Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
928.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende harun hocada yarın ameliyat olucam bir öneriniz varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi0 kullanıcısına yanıt

Giderken rahat bir şeyler giyebilirsiniz. Geçmiş olsun şimdiden.

Hocam geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erqek E kullanıcısına yanıt

Öncelikle şunu soyliyim genel olarak 1 yıldır gördüğüm forumda doktor asistani bu diyip suçlamalarda bulunuluyor.

İsteyene görüntülü ararım Orada da tum deneyimlerimi anlatırım kanıtlarımda.

Ben olumlu yada (Allah korusun) olumsuz olan tüm deneyimlerimi paylaşıcam

Harun hoca başarılı olduğunu söyledi. Pazartesi ameliyat oldum toplam ameliyat sürem 2 saat sürdü. 3 te girip 5 te odadaydım. Uyanmadan odaya çıkarmıyorlar.

Çıkarılan 1 litre sulu yağ ,kilo hesabi ise 600 grammış

Bi ameliyathane girdiğimi hatırlıyorum bide gözümü açtığımda odaya çıkarıldığımı

bugun 2. Günüm kas ağrılarım azalıyor yavaş yavaş düne göre bugün daha iyiyim. Sağolsun asistanı ismini unuttum akşam 10 11 demeden soruları ma cevap veriyor.

Ameliyat öncesi ve sonrası istemiştim fotoğraflarda mükemmel görüntü var ama ödem toplayacakmış Ödemin görüntüyü bozmasından korkuyorum ):

Banyo etmek için sabırsızım cumartesi günü banyo edicem dünya gözüyle ilkkez görmüş olucam

Forumu ve bu konuyu 1 yıldır takip ediyorum. tüm deneyimlerimi paylaşıcam daha başındayım.

En başta sonucu attıklarında inanamadım bunlar benim degil hatta ortada yuvarlak işareti cizmediler diye ama vucudumu kontrol ettiğimde ameliyat anında çizmişler benimmiş.(

(Ameliyat anında video fotoğraf cekeriz ama çalınmasına karşı önlem almami istediler bazi doktorlar oncesi sonrası diyip çaliyorlarmış) ismimi yazayim dedim.

bunun gibi birçok video çekmişler ameliyatın har anında, videolardan ss aldım isteyene atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 16 Mart 2022; 22:4:53 >

Çok iyi gözüküyor inşallah istediğiniz görüntüye ulaşırsınız ağrısız sızısız, bilgilendirmelerinizi bekliyoruz tekrardan çok geçmiş olsun

• FDPilot kullanıcısına yanıt

fiyat neydi?

• ben 13 bin ödemiştim hocam. şuan 2. ayımı doldurdum. şükür herşey sorunsuz geçti bitti. ameliyattan sonra kontrole bile gitmeye gerek olmadı. kendim için yaptığım en iyi şeydi diyebilirim. harun hocayı bu konuda çok başarılı buldum. umarım bu sorunu yaşayan herkes sağlıklı bir şekilde şu beladan kurtulur.

• abugumba A kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun. istediğin gibi bir süreç geçirmene senin adına çok sevindim. ameliyattan önce bende meltem hastanesine görüşmeye gittim. orada çalışan bir yakınımızda var. alt kata inip ultrason çektiler önce. yalnız cihaz çok eski belliki bildiğin mengene gibi memeyi sıkıştırıyor :) ultrasondan sonra tekrar doktorun odasına çıktık. klasik lipo yapacağını dokuların büyük bir kısmını alacağını söyledi. sorularımı sordum. sonra muhasebeden fiyat almamı söyledi doktor. küçük bi hastane ama labirent gibi. muhasebedeki kır saçlı bey tarafından 10 binlira fiyat verildi. şimdi pcr testini ve tahlillerini verirsin yarın ameliyata alırız dedi. meltem hastanesinin verdiği fiyat gerçekten uygundu. hastaneden çıktık ve yakınımı aradık, orada ameliyat olacağımı söyledim ve düşüncesini sordum. bana acele etme biraz daha araştırma yap dedi. biz bunu üstü kapalı bir mesaj olarak algıladık :) zaten doktor ve hastane abimin içine pek sinmemişti. eve gelip araştırma yapınca meltem hastanesindeki o doktordan jinekomastide dolayı ciddi şikayetler okudum ve orayı elemiş olduk. bana kalsa ben ilk görüşmeden 1 gün sonra hemen yatıp ameliyat olurdum şunlardan bir an önce kurtulmak için. daha sonra uğursel güçlüden fiyat aldık whatsapta 17 bin tl fiyat verdi buda bize biraz yüksek geldi. uğursel güçlüyüde elemek zorunda kaldık. sonrasında istinye üniversite hastanesinde dr harun çöloğluna karar kıldık. 2. ayımı doldurdum. şükür herşey yolunda. 2 hafta sonrada abimin ameliyatı olacak. onun evresi bana göre çok daha küçük ama sonuçları görünce gaza geldi. meğer başından beri kendiside olacak diye benimle gelip gidiyomuş  bende beni düşünüyor sanıyordum   sorusu olanları elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FDPilot -- 17 Mart 2022; 15:51:4 >

• FDPilot kullanıcısına yanıt
    Vaser lipo cihazını kiralıyorlar ve kiralarıda baya bir yüksekmiş diye duymuştum, o yüzden normal lipo diyorlar diye tahmin ediyorum, uğursel hoca vaser kullanıyor o yüzden fiyatları tuzlu bence

• Arkadaşlar merhaba, bende jinekomastiden yılladır müzdaripim. Bayadır araştırıyorum, forumdaki bu konuyu bayadır okuyorum ve yorum yazmak için bir hesap açtım. Forumda Uğursel GÜÇLÜ ve Harun ÇÖLOĞLU övülmekte. Benim jinekomasti seviyem 3 ve ameliyatı artık olmak istiyorum ama hangi doktorda olmam gerektiğini kestiremiyorum. Bir de Ali MEZDEGİ adında bir doktor var. Bu doktorun adını forumda pek görmedim ama internette sürekli önüme çıkıyor. Bana tavsiyeleriniz nelerdir. Şimdiden teşekkürler.

• Timerhook kullanıcısına yanıt

çok videosu var ama o kadar videonun içinden bir kişi dahi okan serbes deki özgüveni gösterip ameliyat bölgesini göstermiyor. Sanki nusrete gitmişte yedikleri etleri anlatiyorlar gibi o kadar parasını verdikten sonra mecburi memnuniyete benziyor.:))

• yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

Bir kişi dahi dediğin yukarıdaki yorumumu görmedin heralde.

Uğursel GÜÇLÜ ile görüştüm. Sağlık tabiki önce gelir fakat maddi anlamda bana çok yüksek fiyat verdi. Benim jinekomasti seviyem yüksek olduğu için sanırım. Bu işde kesin sonuç hiç bir zaman garanti değildir evet ama Uğursel hoca hep yapabildiğim kadar yaparım gibi sözler söylüyor. Estetiğe çok önem verdiğini zannetmiyorum. Forumda okuduğum ve düşündüğüm gibi bir doktor çıkmadı. Memnun olanlar tabiki vardır ama benim içime çok sinmedi.

sen ali mezdegiyemi oldun ki!

Yok hocam harun hocaya siz ali mezdegiyeyi kasteddiyseniz ben yanlış anlamışım

• aynen ali mezdeginin yutub reklam videoları için demiştim ameliyat olanlar memnuniyetlerini sözlü olarak anlatiyorlar .

• arkadaşlar daha bir çok plastik cerrah var bu ameliyatı yapan .Yüksek fiyat verenlerden leyla avras, ihsan turkmen, ege özgentaş , ugursel güçlü, ufuk aydın benim ameliyat videolarından gördügüm bu doktorlar kesi yaparak dokuyu alıyorlar. Birde kendini hastahanesini riske atmadan pratik yoldan vaser liposakjın yapan doktorlar var . Dokunun alınıp alınmamasının önemli olduğunu düsünüyorum . Dokuyu almayı tercih eden hocaları hocaların yöntemlerini ve varsa videolarının linklerini paylaşabilirmiyiz.

• vaser liposuction +kesi ile meme dokusu alındı

Doktorum az vardı ama aldık dedi.

meme dokularının alınması çok önemli. bence dokunun alınıp alınmaması bir tercih değil zorunluluk. çünkü bizi asıl rahatsız eden bu dokulardı. çünkü okadar para verip ilerki yıllarda tekrar etmeside kabul edilebilir bişey değil. ama biz bu ameliyata yoğunlaşmış tecrübeli doktorları nasıl buluruz diye burdayız. yoksa illaki az çok her plastik cerrah yapar. burada bu ameliyatı sürekli yapan doktorların tecrübesi önemli. ama meme başının içine çökmemesi gerek. dokuları alıp genel görünümede önem veren plastik cerrah/cerrahlar hangileri bu önemli. herhangi bir doktora ameliyat olup dokularını aldırıp göğsünde çökme yaşayan insanlarda var. aslında aşağıdaki videoda anlatıyor harun hoca. sadece meme dokusunu çıkarma ameliyatı değildir, ayrıca estetik bir görünüm kazandırma ameliyatıdır diye. tabi tüm bunlarla birlikte fiyatta önemli.

Doç. Dr. Harun Çöloğluyoutube
    Jinekomasti ameliyatı, hastayı sadece glandüler dokulardan kurtarma operasyonu değildir. Ayrıca estetik bir operasyon olduğunu unutmamak gerekir. Detaylı Bilgi için: https://drharuncologlu.com/jinekomasti/ WhatsApp: +90 533 663 23 32 Gynecomastia surgery is not just an operation to save the patient from glandular tissues. In addition, it should not be forgotten that it is an aesthetic operation.
    https://www.youtube.com/watch?v=eER-aOlwrZ0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FDPilot -- 19 Mart 2022; 0:36:27 >

sizin ameliyatınız kaç noktadan girilerek yapıldı . harun hocanın videolarında kaburga altinda beyaz bantlar gözüküyor acaba ali mezdegi ile aynı yöntemi mi uyguluyor. Dokunun alındıgını gösteren bir videonuz mevcutmudur.

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.