Şimdi Ara

Jinekomasti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Yaşındayım , 3 gün önce tesadüfen jinekomasti olduğumu öğrendim. Sürekli zayıflarsam geçer diyordum cok asırı kilolu değilim.
    Eğer zayıflarsam , ameliyatsız kurtulur muyum bu illetden ?
    Yoksa tek çözümü ameliyat mıdır ? Boyum 1.75 kilom 90. Dışarıdan çok kilolu gözükmüyorum. Aslında jinekomasti olup olmadığımı bilmiyorum. Bi yardım edin lütfen. Gerekirse foto koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caputare -- 19 Aralık 2011; 20:20:28 >

• up
  • up
  • yardım lütfen.
  • upupup
  • Arkadaşım burası konu dışı değil ki hemen yanıt gelsin. Yukarı çekmene gerek yok. Eğer gerçekten jinekomastiysen zayıflarsan da geçmez ama kilodan dolayıysa kilo verince düzelir.
  • özür dilerim. Bu durum beni korkutuyor da. Belkide bu yüzden heyecanlıyım.
  • selamlar benim kuzenim yaptırdı bunu adam&eve estetik merkezinde çok memnun şu an. Denize girmezdi kuzenim çok büyük sorundu onun için şu an çok mutlu şişli caminin orda bu merkez internetten araştırabilirsinizwww.adameveestetik.com
  • zayıflayınca jinekomasti geçmez malesef.
  • Daha ergenlik dönemin bitmemiş olabilir. Ergenlik döneminde ve sonrasında erkeklerin %15' inde aşırı göğüs büyümesi olur, bu ilerleyen yıllarda büyük oranda geçer. Ayrıca ortalama 15 kilo fazlan var, büyük ihtimalle kilo sorunun var, dert etme, yediklerine dikkat et, az yağlı ye, bol hareket et, yürü, koş, sağlıklı beslen. Jinekomasti olduğunu nerden öğrendin? Doktor teşhis koymadan, test yapılmadan öğrenemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caputare

16 Yaşındayım , 3 gün önce tesadüfen jinekomasti olduğumu öğrendim. Sürekli zayıflarsam geçer diyordum cok asırı kilolu değilim.
    Eğer zayıflarsam , ameliyatsız kurtulur muyum bu illetden ?
    Yoksa tek çözümü ameliyat mıdır ? Boyum 1.75 kilom 90. Dışarıdan çok kilolu gözükmüyorum. Aslında jinekomasti olup olmadığımı bilmiyorum. Bi yardım edin lütfen. Gerekirse foto koyarım.

Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir. Tesadüfen öğrendim demekte ne. Kaderde Allah bir şekilde öğrenmene çeşitli vesileler kılmış. Tesadüfen kelimesini çıkarın hayatınızdan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.