Geçmişolsun . yatiyormusunuz ?🙂 Yuzlerce yorumunuz var nasıl bir sureç izlediniz , hangi hocaya ,hangi maliyetlerle ameliyat oldunuz merak ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (178. sayfa)
-
-
geçmişolsun . bende aynı duruma düşmekten korkuyorum farklı bir. yontem uygulayan ufuk aydın var bursada hem yöntem hemde fiyat digerlerinden farlı bütün dr gibi oda tabi kusursuz bir ameliyat yapıyor ameliyat öncesi söyledikleri bu!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatıyorum hocam drenler var bende de kesi+lipo şeklinde oldu drenler iki gün kalacak imiş çok rahatsız ediyor açık söyleyim bu kadar zor bir ameliyat olduğunu tahmin etmiyordum benimki üç saat sürdü halen ağrılar var bilmiyorum pişman gibiyim hocam
Hocam iki gün ağrı çekersiniz sonra bir ömur rahatedersiniz . eski yorumlarınızda belirttiniz mi bilmiyorum da yazmak isterseniz hangi il de hangi doktora ameliyat oldunuz .
benim dediğim hoca dokuyu almak konusunda çok ısrarlı bir yerde ondan tercih ediyorum. iki gün diren kullandırıyor onun içinde ildışında olunca biraz çekiniyorum.
Ameliyat yöntemine gelince meme başından
5-7ml lik kesiden hem yağı hem dokuyu alıyor sonrasında eksradan koltuk altında diren delikleri açıyor.
Hocam Kayseri de Mehmet Gökhan Şahin adlı bir doktora ameliyat oldum ücret de 18.000 TL
Dren çok zor ve acı veren bir şey hocam bilmiyorum senin jinekomasti ne seviye de ama çok çok anormal bir durum yoksa tavsiye etmiyorum
Hocam bana takılmadı emin ol daha kötü oluyor 1-2 güne kurtulacaksın ne güzel kirli kanıda vücudundan atıcak emin ol içerde kalınca balon gibi şişiyorsun şırıngayla alıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz ne zaman oldunuz hocam ne durumdasınız
bugün nasılsınız . eve geçtniz mi.
Aynı gün taburcu olmuştum ben hocam , bugün drenler çıktı açıkçası rahatladı baya hareketlerim akşam bir dışarı çıkmayı deneyeceğim bakalım 😂
arkadaşlar merhaba ben jinekomasti amelıyatı oldum ayın 15.de 2 ay olcak ve çökme var beni cok rahatsız edıyor bu durum hakkında bilgisi olan varmı gecermı kalırmı kalıcımı bilgilendırırseniz cok sevınırım
Çökme olabiliyor ama iki ayda çok sağlıklı karar vermek olmaz. 6 ay yada 1 sene sonraki duruma bakmak lazım. 6 ayda toparlanma yapıyor anca.
Dr danışın bence. Yada buraya resim yükleyerek arkadaşların fikirlerini alabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yandan bakınca biraz var ama altı dolar gibi.
Spor yaparsanız altı kas dolar gibi duruyor. Önden çok sıkıntılı gözükmüyorsa sıkıntı olmaz. O kadarcık çökme olabilir ama 6 ay sonun da oturur bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba nerde oldunuz ameliyatı bendede çökme var ama geçmicek gibi
eskişehirde bir hastanede oldum ne kadar oldu ameliyat olalı
çöküntü varmı
Ve sonuç sağ ve sol göğüs eşit değil 🥺
Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Doktorunuzla görüşebildiniz mi? Eşitsizlik ödem kaynaklı olabilir mi? Resim paylaşmanız mümkün mü?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X