Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun öncellikle umarım istediğiniz sonuçları elde edersiniz. Benim ameliyatımda herhangi bir morarma olmadı ama bazı ameliyatlarda olduğu biliniyor. Doktorun o bölgedeki çalışma şiddeti ile alakalı olduğunu düşünüyorum ek olarak da 3 farklı liposuction cihazı var en az dokuya hasar veren vaser tipi. Bu bağlamda belki sizinki farklı türü ile yapılmış ise o da ektkilemiş olabilir ama karın bölgenizde olması çok beklenen bir şey değil genelde göğüs hizasında olur doktorunuzun girmesinde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 23 Kasım 2021; 23:12:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.kaanalper kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. sargılar çıktı suan guzel duruyor. ikinci evreydi baya düzleşmiş. sertlik var suan ve hassasiyet.

işlem yapan bölgede birşey yok. bel kenarlarında ve sol kolumda iğne yapılmış ondan dolayıda morluklar oluşdu.

Dr sordum sızma yapmış dedi başka birşey söylemedi. pek detaya inmedi. suan yavaş yavaş geçiyor bakalım.

• nsspawn kullanıcısına yanıt

Iyi iyi sıkıntı yok hocam o zaman geçmiş olsun.

Ben de ameliyatın 31. Gününde Ugursel Hocama teşekkürlerimi iletiyorum tekrardan ve son görselleri paylaşıyorum.

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

•  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

Uğursel güçlünün istediği fiyat.
    2-3 ay önce 7-8 bin TL ameliyat olanlar nasıl o fiyata oldu acaba

• xİNTİZAM X kullanıcısına yanıt

Bunu cidden soruyor musunuz? 2-3 ay önceki döviz ve şimdiki döviz olayı özetliyor.

• xİNTİZAM X kullanıcısına yanıt

2018de 5000 TL idi 3 4 ay önce 8 9 geçen ay 11 su anki fiyat inanılmaz.

• A.kaanalper kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. şuan güzel duruyor. 1 sene sonra olmamış gibi hiç anlaşılmaz.

bende bir ayı bi doldursam rahatlayacam. korse çok zor. normal düz korse hiç rahat degil.

hareketleri çok kısıtlıyor.

korse 1 ay mı kullandınız?

• Teşekkürler. Ben 1 ay neredeyse aralıksız yarım korse kullandım. Sadece göğüslere baskı yapan cinsten. 15 gün de gece takacağım faydası olur dedi doktorum. Ben alıştım ya atletin üzerinden takıyorum sıkıntım yok hiç siz de alışırsınız zamanla.

• Bende yarım korse satin aldım. Sizin gibi bir ay takicam. Sonrada geceleri takarim 1 ay. Dr ariyetten bir ay da slim fit atletler var ondan giy dedi iyice sıksın salmasin dedi kendini.

Suan iyi ama sertlik var biraz. Odem mi tam bilmiyorum.

Meme uçları soyuldu birde. Geçicidir inş bu tip seyler.

• Dostum mesajını gördüm ama gsm onayı veremediğimden mesaj atamayıp buradan yazıyorum. Benim ameliyat gayet iyi sonuç verdi. 6. Aydayım. Ameliyat sonrası artık atlet giymiyorum. Kilo veremedim ama tişört ve gömlek yakışıyor. Sol memem hızla kendine geldi ama sağ mememde bir parmak katılık kaldı. Herhalde bir iki ay o da gider. Ama fark edilmiyor bile. Bana da korse atlet önerdi İbrahim bey. Aldım fakat kullanamadım. Yüne de halimden çok memnunum.

Selam, bahsettiğiniz morluklar bende fazlasıyla oldu zamanla hepsi geçti merak etmeyin. Benim ameliyat sonrası görüntü savaş alanı gibiydi fakat şu an tertemiz sizinkiler de zamanla geçecektir. Memede soyulma bende de oldu ben de şaşırmıştım ama normal demekki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abuzer.Kadayif A kullanıcısına yanıt

Cevap verdiğin için teşekkürler. Bende yeni oldum olan arkadaşlar sorup sonuçlar hakkında merak ediyorum.

Şuan görüntü güzel ama sertlik ve hassasiyet var.

Onlarda zamanla geçer . Korse sonrada korse atlet kullanıp bu işi bitiricem bende.

• frerot F kullanıcısına yanıt

Merhabalar, morluklar baya fazlaydı. Dr sızma yapmış dedi çok takılmadım aslında. Sertlik ve çökme durumu insan biraz panikliyor. Şuan Got gide iye gidiyor. Meme ucu sorulunca dedim ne oluyor. İnsanın aklina birsuru sey geliyor.

• Ciclista kullanıcısına yanıt

ben bugün harun çöloğluna 10k ya oldum pek yazacak durumda değilim benim ileri seviye olduğu için korse çok acıtıyor bildiğiniz ölüm.

• frerot F kullanıcısına yanıt

morluklar kaç güne geçti acaba ben ilk gündeyim korsede morluklara baskı yaptığı için çok sıkıntı

• Geçmiş olsun, umarım istediğiniz şekilde güzelce iyileşir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırlı olun gencler. Bende ilk hafta çok zorlandim.
    3 haftaya girmekteyim şuan. Normal korse yerine kopcali korse aldım. Günlük onu kullanıyorum daha rahat oldu.
    2 evre ve üzeri korse sıkı olmalı mutlaka.

• kopçalı korse hakkında ayrıntı verebilirmisiniz. internetten mi aldınız ? uygun bedeni nas belirlediniz? farklı renkleri var mı ? kaç paradır? ameliyatım sonrası kullanmasının kolay olacagını düsünüyorum.

• yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARIurun.n11.com
    Lipotek Jinekomatik Korse Kısa Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/korse/lipotek-jinekomatik-korse-kisa-P483011908

şöyle birşey aldım. resimdeki fermuarlı ama satıcı kopçalı yolladı lipotek marka.

iki üç marka var zaten. variteks daha kaliteli duruyor. bütçenize göre değerlendirilebilir.

ben 100 tl indirimle 220 tl aldım. günlük kullanım için güzel.

gögüs bölgem 100-105 arası m aldım ama kopçalı olarak en sona takıyorum. s olurmuydu bilmiyorum.

üreticinin sitesindeki bedene göre aldım.

ben gündüz korse atletler var ondan giyiyorum sonra üstüne bu korse. sıksın güzelce diye.

2 evre ve üzeri mutlaka sıkı olması lazım.

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARIwww.lipoteks.com
    Kollu Jinekomasti Korsesi (Kısa) - Lipoteks
    http://www.lipoteks.com/products.php?p=44&lc=tr

Hocam sen de morluk oldu mu olduysa kaç günde geçti benim iki gündür morluklarm artıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.