Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş ar damarım çatladı ya keske 300 dolar deselerdıde hıc umutlanmayıp dıger 1 gb lık modellere yonelseydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaş ar damarım çatladı ya keske 300 dolar deselerdıde hıc umutlanmayıp dıger 1 gb lık modellere yonelseydım

210 dolara bu dört çekirdekliler başlıyor. performans daha iyimiş bende de 6577 var ve çok memnunum bu imei olayları yüzünden iki çekirdek aldım artık imei değiştiğine göre iki çekirdek almaya gerek kalmadı. bundan sonra alacağım 4 çekirdek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

5 inch buyuk değil diyorsanız size thl w8 onerırım arkadaşlar alın pişman olmayacaksınız....

pili biraz düşük ama buna rağmen telefon kalın yoksa başka kusuru yok. pandawill de skor 12 bin gözüküyor ancak bendeki mtk6577 nin de skoru 12 bin bu biraz kafamı karıştırdı ama dört çekirdrk mutlaka daha iyidir.
  • batarya ne kadar gidiyor thl nin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: td80

quote:

5 inch buyuk değil diyorsanız size thl w8 onerırım arkadaşlar alın pişman olmayacaksınız....

pili biraz düşük ama buna rağmen telefon kalın yoksa başka kusuru yok. pandawill de skor 12 bin gözüküyor ancak bendeki mtk6577 nin de skoru 12 bin bu biraz kafamı karıştırdı ama dört çekirdrk mutlaka daha iyidir.

Telefon nedir. 12000, 6577 için bayağı yüksek.
  • quote:

arkadaş ar damarım çatladı ya keske 300 dolar deselerdıde hıc umutlanmayıp dıger 1 gb lık modellere yonelseydım

+1

quote:

Antutu sonucunu ss alip linkle de görelim şu sendeki kriptonlu 6577 nin sonucunu emin olalim.

Artik kac ay sonra elime gececekse geldigi zaman emektar s3 ile g4 un detayli kiyaslamasini yazarim bu topige
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonceri

quote:

quote:

Telefon nedir. 12000, 6577 için bayağı yüksek.

http://www.pandawill.com/haipai-n7102-smart-phone-android-41-mtk6577-1g-ram-3g-gps-53-inch-hd-screen-80mp-camera-p71251.html

buna 12 bin antutu vermişler. resimlerde var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

quote:

+1

quote:

Antutu sonucunu ss alip linkle de görelim şu sendeki kriptonlu 6577 nin sonucunu emin olalim.

Artik kac ay sonra elime gececekse geldigi zaman emektar s3 ile g4 un detayli kiyaslamasini yazarim bu topige

benıım bıldıgım 6577 antutu en yuksek skoru 6000 cıvarı 12000 yapan cıhaz hangisi merak ettim

bende mikro sim kartlı one x+ var antutu 10 bin veriyor. ayrıca yukarıda linkini attığım telefon var oda yolda geliyor.
    ancak bu antutular oynanmış derseniz orasını bilemem sonuçda çinli bunlar...

http://i1218.photobucket.com/albums/dd404/td800/one%20x/Screenshot_2013-03-05-04-26-59.png

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

quote:

+1

quote:

maşallah s3'ü emektar edecek kadar hızlısınız..

• elimde one x + var kendisinde yüklü antutu ile test edince 10200 puan veriyor. resmini yukarı mesajımda koydum.
    sipariş ettiğim ikinci telefon için 12000 antutu değeri var.
    eğer bu değerler yanlış ise mtk6577 one x de daha azdır.
    neyse konuyu dağıtmayım.
    aslında bende G4 almak için yola çıkmıştım ancak tarihlerin sürekli ertelenmesi benim gibi sabırsız birini soğuttu.
    ancak 2013 ün ikinci yarısından sonra satılan telefonlarda mtk6589 ile 2 gb ram in standart olacağını düşünüyorum.
  • http://www.pandawill.com/newman-n2-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p71166.html

bunda da antutu score 15612

ben de bır tane almayı dusunuyorum ama ısın ısınden cıkamadım hepsı bırbırıne benzer ve fıyatlar da bırbırıne yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

http://www.pandawill.com/newman-n2-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p71166.html

bunda da antutu score 15612

ben de bır tane almayı dusunuyorum ama ısın ısınden cıkamadım hepsı bırbırıne benzer ve fıyatlar da bırbırıne yakın

n2 deki islemci A9 , 6589 ise A7 aradaki 3000 skor farki ondandir.Ayrica G4 te retina ekran var o da skoru 700 800 asagi cekmistir. 3000 skor farki icin sarji 2 kat hizli biten, ekrani korumasiz olan bir telefon istiyorsan al. Hem mali 400mp4 sgx544 ten daha iyi onun 5 kati pil yese de, ram sorun olmazsa n2 ile daha iyi oyunlar oynarsin yani.

quote:

Orijinalden alıntı: galata80
    maşallah s3'ü emektar edecek kadar hızlısınız..

evet, 6 ay once aldigim paralel ithalat s3 bütün ailede akıllı cep bagımliligi yapti, telefonun dolu rami 700 den inmez oldu cok cekistiriyorlar :). G4 almak istememin nedeni de ailemin zamansiz gelen akilli cep arzusu oldu; iyi de oldu. Belki voip+sip birseyler yapariz ailecek ucuza konusuruz

• MTK 6577 işlemciler için 10000-12000 skorlar sahte.Antutu programın verileri ile oynanmış değerler..Çin siteleri bu konuda çakallık yapıyor

Programı kaldırım marketten tekrar yükleyin.Maksimum vereceği puan 6200 civarlarıdır.

MTK 6577 çift çekirdektir.6200 üstünde puan alması zor.MTK 6589 4 çekirdektir 10000-12000 puanlar bu işlemci için normal değerlerdir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cruell2

quote:

Arkadaşlar mtk6589 da imei değişimi tamamdır.........

Nasıl yaptınız paylaşabilirmisiniz ?

hocam bende thl w8 vardı mtk6589....

önce ona SP_Flash_Tool ile cwm recovery yükledim.Ardından cwm recovery ıle superuser flaslayıp root attım.Zaten root attıktan sonra mobile uncle ıle ımei değişimini biliyorsunuzdur...

O şahane haber..Demekki Mobile Uncle mtk 6589'lara destek veriyor..

Jiayu g4 advanced modelini izlemeye aldım bekliyorum

• MTK6589 un İMEİ sinin değişip değişmediği benim için hala muamma değiştirdiğini söyleyen kişinin değiştiremedim dediği yaklaşık 5-6 tane mesajını gördüm farklı konularda şu anda da değiştiğini söylüyor ama internette yaptığım araştırmalarda bu konu ile ilgili bilgi yok...

Newman N2 nin İMEİ si kesin olarak değişiyor... Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok pasaport kaydına da en azından bu işlerden biraz anlayanlar için gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 5 Mart 2013; 12:44:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

MTK6589 un İMEİ sinin değişip değişmediği benim için hala muamma değiştirdiğini söyleyen kişinin değiştiremedim dediği yaklaşık 5-6 tane mesajını gördüm farklı konularda şu anda da değiştiğini söylüyor ama internette yaptığım araştırmalarda bu konu ile ilgili bilgi yok...

Newman N2 nin İMEİ si kesin olarak değişiyor... Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok pasaport kaydına da en azından bu işlerden biraz anlayanlar için gerek yok...

şimdi değiştirdim diyen arkadaş önceden root yapamadığı için değiştirememişti root ettikten sonra imei değiştirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-jiayu-g4-dort-cekirdekli-2gb-ram-32gb-4,7-hd-ips-retina-ekran-116888349/detay/

satıcı siz misiniz?

hayır
    nette gezınırken dıkkatımı cektı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-jiayu-g4-dort-cekirdekli-2gb-ram-32gb-4,7-hd-ips-retina-ekran-116888349/detay/

satıcı siz misiniz?

hayır
    nette gezınırken dıkkatımı cektı...

sahibindendeki vatandaştan almak çinden siparişten riskli midir?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.