Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer illerde direkt bu ameliyat üzerine nam salmış o kadar doktor varken koskoca Ankara'da bu işe yoğunlaşmış bir doktor yok göründüğü kadarıyla,

konu kaç yıllık, kaç sayfalık ama burada dahi çok az örnek var  

• quote:

Orijinalden alıntı: mcms

diğer illerde direkt bu ameliyat üzerine nam salmış o kadar doktor varken koskoca Ankara'da bu işe yoğunlaşmış bir doktor yok göründüğü kadarıyla,

konu kaç yıllık, kaç sayfalık ama burada dahi çok az örnek var  

Bahsettiğiniz durum İzmir içinde geçerli maalesef bu işte uzmanlaşmış nam salmış bir doktor bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harun hocanın hastaları son deneyimlerini paylaşabilir mi.
    Ameliyat gunu almayı düşünüyorum bu ay için.hemen veriyormu ameliyat günü
    ameliyat olursam tüm adımları ve deneyimlerimi forumda paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 6 Ocak 2022; 2:32:51 >
  • Arkadaşlar merhaba, ben bu ameliyatı 1 ay önce Estecenter’da oldum. Ameliyat kolay geçti. Çıktığımda göğüs kafesimde yanma yaşadım fakat ağrı kesicilerle hafifletildi. Benim her iki göğsümden toplamda 2.400cc yağ alındı. Sadece lipo oldum her ne kadar kesi istesemde. Fakat USG’de sadece sağ göğsümde 13mm’lik bi doku olduğu, solda ise hiç olmadığı görüldü. Doktorum ise sadece sağ göğsümde olduğundan ve estetik açıdan sorun yaratacağı için kesi yapmamamı önerdi ve bana da mantıklı geldi. Yukarıda yazılanlara göre bu ameliyatı değerlendirmeyin. İşin ehli birine ameliyat olun. Ben 20 yaşındayım, bugüne kadar keşke olabilsem diyerek geçti ama artık bitti. Sonuçtan gayet memnunum fakat plastik cerrahinin tüm operasyonlarının sonuçları uzun vadede görülür. 6 ay sonra çok daha net göreceğiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doku aldırın, doku aldırın diye tekrar tekrar yazanlar bunun bir cerrahi kesim olduğunu ve komplikasyonlarının olabileceğini unutmamalı. Göğüs ucu içeri çökebilir, hissizlik zaten kesinlikle olacaktır, hassasiyette öyle. Ben sadece tek göğüs için kesi yaptırmayı mantıklı bulmadım. Doktorum zaten vaser’ın yüzde yüz olmasa bile, oradaki gland dokunun yarısını parçaladığını söyledi. Onun dışında zaten kendisi lipo için açtığı deliklerden klemp ile girip olabildiğince dokumu çıkarmaya çalışmış, bunu da fotoğrafla gösterdiler.

Diğer bir husus, yorumlara göre doktor seçmeyin. Gidin konuşun, probleminizi anlatın, beklediğiniz sonucu söyleyin. Eğer bu işi gerçekten cerrahlık adı altında yapıyorsa size kesinlikle yardımcı olacaktır. Ben çok fazla araştırdım ve ameliyat olduğum doktor bir plastik cerrahtı. Yani gününün yarısını jinekomasti ameliyatı ile geçiren biri değil. BBL, 360 Body Lift gibi ciddi ameliyatları yapabilen birisi için jinekomasti çok zor olmaz herhalde diyerek ameliyat oldum, şimdilik memnunum.

• Şimdi ödem ve tekrarlama durumuna geleceğim.

Ödemi çoğunuz yaşayacaksınız. İnsan vücudunda işlem gören her yerde ödem sorunu yaşamak mümkün. Ödem bir nevi dokuların hasar görmesine bağlı olarak toplanan sıvı. Bu sıvı zamanla kapsülleşip daha sert bir halede geliyor. Çoğu arkadaşlar ilk gün göğüslerinde gördükleri düzlüğü bir ay sonra göremiyor. Özellikle göğüslerinin ucunda tekrar bir şişlik farkediyolar. Fakat bu sizi korkutmasın. Ödem orada nerede boşluk bulursa orada toplanacaktır. Bu da ya göğüs ucu ya da göğüsün koltuk altı kısmına uzanan, göğüs ucunun hemen yanında kalan bölgedir. Elinizin tabanıyla bu bölgelere bastırarak, yavaş yavaş masaj yapmayı unutmayın. Ödemleri dağıtacak ve kan akışınızı hızlandırarak iyileşmeyi arttıracaktır. Bu sürede korse kullanmayı ihtimal etmeyin. Doktorunuz ne kadar kullanmanız gerektiğini söylediyse, bir ikş hafta daha fazla kullanın ki deri kasa yapışsın ve deformeler oluşmasın. Çünkü her insanın vücudunun tepkisi farklıdır.

Tekrarlama konusuna geleyim. Arkadaşlar, yağlanma dediğimiz şey zaten var olan yağ hücresinin içinin vücuttaki fazlalıkların ile dolması ve hücrelerin büyüyüp doku haline gelmesidir. Normal şartlarda beslenme ile bu yağları yakıp yok etmeyiz, sadece o dokuların içindeki yağ hücreleri küçülür ve gözle baktığımızda incelme görürüz. Fakat liposuction dediğimiz şey direkt olarak yağ hücrelerinin parçalanması ve dışarıya alınması demek. Bu da şu demek oluyor; tekrar kilo alımlarında o bölgede eskiye nazaran çok daha az yağlanma göreceksiniz hatta sizi rahatsız bile etmeyecek. Fakat doku için aynısını söyleyemeyeceğim.

Zaten böyle bir ameliyatı oluyorsanız ve kilo almanıza müsade ediyorsanız bu kendinize yaptığınız saygısızlıktan ibarettir. Sonuçta siz o göğüsünüz için ameliyat masasına yatıyorsunuz, bunu size yaptıran özgür iradeniz değil, bu estetik problemin size yarattığı psikolojik sıkıntılar. Bunu kendimde deneyimlediğim için net bir şekilde söyleyebiliyorum. Bu yüzden lütfen bu ameliyat sonrasında yaşam tarzınızı değiştirin. Zaten göğüs görüntünüze çok önem veriyorsanız spor ile pectoral bölgenizi daha maskülen gösterirsiniz. Bende iyileşme sürecimi bitirdim ve ekstradan spor sürecine giricem. Sorusu olan arkadaşlar sorabilirler, herkese yardımcı olabilirim.

• LTMMZOKPI1 L kullanıcısına yanıt
    Hissizlik olacaktır demişsiniz. bende evet şuan var ama doktor en fazla 6 ay içerisinde geçeceğini söyledi yani geçici bir durum.

• boldpilots kullanıcısına yanıt
    Olan birkaç kişiden duyduğuma göre hassasiyet olduğunu ve eskiye nazaran dokunduklarında değişik hissettiklerini söylediler. Tabii ki cerrahi bi işleme tabi tutuluyoruz, normaldir diye düşünüyorum. Zaten belirgin bir dokusu olanlar kesinlikle kesi olmalılar.

• LTMMZOKPI1 L kullanıcısına yanıt
    Buradaki nerdeyse herkes kesi ameliyatı oldu öyle bir sorun olsa illa ki birileri bunu söylerdi diye düşünüyorum.

Olabilir dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddi0

Harun hocanın hastaları son deneyimlerini paylaşabilir mi.
    Ameliyat gunu almayı düşünüyorum bu ay için.hemen veriyormu ameliyat günü
    ameliyat olursam tüm adımları ve deneyimlerimi forumda paylaşacağım.

20 gün önce oldum harun çöloğluna. şükür sorunsuz bir süreç geçirdim. gland dokular çıkarıldı ve 1500 cc yağ alındı. göğüste yaptığı şekillendirme gerçekten hoşuma gitti. harun hocaya muayeneyide ameliyatıda aynı gün oldum. whatsaptan herşeyi konuşarak gittim. çok şükür sonuçtan çok memnunum. ameliyat korsesi sıkı. ama dayanılmaz bir durum yok. 20. gündeyim bir ağrım yok ama hala ağırlık kaldırmamaya özen gösteriyorum. kendimi denemek için biraz zorluyorum ağrım olmuyor ama yinede 1 ay geçsin istiyorum. spota 1 ay ara vermeni istiyor zaten. işe gidip gelmede sorun yok. araçta kullanabiliyorum. soruların varsa cevaplamaya çalışırım.

• FDPilot kullanıcısına yanıt
    Hocam sen kaçıncı evreydin ?

• FDPilot kullanıcısına yanıt

fiyatlar ne kadar hocam

• Ankara'da operasyon geçirmiş olan varsa doktor önerebilir mi?

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

fotoğrafları yüklemiştim zaten. bende tam olarak evresini bilmiyorum ama 1 ve 2 evre arasında demişti harun hoca

• Ne kadar ücret ödediniz?

• Arkadaşlar merhaba,
    ameliyat olalı 2 ay oldu. sağ göğsüm fena değil ama sol göğsüm de sertlik ve şişlik var. orantısız duruyor. sanki alınmamış gibi. bu sert kitle ödem midir? zamanla gider mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsspawn -- 16 Ocak 2022; 14:16:31 >
  • Arkadaslar yaklasik 3 ay once Ankarada jinekomasti ameliyati oldum.Jinekomasti derecesi yuksekti.Doktor bey ilk kontrolde doku oldugunu ve alacagini belirtti.Ancak ameliyat sonrasinda buna gerek kalmadigini soyledi.İlk basta gayet memnundum.Duz bir goruntu olusmustu.11 hafta boyunca korse taktirdilar.Yurtdisinda yasadigimdan fotograf gonderiyordum.İlerleyen surecte goguste tekrar buyume olustu.Gonderdigim son fotoda bunu belirttim ve memnun olmadigimi da soyledim.Onlarin cevabi deri germe operasyonu oldu.3 aylik surecte deri ne kadar kendini toplayabilirse topladi.Meme buyumesine gelince hormonal bozukluk,kilo alimi ya da kanserden kaynsklaniyor olabilir dedi.Kilo alimi yok olsa eger hormonoal bir bozukluk varsa bunun tespitinin ameliyattan once yapilmadi gerekmiyormu.Simdi gogusu tuttugumda elime doku geliyor.Yag kismi gitmis.Memnuniyetsizligimi dile getirince tavirlar degisti tabiki.Turkiyeye geldiginuzde yardimvi olabiliriz diyorlar ama son gonderilerime cevap bile vermiyor asistani.Guvenim kalmadi ve bu konu hakkinda bir avukatla gorusmeyi dusunuyorum.Surec hakkinda bilgisibolan var midir?Bir hak iddaa edebilir miyim?

• kd77 K kullanıcısına yanıt
    Ameliyat sonrası 6 ve 1 senelik süreçleri takip etmek lazım şuan. Ödem mi yağ mi kalmış onu bu süreç gostericek. Yani benimde sol göğüste kitle var şuan. Ameliyat sonrası dümdüz dü ama alınmamış o zaman neden öyleydi diye insan kendi kendine soruyor. Bu ameliyattan yüzde 90 Memnun kalsan yeter. Bu zamana kadar yaptığım araştırmalarda memnunluk oranı düşük biraz. 2 ve 3 evre için bu iş daha da zorlaşıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ameliat yapilmadan once jinekomastinin altindaki yatan sebep arastirilmis olsa ve bunun tedavisinden sonra ameliyat gerceklestirilmis olsa belki boyle bir problemle karsilasmis olmazdim ama sorun gittiginiz saglik kuruluslarinda hasta olarak degil musteri olarak bakiliyor ve surec bu fogrultuda ilerliyor.Siz ameliyat olmaya gittiginizde jinekomastiden kurtulmaya mi gidiyorsunuz yoksa jinekomastinin derecesini dusurmeye mi?Yapilan operasyon basarisiz olursa, hatada ameliyati yapanda degil olanda bulunuyor.Hangi iste olursa olsun isine saygi duyala is yapacaksiniz.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.