Şimdi Ara

JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.923
Cevap
20
Favori
78.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

Orijinalden alıntı: x15

İlginç 1 saat önce ben de verdim..2gb white

Beyaz renk yok henüz piyasada.
    Nereden sipariş verdiniz?

Beyaz renk çok var yahu, eğer bulamazsan 7 dolara kapak satıyorlar, beyaz siyah ve lacivert bulabiliyorsun aliexpress'te. Selamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Takip et bence hocam, orası sürekli güncelleniyor. Stabil sürümler de gelecektir yani, eminim. Lewa güzeldir, tavsiye ederim, akıcılığı çok ilginç o romun:)

Google translate o kadar becerebiliyor, çok büyük bi gelişme olacaktı o translate olayında ama hala bekliyoruz google abiyi:))

Elephone P7000 zaten ayrı bi muamma, o cihaz çıkacak mı ben ondan bile emin değilim hala...

Eyvallah zaten ayın 15'i en erken tarihim, bir ay da yolda geçse daha bi ton rom yaparlar zaten. Takipteyim, haberleşelim. :)

• 1 ay mutlaka geçer zaten hocam büyük ihtimalle ama şimdiden hayırlı olsun:)

Buralardayım, görüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Jiayu yakinda Türkiye'ye geliyor

yakında derken, ne kadar yakında, kim getiriyor? yani ithalatçı firma falan mı? yoksa kendileri mi giriyor? digital market getirmesin de...
    gelmesini isterim tabi ama sözde xiaomi de tr'ye gelecekti. hala gelecek...
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 0:56:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiayu s3 ekran filmi isteyenler bana pm atsın uygun fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomen -- 10 Nisan 2015; 10:37:01 >
  • quote:

Takip et bence hocam, orası sürekli güncelleniyor. Stabil sürümler de gelecektir yani, eminim. Lewa güzeldir, tavsiye ederim, akıcılığı çok ilginç o romun:)

Google translate o kadar becerebiliyor, çok büyük bi gelişme olacaktı o translate olayında ama hala bekliyoruz google abiyi:))

Elephone P7000 zaten ayrı bi muamma, o cihaz çıkacak mı ben ondan bile emin değilim hala...

hocam lewa rom'da türkçe dil desteği var mı?
  • General Mobile Discovery 2'ye yüklemiştim uzun zaman önce, onda yoktu hocam. S3 için olanda da olmayabilir, biraz Çinlilere özgü bi rom fakat akıcılığı gerçekten etkileyici seviyede. Hifi desteği de var aynı zamanda...
  • Arkadaslar merhaba,
    Bende meizu m1 ve jiayu arasinda kaldim.tr den ziyade yurtdisi bir siteden almaya niyetliyim.aliexpress disinda tr ye gonderim yapan site varmi bilen,alan,cihazi eline sorunsuz ulasan

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Arkadaslar merhaba,
    Bende meizu m1 ve jiayu arasinda kaldim.tr den ziyade yurtdisi bir siteden almaya niyetliyim.aliexpress disinda tr ye gonderim yapan site varmi bilen,alan,cihazi eline sorunsuz ulasan

Kardeş şimdi o tamamen senin nasibine bağlı. Pandawill, Focalproce, Dx.com, To2c, Coolicool, Antelife benim bildiğim siteler. Hepsinde de gonderirler, gumruğe takiliraa geri yollarsin parani iade alirsin nasibin varsa da takilmaz eline sorunsuz ulasir.

• quote:

General Mobile Discovery 2'ye yüklemiştim uzun zaman önce, onda yoktu hocam. S3 için olanda da olmayabilir, biraz Çinlilere özgü bi rom fakat akıcılığı gerçekten etkileyici seviyede. Hifi desteği de var aynı zamanda...

Lewa kral rom ya Lewa stabil çalışsın da isterse Çince olsun gidip öğrenelim yani. :) Videolarını izledim beyler kral ya.

• Demiştim
  • Kamera dogru isik altinda supermis. Linkteki resme zoom yaparsaniz ne dedigimi anlarsini.
    http://s4.dosya.tc/server2/dykzcd/IMG_20150310_150944.jpg.html

• Arkadaşlar buna nasıl imei atıyoruz? MT65** serisi kolaydı. Bunda mobile uncle tool ve *#4634# kodu işe yaramıyor..
  • ekran koruma ve silikon kılıf beklemeyip idareden almak isterseniz,tam uymasada zenfone1 ekran koruyucusu oluyor yine zenfone2 nin silikon kılıfın kenarları oturuyor,kamera ve diger yerlerini neşterle kesip açarsanız 20 tlye işinizi görecek al kullan bir ürün işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Var.Ben aliexpressten sipariş ettim.Diğer sitelerde de var.

Full beyaz yok. Satılanlar ön siyah arka kapak beyaz şeklinde.
    Telefon gelsin duruma göre beyaz kapak sipariş vereceğim.

http://www.antelife.com/original-colorful-protective-case-for-jiayu-s3-smartphone-white.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 11 Nisan 2015; 17:27:18 >
  • 5 gün kullanılmış jiayu s3 2gb satılıktır.
  • Arkadaslar bu cihazda ekran suresi max ne aliyorsunuz.birde kilit ekrani acilis sekli degismiyormu.o acilis sekli eskidi artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş sayfalarda 5 saat civarı alan arkadaşlar vardı ekran süresi olarak, bakabilirsiniz, kötü bi süre sayılmaz. Farklı kilit ekranlarını marketten indirebilirsiniz, cihaz içerisinde farklı kilit ekranı yoktu sanırım...
  • arkadaşlar hızlı arama kısmının görünmemesinden bir tek ben mi rahatsızım acaba? telefon tuşuna basınca sadece son aramayı gösteriyor. altında burada favori ve sık telefon ettiğiniz kişiler görüntülenir yazıyor... ama son arama hariç , arama geçmişini hiç göstermiyor. herkeste durum aynı mı? çoğunlukla aradığımız kişiler aynı, ben discovery'de hep kullanırdım bu ekranı. bunun telefon üzerinden bir çözümü var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.