanada oturuyorum. 131 e bindim miydi 1 saate dukkanin onundeyim. Yani speclere bakin siz. Bir sorun bulamazsaniz gidip elden gorecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

quote:

Jiayu G4 ün tasarımı ve pili başka hiç bir telefonda yok. Ama bunu beklemekte insanı bunaltır.
    217$ a 5" 720p IPS HD ekranlı MTK6589 lu telefon siparişi veriyorum, yetti gayri!

link atar mısın hocam siparis etcegin telefonu

http://www.pandawill.com/caesar-h7500-smart-phone-mtk6589-quad-core-50-inch-ips-hd-screen-android-41-50mp-front-camera-white-p71936.html

Bunun daha kaliteli versiyonları var, 248$ a.
    Ancak bunda 2800 mah pil var, bu fiyata yanında 2.ci pilde dahil olması güzel.

Ekran 1280x720P IPS (Gorilla glass yok ama), 1Gb ram, 4Gb flaş (ondan çalmışlar biraz) + microSD yuvası.

Adamlar bugün inceleme videosu yayınladı, ama uyanıklar videoyu hızlandırmışlar telefon süper hızlı gibi görünüyor ama değil. Standart MTK6589 işte.

kayıtlı imeisi işlenmis falan olarak ne kadar maal olur hocam bize bu tahminen, 4cekirdek olması güzel , g4 ün gelmesine cok var daha bende bska modellr arayışındayım suan,

Imeiyi kendiniz girin, baskasina yaptirip para kaybetmeye ne gerek var? Maliyetin217 dolar + 5 dolar singapur post farki. Ancak turkiyeye siparis verirken chinapost ile almak daha mantikli, takilma riski daha az. Singapur post hergun paket getirdigi icin gumrukculer her pakedi rahat rahat inceliyor. Ben uzakdoguda yasadigim icin gumruk derdim yok, singapurpost jet hiziyla getiriyor bana :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

ben adanada oturuyorum. 131 e bindim miydi 1 saate dukkanin onundeyim. Yani speclere bakin siz. Bir sorun bulamazsaniz gidip elden gorecegim.

adamın anlattıgı mantığa göre ürün bu olmalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Jiayu G4 ün tasarımı ve pili başka hiç bir telefonda yok. Ama bunu beklemekte insanı bunaltır.
    217$ a 5" 720p IPS HD ekranlı MTK6589 lu telefon siparişi veriyorum, yetti gayri!

link atar mısın hocam siparis etcegin telefonu

http://www.pandawill.com/caesar-h7500-smart-phone-mtk6589-quad-core-50-inch-ips-hd-screen-android-41-50mp-front-camera-white-p71936.html

Bunun daha kaliteli versiyonları var, 248$ a.
    Ancak bunda 2800 mah pil var, bu fiyata yanında 2.ci pilde dahil olması güzel.

Ekran 1280x720P IPS (Gorilla glass yok ama), 1Gb ram, 4Gb flaş (ondan çalmışlar biraz) + microSD yuvası.

Adamlar bugün inceleme videosu yayınladı, ama uyanıklar videoyu hızlandırmışlar telefon süper hızlı gibi görünüyor ama değil. Standart MTK6589 işte.

kayıtlı imeisi işlenmis falan olarak ne kadar maal olur hocam bize bu tahminen, 4cekirdek olması güzel , g4 ün gelmesine cok var daha bende bska modellr arayışındayım suan,

Imeiyi kendiniz girin, baskasina yaptirip para kaybetmeye ne gerek var? Maliyetin217 dolar + 5 dolar singapur post farki. Ancak turkiyeye siparis verirken chinapost ile almak daha mantikli, takilma riski daha az. Singapur post hergun paket getirdigi icin gumrukculer her pakedi rahat rahat inceliyor. Ben uzakdoguda yasadigim icin gumruk derdim yok, singapurpost jet hiziyla getiriyor bana :)

hocam telefona kayıt yaptırmsak, imei kendimiz girsek ilrde telefonun kapanma gibi bi durumu var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

ben adanada oturuyorum. 131 e bindim miydi 1 saate dukkanin onundeyim. Yani speclere bakin siz. Bir sorun bulamazsaniz gidip elden gorecegim.

adamın anlattıgı mantığa göre ürün bu olmalı.

senin attigin bildigin orjinal note 2 sanki.

http://www.sanalpazar.com/Sunsang-Galaxy-S3-14-Ghz-Quad-Core-1-Gb-Rem-1280720__isp6496307

Ayni satici burda da tezgah acmis. Inanilmaz guven oyu var. Profil resmi , ismi(serdaltanak) de var. Sunsang marka replika urunleri satiyor. hardwareleri 1 e 1 ayni olan s3 500, note 2 550 y. Adamlar ismi iyi secmis. Google dayı ,"samsung dedin la herhalde" deyip arattirmiyor fazla.

Edit:Senin attigin videoda baslikta 6577 klon diyor, gel gor ki videoda antutu18000 e dayamis. Arkada urunun kutusu var bildigin samsung logosu var. Telefonun bataryasini takarken gorseydim birseyler diyebilirdim. Replikalarin pil pozisyonu farkli oluyor genelde, sunsang urunlerinde pili asagi kisma koymus.

Bir de videonun altina ilistirdigi link partiler halinde 5.5 inclik 6589 tipik note replikasi satan bir siteye aciliyor.Celiski var

Ben ayin 31 i olmadan ugrayacagim o dukkana yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 15 Mart 2013; 16:17:36 >

• @ ardaarsen01

hocam o özellikler doğruysa eğer, cok ucuz, bi iş vardır gibi gelyor bana

• quote:

@ ardaarsen01

Vallahi gidip gorecegim iste. Kurcalayacagim , root var mi , kanama var mi , olupiksel var mi , jaklar lehim saglam mi , telefon gerektigi kadar agir mi, antutu skoru fotolayacagim , intertte 15 tab acacagim , gps , wifi , resim kalites , flash, googleplay store acik mi , hakikaten samoled+ mi, home tusunun kalitesi , rezistif tuslar dokunmatik ne durumda , gg var mi.

Kisacasi saticiyii terletecegim. Bakmami istediginiz baska ozellikler olculer varsa onlara da bakariz. 31 marttan once dukkana ugramaya calisacagim.

• quote:

quote:

@ ardaarsen01

Vallahi gidip gorecegim iste. Kurcalayacagim , root var mi , kanama var mi , olupiksel var mi , jaklar lehim saglam mi , telefon gerektigi kadar agir mi, antutu skoru fotolayacagim , intertte 15 tab acacagim , gps , wifi , resim kalites , flash, googleplay store acik mi , hakikaten samoled+ mi, home tusunun kalitesi , rezistif tuslar dokunmatik ne durumda , gg var mi.

Kisacasi saticiyii terletecegim. Bakmami istediginiz baska ozellikler olculer varsa onlara da bakariz. 31 marttan once dukkana ugramaya calisacagim.

hocam islemcisine gpusuna bak en önemlisi fake var mı yok mu? eger sıkıntı yoksa banada alabilirsen al bi tane:)

• http://www.pandawill.com/zte-v985-grand-era-smart-phone-tegra3-quad-core-45-inch-hd-ips-screen-android-40-1g-ram-3g-gps-p71031.html arkadaslar bu telefonu alıcam acaba gumrukte falan takılma olmaz degilmı telefon hosuma gitti :) bide kac gunde gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalzagg -- 15 Mart 2013; 17:11:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endou

http://www.pandawill.com/zte-v985-grand-era-smart-phone-tegra3-quad-core-45-inch-hd-ips-screen-android-40-1g-ram-3g-gps-p71031.html arkadaslar bu telefonu alıcam acaba gumrukte falan takılma olmaz degilmı telefon hosuma gitti :) bide kac gunde gelir

ortalama 15 günde gelir gümrükte takılıp takılmayacağını öğrenmek için şu konunun son 10 sayfasını okuyun derim.300 Dolardan fazla para vereceksiniz sonuçta boşa gitmesin..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70181505&p=14#709321494

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam telefona kayıt yaptırmsak, imei kendimiz girsek ilrde telefonun kapanma gibi bi durumu var mı acaba

200$ lık çin malı telefona kayıt için 100 tl + Turkcell masrafı ödemek kadar saçma birşey olamaz. Imeisini koyduğunuz eski telefon size aitse, %99 tespit edemezler. Gidip telefoncuya yaptırırsanız, aynı imei yi birden çok kişiye takıp suçu BTK ya atabilir. Yok mu elinizde hiç eski nokia 3310 filan yahu? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endou

http://www.pandawill.com/zte-v985-grand-era-smart-phone-tegra3-quad-core-45-inch-hd-ips-screen-android-40-1g-ram-3g-gps-p71031.html arkadaslar bu telefonu alıcam acaba gumrukte falan takılma olmaz degilmı telefon hosuma gitti :) bide kac gunde gelir

328 dolara bu telefonu alana kadar 285$ a Newman N2 alsana? İçinde Exynos 4412 var ve 12 Mp cillop gibi kamerası var. Ayrıca imei olayıda oluyormuş.

Tegra 3 de imei olayını kimse bilmiyor, ayrıca Tegra 3 40nm ile üretiliyor, ve bu beğendiğin telefonun pili 1800 mah!
    Yani kısacası kesinlikle bu paraya alınacak bir telefon değil! 300 dolara full HD yeni nesil telefonlar satılacak yakında, bu alınacak en son telefon!

• quote:

quote:

200$ lık çin malı telefona kayıt için 100 tl + Turkcell masrafı ödemek kadar saçma birşey olamaz. Imeisini koyduğunuz eski telefon size aitse, %99 tespit edemezler. Gidip telefoncuya yaptırırsanız, aynı imei yi birden çok kişiye takıp suçu BTK ya atabilir. Yok mu elinizde hiç eski nokia 3310 filan yahu? :)

var hocam 2tane dandik nokia telefon:) onların imesini girsem hiç bi sorun yaşamam demi kardeşim

• quote:

quote:

quote:

var hocam 2tane dandik nokia telefon:) onların imesini girsem hiç bi sorun yaşamam demi kardeşim

Sorun yaşamayacağının hiç bir garantisi yok, ama olurda imei kapanırsa, 2.ci nokia telefonun imeisini girersin yedekte olması iyi.

Telefonda 2 sim olur, tek sim (1.ci slot 3G desteklidir) kullanırsınız. 2.ci sime kart vs takmadıktan sonra tek sim kullandıktan sonra sorun yok. Çift simi aynı anda kullanacaksan 2 imei birden girmen lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun yaşamayacağının hiç bir garantisi yok, ama olurda imei kapanırsa, 2.ci nokia telefonun imeisini girersin yedekte olması iyi.

Telefonda 2 sim olur, tek sim (1.ci slot 3G desteklidir) kullanırsınız. 2.ci sime kart vs takmadıktan sonra tek sim kullandıktan sonra sorun yok. Çift simi aynı anda kullanacaksan 2 imei birden girmen lazım.

sagolasın hocam, şuan için 4cekirdekli en uygun telefon hangisi bilgin var mı, g4un ckmsna cok var baya

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-11-galaxy-note2-plus1,6-ghz-plusquad-core-plus2-gb-rem-plussifir-plusaninda-kargo-116659963/detay/

Bu urun neden bu kadar ucuz sizce ? Adam pasa pasa antutu incelemesini koymus. 2010mb ram , 12,2gb hafiza(16gb); bildigin 1.6ghz quad core. Hem de super amoled plus. Tek eksisi 5.3 inc olmasi. Anlamadim gitti.

buyuk ıhtımal ortada bır sakatlık var, ya urunun dosyaları ıle oynanıp 512mb ramı 2 gb vb degıstırmeler yapıldı yada baska bıse var

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sunsang-n7100-note2-plus2-gb-rem-plus8-mp-plus1280x720-plussifir-116940184/detay

bır yem atıyım adanadayım elden almak ıstıyorum dıye ne dıcek bakalım,

fakat akıl var mantık var çınde bıle 2 gb ramlı telefonlar 400 tl cıvarına satılıyorken ?
    m
    not: 64 tane referansı varmış cok ılgınç geldı bana acıkcası bır araştıralım bakalım

hocam allah rızası için gidin bi elden test edin ona göre alıcam bizim arkadaşlarda note2 replika satıyorlar onlardan alacaktım fakat ram 1 gb diyerekten vazgeçtim bunun eğer işlemcisi ramı vb. gerçekse alacağım

• tegra 3 40nm oldugundan bahsedilmis. Ama exynos 4412 de bayagi yakiyor. Ayrica tegra3 te idle mod durumunda cok enerji cekmemesi icin yarm cekirdek kullaniliyor. 4+1. Tegra 3 gpusu exynosunkinden dandik olsa bile sonucta her 2 chipsetin de acmadigi oyun yok, ayrica nvidia nin zoruyla yazilimsal olarak oyunlar tegra 3 icin optimize ediliyor, ya da sadece tegrada calisiyor
    Tegrada imei konusunda bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 16 Mart 2013; 11:53:50 >
  • İlandaki mesaj full sallamasyon adam abartmista abartmis.kök dizinle oynarsan telefonu istedigin gibi sekillendirirsin 10 gb(REM) bile olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gpuzmani
    hocam allah rızası için gidin bi elden test edin ona göre alıcam bizim arkadaşlarda note2 replika satıyorlar onlardan alacaktım fakat ram 1 gb diyerekten vazgeçtim bunun eğer işlemcisi ramı vb. gerçekse alacağım
    Hayirlisi. Carsamba gunu zamani denklestirirsek telefondan anlayan 4 5 arkadas olarak dukkani basiyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gpuzmani
    Hayirlisi. Carsamba gunu zamani denklestirirsek telefondan anlayan 4 5 arkadas olarak dukkani basiyoruz.

basın hocam basında çok geç kalmayın nolur :D 11 tane varmış kaçırmadan almak isterim. şimdi yerimde duramıyorum para bana bakıyor note2 bana bakıyor bende size attım topu size bakıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.