Şimdi Ara

JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.923
Cevap
20
Favori
78.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OTA dan 11/04 tarihli 35 MB boyutunda yeni bir güncelleme geldi nedir ne değildir bilmiyorum kurdum bir sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dys

OTA dan 11/04 tarihli 35 MB boyutunda yeni bir güncelleme geldi nedir ne değildir bilmiyorum kurdum bir sorun olmadı.

evet bende de cikti. sizin rom'a da ota uzerinden guncelleme geliyormus demek ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

@dys. exdialer'i de yukledim. onda da son kaydin ustune basinca, kartviziti aciyor, dogrudan aramiyor. onceki telfonum discoveryde bu sekildeydi. aslinda benimki eski aliskanliklarin devam ettirmek istememden kaynaklaniyor. bu özelligi bunun icin ariyorym. aslinda jiayuda'da cok fark yok, arama tusuna bastiktan sonra, saat tusuna da basmak gerekiyor. buna zamanla aliskanlik kazanirsam sorun kalmayacak gibi.

Bir de true phone uygulamasını deneyin. Ayrıca Ayarlar - Davranış - Hızlı eylemler menüsünden birçok ayarı (tek tıklama, uzun basma ile veya fotoğrafa basarak arama gibi) değiştirebilirsiniz

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dtrue+phone&pcampaignid=APPU_1_kPgrVfySHoXTaLbLgPAH

programi kurdum. arayuzu guzel ve kisisellestirmek mumkun. uzun sureli kullanmadim ama kullanimi da pratik. oneri icin tesekkurler

• rom dosyasını nerden indirdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metearman -- 14 Nisan 2015; 20:52:50 >
  • Ayarlar/telefon hakkında/yazılım güncelleme

• quote:

quote:

quote:

@dys. exdialer'i de yukledim. onda da son kaydin ustune basinca, kartviziti aciyor, dogrudan aramiyor. onceki telfonum discoveryde bu sekildeydi. aslinda benimki eski aliskanliklarin devam ettirmek istememden kaynaklaniyor. bu özelligi bunun icin ariyorym. aslinda jiayuda'da cok fark yok, arama tusuna bastiktan sonra, saat tusuna da basmak gerekiyor. buna zamanla aliskanlik kazanirsam sorun kalmayacak gibi.

Bir de true phone uygulamasını deneyin. Ayrıca Ayarlar - Davranış - Hızlı eylemler menüsünden birçok ayarı (tek tıklama, uzun basma ile veya fotoğrafa basarak arama gibi) değiştirebilirsiniz

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dtrue+phone&pcampaignid=APPU_1_kPgrVfySHoXTaLbLgPAH

programi kurdum. arayuzu guzel ve kisisellestirmek mumkun. uzun sureli kullanmadim ama kullanimi da pratik. oneri icin tesekkurler

Rica ederim. Bir şey sormak istiyorum. Çift tıkla uyandırma özelliği çok şarj harcıyor mu ve stabil çalışıyor mu diye merak ediyorum. Cevaplarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: deligibiol

http://forum.donanimhaber.com/m_104725020/f_//tm.htm#104725020

İhtiyacı olan çevresinde isteyen olursa yardımcı olurum.

3gb lık model mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir73 -- 14 Nisan 2015; 21:50:43 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Bir şey sormak istiyorum. Çift tıkla uyandırma özelliği çok şarj harcıyor mu ve stabil çalışıyor mu diye merak ediyorum. Cevaplarsan sevinirim

Extra bir Sarj harcadigini zannetmiyorum. Smart wake ozelligi en sevdigim ozelliklerinden biri. Kullanimi pratiklestiriyor ve stabil calisiyor. Belki biliuorsunuzdur, sadece cift tiklama degil, C cizince kamera aciyor. o cizince telefon, bunun gibi 5-6 tane daha secenek var.

• İyi geceler arkadaslar, orıgınal romu nasıl atabılırız vıdeo varsa paylasırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih miskiner -- 15 Nisan 2015; 0:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih miskiner

İyi geceler arkadaslar, orıgınal romu nasıl atabılırız vıdeo varsa paylasırmısınız

Ekran uyanma secenegi var, kapama secenegi yok ama bu islemi yapan launcher'lar var. Mesela go launcher ve 360 launcher(ing.) gibi. Hareket gesture seceneklerinden cift tiklama ile ekran kapatmayi ayarlayabliyorsunuz.

• dys kullanıcısına yanıt
    bende güncelleme gelmiyor,ayrı indirme linki lazım
  • Beyler bu Elephone P700 çok dikkatimi çekti ya ne dersiniz? 230 dolar hem. Pahalı da sayılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metearman

hocam sizin yazılım sürümü nedir? en son güncelleme hangi tarihte olmuştu sizin rom'da? kullandığınız rom'a henüz güncelleme çıkmamış olabilir....

dün şöyle bir şey fark ettim. daha önce forumda anlatmıştım. 17 ocak tarihli stock rom'u yüklemiştim, sonra üstüne 2 defa ota üzerinden güncelleme alarak update yaptım. ancak daha önce Quash isimli arkadaşın bahsettiği telefonda konuşurken karşı tarafın sesinin biraz derinden geldiğini hissettim. ayrıca telefonun dış ses çıkışı da önceki kullandığım rom'a göre daha kötü hale gelmişti. bunun üstüne yüklediğim stock rom'da gapps paketi (google play servisleri) olmadığı için sonradan yüklemiştim ama onda da bazı sorunlar olmuştu. mesela ara sıra malesef google play durdu şeklinde hata veriyordu. bu normal çalışmada sorun olmuyor ama bir oyunda bu google hatası yüzünden oyundan atmaya başladı. ben de, daha önce kullandığım 05/02 tarihli S3W yani kendinden gapps'li rom'u tekrar yükledim. google servisleri ile geldiği için gmail üzerinden yedekleme yapılabiliyor. sonradan yüklediğim gapps'ta yedekleme yapılamıyordu. Ayrıca Nuvo 'nun (yapı kredi bankacılık uygulaması) android uygulaması da önceki rom'da çalışmıyordu, bu rom sanırım Avrupa sürümü rom gibi birşey. Nuvo'da çalışıyor.

Quash arkadaşım, seni de alıntıladım. telefonu satışa çıkarmıştın sanırım. satmadıysan bu rom'u yüklemeni tavsiye ederim. ses çıkışı oldukça fark etti. Ayrıca güncellemeleri kontrol ettiğimde 25 Mart tarihli bir güncelleme paketini de OTA üzerinden yükledim. 19 mart tarihine kadar bu rom'u kullanmıştım, sonrasında başka arkadaşlara ota üzerinden güncelleme gelip, benim rom'a güncelleme gelmiyor diye stock rom'u yüklemiştim. meğer birkaç gün daha beklesem 25 martta güncelleme gelecekmiş. sonuç olarak telefonunuzdaki Rom sürümüne göre güncellemeler farklı zamanlarda gelebiliyor, bunu öğrenmiş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 15 Nisan 2015; 13:13:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metearman

hocam sizin yazılım sürümü nedir? en son güncelleme hangi tarihte olmuştu sizin rom'da? kullandığınız rom'a henüz güncelleme çıkmamış olabilir....

dün şöyle bir şey fark ettim. daha önce forumda anlatmıştım. 17 ocak tarihli stock rom'u yüklemiştim, sonra üstüne 2 defa ota üzerinden güncelleme alarak update yaptım. ancak daha önce Quash isimli arkadaşın bahsettiği telefonda konuşurken karşı tarafın sesinin biraz derinden geldiğini hissettim. ayrıca telefonun dış ses çıkışı da önceki kullandığım rom'a göre daha kötü hale gelmişti. bunun üstüne yüklediğim stock rom'da gapps paketi (google play servisleri) olmadığı için sonradan yüklemiştim ama onda da bazı sorunlar olmuştu. mesela ara sıra malesef google play durdu şeklinde hata veriyordu. bu normal çalışmada sorun olmuyor ama bir oyunda bu google hatası yüzünden oyundan atmaya başladı. ben de, daha önce kullandığım 05/02 tarihli S3W yani kendinden gapps'li rom'u tekrar yükledim. google servisleri ile geldiği için gmail üzerinden yedekleme yapılabiliyor. sonradan yüklediğim gapps'ta yedekleme yapılamıyordu. Ayrıca Nuvo 'nun (yapı kredi bankacılık uygulaması) android uygulaması da önceki rom'da çalışmıyordu, bu rom sanırım Avrupa sürümü rom gibi birşey. Nuvo'da çalışıyor.

Quash arkadaşım, seni de alıntıladım. telefonu satışa çıkarmıştın sanırım. satmadıysan bu rom'u yüklemeni tavsiye ederim. ses çıkışı oldukça fark etti. Ayrıca güncellemeleri kontrol ettiğimde 25 Mart tarihli bir güncelleme paketini de OTA üzerinden yükledim. 19 mart tarihine kadar bu rom'u kullanmıştım, sonrasında başka arkadaşlara ota üzerinden güncelleme gelip, benim rom'a güncelleme gelmiyor diye stock rom'u yüklemiştim. meğer birkaç gün daha beklesem 25 martta güncelleme gelecekmiş. sonuç olarak telefonunuzdaki Rom sürümüne göre güncellemeler farklı zamanlarda gelebiliyor, bunu öğrenmiş oldum.

Hocam cihazı aldığım fiyata geri sattım ya. 3-5 gün kullanmak lazım oldu ve bu sebepten sattım. yoksa güzel cihazdı

• Jiayu s3'te siyah/beyaz farkı sadece arka kapak farkından mı oluşuyor? Yani siyah cihaz alıp daha sonra beyaz arka kapak alsak olur mu?
  • Selamlar sevgili dostlar. 25 Nisan'da 160 dolara Elephone P7000 kampanyasını beklesem mi beklemesem mi hızır idi yunus idi hızır idi yunus idi derken elim gidiverdi ve bir zamanlar sipariş edip ödeme yapmadığım Jiayu S3 3GB'ın 200 dolarlık ödemesini yapıverdim. Denilene göre 1 ay içinde elimde olması gerekiyor gümrüğe vs takılmazsa. Dua edin de geçsin inşallah. :)

Ve sevgili dostum @cencel bir yerde videoda gördüm gibi full beyaz ama satan hiçbir yerde full beyaz görmedim. Hep siyah var ben de siyah aldım, 6 dolara da beyaz kapak siparişi verdim. Selamlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikmuhamm -- 15 Nisan 2015; 22:14:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 3gb lik model var. gapps la uğraşmamak için ve flash konusunda tecrübeli olduğum için needromdaki

http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/

ROM 4 – S3SW 20150314-141844 – mt6752_h560_s3sw_jyt_cc_128-24_kk_lte_5m-cs_mul_tphone – KTU84P – Advanced – 3G Ram – gapps – Multilang

romunu attım ama görüldüğü gibi 14 mart tarihli rom. Ve arkadaşlar nisan otalarından updatelerinden bahsediyor. bu sayfada birkaç update var flash tool ve otadan update için ama rom 4 le alakalı değil. Kontrol ediyorum ayarlardan sistem güncel diyor. Güncelleme görmesi için ne yapmama lazım yada 3gb için en güncel bu mu? Yada nisan romu var mı flashtooldan atabileceğim, şöyle temiz bir kurulum olur....

• Muhtemelen en günceli o. Benim anladığım kadarı ile güncelleme ilk önce gapps sız romlara geliyor daha sonra w li yani gapps lı romlara uyarlanıyor 2gb ve 3gb lık versiyonlarda ise once 2gb lara geliyor. Aceleye gerek yok nasılsa gelir, asıl onemli olan lolipop ne zaman gelicek, vericeklermiş ama bence hazirandan önce gelme gibi.
  • Arkadaşlar bu Jiayu S3 ekranı full hd ama ikonlar neden öyle büyük? Yani mesela yan yana 4 adet ikon var. 5 yada 6 olması gerekmezmiydi?Çözünürlük arttıkça yazılar ve ikonlarında küçülmesi gerekmez mi?
  • İçinde gelen arayüzden dolayı böyle. Yalnız yazı boyutlar değişmez. Okunabilirlik ve ayırt etme sıkıntısı olmasın diye. Yalnız 6 inç ekranlarda 7 simge alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.