Şimdi Ara

JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.923
Cevap
20
Favori
78.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bunların anlayışı kıt yada ben anlatamıyorum hala bekle demesi canımı sıkıyor. posta teslim bordrosu kapatıldı demesi onların teslim edildiği anlamını taşıyor heralde.
  • e-best isimli satıcıdan aldım.6 kişi sipariş verdik aynı yöntemle aynı gün hepimizin kargoları aynı gün geldi.
  • cetzn C kullanıcısına yanıt
    alır almaz imei olayını *#*#3646633#*#* ile hallettim.Simi taktım ve hemen antutuyu indirdim test ettim 41120 aldı.2 aydır işyerinin note 4 ü var onu kullanıyordum.max 51000 i gördüm note4 te .fakat s3 ile note 4 arasnda
    hız farkı göremedim s3 daha iyi gibi geldi bana.özellikle 3g ile internette dolaşımı çok hızlı avea kullanıyorum note4 e göre belirgin bir fark var.aynı durum wifi kullanırkende geçerli.
    Ekran kalitesi ve dokunmatik hassasiyeti çok başarılı özellik smart wake özellikler çok güzel çalışıyor.Update i 3g üzerinden yaptım sıkıntı olmadı imeide bozulmadı ama mtk menusu *#*#3646633#*#* ile gelmiyor marketten uygulamasını
    indirmek gerekiyor.Telefonun tek sıkıntısı konuşurken ses kuyudan geliyor gibi ve çok net değil sanki.Note 4 te yanımda canlı konuşuyormuş gibi görüşme yapabiliyordum.Tabi kıyaslanamaz iki telefon note4 2300 tl s3 580 tl ama f/p oranı
    inanılmaz derecede iyi.

• 4. sayfada en alttaki linkini verdiğim romu atın kuyudibini bırakın kaçakkattan çıkıyor gibi karşı taraf da pürüzsüz....
  • 580 fazla değilmi 3 gb mı aldın
  • termomen kullanıcısına yanıt
    yok hocam 2gb. sipariş verirken 3 gb ler çıkmamıştı henüz.bide kargoyu böldürünce felan normalden pahalıya geldi biraz.
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorumda aliekspresden...
    fakat kafama takılan sorular var...
    4k video deneyenınız oldu mu? oynatıyor mu?

lenovo k3 note ile jiayu s3 3g ram li modeli arasında kaldım...

jiayu otg (harici usb ) desteği var mı?
    dlna paylaşım yapılabiliyor mu?evdeki tv ye wifi üzerinden reim video gönderim gibi...
    teşekkürler...
  • aliexpress.com
    ebestbuy Store - Küçük Siparişler Online Mağazası, Çok Satan ve daha fazlası AliExpress'da
    http://tr.aliexpress.com/store/316073#
  • 10 dk lık bir video kaç gb bir araştırın isterseniz. 4k video telefonun işlemcisinde olması gereken bir özellik buda malesef mt 6752 de yok. 4k için mediatek tarafında ya 6595 li bir tel (mx4) alacaksınız yada 6795 bekleyeceksiniz. 4k özellik var denen tellerde decode mi encodemi var yoksa ikisidemi var oda önemli. Diğer işlemci üreticilerinin özelliklerini fazla bilmiyorum.OTG ve kablosuz goruntu aktarimi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dys -- 20 Nisan 2015; 19:46:35 >
  • arkadaşlar merhaba telefonda mesela 30 dakika falan 3G ile girince ısınma oluyormu? Benim lg g2 de 15 dk bile girince işlemci sıcaklığı 65 dereceye çıkıyo ve bataryasıda 38 dereceye çıkıyo oyunlardada feci ısınıyo birisi beni aydınlatabilirmi ona göre alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dys

4k video çokmu lazım ?10 dk lık bir video kaç gb bir araştırın isterseniz. Çokta lazım ise 4k video malesef yok. 4k video telefonun işlemcisinde olması gereken bir özellik buda malesef mt 6752 de yok. 4k için mediatek tarafında ya 6595 li bir tel (mx4) alacaksınız yada 6795 bekleyeceksiniz. 4k özellik var denen tellerde decode mi encodemi var yoksa ikisidemi var oda önemli. Diğer işlemci üreticilerinin özelliklerini fazla bilmiyorum lazım ise araştırın. Konuya yazmadan okursanız sorularınızın cevabıda var aslında ;OTG ve dlna mevcut.

Anlatımın için öncelikle saol...
    Lakin neye kızdın anlamadım...
    Bana mi kızdın yoksa jiayu 4k oynatmıyor ona mı?
    Konuyu tamamıyla okudum yalnız okudukça insanın aklına gelmiyor...
    Bugün yabancı bir karşılaştırma sitesine baktım orada dlna yok yazıyordu...
    Kullananlar olarak kime soracağım burada konusu varken...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dlna mi miracast mi tam bilmiyorum ama kablosuz goruntu aktarimi var.3g ile game of trones un 5.sezondan 4 bolumunu soluksuz internet ten izledim en ufak isinma yok. Ustuste cok oyun oynarsaniz biraz isiniyor onun haricinde isinma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dys -- 20 Nisan 2015; 19:47:25 >
  • dys kullanıcısına yanıt
    Saol hocam kafama takılan sorun buydu alıcam 1 hafta içinde

• Bak bu arkadaşımızında kafasına takılan sorular varmış, lakin soramamış sen kızarsın diye :-)
    Bu kardeşimizinde işi görüldü...

• Niyetim agresiflik degil bazen istemeden kaba olabiliyor insan,kusura bakmayin yorumlarimida duzenleyip degistirdim.

• önemli değil hocam saolun...
    bu donanım sayfası neden 2 pc ekranı boyunda okumak için ekranı kaydırıp duruyorum...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sevgili dostlar dandik focalprice stok yok dedi 1 hafta bekler misiniz diyor ingilizcesini yediğim. Ben bunlardan iyi konuşuyorum yeminle ya garibanlar. Öğrenci halimizle tüm sermayeyi buna yatırdık hadi bakalım dua edin ki çabuk gelsin. :)
  • focalprice bildiğim kadarıyla kutulu gönderiyor gümrükte takılması olasılığı pek yüksek.

• Yakinda resmen Türkiyeye geliyor zaten bosuna riske girmeyin

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.