Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gon42

quote:

Orijinalden alıntı: EveryDaySmoke

Arkadaşlar ben Jiayu G4 bekliyordum. Amoi N821 indirime girmiş 171 USD tavsiye edermisiniz. Jiayu G4 çıkınca onuda alırım.

Arkadaşım hangi sitede bu fiyat?

http://www.aliexpress.com/item/Amoi-N821-cell-phone-4-5-IPS-MTK6577-Dual-core-android-4-0-1GHz-WCDMA-3G/667042739.html

Normalde 160 USD + Kargo 171 USD oluyor.

• Arkadaşlar; aliexpress.com da 2 tane satıcı ile görüştüm 2 si de gayet açık şekilde mtk6589 işlemcili telefonların imei numarasını değiştirip gönderebileceklerini söylediler.
    birinin elinde jiayu g4 de var.
    linkler burada isteyen kendisi de görüşebilir.

http://www.aliexpress.com/store/315449 (Bu satıcı ile UMİ X1S için görüştüm )

http://www.aliexpress.com/store/517291 (Bu satıcı ile zopo zp810 için görüştüm)

• ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!!

Merhabalar,

Jiayu G4 için bu ay sonu denilmiş ama Pandawilldeki satış sorumlusuyla konuştum, telefonun gönderimi Mayısı gibi olur diyorlar. Mart nere Mayıs nere. Paypal ile aldım. 45 günlük süre Mayısa kadar dolar. Pandawillden preorder ile alan arkadaşlar bu durum hakkında ne diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmenoz

ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!!

Merhabalar,

Jiayu G4 için bu ay sonu denilmiş ama Pandawilldeki satış sorumlusuyla konuştum, telefonun gönderimi Mayısı gibi olur diyorlar. Mart nere Mayıs nere. Paypal ile aldım. 45 günlük süre Mayısa kadar dolar. Pandawillden preorder ile alan arkadaşlar bu durum hakkında ne diyorsunuz.

pandawill resmen enayı yerıne koyuyuor ön alıcıları, almadım suandan ıtıbarende soğum ! bu telefonun bu fıyattan cıkması muammaydı zaten sımdı neden pandawıllın bu fıyattan ön alım yaptıgı bellı oldu

• yaa bende skıldım
    minideale mesaj attım onlarda 20 nisan diyor beklemek yerine g3 mü alsak çok fark varmı aralarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

yaa bende skıldım
    minideale mesaj attım onlarda 20 nisan diyor beklemek yerine g3 mü alsak çok fark varmı aralarında

Var. G4 advanced tan vazgeçip G3 e kadar düşmek manasız olur. Piyasada 2gb rami yok diye görmezden geldiğimiz thl w8 gibi sürüyle alternatif var.

pardayyan arkadaşa da teşekkürler, ben zamanım olmadıgı için kıyaslama sonuclarını koyamadım. sgx544 single core diye hafife almamak lazım 532 mhz ile calısıyor , iphone 4s te kullanılan A5 chipsetteki 250mhz ile calısan dual sgx543mp2 ile aynı kapasitede sayılır asagı yukarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 12 Mart 2013; 12:47:08 >
  • peki bunun haricinde onerebileceginiz var mi ?
  • Pandawill veya başka yerden ön satışla Jiayu G4 alan arkadaşlara sesleniyorum. Firmaların söylediği gönderim tarihi nedir? Eğer sizdeki tarih paypal için 45 günden fazlaysa ne gibi bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan
    http://www.aliexpress.com/store/product/5-7inch-Star-N9589-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-IPS-Screen-android-4-1-OS-1GB/103919_749192771.html

Linkini verdiğim Note2 replikası MTK6589 çipsetli ürünü deneme şansım oldu... Alıntı yaptığım arkadaşın söylediklerini birebir test etme imkanım oldu... Bu arada sorular gelmeden söyleyeyim evet İMEİ 'si değişebiliyor bu arada her ne kadar onu zor durma düşürmek için yazmasam da "guapon" arkadaştan ta yanlış anlaşılma için özür dilerim... Telefonun İMEİ 'sini hiç bir program kurmadan aşağıdaki şekilde değiştirdim... Telefon root lu gelmiş olmalı diye düşünüyorum üzerinde root olup olmadığını test etmedim ama İME'si sıkıntısız bir şekilde değişti...

Öncelikle şu kodu giriyoruz....
    * # * # 3646633 # * # *
    Sonra
    CDS Information
    Sonra
    Radio Information
    Sonra Sim1 için
    Phone1
    Sonra
    Hurda telefondan aldığınız imei numarasını
    AT+EGMR=1,7,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)
    Sonra
    Send at command'a basıyoruz ve imei numaranız değişiyor
    Sim2 için
    Phone2
    Sonra
    Hurda telefondan aldığınız imei numarasını
    AT+EGMR=1,10,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)
    Sonra
    Send at command'a basıyoruz ve imei numaranız değişiyor

Telefon çift simkartlı bu arada...

Neyse gene alıntı yaptığımız mesajın konusuna gelirsek bendeki Newman N2 ve linkini verdiğim Star N9589 un antutu sonuçları ne demek istediğimi açıklayacaktır...

Önce MTK6589 çipsetli Star N9589 un sonuç resmi... Resim için kusura bakmayın kapıda yarı loş bir ortamda fotoğrafını çektim keşke screenshootunu alsaydım dedim ama tekrar rahatsız etmek istemedim...

İkinci olarakda Newman N2 nin antutu sonucu... Benim daha önce sd card takılı iken almış olduğum ckor 15.232 bu sonucu sd card takıl değilken aldım sd card ı bir arkadaşa verdiğim için sd card lı tekrar alma şansım bugün için yoktu...

Not: Bu arada Newman N2 için bir yazı hazırlıyorum ama bu aralar pek fazla vakit bulamadım kısa bir yazı ilede geçiştirilecek gibi değil...

Bu yöntemin 6589 da da çalışması çok iyiymiş, iyiki denemiş ve paylaşmışsın. Yoksa millet hala 6577 ye talim edicekti imei yüzünden.

• Kayıt işlemi vs yapılmıs sıfır g4 satan varsa benimle iletişime geçsin lütfen.
  • çinden getirilmiş,kayıt edilmiş,root edilmiş v.s. içine hat takılmış,telefon rehberim yüklenmiş jiayu 4 satan benimle iletişime geçsin,hazırcılığın bu kadarı..
  • Sanalpazarda satan biri var ama güvenilirmi bilmiyorum ürün henüz yokmuş ama yaklaşık 20 gün sonra stok tan calışacakmış fiyat 680 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha piyasaya çıkmayan telefonu kim alacakda pasaporta kaydettirecek boşu boşuna dolandırıcılara para kaptırmayın... Sanalpazar da sipariş vereceksiniz oda gidecek pandawill den veya başka bir satıcıdan sipariş verecek ondan sonrada gümrükden geçmesi için dua edecek peki pasaporta nasıl kayıtlı olarak size teslim edecek tam bir muamma...
  • 680 demisse dogrudur. Pasaport kaydi yapsan dahi 550 yi gecmiyor.En az 130 lira bosta kalir ki adamin toptan aldigini hesaba katmiyorum bile. Yani demek istedigim 680 kabarik, dolayisiyla inandirici duruyor. Kapida odeme alternatifi de sunsaydi guvenimi kazanacakti. Ama sunu cok merak ediyorum , bu nasil rekabettir, 1gb ramli olani da 680 , 2gb ramli olani da...

• Pasaport sorun değil bende hazırda var ama bu telefonu almaya değermi varmı rom root olayı yada destek varmı merak ediyorum

• bankalar dovizi disariya pahali veriyor gerci. Paypal kuru 7 8 kurus yukarda tutar, dolar da artista telefonu 400 kabul etmisrim de , dusunuyorum 450 eder gibi pandadan alinsa bile

http://jiayuturkey.blogspot.com/?m=1 . Eleman kose olusturmaya calisiyor, ben umutluyum bu siteden ve tabi ki DH tan

Bu arada bir yanlisimi daha farkettim cinden gelen telefon icin araci kurumla kapida odeme olmaz zati adamin gunahini aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 13 Mart 2013; 23:28:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iresco

Kayıt işlemi vs yapılmıs sıfır g4 satan varsa benimle iletişime geçsin lütfen.

Daha telefon piyasaya çıkmadı ki kim nasıl satsın? Nisan diyorlar ancak Mayıs ayına kalacak gibi telefonun çıkması.

Ayrıca telefonu internetten alacaklar neden paypalda Türk lirası ile ödüyor anlamadım? Paypal'ın kuru sizin bankanızın kurundan daha mı insaflı sanıyorsunuz?
    İnternet bankacılığı olan herhangi biri, bankasıyla konuşup döviz harcamaları döviz ödemek istiyorum diyebilir, böylece 100$ lık harcamaya 100$ ödersiniz. O 100$ ı da internet şubesinden olabilecek en düşük fiyata satın alır öyle ödersiniz. Veya gidip dövizciden keş parada alınabilir ancak makas aralığı döviz bürolarında yüksek.
  • quote:

editt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 14 Mart 2013; 6:03:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Daha telefon piyasaya çıkmadı ki kim nasıl satsın? Nisan diyorlar ancak Mayıs ayına kalacak gibi telefonun çıkması.

Ayrıca telefonu internetten alacaklar neden paypalda Türk lirası ile ödüyor anlamadım? Paypal'ın kuru sizin bankanızın kurundan daha mı insaflı sanıyorsunuz?
    İnternet bankacılığı olan herhangi biri, bankasıyla konuşup döviz harcamaları döviz ödemek istiyorum diyebilir, böylece 100$ lık harcamaya 100$ ödersiniz. O 100$ ı da internet şubesinden olabilecek en düşük fiyata satın alır öyle ödersiniz. Veya gidip dövizciden keş parada alınabilir ancak makas aralığı döviz bürolarında yüksek.

Bende başka bir konuyu merak ediyorum neden paypala güveniyorsunuz da siteye güvenmiyorsunuz... Bence önsipariş sürecinde jiayu g4 siparişi verecekler öncelikle mutlaka pandawill yetkiliyse konuşsun iade garantisi alsın... Ben reviewlere baktım orada birkaç kişi bu konuyu sormuş eğer tedarik sürecinde sipariş iptal edilirse paranız geri iade edilecek demişler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Bende başka bir konuyu merak ediyorum neden paypala güveniyorsunuz da siteye güvenmiyorsunuz... Bence önsipariş sürecinde jiayu g4 siparişi verecekler öncelikle mutlaka pandawill yetkiliyse konuşsun iade garantisi alsın... Ben reviewlere baktım orada birkaç kişi bu konuyu sormuş eğer tedarik sürecinde sipariş iptal edilirse paranız geri iade edilecek demişler...

Pandawill yerine Aliexpress'ten alıp süre uzatımı (extend process) yoluna gidilebilir. ürün gelmezse Aliexpress'ten full refund yaptırabilirsiniz. Ben Pandawill'den paypal ile ön sipariş vermiştim. Mayısı teslimi duyunca iptal ettirdim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.