Şimdi Ara

JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.923
Cevap
20
Favori
78.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam buçuklu işleri oldum olası sevmemişimdir. O zaman ya 5" yada 6" almak lazım.
  • Telefonu 2 amperle şarz etsek pile bir zararı olur mu? veya desteklediği bir amper var mı?
  • Ekrana istediginiz kadar simge sığdırır sınız yeterki ne yapmak istediğinizi arastirin. Dünya kadar launcher var bu isler icin kurar yaparsiniz. Yazi biyutunuda ayarlarsiniz.Telefonu 3 ah lede sarj etseniz akim sınırlandırma var yanlis bilmiyorsam 900 mah le sarj ediyor. Buda yaklasik 3-4 saatte sarj olacagi anlamina gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dys

Ekrana istediginiz kadar simge sığdırır sınız yeterki ne yapmak istediğinizi arastirin. Dünya kadar launcher var bu isler icin kurar yaparsiniz. Yazi biyutunuda ayarlarsiniz.Telefonu 3 ah lede sarj etseniz akim sınırlandırma var yanlis bilmiyorsam 900 mah le sarj ediyor. Buda yaklasik 3-4 saatte sarj olacagi anlamina gelir.

Şarj süresi de bayağı uzun be hocam. Kendi şarj cihazıyla da 3 saat bekleyecek miyiz? Bende 8b mAh'lık Note 10.1 tablet vardı, 2 saatte şarj oluyordu. Saçma değil mi?
  • isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    Aslında kullanım açısından saçma, dediğiniz doğru ama bir bataryayı ne kadar düşük amperde şarj ederseniz o kadar uzun ömürlü oluyor. mt6752 işlemcilerde mediatek hızlı şarj özelliği koymuş aslında ama jiayu bu özelliği kapatmış yabancı forum sitelerinde böyle söyleniyor. ileride şarj akımını değiştirirler muhtemelen ama ne zaman bilmem. Yazılımla ayarlanabildiği söyleniyor...
  • dys kullanıcısına yanıt
    Umarım yazılımla ayarlanabiliyordur ve ayarlarlar. O kadar hevesle aldığım telefon, gerçi elime ulaşacak mı o da belli değil de. 4 saatte şarj oluyorsa işimiz zor. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger sarj konusu sıkıntı ise aliexpress te batarya ve harici sarj cihazi satiliyor hem sarj sorun olmaz hemde yedek bataryaniz olur.

Gördüm onları listemde bekliyor. :) Hızlı şarj olsa iyi olurdu ya her zaman tasıyamayabiliyoruz yedek bataryaları. Eyvallah tavsiye için. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende 197 dolara buldum jiayu s3 ama siparis versemmi bilemedim.paypalda ne kadar dolar acep...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 lik ile 3gb lik arasinda 20 dolar fark var,bu farka degermi sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla sizde iyi cesaret var ,ebay ve aliexpressten yuzlerce malzeme aldim ama tele hic cesaret edemedim. Gumruge takilma ihtimali %90 ,onun yerine sahibindende felan 690 satiliyor onceki sayfalarda linki var,paypal ne kadar guvenli olursa olsun geri gittiginde risk var ve gumruk problemlerinden dondu deyince satici,paypalde de sorun cikabiliyormus. Sitelerde de cok sorun yasayan duydum. 2gb bence yetiyorda artiyor ama 50 tl ye 1 gb ve nfc sart derseniz para sizin bence gerek yok.

• YasinCC kullanıcısına yanıt
    Hocam dodol launcher ile ekrana daha çok ikon yerleştirilebilir. Ayrıca yazı boyutunu da bi yerde gördüm. Zannedersem engineer modda idi. Yani daha büyütüp küçültebiliyorsun yazı boyutunu. Ayrıca yazı tipini dahil değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karasovalye_38 -- 17 Nisan 2015; 21:48:06 >
  • Bu telefonu kullanan arkadaslara tavsiyem kesinlikle temperli cam ve silikon kilif almalari, tel bir baska gozukuyor simdi gozume. Harika oldu yaaa.

Dediğiniz mantıklı. Ama bende düşündüm 2gb olanını bir yıl sonra değiştirmek gerekebilir. Daha önceki aldığım telefonlarda ram yetersizliği çektiğim için tercihimi 3gb olarak kullandım. Ama telefonu hırpalamayacak adama 3gb fuzuli olur. Nfc yi de ömrü hayatında kaç kere kullanır bilemem.

• quote:

Bu telefonu kullanan arkadaslara tavsiyem kesinlikle temperli cam ve silikon kilif almalari, tel bir baska gozukuyor simdi gozume. Harika oldu yaaa.

Neteden alabiliriz

• ali guler kullanıcısına yanıt
    Ancak aliexpress yada ebaydan alabilirsiniz, buradan zor belki getirip satan varsa sahibindende bulabilirsiniz.

• quote:

Bu telefonu kullanan arkadaslara tavsiyem kesinlikle temperli cam ve silikon kilif almalari, tel bir baska gozukuyor simdi gozume. Harika oldu yaaa.

Hocam kilifin resmini paylasabilirmisiniz

• Birde xda bazi kisiler lenovo super camera uygulamasini tavsiye etmisler, kurdum gercekten baya ozellikli bir uygulama tavsiye ederim kullanmanizi. Malesef resim yukleyemedim donanim haber serveri hata veriyor . aliexpress te jiayu s3 screen protector glass diye atatirsaniz dedigim seyi bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dys -- 17 Nisan 2015; 22:38:49 >
  • benim aldığım telefon bugün gümrükte takılıp geri iade oldu sinirlendim sahibinden com daki 690lira olanı aldım. diğerini satmıştım. aynı fiyata aynısını aldım. nediye sattıysam artık kaşındık işte. bu ay nedense gümrük çok sıkı belki ilerleyen günlerde düzelir. ama artık çinden mal beklemekten inanın bıktım.

• Arkadaslar benim tel whatsabi desteklemeye basladi ayarlari sifirlamadan once oluyordu simdi whatsabi desteklemiyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.