kaburga altından vaser lipoyla girildi, meme ucundanda dokular çıkarıldı. yani toplamda 4 nokta. |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (176. sayfa)
-
-
@FDPilot dediği gibi 4 nokta
Direkt alınırken yok.
Bu şekil bir kesi atıp almış. Az varmis dedigim gibi doku.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim merhaba meltem hastanesinde iyi ki olmadın. Ben orada oldum Kasım ayinda. Sol göğsüm de yağ kitlesi kaldı. İlk başlarda iyi ama şuan sert kitle var. Dr tekniği ve cihazları eski sanırsam. Fiyatı makul diye oldum ama pişman oldum şimdi. Bu ameliyat çok gereksiz pahalı zaten
iz ne ölçüde kalıyor acaba? harun hoca bana koltuk altı + göğüs altı dedi. baktığımda hiç öyle görünmeyecek gibi değil izler
-
hocam merhaba bende meltem hastanesinde oldum genel olarak görüntüden memnunum 1. sv idi bendeki ocak ayında oldum fakat ödem ve sertlikler devam ediyor sizin mesajı görünce birsaz endişelendim instagramdan veya telden görüşebilir miyiz sizdeki durumu merak ettim
-
benim ikinci seviye idi. yanı burda bır iki iyi yorum okudum ama googlede yorumlara baktıgım da çok olumsuz şeyler okudum.
ne olursa olsun dr sizinle ilgilenmesi lazım. sana özelden yazdım
-
Vay be 2014 te jino ameliyati olmustum konuyu gorunce girip yazmak istedim. Kesinlikle ameliyati olun o kadar iyi gelecekki size keskelerle yasamayin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürederiz . birkaç soru soralım sizi bulmuşken! doku alınmışmıydi ameliyatınizda, ameliyatınızı nerede oldunuz devlettemi özeldemi, yapılan yöntem ile ilgili iz kaldımı şimdilik bunları soruyorum . cevaplayabilirseniz minnet duyariz .
Devlette olmuştum hocam. Op.Dr Avni Hakan Ölmeztürk tarafindan ameliyatim yapildi. Evet meme dokusu alinmisti. İki mememin altinda 1.5-2 cm civarinda kesik izleri bulunuyor. Sizlere onerim kesinlikle yaz ayinda olmayin bu ameliyati. Ben yanlış hatirlamiyorsam haziran veya temmuz ayinda olmustum . Yaz aylarinda 1 ay civari korse takmak gercekten cok bunaltmisti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dikişlerin ustunde hala beyaz bantlar var yakinda çıkarticam bende merak ediyorum iz kalacakmı ama harun hoca kalmayacağını söylemişti çıkarınca fotoğraf atarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 22 Mart 2022; 23:12:17 >
kesinlikle katılıyorum. bu sorundan kurtulmak insana gerçekten sadece fiziki anlamda değil mental anlamda da rahatlık getiriyor.
-
arkadaslar merhaba daha önce bu formda konustugumuz arkadaslarla olmustu jinekomati oldum 1 ay oldu amelıyat olalı agrı sızı yok korseyı cıkardım sorun olarak çökuntu var araştırmalarım ve doktorla konuşmamdan cıkardıgım 6-7 aya kendını toparlıyomus onda sorunum yok ama resımde gördugunuz gibi ameliyat izi belırgın şuan doktor zamanla geçer dıyor ama amelıyat olan arkadaslar yada bu konu hakkında biligi olan yazabılırmı gercekten gecermı yoksa kalıcımı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kime oldun hocam siyah şeyler varsa onlar kendiliğinden dökülüyor ben olalı 4 ay oldu hiç iz kalmadı sadece lipo deliğinin biraz izi var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yıldırım tüylü hocaya oldum hocam cevresınde ameliyat izi var zamanla gecermı
Bence belli bile olmuyor, zamanla o da geçer. Moral bozacak bir taraf yok. Hiç yok gibi bir şey bence. Cerrah güzel iş çıkarmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zamanla 7 aya tam kendını toparlar diyor bakalım hayırlısı sence spora ne zaman başlalamalıyım şuan agrı sızı yok
15 gün önce kesi+lipo yöntemiyle bu ameliyatı oldum sorusu olan arkadaşlar varsa yardımcı olmak isterim
-
Geçmişolsun . Burda yazilanlar ve görüştügüm hocaların ameliyat yöntemleriyle kafamda belirledigim bir hoca var. sadece fiyat konusunda bilgilendirirseniz karşılaştirma yapabilmek ve güncel fiyatları ögrenmek isterim.
Selam arkadaşlar Ankara'da devlet hastanesinde bu ameliyatı olanlar varsa bilgilendirir misiniz? ne kadar bir maaliyet çıkıyor karşımıza?
-
Siz hala ameliyat olmadınız mı ta benim ameliyat olduğum zaman da buralardaydınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X