Öncesi ve sonrası yapma şansınız varmi veya son durumu atabilirmisiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (173. sayfa)
-
-
Fotoğraf atamam hocam ama şunu belirteyim kilomdanmıdır yoksa jinekomasti evresindenmidir bilmiyorum ama bende ilk günde itibaren çok fazla ödem ve morluk oldu şuan çoğu geçti ama hala var ve kötü gözüküyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaslar merhaba ben jinekomasti ameliyatı oldum 2 hafta olcak hafif bi cökme var doktor zamanla gecer dıyor ama bu durumu yaşayan varmı bilgilendırırsenız cok memnun olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ay 1 sene sonunda tam şekil belli olur. Ne kadar çöküntü var birsey diyemem ama beklemek gerekiyor. Moralinizi bozmayın hemen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkur ederım rahatlattıgınız icin ameliyat olalı 2hafta oldu çok net cökuntu degil kalıcı olma ihtimalı varmı sizce
Kalıcı olma ihtimali yok şuan. Daha yeni bu durum. Benim iki ayda şekle girdi. Kaçıncı evrede ve doktor hangi tekniği uyguladı bunlarda Bi etken. Detaylı bilgi paylaşımı yaparsan daha fazla şey söyleyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsspawn -- 28 Şubat 2022; 11:17:48 >
2.evre hocam meme ucundan ay şeklınde cizik atıldı yag bezesı alındı ve ardından dren falan takıldı
Dr baya özenmiş gibi. İnş sonuç iyi olur
geçmişolsun arkadaş . dr ve fiyat bigisi girebilirmisin.
Fotoğraf atar mısın
Arkadaşlar herkese selam. Ben de bir süre önce jinekomasti ameliyatı olmaya karar verdim. Burada yazılanların tamamını okudum neredeyse. Paylaşım yapan herkese teşekkürler. Haftaya nasipse, ameliyatım var. süreç hakkında katkıda bulunmak için üye olmaya karar verdim. Umarım istediğim gibi bir sonuç olur. Gelişmeleri burdan paylaşmak istiyorum.
Herkese merhaba. Bilgilendirme amaçlı kendi deneyimlerimi paylaşacağım. Öncelikle ameliyat olalı bir hafta oldu ve sonuçtan oldukça memnunum, göz açıp kapatıncaya kadar bitti gitti. Keşke daha önce gitseydim diyorum ben de.
Şubat ayının başında Harun Çöloğlu'na web sitesindeki whatsapp hattı üzerinden ulaştım. Sitedeki mesaj örneği gibi aşağıda paylaştığım fotoğraflarımı yollayıp bekledim. Yaklaşık iki gün sonra asistanı whatsapp üzerinden cevapladı. 1 ve 2. seviye arasında jinekomastim olduğunu, Harun hocaya danışarak öğrendiğini söyledi. Ses atarak tüm süreçten bahsetti ve yine whatsapp üzerinden yaklaşık üç hafta sonrasına randevu oluşturduk. En yakın tarihti. Fiyatı da 12 bin tl olarak anlaştık. Randevu gününden iki gün önce olacak şekilde korona testi istediler. Oldum ve sonuçları pdf olarak whatsapp üzerinden paylaştım. Şehir dışından geleceğim için bir gece öncesinden yola çıktım. Sabah saat 11.30 gibi Harun hoca geldi ve hızlıca ilk muayeneyi yaptı. Çizimleri yaptı. Saat 3 gibi ise ameliyat için hazırladılar beni. Anestezi sırasında hiç sıkıntı çekmedim. Kapadım ve açtım gözümü. Gayet ayık uyandım. Ameliyat 1.5 saat sürmüş, yarım saatte uykuda kalmışım. Uyandığımda biri atlet şeklinde, biri de göğsümü çevreleyen iki tane korse takılmıştı. Sıkılığı bana hiç sorun yaratmadı. İlk dört gün sadece sırt üstü yatmakta biraz zorlandım o kadar. Genelde sağa veya sola yatarak uyuyorum çünkü. 5. gün korseleri çıkarttım ve 5dk'lık ılık duş aldım. 7. gün yani bugün ise üst korseyi çıkardım, sadece atlet şeklinde olanı takıyorum. Bunları yazılı olarak asistan paylaşmıştı. Her söyleneni yapmaya çalışıyorum.
Şuan göğüs kaslarımın tam ortasında ki çizgide ve alt çizgilerde ödem var. O yüzden biraz şişler. Karnımda ise garip bir morluk oluşmuş. Onun da birkaç aya yok olacağını düşünüyorum. Harun hoca estetik bir görüntü sağlamış. Sonuçtan çok mutluyum. Aklıma gelen ve şuanlık tecrübe ettiklerim bunlar. Bunlar dışında sorularınız varsa sorabilirsiniz.
--
Bu da ikinci haftamdan. Dikişleri çıkarttırdım. Morluk tamamen geçti. Ödemler hala var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinmeyek -- 14 Mart 2022; 21:35:59 >
-
Geçmiş olsun kardeşim. Ben de pazartesi harun hocaya ameliyat olacağım. Süreçten ve sonrasından güzel bilgiler paylaşmışsın. Boy kilo kaçtı acaba? Kaç cc yağ çıkarmışlar? Akşam kaç gibi taburcu oldun?
Çok sağolun. Boyum 188, kilom 88. 1300cc yağ çıkartmışlar. Ameliyattan 12 saat öncesinden yemek yememeniz söyleniyor. Ameliyattan sonra ise birkaç saat daha yemek vermiyorlar. Akşam 9 gibi yemek geldi. Yemeğimi yedikten sonra taburcu oldum.
-
Hocam şimdiden geçmiş olsun fiyatta kaça anlaştınız?
Ameliyat öncesi fotoğrafları varsa koyar mısın
15 bin hocam. Herkese farklı fiyat veriyorlar anlaşılan.
Merhabalar jinekomasti ameliyati icin arastirma icerisindeyim tavsiye ettiginiz doktor varmidir ?
çok gecmiş olsun . Yıllardır bu formu takip ediyorum sürekli harun hocanin reklamı yapılıyor . Malesef bu jinekomastiden maduru olarak hastalik konusunda kimsenin haberi olmasını istemememizden dolayı çekincelerimiz ve utanıyor olmamızdan faydalanilanak maddi çıkar elde etmek amaçlı yorum yazmaktan çekinmiyirlar.
Öncelikle geçmiş olsun. Harun hocaya ameliyat olacağım dediğimiz için reklam yapmakla itham edilmek hoş birşey değil. Ben de bir süredir burayı takip ediyorum. Öne çıkan iki isim vardı. Biri uğursel güçlü diğeri harun çöloğlu. Harun hoca estetikçi olduğu için ben onu tercih ettim. Sonuçta ne çıkacak henüz bilmiyorum. Başımıza olur da kötü bir şey gelir mi bilmem. Ama komplikasyon denen bir şey var. Her ameliyatta böyle riskler var. Arkadaşın durumuna üzüldüm. Sizin yaşadığınız olumsuzluğu bilmiyorum ama belli ki şikayetçisiniz. Bunun için hukuki yollar var.
Bir arkadaş da dikişlerinin erimediğinden şikayet etmişti. Bunun üzerine ben asistanına sordum. Böyle birşeyi yaşamak istemediğimi belirttim. Bazı iplerin böyle çıktığını falan söyledi. Eriyen ip diye alıp sonradan geç eriyenlerden olduğunu anladıklarını ve dikkat edeceklerini söyledi. Malzeme bu sonuçta Karışıklık olabilir. Ameliyata bağlı bir komplikasyon değil.
Sizin şikayetinizi burada paylaşmanız önemli. İnsanlar merak ediyorlar, bilmedikleri şeyleri buradan öğreniyorlar, olumlu ya da olumsuz bir fikir sahibi oluyorlar. Dediğim gibi düne kadar ben de harun hoca ya da bi başkasını bilmezdim. Neredeyse her şeyi burada öğrendim.
Ama olumsuzlukları paylaşırken diğer insanları reklamla falan itham etmek doğru değil. Sanki her olumlu yazan reklammış da sadece olumsuzluklar gerçekmiş gibi bir durum ortaya çıkıyor. Ben yarın ameliyat olacak biri olarak bundan rahatsız oldum açıkçası. Kimse benim babamın oğlu değil. Öyle bile olsa, hata varsa söylenmeli. Hem madem harun hoca hakkında olumlu şeyler yazanlar yalan söylüyorsa sizin de onu kötülemek için iftira atmadığınızı nerden bilelim? Ya siz de başka bir doktorun çıkarı için harun hocayı kötülüyorsanız? Görüldüğü gibi bu işin sonu yok. Kime göre neye göre?
O nedenle ben olumlu ve olumsuz her şeyi burada anlatmayı düşünüyorum ki sonradan okuyanlar doğru ve tarafsız bir bilgi edinmiş olsunlar. Ha, olur da yaşayacağım başka sorunlar çıkar Allah korusun, onun düzeltilmesi için de elimden geleni yaparım. Hakkımı almak için uğraşırım. Dedim ya kimse babamın oğlu değil. Biz bu ameliyatı ihtiyacımız olduğu için yaptırıyoruz. Bu bir hak. Sağlık meselesi. Şakaya gelmez, gelmemeli. Benim utandığım çekindiğim de yok. Ayıp bir şey değil jinekomasti sorunu yaşamak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X