Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demek imei bu kadar kolay değişiyormuş. guapon arkadaş kesin bir dille imei değişmiyor bu işin babalarıda denedi deyince gittim mtk6577 aldım bilseydim mtk6589 alırdım fiyat farkları pek yok. yorum yapmadan önce düşünmek lazım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

Arkadaşlar size kötü bir haberim var.MTK6589 işlemcili telefonlarda mevcut olan imei değiştirme yontemlerinin hiçbirisi ile ile imei değiştirilemiyor.denenmiştir bilginize........
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

Arkadaşlar size kötü bir haberim var.MTK6589 işlemcili telefonlarda mevcut olan imei değiştirme yontemlerinin hiçbirisi ile ile imei değiştirilemiyor.denenmiştir bilginize........

root yaptıktan sonra değişmesi gerek.Siz hangi telefonda denediniz?

THL w8 işin kotusu işlemcisinden dolayı hiçbir root yontemide işe yaramıyor...yani şu an için root yok...her yontemi denedim bu işin piri adamlardan yardım aldım yok olmuyor dediler..Bende son çare box ile imeisini değiştirtecem

• arkadaşlar bu pandawillin presell olmayan ürünlerine indirim çeki kodu var mı acaba ?
  • peki beyler toplumda soyle bi dusunce vardir ya "cin mali bu,1 aya kalmaz bozulur" benim bu konuda tecrubem olmadigi icin cevapta veremiyorum. tecrubeli arkadaslar bu konuda ne dusunuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omeragr

peki beyler toplumda soyle bi dusunce vardir ya "cin mali bu,1 aya kalmaz bozulur" benim bu konuda tecrubem olmadigi icin cevapta veremiyorum. tecrubeli arkadaslar bu konuda ne dusunuyor?

kaliteli mal kendini belli ediyor.iyiside var kotusude...

peki bu jiayu da nasıl? kullanılan malzeme kaliteli mi?
  • quote:

quote:

quote:

peki beyler toplumda soyle bi dusunce vardir ya "cin mali bu,1 aya kalmaz bozulur" benim bu konuda tecrubem olmadigi icin cevapta veremiyorum. tecrubeli arkadaslar bu konuda ne dusunuyor?

kaliteli mal kendini belli ediyor.iyiside var kotusude...

peki bu jiayu da nasıl? kullanılan malzeme kaliteli mi?

malzeme kalitesinden önce iki konu var 1. ülkemize posta ile telefon sokmak yasak gümrüğe takılma riski var bunu göze alacaksınız. 2. donanım kalitesi o da zaten iyi.
    ama sar değerleri yüksek telefonlar unutmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: td80

Sar değerinin yüksek olduğunu nereden biliyorsunuz? Bu model ile ilgili şimdiye kadar verilmiş hiçbir değere ulaşamadık.Newman N1 in sar oranı 0.549 telaffuz ediliyordu.Bu da sanırım o civarlardadır.
  • quote:

quote:

Sar değerinin yüksek olduğunu nereden biliyorsunuz? Bu model ile ilgili şimdiye kadar verilmiş hiçbir değere ulaşamadık.Newman N1 in sar oranı 0.549 telaffuz ediliyordu.Bu da sanırım o civarlardadır.

samsung s3 ile yarım saat telefonda konuşun birde bu çin telefonları ile yarım saat konuşun yani kendiniz deneyin bir çok kişide baş ağrısı yapıyor.
    ayrıca hiçbir marka (çin markası) resmi olarak sar değeri açıklamıyor. eğer markalar resmi olarak açıklarsa inanırız ayrıca antutu değeri ile bile oynayan bir zihniyetleri var. sar değerini doğru vermeyebilirler....
    ancak şuda unutulmamalı sar değeri az da olsa çok da olsa telefon ile uzun konuşmak zararlı....

• quote:

Arkadaşlar sar değeri demişken Çinden anti radiasyon sticker aldım..tektek alınmadıgı için 20 tane aldım....İsteyen 3 arkadaşa 5 tanesi 20 tl den satıyorum.İlgilenen olursa mesaj atsın....

ben de ebaydan almıştım tanesi 5 dolara... bakalım faydası olacak mı?
    diğer telefona takmak için sizden alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi td80 -- 9 Mart 2013; 22:33:14 >
  • quote:

quote:

quote:

samsung s3 ile yarım saat telefonda konuşun birde bu çin telefonları ile yarım saat konuşun yani kendiniz deneyin bir çok kişide baş ağrısı yapıyor.
    ayrıca hiçbir marka (çin markası) resmi olarak sar değeri açıklamıyor. eğer markalar resmi olarak açıklarsa inanırız ayrıca antutu değeri ile bile oynayan bir zihniyetleri var. sar değerini doğru vermeyebilirler....
    ancak şuda unutulmamalı sar değeri az da olsa çok da olsa telefon ile uzun konuşmak zararlı....

Bu telefonları 5-6 aydır kullanıyorum.Yüksek sar oranı baş ağrısı yapar şeklinde bilimsel bir açıklama hiç duymadım..Antutu değerleriyle oynayanlar s3,htc takliti ikinci sınıf firmalar Çin'in bilinen firmalarında böyle bir durum söz konusu değil.Resmi olarak açıklanmaması şüphe çekecek bir durum ama Çin devletinin halkına sağlığa zararlı yüksek sar oranlı telefonları kullandıracağına hiç inanmıyorum.Onlarda da bunun bir standardı vardır.Jiayunun resmi sitesine bu durumu sordum bakalım ne cevap verecekler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu telefonları 5-6 aydır kullanıyorum.Yüksek sar oranı baş ağrısı yapar şeklinde bilimsel bir açıklama hiç duymadım..Antutu değerleriyle oynayanlar s3,htc takliti ikinci sınıf firmalar Çin'in bilinen firmalarında böyle bir durum söz konusu değil.Resmi olarak açıklanmaması şüphe çekecek bir durum ama Çin devletinin halkına sağlığa zararlı yüksek sar oranlı telefonları kullandıracağına hiç inanmıyorum.Onlarda da bunun bir standardı vardır.Jiayunun resmi sitesine bu durumu sordum bakalım ne cevap verecekler.

valla kullananlar baş ağrısı yapıyor diyor. ayrıca çin devleti vatandaşını çok düşüneceğini sanmam adamlarda asgari ücret bile yok çoğu köle. ayrıca iphone 5 çıktığı hafta çinde 2 milyon sattı. yani orta üstü çin halkı zaten bu ürünleri almıyor olabilir.
    eğer jiayu firması size cevap verirse bizde öğrenmiş oluruz belki jiayu nun sar değerleri de düşüktür ama türkiyede satılan çakma s3 ve htc lerin sar değerinin düşük olduğunu düşünmüyorum.

• bu siteye göre newman 2 SAR: 0.51 W/kg. değeri çok düşük jiayu g4 bulamadım ama sar değeri fazla değildir bence http://www.etotalk.com/jiayu-g4-android-41-mt6589-quad-core-12ghz-dual-sim-47-inch-hd-gorilla-glass-ii_p3561.html
  • Bana jiayunun resmi sitesinden henüz yanıt gelmedi muhtemelen pazar olduğundan dolayı ama merimobiles müşteri sorularında aşağıdaki değeri buldum.Ayrıca telefon CE (Avrupaya uygunluk belgesi) onaylıymış.Bu da yeterli güvenlik standartlarını taşıdığını gösteriyor.

Posted by Nicktsin on 8th Mar 2013

1). Does this phone hava greek language installled?
    2) what is the sar of this phone?
    3) when will it be available for purchase? ( i dont want to preorder...)

ANswer:

1) This one has Greek languange installed
    2) The Sar value for this is 0.45
    3) It's predicted that this phone will be released at the end of this month, the ingeneering version has been finished, so the commom one is near.

Thanks

Posted by pg on 6th Mar 2013

Hello, is it "CE" (European Conformity) approved?

ANswer:
    Yes, this confirmed with CE.

Thanks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 10 Mart 2013; 20:50:13 >

• neo ma müşteri çıktı bu g4 ü beklerken idare etcek bi cihaz almam lazım zte v970 uygun fiyatlı (149$) bildirim ışığı falanda var tavsiye edermisiniz? yazılım desteği nedir ne değildir fikirlerinize ihtiyacım var.
  • Arkadaşlar ben Jiayu G4 bekliyordum. Amoi N821 indirime girmiş 171 USD tavsiye edermisiniz. Jiayu G4 çıkınca onuda alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EveryDaySmoke

Arkadaşlar ben Jiayu G4 bekliyordum. Amoi N821 indirime girmiş 171 USD tavsiye edermisiniz. Jiayu G4 çıkınca onuda alırım.

g4 beklemeye devam et bence, ay sonunda çıkacak inşallah :)
    amoi elinde kalacak sonra, kullanırım onu da diyorsan güzel telefon :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

quote:

Arkadaşlar ben Jiayu G4 bekliyordum. Amoi N821 indirime girmiş 171 USD tavsiye edermisiniz. Jiayu G4 çıkınca onuda alırım.

biraz daha bekleyeyim. amoi'de rom çeşitliliği nasıl bilginiz var mı?
  • quote:

Arkadaşım hangi sitede bu fiyat?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

quote:

biraz daha bekleyeyim. amoi'de rom çeşitliliği nasıl bilginiz var mı?

Alıntıları Göster
    Gayet bol miktarda rom var.Hem de 4.1 JB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gon42 -- 11 Mart 2013; 15:55:37 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.