Şimdi Ara

JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.923
Cevap
20
Favori
78.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esb2011

Jiayu yakinda Türkiye'ye geliyor

Şaka diyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 0:55:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Ciddiyim hocam

Vallaha benim aklıma gelmişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zopo'nun TR'ye gelip de Jiayu'nun bu kadar gecikmesi zaten ilginçti, hayırlısı olmuş

• Bende 3GB siparişi verdim.
  • bende 3 gb siparişi verdin

• İlginç 1 saat önce ben de verdim..2gb white
  • Arkadaşlar iyi akşamlar, biraz abes kaçacak ama bana acil bir js3 ekran filmi lazım. Ekran filmsiz bir ürün aldım. Ama böyle kullanmak istemiyorum. Şimdi çinden sipariş 20 günden aşağî sûrmez. Arkadaşlar üçlü set alanlar veya fazladan olanlar veyada Türkiyeden alabileceğim bir yer bilen varsa minnettar olurum. Gönderebilecek olan arkadaşıma hemen yarın sabah parasını havale edeyim. Müşkülümü halledecek olandan Allah şimdiden razı olsun. Bir gariban sevindirin cuma akşamı.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satici arkadaslarin verdigi fiyatin uzerine 250-300 daha koyup garantili faturali almak daha mantikli olacaktir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

Arkadaşlar iyi akşamlar, biraz abes kaçacak ama bana acil bir js3 ekran filmi lazım. Ekran filmsiz bir ürün aldım. Ama böyle kullanmak istemiyorum. Şimdi çinden sipariş 20 günden aşağî sûrmez. Arkadaşlar üçlü set alanlar veya fazladan olanlar veyada Türkiyeden alabileceğim bir yer bilen varsa minnettar olurum. Gönderebilecek olan arkadaşıma hemen yarın sabah parasını havale edeyim. Müşkülümü halledecek olandan Allah şimdiden razı olsun. Bir gariban sevindirin cuma akşamı.....

idareten note 2 jilatini takabilirsin
  • Fiyat hakkında bi bilgin var mı hocam? Yada tahmin? 2GB-3GB versiyon, o konuda var mı bi haber?
  • Ooo beyler ayın 15'ini bekliyorum iki arkadaş alıcaz inşallah. İncelemedik yerini bırakmadım her türlü her şekilde sınıfının en iyi telefonu. Şupheniz olmasın M1'e de takıyor Ecoo Aurora falan gördüğüm 6752'liler arasında en stabil ve mükemmel olanı. Tek eksiği ROM, yani o da var da Çince sitelerde var bayağı karıştırdım çözemedim. :)

• Bu arada JEmotion UI 3.0 veya MIUI V5 V6 gibi stabil çalışan güzel ROM bilen var mı? Kendi romu pek sarmaz beni sanırım.

• Burada S3'e göre güncel, senin bahsettiklerinden falan epey rom var, inceleyebilir, deneyebilirsin...

http://www.needrom.com/category/jiayu/s3-jiayu/

Edit: Cihaz modeli S3'ü seçmemişiz, düzelttim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 9 Nisan 2015; 23:20:37 >
  • edacsac kullanıcısına yanıt
    Suan piyasada faturasiz, garantisiz satilan fiyatlarin 250-300 lira uzerinde olacak diye tahmin ediyorum. 2 versiyonu da gelecek diye biliyorum

• Teşekkür ediyorum hocam verdiğin bilgiler için. İki versiyonunda gelmesi çok iyi, güzel bi haber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Burada S3'e göre güncel, senin bahsettiklerinden falan epey rom var, inceleyebilir, deneyebilirsin...

http://www.needrom.com/category/jiayu/s3-jiayu/

Edit: Cihaz modeli S3'ü seçmemişiz, düzelttim...

Hocam baktım da stabil rom yok, bir Lewa varmış stabil yorumlardan okuduğum kadarıyla, onu da ilk firsatta deneyecegim. Çince bir site buldum [ROM] ile başlayan bor ton konu var ama gerisi çince olunca okuyamadım. Elephone P7000 mi beklesem acaba ya, onlar sağlam rom desteği veriyorlar. :)

• Takip et bence hocam, orası sürekli güncelleniyor. Stabil sürümler de gelecektir yani, eminim. Lewa güzeldir, tavsiye ederim, akıcılığı çok ilginç o romun:)

Google translate o kadar becerebiliyor, çok büyük bi gelişme olacaktı o translate olayında ama hala bekliyoruz google abiyi:))

Elephone P7000 zaten ayrı bi muamma, o cihaz çıkacak mı ben ondan bile emin değilim hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

İlginç 1 saat önce ben de verdim..2gb white

Beyaz renk yok henüz piyasada.
    Nereden sipariş verdiniz?
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Var.Ben aliexpressten sipariş ettim.Diğer sitelerde de var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.