Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada arkadaşlar geçen gün televizyonda haberlerde yurt dışından yapılan alışverişlere düzenleme getirileceğinden bahsetmişler artık daha sıkı tutacaklarmış konuyla ilgili bilgisi olan varmı g4 beklerken telefonda getirtemiyecekmiyiz
  • Telefon bluetooth 4.0 imis.(2.0 degil).
    "OTG ile USB bellek acar mi?" dedim; simdilik emin degiliz dendi.
    Siteye 5 point touch yazmislar, kesin o da 10 dur. Yoksa 2 elimizle birden fruit ninja oynayamayiz, degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Bu arada arkadaşlar geçen gün televizyonda haberlerde yurt dışından yapılan alışverişlere düzenleme getirileceğinden bahsetmişler artık daha sıkı tutacaklarmış konuyla ilgili bilgisi olan varmı g4 beklerken telefonda getirtemiyecekmiyiz

Bildiğim kadarıyla yeni düzenleme ile gumrukte yakalanan mal geri gönderilecek ve satın alan kişiye ceza uygulanacak. Yüksek bir meblağ olduğunu hatırlıyorum sadece. Yani alacak olan acele etmeli yeni düzenleme ile yurt dışı telefon almak çok riskli

• saçmalık olur bu düzenleme gelen pakette sipariş detayları falan yazmıyor ki sadece isim ve adres ben tutayım o zaman başkasının adına sipariş isteyim yakalansın ceza yesin varmı böyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

saçmalık olur bu düzenleme gelen pakette sipariş detayları falan yazmıyor ki sadece isim ve adres ben tutayım o zaman başkasının adına sipariş isteyim yakalansın ceza yesin varmı böyle bir şey.

kanun mevzuat yazanların mutlaka buraları okuması lazım çok cevher var
  • BENDE JİAYU G3 VAR MERAKIMDAN THL W8 SİPARİŞ VERDİM BAKALIM DENEYECEĞİM ÇOK BÜYÜK GELEMEZSE KULLANIRIM GELİRSE SATARIM EMEKTAR G3 E DEVAM
  • çıkmış gene kanun mevzuat lafları.kimseye ticari sayılabilecek kadar çok olmadığı sürece yurtdışından mal aldı diye ne bu mevzuatta nede 2100 yılındaki mevzuatta ceza verilemez.devletin en fazla yapabileceği mala el koymaktır.bunuda yapamazlar cevvalin biri avrupa insan hakları mahkemesinde dava açar mahkum eder.yurtdışından bana gelen hediye türk ceza kanununa göre(bakın gümrük mevzuatı demiyorum) suç teşkil edecek bir madde değilse ona kimse el koyamaz.yeni mevzuat felan gelmez en fazla gümrük kontrolleri artar belki x-raye geçilir.

• arkadaslar en ucuz hangi siteden sipariş verebiliyoruz yardımcı olursanız sevinirim
    minideal.net den almayı düşünüyorum. minidealden sipariş veren oldumu
    Esenlikler....
  • G3 alanlardan 2kşinn gümrükte kalmş acaba bişiler değişti mi?
  • Beyler bugün çinden sipariş ettiğim dürbün geldi. Daha doğrusu ben öyle sanıyordum, ben dürbün istedim (minik) adamlar 20 tane alengirli avcı bıçağı göndermişler şok oldum. Nasıl geçti gümrükten anlamadım. 20 tane bıçak geçtiyse telefon hayli hayli geçmeli değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: oyunbitti

Beyler bugün çinden sipariş ettiğim dürbün geldi. Daha doğrusu ben öyle sanıyordum, ben dürbün istedim (minik) adamlar 20 tane alengirli avcı bıçağı göndermişler şok oldum. Nasıl geçti gümrükten anlamadım. 20 tane bıçak geçtiyse telefon hayli hayli geçmeli değil mi?

kutunun ıcıne bakmadıklarından geçmiştir, kutunun ıcıne baksalar geçirilerdi he
  • Bu arada bu çakıların tanesi burada en düşüğü 80-90 lira. Bana 12 tane gelmiş. Ben 20 sandım. isteyen olursa 50 liradan bırakayım :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbitti -- 8 Mart 2013; 13:34:18 >
  • Çakıların bir fotoğrafını koysan.
  • merhaba,

bence dhl kargo farkını verip bu ürünü öyle getirtmek daha garanti.
    son tabletleri dhl ile sorunsuz getirtmiş arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: romancem

merhaba,

bence dhl kargo farkını verip bu ürünü öyle getirtmek daha garanti.
    son tabletleri dhl ile sorunsuz getirtmiş arkadaşım

Allah kormuş seni dhl,fedex,ups gümrüğe takarsa telefon parası kadar masraf ödersiniz bide telefon geri gider nakliyecileri kalkındırma derneğine bağış yapmış olursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 8 Mart 2013; 15:45:36 >
  • galata dogru diyor, bahsettigin özel sirketler ne yazik ki gumrukte en siki kontrolden geciyor, arkadaslarim araciligiyla tecrube ettim bunu. China airmail postun gumrukte bir ayricaligi var(en uyuz kargo sirketi olsa da) ama niye neden orasini bilmiyorum. Belki Turkiyeye haftada bir ucak kaldirdiklari icindir. Yani jumbo dolusu kargo, iphone tarlasi olsa bile gumrukcu hangisini xray den gecirecek, hangisini isleme tabi tutacak ,hangisini araklayip kendi ogluna verecek, hangi ara isini yapacak... belki ondandir.

• @ardaarsen01 kardeş hakikanten gpu konusunda çok haklıymışsın resmen s3 te kullanılan gpuyu antutuda ikiden fazlaya katlıyo cpu da biraz gerisinde kalıo doğal olarak.Ama s3 te kasacak olan bi oyun g4 te oynanabilecek yani..:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

. Mtk6589 da kullanilan sgx544mp1 GPU cok taşbebek birsey, tek cekirdek haliyle bile koca quad mali400mp4 ile ayni 3D performansini sunuyor belki de daha iyi, yani 3D oyunlardan yana sikintiniz olmaz. Zaten ram gibi GPU dan daha oncelikli sinirlayici faktorler var. Modern warfare4, real racing3 gibi oyunlar simdiden 1gb rami minimum gereksinim yapti. Ramin yaninda grafik unitesi sutten cikmis ak kasik.

sgx544mp1 in 3D performans delisi olmasinin da bir bedeli var tabi. Mtk6589 ceplerdeki antutu skorunun neden dusuk olduguna bakiyorum da; sgx544 2D grafiklerde nal topluyor sirf bu yüzden skor 3000 puan asagida duruyor. Diger bir deyisle sgx544 vektorel imaji piksel imaja cevirmede yavas. Bunun anlami internet deneyiminin exynoslarda oldugu kadar yumusak ve hizli olmayacagidir, Vellamo 2.0 html5 skoru da bu yuzden exynos 4412 ninkinden 500 asagida, 1300 civarinda. Suna bak yahu cok ilginc... dusuk oyun performansi ve akici net beklerken tam tersini gozlemledim. Kismet olursa yarin karsilastirma amacli 3 4 benchmark resmi koyarim olayi netlestirmek icin.

Konuya yabanci arkadaslar alinmasin 6589 cok iyi bir islemcidir.

http://www.aliexpress.com/store/product/5-7inch-Star-N9589-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-IPS-Screen-android-4-1-OS-1GB/103919_749192771.html

Linkini verdiğim Note2 replikası MTK6589 çipsetli ürünü deneme şansım oldu... Alıntı yaptığım arkadaşın söylediklerini birebir test etme imkanım oldu... Bu arada sorular gelmeden söyleyeyim evet İMEİ 'si değişebiliyor bu arada her ne kadar onu zor durma düşürmek için yazmasam da "guapon" arkadaştan ta yanlış anlaşılma için özür dilerim... Telefonun İMEİ 'sini hiç bir program kurmadan aşağıdaki şekilde değiştirdim... Telefon root lu gelmiş olmalı diye düşünüyorum üzerinde root olup olmadığını test etmedim ama İME'si sıkıntısız bir şekilde değişti...

Öncelikle şu kodu giriyoruz....
    * # * # 3646633 # * # *
    Sonra
    CDS Information
    Sonra
    Radio Information
    Sonra Sim1 için
    Phone1
    Sonra
    Hurda telefondan aldığınız imei numarasını
    AT+EGMR=1,7,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)
    Sonra
    Send at command'a basıyoruz ve imei numaranız değişiyor
    Sim2 için
    Phone2
    Sonra
    Hurda telefondan aldığınız imei numarasını
    AT+EGMR=1,10,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)
    Sonra
    Send at command'a basıyoruz ve imei numaranız değişiyor

Telefon çift simkartlı bu arada...

Neyse gene alıntı yaptığımız mesajın konusuna gelirsek bendeki Newman N2 ve linkini verdiğim Star N9589 un antutu sonuçları ne demek istediğimi açıklayacaktır...

Önce MTK6589 çipsetli Star N9589 un sonuç resmi... Resim için kusura bakmayın kapıda yarı loş bir ortamda fotoğrafını çektim keşke screenshootunu alsaydım dedim ama tekrar rahatsız etmek istemedim...

İkinci olarakda Newman N2 nin antutu sonucu... Benim daha önce sd card takılı iken almış olduğum ckor 15.232 bu sonucu sd card takıl değilken aldım sd card ı bir arkadaşa verdiğim için sd card lı tekrar alma şansım bugün için yoktu...

Not: Bu arada Newman N2 için bir yazı hazırlıyorum ama bu aralar pek fazla vakit bulamadım kısa bir yazı ilede geçiştirilecek gibi değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 8 Mart 2013; 22:00:01 >

• Resimler üstteki mesajda çıkmamış Önce Star N9589

• Şimdide Newman N2 nin antutu sonuç resmi...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.