< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (202. sayfa)
-
-
merhaba arkadaşlar, bende jinekomasti sorunu yaşayan birisiyim. Harun çöloğlu ile görüştüm. 55000 TL fiyat verdi bana biraz fazla gibi geldi. Daha uyguna yaptırabileceğim bir yer varmıdır özel hastanede ve istanbulda? önerilerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158447390 Burada yazdım hocam, ameliyat olalı neredeyse bir ay olacak görüntü gayet düzgün. İki hafta nerdeyse hiç ağrım yoktu sadece sırtüstü yatmak zorladı ama sonrasında bir miktar ağrım oldu sonuçta kolunuzu çok fazla hareket ettiremiyorsunuz. Bende aşırı büyük göğüs vardı kilo verdim daha da belirgin oldu sırf bu yüzden tekrar kilo aldım, şu an durumdan gayet memnunum, paranız varsa gidin özele ama yoksa devlette de bu işi hakkıyla yapan estetik doktorları var hiç çekinceniz olmasın. Bu doktorlar günde en az 3-4 ameliyat yapıyor bunların içinde hasarlı uzuvları falan tamir ettikleri ameliyatlar var jinekomasti onlar için en basit ameliyatlardan biri. Ben Gazi Üniversitesi Hastanesinden aldığım hizmetten gayet memnumum tek problem korse havalar ısındıkça zorluyor, hoca 2.ay kontrole gelene kadar çıkartma dedi. Umarım özel ya da devlet ameliyatınızı olursunuz, bir tişört giyip aynada kendinizi görmeniz gerçekten her şeye değiyor.
-
- Ben kimseyi seçmedim, sistem otomatik olarak Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Işık Erdal'a attı eğer o hocanın ameliyatta olmasını istiyorsanız fazladan bir miktar para yatırmanız gerekiyor, ben buna gerek duymadım siz de gidin bir muayene olun sonrasına bakarsınız.
-
Bize 40-50 bin deniyor bukadar kısa sürede sıra gelmesi ve memnun etmesi 5-6 bin tuttuysa Kadir gecesi doğmuşsunuz hocam tüm şansı tüketmişsiniz hayattaki :) hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elbette her hasta kendisine göre değerlendiriliyordur şanslı mıyım bilemiyorum ama hastanede doktorlara gelen hastaları görünce açıkçası halime şükrettim, cerrahların düzelttiği o uzuvlara göre bizim operasyon sanki biraz basit kalıyor, devlet hastanesinin tek sıkıntısı ilgisizlik yoksa hocalar günde 4 5 ameliyat yapıyor, arada kötüler var mıdır elbette olabilir ama ben o riske girdim ve durumdan da memnunum şu an. Siz garanti olanı yapmışsınız canınızı sıkmayın hocam bu tamamı ile maddi duruma bağlı, para varsa tabi ki ücretli hocalar mantıklı ama kısıtlıysa bu derdi hiç çekmeye gerek yok, devlet çok cüzi fiyata hallediyor, ayrıca benim aldığım rapordan ötürü kesilen ücretim de Sgk'dan yattı :) Ücretli ya da ücretsiz devlette bu ameliyatı olun arkadaşlar, bu derdi hiç çekmeyin, beyaz tişörtü çekince tüm sıkıntılar unutuluyor.
-
Dostum devlette ne kadara oldun ameliyatı ve hangi şehirde oldun bilgilendirir misin ve jinekomastin hangi evreydi yardımcı olur musun
-
Harun Çöloğlu'na jinekomasti ameliyatı oldum yaklaşık 4 ay önce. Ameliyat sonrası herhangi bir şişlik sarkma falan olmadı yalnız ilk bir iki hafta korsenin üst kısmını kaşıdığımda cuk cuk sesler geliyordu hafif ödemdi sanırım geçti. Ama göğüslerim tamamen dümdüz olmadı maalesef. Sanırım çok titiz çalışmadı, biraz daha uğraşabilirdi. Koltukaltı kısmımda da fazlalık var. Sorduğumda deri fazlalığı dediler ama bana öyle gelmedi. Bu sorundan daha önce de biri bahsetmişti. Sağ memem sol mememe göre hafif büyük kalmış ama operasyon öncesinden kat kat daha iyiyim.
-
birde raporu nasıl aldın almak için ne gerekiyor reis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba, ameliyat olduğum bölümde 10 güne kadar veriyorlardı ben 5 gün rapor aldım. İyi bir plastik cerrah bulursanız yeni yöntemlerle bunlar basit ameliyatlar ama ilk etapta hareketiniz baya kısıtlanıyor, ben olalı 40 gün oldu daha yeni yeni kolumu kaldırdığımda ağrı olmuyor. Eğer göğüsleriniz ciddi ciddi rahatsız ediyorsa gidin muayene olun doktordan fikir alın sonra ameliyat olmak isterseniz olursunuz aklınıza yatmazsa olmazsınız. Devlet hastanelerindeki bazı imkanlar özelde bile yok arkadaşlar doğru doktoru bulursanız özel devlet pek fark yok bence. Hepinize şimdiden geçmiş olsun.
Harun çöloğlunda ameliyat olup rapor alıp sgk işleten oldu mu acaba ? Bana bi 5 gün rapor lazım .Ameliyat sonrası işe dönmek akılkarı gelmiyor
before after var mı hocam ay sonu olacağım bende Harun hocadan ? Valla tek seferde bitirir şnşallah dünya para vereceğiz
Merhaba hocam buldunmu Ankara'da güzel bi hoca ?
-
Hocam randevu alıp hastaneye gittim önce ultrason istedi 12 gün sonraya randevu verdi daha sonra bi bölüm adı yazdı ona muayene olacaksın kan sonuçlarına baktıracaksın sonra ameliyat için görüşeceğiz falan dedi işlerimin yoğunluğundan açıkçası peşine düşemedim.Hastaneler o kadar kalabalık ki 1 haftayı ayırmak lazım test sonuç vs derken.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
İzmir Şehir hastanesinde Efe Şimşekcan hocayla görüştüm. Lipoyla da halledebiliriz çok büyük değil ama dokuyu almamız daha iyi olur, yarım ay kesi yapıp çıkartırız dedi. 25000+800 civarı korse ücreti dedi. Hocayla ilgili bilgi çok az var. Var mıdır tanıyan bilen daha önce operasyon geçiren?
Biri ameliyattan önce. Diğeri birkaç gün sonra. Açık renkli olan da 4 ay sonrası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana rapor vermediler estetik olarak geçiyor dediler. Ben perşembe iş çıkışı rapor aldım başka özel hastaneden cuma için. Cuma operasyonu oldum. Uyandıktan birkaç saat sonra gayet iyiydim, hemen taburcu olmak istedim. O akşam yola çıktım. Otobüs servisinin olduğu yere kadar yaklaşık yarım saat yürüdüm. O akşam hava yağmurluydu şemsiye tuttum hatta. sonra yaklaşık 8 saat otobüs yolculuğu yaptım. Pazartesi işe gittim zor olmadı. Ama üç gün sadece sırt üstü uyumak çok zor geldi:(
Geçmiş olsun hocam senin adina sevindim, öncesi -sonrasi atma imkanin var mi?
-
Arkadaşlar merhaba, ben dün (cuma) günü dr. Harun çöloğlu hocaya 45bin tl karşılığında jinekomasti ameliyati oldum. Durduğum yerde ağrı sızı yok ama kollarımı hareket ettirince özellikle yatarken ve kalkarken çok zorlanıyorum 2. Günümdeyim 2 kat korse takıyorum, bu süreç ne kadar sürer bilgili Arkadaşlar aydınlatır mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X