Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.144
Cevap
141
Favori
932.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şu anda güncel fotom yok.İki meme arasında görüntü farkı yok.İkisininde alt taraflarında hala ödem var.Ama giderek azalıyor.Doktorun asistanı 6 ayı bulur demişti zaten.Birde ben epey kiloluydum.Şimdi kilo vermeyede çalışıyorum.Daha iyi olacak inşallah şimdilik durumdan memnunum.Atletsiz tşört falan giyebiliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bende uzun araştırmalar sonunda dün Uğursel güçlü hocada ameliyatımı oldum şuan herşey yolunda şimdiden güzel bir görüntü var zamanla dahada güzel olacaktır diye düşünüyorum Uğursel hoca işlem öncesinde ve sonrasında ilgisi alakası üst düzeyde evime gelmiş olmama ragmen mesajla sürekli durum hakkında bilgi alıyor. Diğer hocalarlada görüştüm ama Uğursel hoca hakkında tek bir kötü yoruma rastlamamıştım ki söylenenler azmış bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can107123 C kullanıcısına yanıt
    2024’de Nisan’da ameliyat oldum. Hala görüntüyü gördükçe Uğursel Hoca’ya teşekkür mesajı yazarım. Çok saygıdeğer bir insan. Ameliyat konusu hariç hayata dair sohbetlerimizde de çok değerli hissettirdi. Geçmiş olsun, hiç pişman olmayacaksınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba,

Öncelikle burada sayfanın ilk zamanlarından beri deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Bu cömertliğiniz sizlere bol bol dönsün hayatlarınızda.

Ben de kaç yıldır aklımda olan; ama hep bir sebeple savsakladığım ameliyatı pazartesi sabah saatlerinde oldum ve 3-4 saat sonra evime geldim. Aslında 1-2 yıl önce çok iyi kilo verdiğim bir dönem vardı, o dönem yaptırsam tam olurmuş. Sonrasında epey kilo aldığım için şimdi bu işin üstüne bir de diyetle uğraşacağız 🙂

Bu forumda okuduklarım sayesinde doktor seçiminde Harun Bey ve Uğursel Bey üzerinde yoğunlaşmıştım. Sonrasında Uğursel Bey’in sık hastane değiştirmesi ve ameliyatları yaptığı hastaneler içime sinmediği için kendisinden vazgeçtim. Hiç tanışmadım kendisiyle; ama beyefendi birçok kişinin sevgisini ve saygısını kazanmış, işlerinin hep rast gitmesini dilerim.

Seçimi Harun Bey’den yana yapma konusunda bir süredir çok kararlıyken özellikle son dönemde yaptığı ameliyatlardan bu sayfaya yansıyan sonuçlar ve hasta deneyimleri olumsuz olunca kendisinden de vazgeçtim.

Alternatif ararken birkaç isimle birlikte Ali Bey’in (Mezdeği) ismine rastladım. Minimum iz yaratan tekniğini (meme altı kesi yapmadan, lipo için yapılan kesiden doku çıkarma, diren veya hastane yatışa gerek bırakmayan) ve bugüne kadar biriktirdiği/paylaştığı sonuçları sevdim. Yaptığı ameliyatı dahi izleyebildim, bu da bana güven verdi. Kendisiyle geçen hafta perşembe günü görüştüm ve pazartesi günü ameliyat tamamlandı.

Bugün de korsenin altındaki underpad ve sargılar çıkarıldı. Aslında çok su içip hareket etmeme rağmen alan büyük olduğu için az bir sıvı birikimi olmuş. Bunun geçeceği aşikar; ancak yine de önümüzdeki hafta duruma bir daha bakmak için kontrole gideceğim. Bir de tabii sarkma/deri katlanması olmaması için bol bol hareket yapmam ve göğsü korse içinde yukarı doğru ara ara çekmem söylendi.

Ameliyat gözde büyütülecek bir ameliyat değil; ancak bende kol altı kısımlar dahil ciddi bir temizlik yapıldığından ameliyat beklenenden uzun sürdü. Ameliyat sonrası da ilk 45 dk ağrım oldu. Sonra hafifleyerek azaldı ve şu an belli belirsiz; ama şu korse altındaki çok kalın underpad yüzünden gerçekten 2 gün çile çektirdi 🙂 Özellikle underpad varken sağ kol altımda gece bazen uyutmayacak bir acı yaptıı, o bölge tahriş oldu. Acı ve ağrı eşiğim normalde yüksektir.

İlerleyen süreci de paylaşacağım, umarım memnun kalırım ve ameliyat sürecine girecek kişilere benim de yardımım olur.

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.