Süper hocam inşallah bende şok olarak çıkarmak istiyorum korseyi mutlu bir şekilde 🙏 bugün ameliyat sonrası 1. Gün üst korse sıktığı için korse üstü boğazıma kadar ödemli su dolu gibi sabır gerekiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (204. sayfa)
-
-
Hocam merhabalar Geçmiş olsun öncelikle Şuan ki durumun nasıl. Umarım iyisindir. Ben de ameliyat olmak istiyorum aslnda aklımda devlet hiç yoktu ama bilinen tüm özeldeki hocalara yazdım 65-80 bin tl arasında fiyat cıkardılar hem bu sebebten hemde senin Entryini okuduktan sonra devlette kafama yatmaya başladı 8-9 sene önce kuzenim de devlet te olmustu o da memnun gayet. Yozgatta yaşıyorum en mantıklı yer Ankara 2 hafta sonra ankarada olcagım farklı bi sebebten dolayı Gitmişken Senin Referanslınla Gazi üniye gidiym diyorum ama internet sitesindeki Randevuların hepsi kapalı gözüjküyor Farklı bi yerden randevu alma şansınmız var mı acaba ya da açıldığı gibi kapmak mı gerekiyor bu konuda bilgin varsa yada genel sürec hakkında farklı bi tavsiyen varsa yardımcı olursan cok sevinirim.
-
Merhaba, randevuları sabah erken saatlerde sık sık kontrol edin 2 3 gün sonrasının randevusu yarın sabah açılıyor. Ben şanslıyım ikinci girişimde randevu buldum. Şu an görünüş olarak çok çok iyi keşke eski halini çekseydim öncesi sonrası yapardım. Ben de senelerdir bu foruma girip entryleri okuyup düşünüyordum, hep ameliyat olsam mı olmasam mı diye teredütteydim ama şimdi iyi ki ameliyat olmuşum diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayaa uçuk fiyat vermişler hocam,özelin şu Avantajı var yazayım,para verdiğin için sana hizmet eden bir ekip var ben ataköy medicana da oldum ameliyatı, denize sıfır, ultra lüks bir hastane ameliyat öncesi ve sonrası o huzur ve rahatlık anlatılmaz yaşanır bir şey devlet hastanesinde bir odada 2-3 kişi arada perde çekili çalışanlar birsürü hasta bakmaktam söve Saya çalışıyor sen onlar için o gün ameliyat olacak bilmem kaç kişiden birisin aşırı özensiz oluyor bende ondan korkumdan ve en azından ameliyat öncesi ve sonrası gerçek bir hizmet almak istediğimden özele yöneldim, ben nisanda fiyat almıştım büyüklük ve ameliyat tipine göre değişiyor ben nakit 42 bine anlaşmıştım cash, mayıs sonu oldum döviz bazlı 1300-1400$ arası, hocamız profesör yanında çok iyi bir yardımcısı var ilgili, bu tarz avantajları var ha 80 bin tl para demiş olsa ameliyatı bi ihtimal iptal edebilirdim. Hatta bu hastanede ameliyat öncesi ve sonrası gelen yemekleri anlatamam adamlar patates püresi üstü antrikot vb getirdiler bana ve refakatçiye, ben hizmetten memnun kaldım, şuan hala robot gibiyim iki korseyle dış korse baya sıkıyor ama sabırla tutuyorum ödem oluşunca biraz gevşettim ama hala sıkı 5. Günü sabırsızlıkla bekliyorum.... Umarım değmiş olur ve tek seferde biter, devlette olacak arkadaşlara da umarım değerli iyi doktorlar ve çalışanlar denk gelir ben Adıyamandayken bi doktor gelmişti tus 1.si efsane bi doktordu korkumdan hep erteledim olmadım adamın paylaşımlarına iç geçirerek bakıyordum o ada şimdi Liv hospitalde çalışıyor öyle bir altını korkumdan kaçırdım belki 5-6 bin tl ye mal olacakken 40-50 lere geldi o yüzden doktoru araştırın o önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 24 Mayıs 2024; 21:10:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba hocam benimde 2. Günüm bugün Harun hocada oldum ameliyatı,ne durumdasın? Ben merakla açıp görmeyi bekliyorum 2korseyle, üst korse ameliyat sonrası günde ödemden dolayı sanırım bayağı sıktı ben biraz gevşettim ama hala sıkı tabi bekliyorum
Teşekkürler Sana da çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlarsın umarım Dedigin gibi özelin + sı cok fazla tabi bakalım Ankara da bi kac özelle daha konusacagım Çok ucuk fiyat vermezlerse eger Oraları da düşünebilirm Ankaradaki devletlerden de randevu bulup deglerendirip hangisi mantıklıysa onu seçerim
-
Teşekkürler.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak hani bu ameliyat sonrası ertesi gün işe başlayabiliyorduk? Asistanın ameliyat sonrası yapılacaklar listesinde 4 gün sırt üstü yatış ve evde kalın yazıyor şaka gibi ben şimdi dışarı çıkıp yürüyüşe çıkamıyor muyum?
Edit : hocaya mesaj attım dışarı çıkabilirsin dedi 2 korse takılı olsun katlandıkça yukarı çek dedi sorun olmaz dedi çıktım şuan dışarı 3. Günüm ameliyat sonrası
Edit 2: 3. Gün dışarı çıktım bi 15 bine yakın adım attım sorun yok 4. Gün ameliyat saati doktor mesaj attı yıkanabilirsin dedi , 2 korseyi çıkar liflenmeden 5 dk ılık duş bantlarla beraber sonra bantları çıkar fotoğraf çek dedi ve dikiş yerlerinde toplam 4 bant olacak 2 sağ 2 sol onlar kalsın dedi ama alttaki 2 bantda tampon ve bandajla beraber çıktı, göğüs ucu bantları kaldı sadece ben ilk tampon ve bandaj çıkarken bayılıyordum bildiğin tansiyonum düştü bilemedim neden :) , neyse fotoğraf çektim ben iyi gördüm çok daha fazla dikiş bekliyordum ama meme uçlarında ve göğüs altında hortum giren yerlerde vardı göğüs yağı bol olunca boylu boyunca diktiler sandım hala konuşmaya inanmayıp .
2 günde bir duş alacağım 6. Gün dış korseye veda sadece atlet korse giyilecek , o anı sabırsızlıkla bekliyorum dış korse kayıp duruyor be katlanıyor sıkıldım iyice hala sırt üstü yatıyorum doktor 5. Gün sonrası yan da yatabilirsin dedi ama ben düz yatmaya 1 ay devam ederim iyileşme süreci zahmetli bakalım süreci her değişimde editleyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 27 Mayıs 2024; 21:25:20 >
-
Hocam bana ilettikleri listede de o şekilde bi yönlendirme vardı, kendisini aradığımda istediğin gibi dışarı çıkabilirsin demişti. eğer masa başı bir işiniz yoksa dikkatli olmanız için o şekilde yazmış olabilirler. ameliyat sonrası ben 1 gün daha evde kaldım sonraki gün dışarı çıktım hiç sorun yaşamadım fakat biraz daha dikkatli hareketlerde bulundum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu belli ki kişiye göre değişiyor. Ben ameliyatın ertesi gün İstanbul trafiğinde araç kullandım. 23 Nisan haftasına denk getirdiğim için 4 gün tatile denk gelmiş oldu ama ertesi gün çalışmam gerekirse çalışabilirdim. Tabii masa başı ve evden çalışıyorum. Ayakta çalışan biri bence de çalışmamalı.
-
Hocam ne durumdasın ? Çökme görsellik vb gün geçtikçe daha iyi oluyor mu ? Benim yarın 6. Gün dış korseyi çıkaracağım , gece 2. Duşumu aldım yarın sabah alamam diye , şuan için iyi gidiyo hafif meme ucunun altı çökük gibi ama genel hat dümdüz şaşırtıcı derecede , o çöküntü yerde biraz dolarsa inanılmaz bir değişim olacak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum . Senin süreç nasıl gitti 2. Korse çıkarıştan sonra ? Meme ucu dikiş yeri 14. Gün kendin mi çıkardın bandı ?
Merhabalar öncelikle şuan çok iyiyim. Meme üzerindeki bandajları 14. Günde çıkardım ama dikişlere dokunmadım. Siyah dikişler duruyor beyaza döndüğünde tırnağınızla çekip çıkarabilirsiniz dediler. Göğsümde çok az ödem kaldı sol tarafta elimde dokununca içine giriyor ödem oldupu belli yani şuanda görüntü olarak göğsümün tamamında morluk halen var ama sarardı geçiyor yavaştan. 21. Günümdeyim 30 güne tamamlayacağım 10 güne fotoğraf atarım.
-
Hocam ameliyat meme başı kesilerek mi yapıldı
Tamamı değil hocam yarım ay şeklinde alttan kesip öyle parça çıkardı hoca , bu arada hocanın yardımcısı bant kaynaklı olduğunu söyledi bir şey yapmaya gerek yok düzelecek dedi .
Hocam şimdi yeni trend göğüs altından 2cm ilk delik ile almak yağları
Hocam bendede vardı biraz ama düzeldi. Umarım sizinkide düzelir bian önce
Bende harun hoca'da oldum. Hem gögüs altından delik delindi hemde göğüs üzerinde yarım ay şeklinde açıldı. Zaten doğru olan yöntemde lipo+kesi iki işlemin yapılması Bazen sadece lipo yapılıyor doku küçüktü lipo ile aldım kesiye gerek duymadım deniliyormuş ama fotoğraf gönderen arkadaşta sadece kesi yapılmış ilginç geldi bana
İnşallah hocam 🙏 bant var üzerinde şeffaf su geçirmez bekliyorum en iyi sonucu , bu arada ulan yaz kış aman göğsümdeki yağ belli olmasın diye gömlek üstüne hırka yada geniş oversize tishort giyme derdi bitti şaka gibi biz bildiğin eski halimizle yaşamamızı özgürlüğümüzü tüketmişiz. Şuan sadece gömlek giyerek göğsümü gere gere geziyorum inanılmaz rahatmış 😭, dar kıyafet giymeyi severim 10-15 yıldır spor da yapan biriyim en zayıf halimde bile gitmedi o göğüs yağları, 100kg bench press felan yapıyordum göğsüm genetik ilerde ama yağ olunca rahatsız ediyor ben ameliyata yağlı girdim 177-92 kg olarak yazın 80-83 bandına çekeceğim spora başlayabilirsek, şimdilik günlük 10 bin adımı geçiyorum zaten beslenme yıllardır abur cubursuz sağlıklı yiyorum hazır gıdadan uzak protein ağırlıklı,yolumuz uzun umarım hepimiz sağlıklı güzel günlere ulaşırız bu dertten kurtulup
-
Hocam tekrardan merhaba Ameliyatını hangi yöntemle(lipo-kesi-lipo+kesi) yaptılar Bir de meme dokusuyla beraber yag dokusuda var mıydı ameliyat öncesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X