Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

quote:

Orijinalden alıntı: gpuzmani

quote:

hocam hayırlısı bakalım, almısken 4cekrdekli almak lazım iocean x7 baya hoş duruyor, satıcı olsam bu telefonu yığarım buraya iyi satar

hocam benden sana tavsiye sakın fulhd telefon alma telefonun performansı yarı yarıya düşer çözünürlük yüzünden demesi

aynen Hocam Hd ekran yeterli, benm p880 gibi bi ekranlı telefon bulmam zor gibi snkim, gunesin altında bile ekran rht gozukuyor

bende şuan galaxy gio var çok vasat bir telefon replika mtk 6577 li 512 mb ramli s3 kullandım o bile yağ gibi akıyorsa bu telefonu düşünemiyorum adamı 6.30 gibi aradım eşi çıktı serdar 8.30 da gelcek dedi 9 gibi aradım 2 sefer 10 da aradım 2 sefer 11 de aradım açan yok bende mesaj attım bana ulaşırsanız sevinirim diye note2 satın almak istiyorum dedim inşallah döner.

• eleman s3 klon da satiyor. Antutu 2 skoru 10.000, bendeki 9000 max. htc one x de varmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 16 Mart 2013; 0:09:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonucu merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

eleman s3 klon da satiyor. Antutu 2 skoru 10.000, bendeki 9000 max. htc one x de varmis

Hangi eleman serdar beymi note2 satan? Nerden ulaştınız benim telefonlarmı neden açmadı acaba

• aramadim, sadece sattiklarina baktim. Carsamba gununu bekleyin, incelemeyi bekleyin. Aksine dandik birsey cikarsa vicdanim sizlar. Hocam sen bayagi panik oldun. konuyu burda derinlestirmeyelim , dagilmasin konu, pm ile danisalim.

• quote:

aramadim, sadece sattiklarina baktim. Carsamba gununu bekleyin, incelemeyi bekleyin. Aksine dandik birsey cikarsa vicdanim sizlar. Hocam sen bayagi panik oldun. konuyu burda derinlestirmeyelim , dagilmasin konu, pm ile danisalim.

Haklısın hocam o fiyatı görünce heyecan yaptım çarşamba günü sızlerden haber bekliyorum ona göre sipariş vercem inşallah sağlam çıkar

• quote:

tegra 3 40nm oldugundan bahsedilmis. Ama exynos 4412 de 40nm. Ayrica tegra3 te idle mod durumunda cok enerji cekmemesi icin yarm cekirdek kullaniliyor. 4+1. Tegra 3 gpusu exynosunkinden dandik olsa bile sonucta her 2 chipsetin de acmadigi oyun yok, ayrica nvidia nin zoruyla yazilimsal olarak oyunlar tegra 3 icin optimize ediliyor, ya da sadece tegrada calisiyor
    Tegrada imei konusunda bilgim yok.

http://en.wikipedia.org/wiki/Exynos_%28system_on_chip%29
    Bak bakalım 40nm mi 32nm low power mı.

Emin olmadığınız konularda bi zahmet googlelayın, insanları yanlış yönlendirmeyin.

Exynos 4412 sırf imei değiştirilebilmesi yüzünden bile tercih edilir. Tegra 3 telefon için tasarlanmış işlemci değildir. ZTE den başka Tegra 3 lü telefon üreten kim var ki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

İlandaki mesaj full sallamasyon adam abartmista abartmis.kök dizinle oynarsan telefonu istedigin gibi sekillendirirsin 10 gb(REM) bile olur.

Ben de oyle dusundum ama 16000 ustu antutu skor yazmis. Antutu sonucta fazla matematige dalmadan telefonu zorlayarak skor elde ediyor. Ben de hala sizin gibi telefonun speclerinin sisirilmis olabilecegini dusunuyorum , bu yuzden de saticinin ta dukkanina kadar gidecegim.

ben buna benzer bi makina getirtip satmistim mt6577 1 gb ram 8 gb dahili hafiza 1280x720 550 ye sattim ondada smdk 4412 2 gb ram mali 400 32 gb rom yaziyodu dogrumu tabiki hayir ama musteri bilmeli kurnazlik yapmaya gerek yok

• bu g4 yakın zamanda çıkmayacak galiba yavaşdan başka telefonlara mı kaysak ne yapsak newman n2 düşümüyorum onuda fazla kullanan yok gibi bir eski model olan g3 ü alayım diyorum.

Esenlikler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

tegra 3 40nm oldugundan bahsedilmis. Ama exynos 4412 de 40nm. Ayrica tegra3 te idle mod durumunda cok enerji cekmemesi icin yarm cekirdek kullaniliyor. 4+1. Tegra 3 gpusu exynosunkinden dandik olsa bile sonucta her 2 chipsetin de acmadigi oyun yok, ayrica nvidia nin zoruyla yazilimsal olarak oyunlar tegra 3 icin optimize ediliyor, ya da sadece tegrada calisiyor
    Tegrada imei konusunda bilgim yok.

http://en.wikipedia.org/wiki/Exynos_%28system_on_chip%29
    Bak bakalım 40nm mi 32nm low power mı.

Emin olmadığınız konularda bi zahmet googlelayın, insanları yanlış yönlendirmeyin.

Exynos 4412 sırf imei değiştirilebilmesi yüzünden bile tercih edilir. Tegra 3 telefon için tasarlanmış işlemci değildir. ZTE den başka Tegra 3 lü telefon üreten kim var ki?

Baktim, haklisiniz, lakin googke amca da zamaninda beni yaniltti. 32nm specler arasinda ne de vikipedide vardi 40 diyorlardi hic geri donup bakmamisim. Benim deginmek istedigim tegra3 un fazladan tasaruf cekirdegiydi.

http://m.youtube.com/#/watch?v=L7SCrrL1K78

htc one x(tegra3) vs s3 karsilastirmasi.

burak_06 eger bir hile varsa ortaya cikarmak icin onerebilecegin ne tarz programlar var ? Linpack ile de zorlayacagim. Olmadi paramiza kiyip bir tanesinin demontajini yapacagiz.

Yani akliniza gelen yontemleri iletin bana. Mesela boyutu ufak olup telefonu zorlayan muhendislik hatasi bir oyun verin aklima su an gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 16 Mart 2013; 11:56:53 >

• Tegra 3 tam anlamıyla balondu. O pil tasarrufu sağlayan çekirdekte balon. Bu işlemcilerde zaten deep sleep modu var, standby da o kadar uzun dayanmalarının sırrıda o zaten. Telefon işlem yüküne göre işlemci hızını arttırıp azaltıyor.

40nm olduktan sonra Tegra3 ün pil tasarruf işlemcisi bile kurtaramaz onu. İmei değiştirme yolu olmaması cabası. Böyle bir telefona kim 328 dolar verir ki? Gümrükten zaten geçmezde hadi geçti diyelim!

Newman ın yeni modeli çıkmış MTK6589 lu ama Newman N2 ile aynı fiyat, gidipte mtk6589 seçmek bu durumda gene hata olurdu. Çinliler ne yapacağını şaşırdı iyice.
  • quote:

quote:

quote:

İlandaki mesaj full sallamasyon adam abartmista abartmis.kök dizinle oynarsan telefonu istedigin gibi sekillendirirsin 10 gb(REM) bile olur.

Ben de oyle dusundum ama 16000 ustu antutu skor yazmis. Antutu sonucta fazla matematige dalmadan telefonu zorlayarak skor elde ediyor. Ben de hala sizin gibi telefonun speclerinin sisirilmis olabilecegini dusunuyorum , bu yuzden de saticinin ta dukkanina kadar gidecegim.

ben buna benzer bi makina getirtip satmistim mt6577 1 gb ram 8 gb dahili hafiza 1280x720 550 ye sattim ondada smdk 4412 2 gb ram mali 400 32 gb rom yaziyodu dogrumu tabiki hayir ama musteri bilmeli kurnazlik yapmaya gerek yok

arkadaşlar bence adam baya güvenilir aynı telefonu 30 kişiye satmış kimsede sıkıntı yok benim anlamadığım tüm note2 ler 550 TL bu note2(LİNK) 650 TL arayıp soracağımda açan yok telefonu :S

• diğer telefonunuda aradım onuda açmıyor :@
  • arkadaşlar tegra3 ü kullanmadan çamur atmayın, optimus 4x Hd jb güncellemesiyle şaha kalktı, kullanan varsa bilir, s3 falan hikaye , 2telefonu kullanan biri olarak , karşılaştırınca, hemen hemen aynı olmakla birlikte p880 nin artısı daha çok, tipi hele gorduğum en iyi telefon simdiye kadar

• quote:

arkadaşlar tegra3 ü kullanmadan çamur atmayın, optimus 4x Hd jb güncellemesiyle şaha kalktı, kullanan varsa bilir, s3 falan hikaye , 2telefonu kullanan biri olarak , karşılaştırınca, hemen hemen aynı olmakla birlikte p880 nin artısı daha çok, tipi hele gorduğum en iyi telefon simdiye kadar

Herkesin telefonu kendine güzel değil midir? :)
    Merak etme bendede Tegra3 lü cihaz var (Nexus 7).

220-230$ a 4 çekirdekli MTK6589 lu telefonlar varken 328$ a Tegra3 lü ZTE telefon almanın akla mantığa sığar bir yanı yoktur, onu diyorum kaç gündür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin birsey demek zor, tegra 3 un genis bir overclock araligi var . 1.2ghz t3 de var, one x teki gibi 1.5ghz t3 ya da one x+ taki gibi 1.7 midir nedir farkli degerlerde ilginc bir islemci gercekten.
    Chipsetin her parcasini nvidia kendi bunyesinde tasarlayip urettigi icin nette tegra ile ilgili diger islemcilerinki kadar bilgi yok. O yuzden deepsleepte islemciler baz frekansta minimum enerjj harcarken, tegra 3 te enerji tuketiminin daha az oldugunu onaylayamiyorum. Tek bildigim uzun zamandir piyasada oldugu ve emekli olmasi gerektigi.

Edit : Dukkandaki note 2 klonla kapistirmak amacli , fazla yorulmamis orjinal damizlik note 2 ile dukkani basacagiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 17 Mart 2013; 0:49:11 >
  • quote:

kesin birsey demek zor, tegra 3 un genis bir overclock araligi var . 1.2ghz t3 de var, one x teki gibi 1.5ghz t3 ya da 4x teki gibi 1.7 midir nedir farkli degerlerde ilginc bir islemci gercekten.

Edit : Dukkandaki note 2 klonla kapistirmak amacli , fazla yorulmamis orjinal damizlik note 2 ile dukkani basacagiz.

hocam herşey sana bağlı bekliyorum haber. birde o telefon neden 650 tl diğer note2ler 550tl sorariseniz sevinirim şuana kadar hiçbir telefonumu açmadı arkadaş.
  • Rekabetin olmadigi yerde kabarik fiyat koymus iste.Gidince ogrenirim detayi.

• quote:

Rekabetin olmadigi yerde kabarik fiyat koymus iste.Gidince ogrenirim detayi.

kardeşim ne zaman uğrayacaksın :) özelden yazarmısın
  • quote:

burak_06 eger bir hile varsa ortaya cikarmak icin onerebilecegin ne tarz programlar var ? Linpack ile de zorlayacagim. Olmadi paramiza kiyip bir tanesinin demontajini yapacagiz.

Yani akliniza gelen yontemleri iletin bana. Mesela boyutu ufak olup telefonu zorlayan muhendislik hatasi bir oyun verin aklima su an gelmiyor.

Ya muhtemelen antutunun eski versiyonu yüklüdür üzerinde yenisini yüklemek isterken hata verir yüklenemez.Ayrıca quadrant bencmark indirip deneyebilirsin.Ama bana sorarsan denemeye hiç lüzum yok öyle bişeyin olması imkansız exynos 4412 kaçtane marka kullanıyoki onu baz al bu kloncu firma kimde 4412 chipseti almış makina yapıyor.Tamamen hikaye bunlar inşallah en azından mtk 6577 1 gb ram olsa yine iyi kullanılır 500-550 liralara.Dahili hafıza 32GB Gözükür ama 4 gb ı geçen bi dosya yüklemeyi dene bak nasıl hata veriyor.Bana sorarsanız o paralara o ürün olmaz saçma yani :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.