Şimdi Ara

JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.923
Cevap
20
Favori
78.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu mesajda da kameradan bahsedeyim. kamera çekimleri genel olarak başarılı. başka samsung telefonlarda falan böyle bir özellik var mı bilmiyorum (muhtemelen vardır ama discovery'de yoktu) ama kameranın bir özelliği oldukça güzel. o da "Otomatik Sahne Modu". yani çekim yaparken sahneye , ışıklara vs.. göre sahne modunu kendisi otomatik olarak değiştiriyor. bazen HDR'yi açıyor, ışık yetersizse gece moduna alıyor, manzaraya alıyor vs.. bu kodu uzun süreli kullanmadım, verimli midir bilmiyorum ama en iyi fotograf kalitesini yakalamak için çok işe yarayabilecek bir özellik. bir diğer artısı da , ekranda bir tuş var, bir tarafına basınca fotoğraf çekip, diğer tuştan video çekebiliyorsunuz. önceki telefonumda video için ayrı bir tuşa basılıyordu ve video modu açılana kadar 5-6 sn. beklemek gerekiyordu. bu özellikte oldukça prtaik.

kameranın eksisi, fotograf veya video çekimlerinde tuşa bastığınızda ses çıkartıyor ve bu sesi kamera ayarlarından kapatamıyorsunuz. ancak kamerayı açmadan önce telefonu sessiz veya titreşime alarak bu sesi engellemek mümkün oluyor. (kamera ayarlarından sesi kapatabilen varsa buradan nasıl yapıldığını paylaşırsa sevinirim)

• Gapps jiayu.es uzerinden calismasi lazimdi fabrika ayarlarina dondukten sonra kurdunuz degilmi. Birde fastcardtech uzerinden kuranlar icin ekstra googleplay hizmetlerini kurmasi gerek cunku deadtrigger gibi oyunlarda bu hizmet lazim yoksa oyunu oynayamazsiniz acilir kapanir. Kamerada ses bende bulamadim ilerde cozerler. Telefona yazilim atmayla kolay kolay brick olmaz korkmayin. Ben G4S te en az 50 defa rom kurdum ve nokia E63 ten beri rom atiyorum cokenine rastlamadim. Talimatlari dogru yapar suruculeri duzgun kurarsaniz yanlis yapsanizda tekrar duzeltirsiniz. Basta eranyum dedigi gibi bozdum zanneder biraz heyecan ve korku yasarsiniz o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Almak istiyorum tavsiye eder misiniz ?
    Yorumları okudum ama aklıma takılanlar var..

Ahizedeki sorun kronik mi ?
    Ben room v.s atmaktan anlamam. Geldiği gibi kullanırsam sorun yaşar mıyım ?
    İmei olayı engineering moddan oluyor mu ?
    Beyaz renk istiyorum ama neredeyse hiç bi yerde yok. Siyahını kupon ve puanla 207$ a düşürdüm.
    Uygun mu yoksa 1-2 aya kadar baya düşer mi ?

sorularınızın cevabı yukarda vardı. imei atılıyor sorun yok. beyaz 2gb sanırım şu sitede var görünüyor.http://www.1949deal.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen-4g-lte-white.html
    207 dolar 3GB modeli ise fiyat uygun. 2 gb olanı 190 dolar zaten. piyasaya nisanın sonuna kadar birçok rakibi çıkacak sanırım. örneğin elephone p3000s, p7000 ... ecoo e04 ve lenovo k3 note (fiyatı uygun) ... bunların hepsinde aynı işlemci ve gpu var. yalnız p3000s'de 3gb rami ile 20o dolara ön sipariş alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam. o yüzden fiyat bir miktar daha düşebilir ama 3gb için 190-200 altına çok fazla düşmez sanırım. yalnız en fazla sensör ve özellik incelediğim kadarıyla s3'te var. zevk ve tercih meselesi

Hocam ben de bunlara baktım,
    Elephone P3000S'i Kalınlığından ve 5G internet olmadığından eledim.
    Ecoo E04'ü kapasitif tuşu ileride bozulur diye ve firma biraz yeni bir firmaymış ondan ötürü eledim.
    Elephone P7000'in özellikleri net belli değildi.
    Lenovo'ya şimdi baktım bayağı güzel gibi duruyor, tam Jiayu alacaktım kafamı karıştırdınız. :)

Benim eleme yaptığım özellikler küçük problemler gerçekten ama Lenovo hakikaten güzel gibi duruyor. Şu an kafa karıştı, ne yapacağuk?

Bir de gümrük meselesinde bazen geçebiliyor riske atıyorsunuz yani. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dys

Bir arkadaş gmail deki kişileri telefonuna senkronize edemediğini söylemişti xda da aynı şeyden dert yanan biri daha varmış ve çözüm aşağıdakı iki apk yı kurmaktan geçiyormuş. Benzer sıkıntıları yaşayan varsa.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59512822&postcount=649

Teşekkür ederim. bu şekilde çözüldü problem. ben araştırmaya devam ediyordum. Bu arada ben üzerinde gelen orjinal romu kullanıyordum. Benim telefonun aldığı son güncelleme 20150324-194940. Kendisi güncelleme var dedi. o şekilde yükledim.

• Jiayu S3'ün parçalarına ayrılmış hali...

Gövde ve şasi sağlam görünüyor; alüminyum metal alaşım kullanılmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

quote:

quote:

Beyaz renk istiyorum ama neredeyse hiç bi yerde yok. Siyahını kupon ve puanla 207$ a düşürdüm.

sorularınızın cevabı yukarda vardı. imei atılıyor sorun yok. beyaz 2gb sanırım şu sitede var görünüyor.http://www.1949deal.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen-4g-lte-white.html
    207 dolar 3GB modeli ise fiyat uygun. 2 gb olanı 190 dolar zaten. piyasaya nisanın sonuna kadar birçok rakibi çıkacak sanırım. örneğin elephone p3000s, p7000 ... ecoo e04 ve lenovo k3 note (fiyatı uygun) ... bunların hepsinde aynı işlemci ve gpu var. yalnız p3000s'de 3gb rami ile 20o dolara ön sipariş alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam. o yüzden fiyat bir miktar daha düşebilir ama 3gb için 190-200 altına çok fazla düşmez sanırım. yalnız en fazla sensör ve özellik incelediğim kadarıyla s3'te var. zevk ve tercih meselesi

Ecoo E04'ü kapasitif tuşu ileride bozulur diye ve firma biraz yeni bir firmaymış ondan ötürü eledim.
    Lenovo'ya şimdi baktım bayağı güzel gibi duruyor, tam Jiayu alacaktım kafamı karıştırdınız. :)

Benim eleme yaptığım özellikler küçük problemler gerçekten ama Lenovo hakikaten güzel gibi duruyor. Şu an kafa karıştı, ne yapacağuk?

p3000s'e kalın demişsiniz ama kalınlığı 8.9mm, s3 ile aynıymış. görüntü olarak kalın duruyor demek istediniz sanırım. lenovo k3 note incelediğim kadarıyla smart wake özelliği yok görünüyor. s3'te var ve bence bu güzel bir özellik, telefon için tercih sebebi bile olabilir. ekran kapalıyken C çizince kamera açılıyor, o çizince telefon, çift tıklayınca ekran açılıyor vs.. k3 note fiyatı 180 dolar görünüyordu, fakat şimdi bazı sitelerde 250 dolara çıkarmışlar. 250 dolar olursa hiçbir esprisi olmaz zaten.
    ecoo, elephone, kingzone gibi modellere bakınca jiayu bence daha kurumsal bir firma gibi ve bunlardan bir adım önde görünüyor. zira bu telefonu jiayu ocak ayında piyasaya çıkarmış. rakipleri ise nisan ayına geldik daha yeni çıkarıyorlar aynı modeli.

• Ecoo yeni firma kingzone ozelliklerini yanlis yaziyor 3500 mah batarya yazmis 2400 cikmis. Elephone de daha once yanlis yaziyordu simdi daha kurumsal olmaya calisiyorlar baya ilerleme var ama jiayu dan birkac gomlek gerideler hala.lenovo meizu ve xiaomi ye lafim yok ama. Daha kaliteli firmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dys -- 6 Nisan 2015; 0:10:03 >
  • Arkadaşlar merhaba S3 almaya niyetlli kaç arkadaş var voltran oluşturabililirmiyiz ki ?
  • MurderByDeath kullanıcısına yanıt
    Telefonun kamerasını biliğndik telefonlarla karşılaştırabilecek biri var mı? acaba nasl?
  • Arkadaşlar Jiayu S3 , Samsung'un, LG'nin ve Sony'nin hangi modeline eş özelliktedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurderByDeath

Arkadaşlar merhaba S3 almaya niyetlli kaç arkadaş var voltran oluşturabililirmiyiz ki ?

Ben 1 bacak olurum

• Arkadaşlar lenovo k3 note ve jiayu s3 2gb arasında kaldım ve s3 siparişi verdim.Lenovo k3 stokta yoktu.Ama jiayunun ekranı lenovodan daha kaliteli gibi geldi bana sizce özellik ve sağlamlık bakımından hangisi iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgyszgnc59

Arkadaşlar lenovo k3 note ve jiayu s3 2gb arasında kaldım ve s3 siparişi verdim.Lenovo k3 stokta yoktu.Ama jiayunun ekranı lenovodan daha kaliteli gibi geldi bana sizce özellik ve sağlamlık bakımından hangisi iyidir.

ben de ikisi arasında kaldım. bir türlü karar veremedim. aslında markadan dolayı lenovo k3 note otg destekleyip desteklemediğini bilsem direk alacağım. bu konuda fikri olan var mı?
  • Jiayu da kullanılan ekran LG üretimi bir ekran. lenovo da ne var bilmiyorum. Jiayu da OTG destegi var muhtemel lenovoda da vardır ama emin değilim.
  • K3 te EU rom yok sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

quote:

quote:

p3000s'e kalın demişsiniz ama kalınlığı 8.9mm, s3 ile aynıymış. görüntü olarak kalın duruyor demek istediniz sanırım. lenovo k3 note incelediğim kadarıyla smart wake özelliği yok görünüyor. s3'te var ve bence bu güzel bir özellik, telefon için tercih sebebi bile olabilir. ekran kapalıyken C çizince kamera açılıyor, o çizince telefon, çift tıklayınca ekran açılıyor vs.. k3 note fiyatı 180 dolar görünüyordu, fakat şimdi bazı sitelerde 250 dolara çıkarmışlar. 250 dolar olursa hiçbir esprisi olmaz zaten.
    ecoo, elephone, kingzone gibi modellere bakınca jiayu bence daha kurumsal bir firma gibi ve bunlardan bir adım önde görünüyor. zira bu telefonu jiayu ocak ayında piyasaya çıkarmış. rakipleri ise nisan ayına geldik daha yeni çıkarıyorlar aynı modeli.

Hacım 8.9 yazıyor da bir incelemede adam bir cihazla ölçtü 11.6 çıktı. Yani 2mm ne kadar kalın dersen az tabi ama ben çok beğenmişken sanki build bana biraz kaba ve kalitesiz geldi o yüzden vazgeçtim. Lenovo hala aliexpress'te 185 dolar ama ben hala çekiniyorum geçer mi geçmez mi diye. Günlerce araştırdım Jiayu alıcam kesinlikle artık, bir parlama olur da yastığın altında 150 dolar bulup OnePlus'a yonelmezsem kesin Jiayu S3 alıyorum. Voltran'a beni de yazın
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikmuhamm -- 6 Nisan 2015; 22:18:50 >

• k3 note'ta otg büyük ihtimalle yok. kaldı ki, daha üst segment bir modeli olan vibe x2'de bile otg yokmuş ki, k3 'te olsun.. video vibe x2 için; https://www.youtube.com/watch?v=YP57mH5ep5o

on the go otg diğer iki cihazda var gösteriyor, k3'te yok
    www.devicespecifications.com
    Comparison between: Elephone P3000s (6752), Lenovo K3 Note, THL 2015
    http://www.devicespecifications.com/en/comparison/57d729abc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 7 Nisan 2015; 0:40:27 >

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    daha önce de bakmıştım o siteye de site bazen tüm bilgileri vermiyor/veremiyor. k3 note da otg nin olmama ihtimali yüksek çünkü çoğu yere hiç değinmemiş ama bir iki yerde de ürün özelliklerinde var diye yazıyor.
  • Bu telefonun kapasitif tuşları ışıksız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Bu telefonun kapasitif tuşları ışıksız mı?

hayır ışıklı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.