Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende sipaiş verecektim şuan. Ama indirim çeki falan bulamadım. Güzel %10 indirim çeki vs. yok mu arkadaşlar.?

Birde BG mi iyi PW mi iyi hangi sitede indirimle daha ucuza ve hızlı teslim alabiliriz?
    Önceden 200dolarlık bir alış veriş yapmıştım BIC' ten. Tablet almıştım herhangi bir sorun yaşamadım ama bunlar telefon illaki çıkabilir... Acaba nasıl bir yol izlemeliyiz? Ben muğladayım gümrükte takılma olayı nedir? Ne diyorlar? Muğla PTT yurtdışı kargodan vergiyi veriyoruz yoksa gümrüğe giren yerde mi kalıyor ürünler? Paypaldan geri ödememizi nasıl yapıyorz. Önceden 10 dolarlık bir ürün iadesi almıştım para kartıma falan almadım kaldı öyle eridi bitti giti kullanmadan. Paypal parayı hesaba yatırmıyor galiba.. Bunlarda diğer sorular ve sorunlar...
  • ön spariş ürünlerınde ındırım kodu kullanılamıyor onun ıcın bekleyen varsa boşa bekler...
  • g4 basıt hemen al olarak geldi, % 5 ındırım kuponu ıle 205 dolara gelıyor yakında ınternette ıncelemesı cıkar

sanırım yıne cıkıs tarıhı ertelenmiş bu iş yatacak gibi
    not: Thanks for your review. Really sorry to keep you waiting, JIAYU G4 Basic lead-time has delayed to Mar. 31st, 2013.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 28 Şubat 2013; 10:11:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

g4 basıt hemen al olarak geldi, % 5 ındırım kuponu ıle 205 dolara gelıyor yakında ınternette ıncelemesı cıkar

sanırım yıne cıkıs tarıhı ertelenmiş bu iş yatacak gibi
    not: Thanks for your review. Really sorry to keep you waiting, JIAYU G4 Basic lead-time has delayed to Mar. 31st, 2013.

anlamıyorum bu siteyi madem stok yok neden hemen al seçeneği geliyor az kalsın basic modeli siparişi verecektim incelemelere bakayım dedim basic modeline mart 31 diyor.

• Hayırlı olsun..Mobile uncle toolsla imei değiştirebildin mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

trustonbuy sitesi zortlamış....büyük ihtimal tası tarağı toplayıp tüydü bunlar :)

• quote:

trustonbuy sitesi zortlamış....büyük ihtimal tası tarağı toplayıp tüydü bunlar :)

Böyle olacağı belliydi.
    Birkaç kişi sipariş verdi geçmiş olsun diyorum damacanayla soğuk su içilmesi tavsiye olunur

Bu arada ne yaptın mtk6589 imei değişimini yapabildinmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Böyle olacağı belliydi.
    Birkaç kişi sipariş verdi geçmiş olsun diyorum damacanayla soğuk su içilmesi tavsiye olunur

Bu arada ne yaptın mtk6589 imei değişimini yapabildinmi.

Evet imei yi naptın kardeş
  • quote:

7-8 konuya uyarı olarak mesaj attım bide millet ne biliyorsun diye tersledi
  • Alan arkadaşlar nereden ne kadara aldığını ve gümrük sürecini anlatabilirler mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Alan arkadaşlar nereden ne kadara aldığını ve gümrük sürecini anlatabilirler mi

daha kimse almadı çünkü daha piyasaya cıkmadı ama sipariş verdik...pandawill den sipariş verdim ben 1 ay önce....

Hmm anladım ben de yukarıdaki konuşmaları görünce root falan aldınız sandım heyecanlandım
  • quote:

g4 un kasası saglam ama biraz agır olacak galiba..

http://www.pandawillforum.com/showthread.php?18559-Jiayu-G4-photos-and-stock-infomation-from-manufacturer.

basic modeli 160 gram advanced modeli ise 180 gram olacak. ben sırf daha ince diye basic modelini alacaktım ama 1 ay ertelendi. pandawill forum'da gecikme sebebi birkaç değişiklik olduğu yönündeymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

g4 un kasası saglam ama biraz agır olacak galiba..

http://www.pandawillforum.com/showthread.php?18559-Jiayu-G4-photos-and-stock-infomation-from-manufacturer.

basic modeli 160 gram advanced modeli ise 180 gram olacak. ben sırf daha ince diye basic modelini alacaktım ama 1 ay ertelendi. pandawill forum'da gecikme sebebi birkaç değişiklik olduğu yönündeymiş.

çakallar ön ödemelı paraları alıyıp işletmeye devam edıyorlar

• quote:

quote:

daha kimse almadı çünkü daha piyasaya cıkmadı ama sipariş verdik...pandawill den sipariş verdim ben 1 ay önce....

paypal ile ödeme yaptınız sanırım ,olduki gümrüğe takıldı paypal dan itiraz açmanız gerekecek paypal ın 45 günlük bir süresi var nasıl itiraz açacaksınız süresi geçmiş oluyor,neden bu kadar acele ettiniz..
  • Android sürümünü anlayabilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

quote:

quote:

paypal ile ödeme yaptınız sanırım ,olduki gümrüğe takıldı paypal dan itiraz açmanız gerekecek paypal ın 45 günlük bir süresi var nasıl itiraz açacaksınız süresi geçmiş oluyor,neden bu kadar acele ettiniz..

arkadaşim paypal ile ödemedim kredi kartım ile odedim.Pandawıll sızın sandıgınız gibi ucuz çin alışveriş sitelerinden değildir.Daha öncedende pandawillden kredi kartı ıle odeme yaptım ve gerı odemede aldım.Derdinizi duzgun anlattıktan sonra paranızı gerı alıyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 1 Mart 2013; 15:42:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

Android sürümünü anlayabilen var mı

jb 4.1.2
  • http://www.pandawillforum.com/showthread.php?18559-Jiayu-G4-photos-and-stock-infomation-from-manufacturer. burda taskbar bozuk gibi gözüküo bnle alakalı bişi mi sizde de öle mi gözüküo
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

http://www.pandawillforum.com/showthread.php?18559-Jiayu-G4-photos-and-stock-infomation-from-manufacturer. burda taskbar bozuk gibi gözüküo bnle alakalı bişi mi sizde de öle mi gözüküo

telefonun task barından bahsedıyorsan evet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 1 Mart 2013; 16:36:21 >
  • Arkadaşlar arkadaşım çinde şuan ve bana da bir cihaz getirecek.Acaba bu cihazın 1g modelini nereden alabilir.Yada internetten official sitesinden mi bir adrese sipariş vermeliyiz. Bir tane mağazası var ama kocaman çinde nasıl bulacak.Yada benmi sadece 1-2 mağazası olduğunu biliyorum.Bilenler yardımlarını esirgemesin lütfen.....
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.