Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: y.alper

Arkadaşlar arkadaşım çinde şuan ve bana da bir cihaz getirecek.Acaba bu cihazın 1g modelini nereden alabilir.Yada internetten official sitesinden mi bir adrese sipariş vermeliyiz. Bir tane mağazası var ama kocaman çinde nasıl bulacak.Yada benmi sadece 1-2 mağazası olduğunu biliyorum.Bilenler yardımlarını esirgemesin lütfen.....

kaldığı otelin adresine isme sipariş verin satılan sitelerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler asrkadaslar
    bende g3 den vazgeçip buy telefonu almaya karar verdim.
    su an askerde ve 2 ay sonra teskere alacağımdan süre sıkıntım yok da hangi siteden alacağımı kestiremedim.

gümrüğe takılıp geri gitmesinden korktuğum için minideali tercih etmeyi düşünüyorum
    http://www.minideal.net/jiayu-g4-android-4-1-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-with-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-13mp-camera.html
    linkidfe burada pandawilli paypal olmadığı için almak istemiyorum gümrükden cok sayıda telefon döndüğü için paypalı kapattığı söylenmekte

yardımlarınız için teşekkürler haftaya kredi kartı hesap kesiminden sonra direk sipariş vermek üzereyim
    daha ucuz ve güvenilir bir site varmı acaba

bu arada meri de ön satışa sunmus telefonu

http://www.merimobiles.com/jiayu-g4-2gb-ram-4-7-hd-1280-x-720-ips-1-2ghz-android-4-1-dual-sim-32gb_p/meri8000.htm

Esenlikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkinali52 -- 2 Mart 2013; 10:29:26 >

• Arkadaşlar duyan bilen soran var mı ya imei değişiyor mu program yardımıyla yani elimize gectigimizde biz halledebilir miyiz? Ona göre sipariş vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Arkadaşlar duyan bilen soran var mı ya imei değişiyor mu program yardımıyla yani elimize gectigimizde biz halledebilir miyiz? Ona göre sipariş vereceğim.

hocam şuan için imei değişmiyor gözükmekte ama şu telefon bir çıksın satılmaya başlasın herkesin telefonları bir gelsin alanların eline ulaşsın.ruslar bu işi çok kısa bir zaman içinde çözer.sen telaş etme ver siparişini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

Jiayunun resmi sitesinde jb 4.2 görünüyor ancak pandawillde jb 4.1....

Iste bn de ondan sordum anlayabilen var mi dye. Bir de taskbari niye oyle bozuk gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

quote:

Jiayunun resmi sitesinde jb 4.2 görünüyor ancak pandawillde jb 4.1....

Iste bn de ondan sordum anlayabilen var mi dye. Bir de taskbari niye oyle bozuk gibi.

çunku daha tam yazılımını falan bitirmemişler telefonun seri üretime geçmemiş o sebeple nisan ayına ertelendi....

Nisan mi baya ertelenmis sikinti yok :D

• Ön sipariş vermeyi düşünüyorum bende ama imei değişmeme durumu kafayı karıştırdı.Gümrükten geçmesi de ayrı bir dert.
  • Arkadaşlar bu jiayu g4 ten bende almak istiyorum.Nasıl alınır bir yol göstersenizde alsak yada çinden gelen biri getirebilir mi?
    Yardımlarınız için şimdiden ÇOK TEŞEKKÜR ederim.
  • quote:

http://www.pandawill.com/newman-nm890-smart-phone-mtk6589-quad-core-50-inch-ips-hd-screen-android-41-1g-4g-80mp-camera-p71956.html bu tel neden bukadr ucuz beyler bi bakın.

neden ucuz derken önsipariş alıyorlar aynı fiyat politikası jiayu g4 de var telefonu alıyorsun parasını ödüyorsun yaklaşık 2 ay sürüyor sana gelmesi..

• Arkadaşlar bu ne anlama geliyor, torbaya eklendi demek gümrük kontrolünü atlattı mı demek oluyor?

Barkod No : RC146272201HK_ Detay :
    Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi :
    Gönderen : Alıcı :
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    26/02/2013 10:11:59
    2.
    Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.)
    27/02/2013 10:01:36

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbitti -- 3 Mart 2013; 17:43:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar mtk6589 da imei değişimi tamamdır.........

Nasıl yaptınız paylaşabilirmisiniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cruell2

quote:

Nasıl yaptınız paylaşabilirmisiniz ?

hocam bende thl w8 vardı mtk6589....

önce ona SP_Flash_Tool ile cwm recovery yükledim.Ardından cwm recovery ıle superuser flaslayıp root attım.Zaten root attıktan sonra mobile uncle ıle ımei değişimini biliyorsunuzdur...

Supersin kardesim.Hayrli olsun cumleten.

• quote:

http://www.pandawillforum.com/showthread.php?18559-Jiayu-G4-photos-and-stock-infomation-from-manufacturer. burda taskbar bozuk gibi gözüküo bnle alakalı bişi mi sizde de öle mi gözüküo

Geliştirici seçeneklerinde "İmleç konumu" aktif edilmiş.
  • Ön siparişi vermiş bulunuyorum.Bir sorunla karşılaşmam umarım.Konuya sık sık yazıp diğer arkadaşları da bilgilendireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Ön siparişi vermiş bulunuyorum.Bir sorunla karşılaşmam umarım.Konuya sık sık yazıp diğer arkadaşları da bilgilendireceğim.

hayırlı olsun,nerden ne kadar'a aldınız?
  • arkadaslar bu telefondan bende almayı dusunuyorum fakat hangı sıteyı tercıh etmelıyım acaba advenced modelının siyahı aklıma yattı gıbı renge fazla dıkkat etmem ama siyah hos gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayynaK

arkadaslar bu telefondan bende almayı dusunuyorum fakat hangı sıteyı tercıh etmelıyım acaba advenced modelının siyahı aklıma yattı gıbı renge fazla dıkkat etmem ama siyah hos gibi :)

PandaWill alabilirsin ama mayıs ayını da bulabilir çıkması..
  • quote:

hayırlı olsun. mtk6577 ye göre performans değerlendirmesi yapabilirmisiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: td80

quote:

hayırlı olsun. mtk6577 ye göre performans değerlendirmesi yapabilirmisiniz.

Açkçası pek kurcalamadım telefonu ama soyle diyeyim birkaç oyun kurudm denedim bir kere bile takılma olmadı ınternet sayfalarını acma hızı 6577 e gore daha hızlı..Diğer telefonlarla karsılastırırsam s3 ten daha hızlı diyebilirim...

s3 ten daha mi iyi ? Super o zaman

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.