< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (167. sayfa)
-
-
Resimde belli olmuyor hocam.
-
Yandan bir fotoyla belki belli olur ama beklemekten başka yapacak bir şey yok şimdilik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kime ameliyat olacağımı şaşırdım
doktor yorumların çoğu yeni üyelik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün Lütfi kırdara gittim 1 sene sıra beklersin dedi İstanbul'da daha kısa sürede yapacak devlet hastanesi bilen yok mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ciddi0
Kime ameliyat olacağımı şaşırdım
doktor yorumların çoğu yeni üyelikiki kez biri devlet biri özelde ameliyat oldum . ikiside liposaksin ile oldu 5 yılda bir tekrarlıyor . 5 5.5 yıl sonra gögüs bölgemde bir ağrı ile tekrardan nüksetmeye basladı . 3. ve son ameliyatım için madden bedenen ruhen kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: yeniüye000111iki kez biri devlet biri özelde ameliyat oldum . ikiside liposaksin ile oldu 5 yılda bir tekrarlıyor . 5 5.5 yıl sonra gögüs bölgemde bir ağrı ile tekrardan nüksetmeye basladı . 3. ve son ameliyatım için madden bedenen ruhen kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
Alıntıları GösterBu durumun sebebi nedir peki? İlk ameliyatı yapan doktorun ihmali mi?
Hangi devlet hastanesi ve doktorlara oldunuz? Detay verebilirseniz bizim için aydınlatıcı olur, teşekkürler.
-
Tekrarlamasının doktorla alakası yok hormonlarla alakalı ben doktora gittiğimde ilk hormonlarıma baktı ve önce beyin cerrahına git böyle ameliyat olursan tekrarlar,hormonların yüksek çıktı dedi.
sadece liposaksin yöntemiyle oldugu için diye düşünüyorum . bir çok yorumda yazıda 5 yıl sonra tekrarlayacagini okumustum birebirde yaşamış oldum . doktorlar farklı birinci ameliyatım devlet hastanesinde oldum doktor aşırı hassas ve dikkatliydi ameliyat sonrası verdigi kremlerle hiç iz kalmamıştı . ikinci dr özel doktordu ama hiç memnun kalmadım lipo noktalarındaki izler çöküntü hala belli.
hastahane bulabildiniz mi . Hormonlar ile ilgili nasıl bir tedavi öneriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüye000111 -- 4 Ekim 2021; 6:46:25 >
Hocam geçmiş olsun. 2 aya yakın oldu siz ameliyat olalı umarım memnunsunuzdur. Şu anki görselleri paylaşma şansınız var mı acaba? Ben de uğursel hoxa ile görüşüyorum da.
Ne güzel yazmışsınız hocam valla elinize sağlık umarım her şey istediğiniz gibidir şu an :)
valla hocam şuan atamamda çok bişey değişmedi1 aydan sonra sanırm pek değişklk göstermiyor.esksinden dha iyi lakin uçlar çıkık kafam çok takılıyo bukadar eziyet çektikten sonra böyle uçların çkması.6 ay 1 sene arası diyolar tam iyileşme son hali için.beklemekten başka çare yok.bide benim meme piramit gibiydi farklı bişeydi yani elnden geleni yapmştır muhakkak hoca ama böyle oldu.iyi niyetnden şüphem yok hocanın yinede daha iyi araştırmakta fayda var.burda uğursel hocaya amelyat oldum diyenler hemen ortadan kayboluyor nedense.akılda soru işareti kalıyor olan üstünden daha fazla süre geçmş arkadaş varsa yardımcı olsa daha iyi olur
-
Hocam muhakkak 6 ay 1 sene sonrasında asıl görüntünüz ortaya çıkacaktır. Bu zamana kadar geçen surede biraz sabırlı olmak lazim hele de eskisinden iyiyse asıl önemli olan da budur. Vücudun verdiği tepki de farklı oluyor. Kimisi çok kısa sürede toparlayabilirken kimi bünyede bu durum aylar sürebiliyor.
Ek olarak muhtemelen bahsetmişsinizdir öncesinde ama ameliyat esnasında meme dokusu çıkarıldı mı ve çıkarma işlemi meme ucunun altından mı yapıldı yoksa lipo delikleri mi kullanıldı?
Valla doku çıkardılar hocam. Lipo deliklerinden aldı yakın biyerden girdi zaten. İnşallah zamanla oturr 3 ay oluyor 27 ekimde. Bekleyeceğim 1 sene belkide evham yapıyorumdur bilemedm
Muhtemelen dediğiniz gibi toparlar vücudunuz hocam ama ben meme altından kesik ile bezin çıkarılmasını daha efektif buluyorum. Salı gününe ameliyat tarihi aldım bakalım konuşacağız öncesinde bu detayları.
-
Süreç zorlu geçmiş hocam ama sonuç bence mükemmel dediğiniz izin hiçbir önemi yok bence. Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Teşekkürler hocam.
Burayı okuyan arkadaşlar aklınıza ne soru takılıyorsa sorabilirsiniz elimden geldiğince tüm sorularınızı yanıtlarım.
Sağolun eksik olmayın. Ben de 10 yıllık jinekomasti defterini bugün uğursel hoca ile sonlandırdım. 1 gece yatış sonrası çıkacağız gibi. Daha hiç göremedim. Ilerleyen zamanlarda ben de guncellerim bu yazımı.
Edit: ameliyat olalı 24 saat oldu ve pansuman 1 kez değiştirildi. Bu esnada ilk defa ameliyat bölgemi görme fırsatım oldu. Bekleeigimden çok daha iyi bir sonucu Uğursel Hocam yakalamış gibi geldi bana. Her ne kadar gohuse şu an dokundugumda canım yanıyor olsa da ilerleyen günlerde gideceği düşüncesindeyim. Ne morluk var ne de büyük çaplı bir ödem.
Edit 3
1 hafta sonraki görseller
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 2 Kasım 2021; 18:59:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X