Şimdi Ara

Jigsaw (2017) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
12.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resitales

Bazi insanlar hayatta kalmak icin fazla nankor, ama sen degilsin. Artik degilsin.....
    Testere 8 Filmi Gerçek Olabilir mi?

Jigsaw (2017)

Orijinal bir fikir sayesinde büyük başarı yakalayan Testere serisi tekrar hortlayabilir!

James Wan ve Leigh Whannell'ın ortaklaşa hayata geçirdikleri ve 7 filmlik bir seriye dönüşen Testere (Saw) geri dönebilir. Geçtiğimiz Kasım ayında ortaya çıkan bir söylenti, Lionsgate'in yeni bir Testere filmi üzerinde çalıştığını belirtiyordu. Testere 8 hakkında şimdiye kadar yeni bir bilgi gelmemiş olsa da sular durulmuş değil.

Stüdyodan sızan bilgiler Testere 8 filminin halen mümkün olduğunu fısıldasa da, serinin yaratıcılarından Leigh Whannell yaptığı açıklamada kısaca "ben bu işte yokum" dedi. Lionsgate'in markayı tekrar ziyaret edip etmeyeceğini bilmediğini, kulağıma sadece dedikoduların çalındığını belirten isim, "hiç bir koşulda projeye dahil olmak istemiyorum, eğer taze bir fikir söz konusu olursa yeni bir fikri mülk için geri dönebilirim" diyor.

Testere 3D (Saw VII 3D) adlı 7. film sadece 20 milyon dolara mal olmuş ve dünya çapında 136 milyon dolar gişe elde etmişti.

• Kesinlikle çıkmaz 7 son dediler ve bitirdiler itibar kaybı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notreallyamcy

Kesinlikle çıkmaz 7 son dediler ve bitirdiler itibar kaybı olur

Para=İtibar
  • İyice abarttilr 150 kadar yolu var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin çıkmaz gözüyle bakmak yanlış olur. Umarım çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scawn

Kesin çıkmaz gözüyle bakmak yanlış olur. Umarım çıkar.
    Kahrolası para,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Kahrolası para,

Alıntıları Göster
    2. den sonrası klasik gerilim filmi izlemeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

2. den sonrası klasik gerilim filmi izlemeye gerek yok.

Alıntıları Göster
    Şu seri, seri olmasaydı da sadece ilk filmiyle kalsaydı gözümde efsane olacaktı (ilk film gözümde çok iyidir) ancak cidden ikinci ve diğer filmleri bir tek bana mı gereksiz geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Şu seri, seri olmasaydı da sadece ilk filmiyle kalsaydı gözümde efsane olacaktı (ilk film gözümde çok iyidir) ancak cidden ikinci ve diğer filmleri bir tek bana mı gereksiz geliyor ?

Alıntıları Göster
    İlk film efsanedir.. Sonrasında bir felsefe üzerinden gidip ağır bir film yaratmak yerine ucuz bir film yarattılar özellikle 2 den sonra kötüydü diğer bölümler ama yinede izledik... 8 zide izlerizz

• 7. filmden sonra iştah kalmadı ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jigsaw (2017)

Evet, “serinin geleceği” dedik. İnanması biraz güç çünkü aslında yedinci filmin ismi bile “Final Chapter”(Son Bölüm)dı. Fakat orijinal filmin bu bir haftalık gösteriminin konuşulması gereken toplantıda yapımcılar Mark Burg ve Oren Koules, kafalarında bir devam filmi fikrinin olduğunu satır aralarında ağzından kaçırmış bulundu. Film hikayenin geleceğini mi, öncesini mi anlatıyor, yeniden çekim mi yoksa sadece derleme mi, biri gene Jigsaw’un geleneğini sürdürme kararı mı aldı, henüz pek bir şey bilmiyoruz. Yapabileceğimiz şey, Burg’ün ve Koules’ın şu sözlerini cımbızla çekip almak. Önce Burg’den başlayalım:

“James [Wan] ve Leigh [Whannell] Testere ilk çıktığında sadece Testere’yle anılacak olmaktan çok korkmuşlardı. Koules onlara ‘kendi kendinizden sıkılana kadar insanları şaşırtın’ gibi bir tavsiye vermişti, onlar da kendi çizgilerini çizmeye çalıştılar. Şimdi gerçekten de kendi özgün çizgilerine sahipler, o yüzden de geri dönmeye sıcak bakıyorlar. Biz de o noktaya geliyoruz herhalde. James ve Leigh’in çizgisini de kesinlikle göreceğiz.”

Koules ise şunları söyledi:

“Aslında filmin sinemaya geri dönmesi gibi bir şeyi kabul etmemizin gerekçelerinden biri de buydu. Biraz taşlar yerli yerine otursun istedik. Hedefimiz Comic-Con’a bu yaz değil, önümüzdeki yaz gidip de ‘Evet, gene başlıyoruz’ demek. James ve Leigh de elde ettikleri başarılardan mutlular. Artık zamanı geldi. James kendi filmini halletti, Leight de kendi filmini bitirdi. Herkesin zamanı var ve artık zamanı geldi.”

Dediğimiz gibi lafları cımbızla aldık, tam konuşmanın içerisinde, şu an okuduklarınız bambaşka bir şekil de alabiliyor ama, yine de bu laflardan sekizinci bir filmin geleceğine dair edindiğimiz ilk bilgi olabilir.

Cadılar bayramına denk getirilen bu bir haftalık gösterim bir nabız yoklama ise eğer, serinin hayranlarına da bağlı olabilir her şey. Fakat Imdb’de şimdiden açılmış bir Saw VIII başlığı var. Mümkün olduğunda muğlak tutulmaya çalışılmış bu alıntıları doğru şekilde okumadıysak bile, yanlış anlayan bir tek biz değiliz. Aynı zamanda filmin senaryosunun aslında hazır olduğu, gerçekten cadılar bayramındaki gidişata göre Testere’nin yeni filminin 2015′ yetiştirilmeye çalışılacağına dair de dedikodular var. Tüm bunların kesinleşmesi içinse, biraz dişimizi sıkmamız lazım.

Sizce Saw sekizinci bir filmle karşımıza çıkarsa, heyecanla bekler miyiz yoksa artık filmin suyu mu çıkmış olur?

Kaynak: FilmLoverss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 19 Ekim 2014; 10:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Jigsaw (2017)

Evet, “serinin geleceği” dedik. İnanması biraz güç çünkü aslında yedinci filmin ismi bile “Final Chapter”(Son Bölüm)dı. Fakat orijinal filmin bu bir haftalık gösteriminin konuşulması gereken toplantıda yapımcılar Mark Burg ve Oren Koules, kafalarında bir devam filmi fikrinin olduğunu satır aralarında ağzından kaçırmış bulundu. Film hikayenin geleceğini mi, öncesini mi anlatıyor, yeniden çekim mi yoksa sadece derleme mi, biri gene Jigsaw’un geleneğini sürdürme kararı mı aldı, henüz pek bir şey bilmiyoruz. Yapabileceğimiz şey, Burg’ün ve Koules’ın şu sözlerini cımbızla çekip almak. Önce Burg’den başlayalım:

“James [Wan] ve Leigh [Whannell] Testere ilk çıktığında sadece Testere’yle anılacak olmaktan çok korkmuşlardı. Koules onlara ‘kendi kendinizden sıkılana kadar insanları şaşırtın’ gibi bir tavsiye vermişti, onlar da kendi çizgilerini çizmeye çalıştılar. Şimdi gerçekten de kendi özgün çizgilerine sahipler, o yüzden de geri dönmeye sıcak bakıyorlar. Biz de o noktaya geliyoruz herhalde. James ve Leigh’in çizgisini de kesinlikle göreceğiz.”

Koules ise şunları söyledi:

“Aslında filmin sinemaya geri dönmesi gibi bir şeyi kabul etmemizin gerekçelerinden biri de buydu. Biraz taşlar yerli yerine otursun istedik. Hedefimiz Comic-Con’a bu yaz değil, önümüzdeki yaz gidip de ‘Evet, gene başlıyoruz’ demek. James ve Leigh de elde ettikleri başarılardan mutlular. Artık zamanı geldi. James kendi filmini halletti, Leight de kendi filmini bitirdi. Herkesin zamanı var ve artık zamanı geldi.”

Dediğimiz gibi lafları cımbızla aldık, tam konuşmanın içerisinde, şu an okuduklarınız bambaşka bir şekil de alabiliyor ama, yine de bu laflardan sekizinci bir filmin geleceğine dair edindiğimiz ilk bilgi olabilir.

Cadılar bayramına denk getirilen bu bir haftalık gösterim bir nabız yoklama ise eğer, serinin hayranlarına da bağlı olabilir her şey. Fakat Imdb’de şimdiden açılmış bir Saw VIII başlığı var. Mümkün olduğunda muğlak tutulmaya çalışılmış bu alıntıları doğru şekilde okumadıysak bile, yanlış anlayan bir tek biz değiliz. Aynı zamanda filmin senaryosunun aslında hazır olduğu, gerçekten cadılar bayramındaki gidişata göre Testere’nin yeni filminin 2015′ yetiştirilmeye çalışılacağına dair de dedikodular var. Tüm bunların kesinleşmesi içinse, biraz dişimizi sıkmamız lazım.

Sizce Saw sekizinci bir filmle karşımıza çıkarsa, heyecanla bekler miyiz yoksa artık filmin suyu mu çıkmış olur?

Kaynak: FilmLoverss
    Güzel seriydi açıkcası seviyordum.Ama abartmasınlar artık zaten 7 film çekerek fazlaca abarttılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Güzel seriydi açıkcası seviyordum.Ama abartmasınlar artık zaten 7 film çekerek fazlaca abarttılar.

Alıntıları Göster
    belki bir kaç sene daha bekleyip remake yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

belki bir kaç sene daha bekleyip remake yaparlar

Alıntıları Göster
    saw kendini bana hep izlettirdi valla çeksinler izlerim
  • Kanlı bıçaklı filmlerimin en başındaki film
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Kanlı bıçaklı filmlerimin en başındaki film
    Ben kanlı sahnelerden çok, filmin kurgu ve gizemi için izliyorum. Özellikle Lawrence ve Hoffman'a ne oldu? o olaylardan sonra ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2040

Bu mesaj silindi.
    Bu filmden bişey çıkmaz.
  • Film bu sefer cidden geliyor galiba. Saw Legacy adıyla 2017'de çıkacağı söyleniyor.

• Paranormal ve saw serilerini beğenmeyen tek ben miyim ? Yoksa benim gibi olanlar var mi ? İki seride itici ve antipatik geliyor. Seven olur itirazim yok ama ben isinamadim bi türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Paranormal ve saw serilerini beğenmeyen tek ben miyim ? Yoksa benim gibi olanlar var mi ? İki seride itici ve antipatik geliyor. Seven olur itirazim yok ama ben isinamadim bi türlü.

Paranormal Activity denen gereksizlik abidesinden ben de nefret ederim ama Saw serisini -7. film hariç- severim. Bence Paranormal Activity serisi Saw serisi ile kıyaslanamaz bile.

Konuya gelirsek zaten daha da önce demişim ve yine diyorum. Gelmesin. 7. film gibi olacaksa hiç gelmesin ama mümkünse normalde de gelmesin. Çok uzadı. Hatta üçleme yapıp bitireceklerdi. 4. film ile yine bir uzatma evresine girdi ama yine kurtardı ama senaryo cıvıdı. 7. filmle sifonu bu sever tam çekti. Gelmesin desem de gelirse yine izleyeceğim o ayrı ama sinemada izlemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Şubat 2016; 11:10:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.