Aslında simetri sorunu gibi şeyler o hekimin bu alanda tam deneyimli olmadığını gösteriyor. İnternette birçok yerli ve yabancı estetik cerrahın yani sırf jinekomasti üzerine uzmanlaşmış cerrahların videolarını izlerseniz o kadar ekstrem jinekomasti dokuları çıkarmalarına rağmen ne bir simetri sorunu ne de bir iz bırakıyorlar. Arkadaşımın örneğinde çok az bir jinekomasti dokusu olmasına rağmen ameliyat olduğu hekim Yahya baltu bu dokunun tamamını çıkaramamış. |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (206. sayfa)
-
-
Harun Çöloğlu jinekomasti alanında akla gelen ilk isimlerden ama niye böyle oldu anlamadan. Hoş ben çok da rahatsız değilim. Çünkü eski halimden çok çok daha iyiyim ama bu kadar parayı verip kusursuz olmasını beklemek de hakkım diye düşünüyorum. Ayrıca şu da var sosyal medya hesaplarına bakınca benim anladığım Harun Çöloğlu jinekomasti yerine burun estetiği ve kadınlar için diğer estetikler alanında anılmak istiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşlar, Doktor Mehmet Semih Ayhan tarafından jinekomasti ameliyatı olan var mı ? Varsa memnun musunuz ?
-
Hocam inan bende buna şaşırdım biz nasıl bulduk instagramdan sadece burun ve kadın işleri paylaşıyorlar şuan jinekomasti sıfır sanki iyi değiliz bıraktık gibi bir şey olmuş ben anlamadım … birde bende senin gibi düşünüyorum yeterince özenmiyorlar mı bir kısma kadar yapıp sonra asistana verip tamamla mı diyorlar acaba , biz dört dörtlük olsun diye para verip olalım ilgi olsun dedik benim solda bildiğin yanlış bir işlem var ve derin çizgi var katlanma deri fazlalığı değil orayı derin bir parça çekmiş onu da bantla sabitleyip gererek tamponlayacaklarına çekemeden tamponlanmış ki sağda sorun yokken solda o derin çizgi vardı ilk çıkarırken farkındaydım asistana yazdım düzelir merak etmeyin dedi yüz yüze kontrol muayeneye gidince Harun hoca şaşırdı aa bura niye böyle oldu gibi bi 6 ay dolsun bakalım felan dedi bilemiyorum artık inşallah iyi olur 6 ay sonunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 23 Temmuz 2024; 20:21:3 >
Evet, kesinlikle fazla uğraşmıyor. Şehir dışından gidiyoruz, dünyanın parasını ödüyoruz. Sonuç böyle oluyor. 6 ay bekleyin dediyse 6 ay sonunda düzelme olmazsa telafisini yapmalı ücret almadan. Belki de öyle yapacaktır. Asistanı herkese öyle söylüyor bence. Zamanla düzelecek falan. Benim koltuk altı kısımları aynı duruyor. Kilo verdiğim için sadece biraz küçüldü.
Bu ameliyatlae tamamlayici saglik sigortası ile olmuyor değil mi? Atiyorum Kuşadası egemed falan var. Oralarda bu ameliyat olur mu? Ben 10 sene önce ameliyat oldum kilom da güzel ancak aerola çok geniş benim. O süreçte capi genişlemiş yapiyi durusu cok bozuyor tişört altindan belli oluyor cikinti da hafif var. 10 kusur sene önce ameliyatı yapan doktor da sadece yagi ve dokuyu aldı,
çapı küçültmedi. 3.5cm capi vardir :) bu capi normal boyuta getirtmek istiyorum cok absürt duruyor. Bunu yaptıran var mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 26 Temmuz 2024; 15:47:20 >
güncel postları okudum, operasyon geçiren arkadaşlara geçmiş olsun.
30 yaşına kadar kilo al-ver bir yere varamadım, cesareti toplamışken ameliyat düşünüyorum.
İzmir için önerebileceğiniz hastane veya doktor var mı arkadaşlar, güncel olarak İstanbul'daki hocalar konuşulmuş, önerilerinizi bekliyorum.
-
Merhabalar muhtemelen 2 gün sonra istanbulda bi özel hastanede ameliyatımı olcagım şehi dısından gittgim için yanımda refakatci götrme sansım olmaycak malesef Refakatci olmadan cok sorun yasar mıyım tecrübesi olanlar yarcımdı olursa cok memnun olurum
-
pek ihtiyaç olmuyor ben ameliyat bitiminden 4 saat sonra tek başıma hastaneden çıktım ve kendi aracımla evime döndüm ortalama 30 dk falan araç kullandım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcabczzz -- 21 Ağustos 2024; 18:57:49 >
Selam, pek ihtiyacınız olmuyor. Ama tişört değiştirirken bir ya da iki kez destek gerekebilir. Orada hemşirelerden yardım rica edersiniz. Geçmiş olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar konuyu uzun süredir takip ediyorum ve yarın sabah ameliyat olacağım, biraz gergindim fakat konuda anlattığınız ameliyat tecrübeleriniz beni rahatlattı, sizlere yaşayacağım süreci yazmak borçtur :)
-
-
jinekomastiniz çok küçükmüş, iyileşme süresi daha çabuk olur gibi, korseye çok fazla çözüm yok maalesef özellikle ilk ay sırt üstü yatacaksanız bayağı rahatsız ediyor
Bugün 7. Gündeyim dün kontrol olup bandajları çıkardım doktor her şeyin çok iyi olduğunu söyledi sağ tarafta nerdeyse hiç yok solda da az bi ödem kaldı ağrılarım aynı şekilde çok az kaldı. Bugün göğüs kısmımı ilk defa yıkayacağım güncel fotoğrafları aşşagıya bırakıyorum 10 güne de tekrar bi güncelleme geçerim. Bir de bu dertten muzdarip olan varsa kesinlikle düşünmeden gidin ameliyat olun İstanbul’da olmayı düşünen varsa da Pendik medical park Ömer beyi de mutlaka arayın görüşün süreçten inanılmaz memnun kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratMartell -- 29 Ağustos 2024; 9:38:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet beyler bugün ameliyattan sonra 6. günüm ve çok iyi hissediyorum, gelelim ameliyat gününe;
Ameliyat için sabah saat 8'de hastanedeydim ve gece 12'den beri su ve yiyecek tüketmemiştim, doktor beni odama çıkarıp göğüsümün üzerinde çizimler yaptı ve sonra önlük giyip beklemeye koyuldum. Yaklaşık 45 dakika sonra hemşireler sedye ile gelip beni ameliyathaneye çıkardı, ameliyathanenin soğuk olduğunu duymuştum ama bu kadarını da beklemiyordum tir tir titredim ardından damaryolu açıldı ve narkoz verileceği ve bunun biraz elimi yakacağı söylendi, narkozu verdikleri an elimden başlayıp beynime doğru acı bir his geldi ve 4-5 saniye sonra bum etraf kapkaranlık. Ameliyatım yaklaşık 2.5 saat sürmüş fakat ben kendime geldiğimde 3-4 saat geçmişti . Narkozun etkisi yüzünden ufak 1 kusma yaşadım onun dışında göğüsüme bir bandaj sarılmış üstüne korsem giydirilmiş üstüne bir daha bandaj sarılmıştı. Bir gece yatış sonrası eve geçtim ve hissettiğim acıyı puanlarsam 10 üzerinden 2 veya 3 diyebilirim acıdan çok sürekli korsenin baskı yapması rahatsız ediyor. Kısaca eğer bu ameliyatı olmayı düşünüyor ama korkunuz varsa korkmayın beyler rahat bir ameliyat .
-
Hocam çökme vs oldu mu
bendeki jinekomastimi yağ birikmesimi bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
-
Yok hocam şuan sadece ödem var o yüzden şiş durumda.
-
Yağ ve doku karışık gibi hocam biraz daha kilo verip inceleyebilirsiniz ama meme uçlarının arkasında doku olduğu belli oluyor.
-
Hocam Merhaba son durumun nasıl Çökme hala eskisi gibi mi zamanla düzeliyor mu benimde bugun 21. gün sol memenin etrafında ufak bi çöküntü var etrafıda epey sert ödem diye tahmin ediyorum zamanla gecer mi acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X