Şimdi Ara

Jiayu S3 2 GB vs Lenovo K3 note (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bubarada oyun valisti wifi ile calismadi ama 3g ile calisti. Tam anlamadigim icin 10dk tahammul edebildim. Telefon isindi ama alev alev olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Aha kurmayi dusunuyordum. Bu ispanyol elemanin yaptigi rom degil mi?

Bir linkn labilir miyim spyware konusuna?

Hah buldum , tek dosyayi silmek yetecek sanirim..

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61525208&postcount=304

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 25 Haziran 2015; 9:43:13 >
  • yeni aldım bende üzerinde gelecek rom iyi değil mi ? bendemi yükleyim yeni rom ? bu arada tşk ederim oyunu denediğiniz için güzel bir oyundur tavsiyede ederim
  • Arkadaşlar K3 note nerden temin edebiliriz?
  • canakan kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, ustunde ki romda bir sorun yoktur. Sadece cin programlari kaldirin yeterli olur ki ben oyle kullaniyorum. 1512 multilanguage var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 25 Haziran 2015; 12:58:47 >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    2 3 yolu var.

* Cinden Turkiye adresine siparis verirsin gumrukten 20% ihtimalle gecer

* Yurtdisindan gelrcek bir tanidigin adresine gondertirsin, gelirken gelir (benim yaptigim)

* Forumdaki siparisle telefon getirenlerden

* sahibinden.com veya forumun ilan bolumunde elinde olan saticilardan

• yeni çıkan roma iyi diyorlar ama onu denemek istiyorum rootlu oluyor kendiliğinden üzerinde gelen yazılımda menü yok iphone gibi ana ekran menü hoşuma gitmiyor
  • sensation rom testlerimi yaptım telefon genel olarak stabil çalışıyor wifi kapanıp açılmadı bir kez ondada telefonu yeniden başlattım düzeldi 4 gündür açık telefon şarj sabaha kadar %4 gidiyor oyun ve normal durumlarda akıcı ve şarjı içmiyor tavsiye ederim ayrıca sensation rom elephone p6000 yazılımını lenovoya entegre edilmiş hali genel olarak memnunum.
  • Bu arada hindistan romunu kurdum. Artık 2 si arasında kesin k3 note alinmali. Zaten forumlarda millet k3 note sipariş etmeye başladı hindistan romundan sonra.

• _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Hacı abe yalnız t720 mp3 700mhz üç çekirdek, t760 mp2 de 700mhz ama çift çekirdek, 720 daha iyi olmuyor mu bu durumda. Bu arada ön kamera flaşı iris tarayıcı ve alttaki led bildirim manyak değil mi? Oyun oynanır gibi geliyor amma bilemedim

• Iron da bazı sorunlar varmış galiba. Nedir bilmiyorum...
    720 vs 760 a gelince...
    Valla 720 midrange, 760 ise high end çip.
    Çekirdeğinin ne etkisi olur bilmem ama 760 alır gibi geliyor her türlü...
    Ama oyun da oynatır 720, Çok fark çıkacağını sanmam. Zaten telefon için olan oyunlar bilgisayar gibi grafik kartı istemiyor ki. 6 ay idare etsin, daha güzelini alırız...

Ha bu arada K3 Note aldım. Cazı gibi maşşallah maşşallah. :)
    Bi Mortal Kombat X kuramadım ama :) Bakam deneyeceğim bu gece yine.
    1,6 GB olunca oyun illa bir sıkıntı oluyor yüklerkene :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

Iron da bazı sorunlar varmış galiba. Nedir bilmiyorum...
    720 vs 760 a gelince...
    Valla 720 midrange, 760 ise high end çip.
    Çekirdeğinin ne etkisi olur bilmem ama 760 alır gibi geliyor her türlü...
    Ama oyun da oynatır 720, Çok fark çıkacağını sanmam. Zaten telefon için olan oyunlar bilgisayar gibi grafik kartı istemiyor ki. 6 ay idare etsin, daha güzelini alırız...

Ha bu arada K3 Note aldım. Cazı gibi maşşallah maşşallah. :)
    Bi Mortal Kombat X kuramadım ama :) Bakam deneyeceğim bu gece yine.
    1,6 GB olunca oyun illa bir sıkıntı oluyor yüklerkene :)

hocam mtk6792 de oyunlarda optimizasyon sorunu oldugu için kasma sorunu oluşuyor internette baya vidyosunu izledim kasiyodu ben bu telefonu oyun için almıştım fakat hayal kirikligina uğrucam gibi deneyimlerinizi merak ediyorum

• K3 note telefonunu beyaz ve sari modeli var acaba farkli mi?
    Bazi arkadaslarda fark olmadigini duydum ama aklimda bir soru olarak duruyor...
    yardimci olabilirmisiniz...k3 note tavsiye edermisiniz almaya cok yakinimda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sari veya beyaz olmasi sadece arka kapak, bende orjinal i beyaz ama sarı ve siyah kapak aldım kullanıyorum.

Sadece teana diye seramik hoparlörlu olan kapaklı modeli var, onda da fark sadece kapak telefon aynı .

Fiyatına göre bence iyi telefon.

• Arkdaşlar çin telefonları kıyaslıyabilirsiniz www.kimovil.com tüm çin telefonlarını karşılastırabiliyorsuuz
    camera pil gücü antutu hepsine filitreleyebilir bakabiliyorsunuz. ulephone paris mesala 129 usd

uygun fiyatlara kaliteli camera ve pil derseniz

ulefone be touch 2
    le tv s1
    ellephone p7000
    meizu alt seviye
    umi zero

fiyatlar aynı seviyede screen mirroring (Miracast) NCF olmasına da dikkat etmek gerek

180-200 usd iyi camera lı pilli telefon alabilirsiniz 99 usd ye bile LTE 4G Telefon var fakat fiyat düştükçe kalite donanım düşüyor onun için alırken neye önem veriyorsunuz fiyat mı kameramı ekran mı pil süresimi o size kalmış

biliçli tüketiciyseniz Sar değeri çok önemli , kaldiki telefonun pili patlamasın şarjda ucuz alacam diye bunlardanda ödün
    vermemk gerek aldınızmı lollipop lu alın derim

ayrıca android tv boxlarıda araştırdım mxIII amlogic 812 ler bayagı iyi buılt in wifi otg deseklı bluetoothlu 69-79 usd arası
    cihazlar var 4K 3D UHD desteklı hemde kodi 15 yazılım yüklü ip tv uyduya gerek kalmadı sinema kanalları dünya evinizde.

Slm
    Hakan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.