cesaretimi toplayıp dr arayabilsem ramazanin 15 inden sonra işten iki hafta izin alıp ameliyat olmak istiyorm sonrasında bayram tatilide birlesirdi Bide söyle bir durum var gecen sene il dışından gelecem drdim ortama bir fiyat istedim . 8. 10 bin arası dediler 10bini denkleştirip muayeneye gittim fiyat 12 oldu. Şimdi arasam fiyat 20binse bana gelince 25bin olacakmış gibi geliyor.🤔 böyle bir savaşın içine girdim.😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (177. sayfa)
-
-
Şimdiden doktorlar anlasin size ameliyat gunu verecek sizde izin tarihinize anlasin ve fiyatı sabitlemiş olursun
Benden mesela 1000 tl kapora istendi 1 ay sonraya ameliyat oldum doktor zam yaptiysada beni etkilemedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 28 Mart 2022; 14:59:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sözlerim size değil tabi ki şöyle anlatayım. İl dışından gidiyoruz .Başka hoca yok sanki ya ! iyiki derdimizi gösterdik ya! illa onlar ne derse o olacak . fiyat soruyorum söylenen fiyatın en üst seviyesinde kredi çekiyorum birgün sonra 450km yol yapıyorum . söyledikleri "bakın şimdi söyle anlatım , yaptıgımız vasez liposeksin yöntemi uygulayalım şöyle memnuniyet getiriyor. " bu hocaların asistanları sürekli ekran görünsünün ekran görüntüsünü paylasıyor. ayıp degilmi arkadaşlar . bende 50mt uzaktan fotograf çekinsem benimde jinekomastim yok demektir.
Harun Çöloğlu hakkında berbat bir yorum okudum;
"Jinekomasti ameliyatımı Harun Bey yaptı ve ameliyattan bu yana 2 ay gecti. Sonuclardan cok memnun kaldim ve herhangi bir beklenmeyen gelisme yasanmadi fakat iyileşme sürecinde gereken destek ve açıklık sağlanmadı. Yurt dışında ikamet ettiğimi sözlü ve yazılı olarak birden fazla kez belirttim ve bunun üzerine muayene sırasında eriyen dikiş atılacağı konusunda anlaştık. Bana eriyen dikişin normal dikişten çok bir farkı olmayacağını ve bu dikişle seyahat bile edebileceğim söylendi.
Ameliyattan çıktığımda eriyen dikiş atilmadigi, unutuldugu söylendi ve üzerine, muayenede konusulanin aksine, zaten eriyen dikişi önermedikleri belirtildi. Ben de bunun üzerine tüm planımı değiştirip dikişlerin alınabileceği tarihe kadar Türkiye’de kalmaya karar verdim. İki hafta sonra dikişleri aldırmaya gittim ve dikişler alınırken fenalaştım. Doktor bey kanama başlayınca bant yapıştırıp muayenehaneden ayrildi. Bana da istirahat edip gitmemi söylediler.
Üç gün sonra uçak biletimi alıp eve (yurtdisina) döndüm ve duş alırken dikişlerin hepsinin alınmadığını tesadüfen fark ettim. Kendileriyle iletişime geçip bunun normal olmadığını, hem eriyen dikişi unuttuklarını ve tüm dikişlerim alınmadan gitmeme izin verip beni bilgilendirmemelerinin beni ne kadar zor bir duruma düşürdüğünü, sürecin daha açık bir şekilde ilerlemesi gerektiğini söylediğimde ise bana şu şekilde cevap verildi: “Tüm dikişler alınuyor ayakta kontrol yapıyoruz siz fenalaşınca tekrar bakmamışızdır. Normal bir sorun olmaz. Eriyen dikişi hoca çok tercih etmiyor unutmak değil.” dendi.
Belirttigim uzere ameliyat sonucundan gayet memnunum ve su an neredeyse tamamen iyilestim fakat iyilesme surecinde iletisim konusunda sikintilar yasadik."
-
Bu ameliyat zaten ticarete dönmüş artık. Çok para versen de istediğini alamıyorsun.
Her doktordan memnun olan da var memnun olmayan da var. Bu kişiden kişiye değişiyor artık.
Bütün forumu okuyunca bu kanı çıkıyor ortaya.
Ama sizin ki biraz kötü olmuş gerçekten, yapılacak işlemlerlerle ilgili kesin ve net bilgi vermeleri gerekir. Çelişkilerin olması sıkıntı bir durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
özeller işi tamamen ticarete döküyor. Ameliyat sonrası izler için bir krem , bir merhem dahi önermiyorlar vermiyorlar hatta özeller ameliyat kesilerini o kadar özensiz atıyorlar ki yara bölgesinin izlerinden kurtulmak için tekrar büyük ihtimalle aynı doktora lazerle iz sildirme operasyonuna gitmek zorunda kalıyorsun. Hatta ameliyat için açılan bölgedeki yaptıkları tahribatın durumuna göre vucudun başka bölgesinde yağ veya doku alıp tahrbatın oluştuğu bölgeye dolgu yapmayı öneriyorlar.
Yara izi ikinci planda aslında. Operasyon başarılı geçmesi önemli. Tam duzgun alması ve çöküntü olmaması gerek. İzler için kremler halledilir.
Ya olup kurtulacaksın yada bu defteri kapatacaksın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biryerde öyle tabi ama şöyle durumlar var her hocanın farklı ameiyat yöntemleri var kimisi dokuyu almıyor,kimisi dokuyu almaya ameliyat esnasında karar veriyor, kimisi kesin dokuyu almalıyım diyor, kimisi yarım ay kesi yapıyor, kimi 0.5ml lik meme başındaki kesiden dokuyuda alıyor. Buraya yazan arkadaşlar sohbetleri öncesi hangi dr. hangi yöntem birde fiyat konusunda not düşüverse ! kafamizda birşeyler şekillenecek.
ben ameliyat olalı yaklasık 2 ay olucak.. bu meme başındakı kesiler kısa bır sure olmasına rağmen cok bellı olmuyor tam meme başının ucundan yapıldıgı ıcın.. anca cok dıkkatlı bakıncan kı anlasılıyor.. zaten zaman gectıkce meme başı hıc bellı olmaz ama bu alttakı lipo delıklerı onlar şuan mesela baya sırıtıyor bende.. ama daha 2 ay oldu amelıyat olalı normal olsa gerek sonucta.. doktor bana madecassol krem vermıstı.. 1 kutu bıtene kadar kullan dedı.. duzenlı sürüyorum bakalım neler olacak gorucez..
bu arada sen sormuştun daha once ben fıyatları yazmıştım ama gene de belırtıyım.. subat ayında uğursel hoca da harun hocada 15.000 TL civarına yapıyordu bu amelıyatı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy84 -- 31 Mart 2022; 8:37:45 > -
Uğursel güçlüye fotoğraf atmıştım verdiği fiyat;
Koltuk altının yanındaki kisimda da yağ vardi oraya ayrı fiyat verdi hemde dövizle (;
Harun hocayla yüzyüze görüşmüştüm
Özellikle koltuk altının yanini sordum orayıda temizleyeceğim dedi herhangi bir ek fiyat belirtmedi toplam
12 bin Türklarısıyla oldum. 🇹🇷
Şuan 3. Haftadayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 31 Mart 2022; 11:21:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
evet kardeşim bende görmüştüm böyle bir şikayet ! Ameliyat olan kardeşimiz yurtdışına çıkacaktı , ameliyat bölgesinin fotoğrafınıda paylaşmıştı çok berbattı sadece dikişler değil memeler sarkıyordu ödem mi yoksa doku mu bilemedim . Artık harun burdaki yorumu görünce büyük ihtimalle yurtdışı muhabbetlerinden hastayı tanıdı ulaştı yorumu sildirdi. Umarım arkadaşımız daha fazla maddi manevi zarara uğraman elerinden kurtulur . siz baya baya olayı yumşatmışsınız! Keşke o kardeşimiz ikinci ameliyat olana kadar yorumlarını silmeseydi en azından buradaki fotoğrafları ile bizler onun olayının takipçisi olurduk.
Genel konuşmak saçma bence. Özelde oldum mesela krem de verdi, açılan delikler de ufaktı ve güzel iyileşti.
Biri de gelmiş dolarla fiyat veriyorlar diyor, neyle versin böyle oynak döviz kuru varken? TL ile fiyat verse her gün farklı bir şey söylemesi lazım. Ayrıca dövizle fiyat vermesi hasta için daha iyi ani düşüşlere denk gelirse bir tık daha ucuza ameliyat olmuş olur diğer türlü Zaten TL olarak verse bile o fiyat dövize endeksli.
Ameliyat bölgesinin dışında bir yerde işlem yapılacaksa da onun da ücreti alınır, bu dünyanın her yerinde böyledir. Fazladan cihaz kullanımı, anestezi ilaçları + işçilik vs gerektirir çünkü. Bu insanlar profesyonel, parayı alırlar yani acımazlar. Bu millet ne bekliyor ben anlamıyorum cidden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 1 Nisan 2022; 8:10:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen niye bu kadar dövizle vermesine destek veriyorsun neresi mantıklı dövizle vermesi ? Hiç bir mantığı yok
Turk lirasıyla verirse hergun baska birsey söylemesi lazım diyorsunda
ben TL ile anlaştım ameliyat günüm 1 ay sonraydı ama bana dolar yükseldi demedi (: olması gerekende bu
Şabanın repliğinde dedigi gibi kendi ülkemizde mülteci olduk(:
Kayseri de doktor tavsiyesi olan var mı
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar yaklaşık 1 hafta önce harun çöloğluna ameliyat oldum bende, süreç olarak zaten bildiğiniz gibi daha önce de çok yazılmış o yüzden yazmıyorum kesi + vaser lipo şeklinde oldu benim ameliyatta, değinmek istediğim noktaları söyleyeyim ben, uğursel hoca 1800 usd fiyat vermişti bana harun hoca da 13000 tl ye ameliyat oldum, eksi yönlerini söylemek gerekirse ben hocayı toplamda 5 dk gördüm hocayla iletişime geçmek asistanlar dışında mümkün değil ama asistan arkadaşlar her soruya her dakika cevap veriyor, ameliyat sonrası bilgilendirme çok çok az sora sora öğrenmeye çabalıyorsunuz artılarına gelirsem liv hospital hastanesinde 5 yıldızlı otel konforunda ve muamelesinde kalıyorsunuz, tabi ki fiyat en büyük diğer artısı, önerir miyim hocayı derseniz bir haftalık süreç için evet diyebilirim, kendi fikrim olarakta 1800 usd verecek ne maddiyatım vardı ne de o kadar pahalı bir operasyon olacağını düşünmüyorum ama ikisi de aynı fiyat verseydi uğursel hocaya olurdum net olarak. Sormak istediğiniz her soruyu sorabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
çok geçmişolsun . sizin adınıza sevindim . ameliyat sonrası buraya da yazdınız için de teşekkürediyorum.
Birkaç sorum olacak! sargılarınızı bir hafta sonrası çıkartabiliyormusunuz. Ağrı acı gibi rahatsız olduğunuz durumlar varmı .Nasıl bir dikiş atıyorlar harun hoca ile ilgili bir dikiş muhabbetidir gidiyor. Birde ameliyat esnasında dr kendisi yeralıyor mu?
Bildiğimiz klasik sargı yok, bi normal jinekomasti korsesi var bir de onun üzerine kaburgaları sıkacak gerginlikte yarım bir korse var onu yaklaşık 1 hafta kullan dediler bana, ilk ameliyattan çıkınca müthiş bir ağrı hissettim serumu taktıktan sonra geçti yaklaşık 15-20 dk bu,sonrasında da acı eşiğine göre değişir tabi ama 3-4 gün acı çektim, dikiş olarak eriyen dikiş attığını söyledi kendisi ameliyat öncesi de özellikle sormuştum dikiş mevzuunu henüz bantları çıkartmadım ama çıkartınca tekrar güncellerim, ameliyathanede kendisi vardı, şunu da ekleyeyim benim 2-3. Evre arasıydı gerçekten illalah etmiştim buna rağmen ilk 3 4 gün olmasamıydım bu kadar ağrıya değermiydi diye sordum kendime hep ama korse açılınca değer diyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bugün ameliyat oldum sorusu olan varsa cevaplarım
Hocam dediğiniz paylaşımı ben yapmıştım. Geri sildim çünkü doktorla konuştum tekrar bir düzeltme işlemi yapılacak bu ay sonu. Bende 15 mayısta yurtdışına çıkacağım ay sonu yeni bir fotoğraf atacağım 2. İşlem bitsin tecrübemi tekrar yazacağım ama şimdi doktoru zan altında bırakmak istemiyorum çünkü düzelteceğiz diyor. Ama 1-2 konuda yazayım hissizlik kesinlikle olucak ve doktorda kendisi söyledi anca %60-70 geri geliyor ama buna razı oluyorsunuz mecburen. Ödem ve morluk konusu kişiden kişiye çok değişiyor kimisi benim gibi aynı doktora ameliyat olmuş 1 hafta sonra her şey mükemmel gözüküyor o yüzden anladığım kadarıyla biraz bünyeye bağlı. Birde bence eğer 2-3 evre ve üzeriyseniz kesinlikle doktordan dren takmasını isteyin oradan kirli kanı alsınlar. Doktor benim ameliyat sonrası dren takalım demişti asistanı gerek yok demişti sebebini bilmiyorum ama 5 ay geçti hala morluk var kirli kan tam olarak vücudumdan çıkmadı. Ben ameliyat günü de çok sorun çekmiştim minimum 4-5 serum taktılar gece 11 e kadar hastane yatağından kalkamadım. Liv hospitaldeki tüm hemşireler ve hastaneden çok memnun kaldım onuda belirteyim.
Bu arada yazdığını tekrar okudum alıntıdaki arkadaşla ben çok farklıyız o sadece dikişle alakalı sorun yaşadı benim dikiş konusunda bir problemim yoktu.
Hatta dikişlerden de bahsedeyim ben 1 veya 2. Haftada gittim dikişleri aldı doktor sonrasında hiç bir problem olmadı dikiş izi de kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldpilots -- 6 Nisan 2022; 3:20:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
yorumunuza bir beğeni bıraktım . net bir açıklamada bulunmuşsunuz . Herkesten böyle şeffaflık bekliyoruz. Ameliayt olacak arkadaşları doğru bilgiler paylaşarak cesaretlendirebiliriz.Teşekkürediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X