Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
928.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar görüşmedim lakin şiş olan taraftaki şişlik ödem kaynaklı değil , elleyince anlayabiliyorum.Resim için buyurun hocam.

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

resme göre soldaki göğüs de biraz daha fazla yağ kalmış gibi.Sizce nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlaw -- 11 Nisan 2022; 22:51:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qlaw Q kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Evet sol tarafta yana doğru bir çıkıklık görünüyor. Umarım ödemdir en kötü ihtimalle yağdır. Doku olmamasını umuyorum, acaba doktorunuz tekrar liposuction vs. yöntemle düzeltebilir mi? Tabi bunun için ne kadar süre geçmesi gerekiyor bilmiyorum. Bende 1 yada 2. derece jinekomastiye sahibim yani sadece uçlarda biraz çıkıklık var ancak forumdaki geri dönüşlerden dolayı çok kararsızım. Ameliyat olup ameliyatın başarısız olmasından korkuyorum. Ancak ameliyat olup memnun olmayan arkadaşlarda belli bir süre sonra mesaj atmayı kesiyor. Burada şunu düşünüyorum herhalde sorunları daha sonradan düzeldiği için ödem kaynaklı vs. buraya tekrar mesaj atmayı unutuyorlar (tabi benim umduğum bu).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrScrewdriver -- 12 Nisan 2022; 9:23:4 >

Doktorların ameliyat öncesi sağlakmısın solakmısın diye sorduklarını duymuştum .Kullandıgın tarafın kas gelişimi daha fazla olacagı için bur asimetrilik bırakıyor olabilirler mi

• ahmetockdkd A kullanıcısına yanıt
    2 ay oldu sol tarafta çöküntü var çok bariz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benimde aynı 2 ay oldu çökuntu var

• MrScrewdriver kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşünüyordum hocam sürekli herhalde sonradan problemler düzeliyor ki mesaj atmayı kesiyorlar diyordum lakin bence artık alışıyorlar ve kabullenme aşamasına giriyorlar.Bende ki ödem değil hocam Bariz olarak belli tam tersi inik olan tarafımda daha çok ödem var elime sepsert geliyorlar.Şişik olan taraf ise yumuşacık , bilmiyorum ameliyatım üç saat sürdü ve doktorum meme altındaki ufak dokular dışında hiç doku bırakmadığını söyledi umarım öyledir ve kalanı yağdır , tekrar liposuction yaparım derse dahi ben tekrar bıçak altına yatmam.Size sorum asimetri çok Bariz belli mi ? Çok mu kötü görünüyor

• yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum , bana sormadı doktor öyle bir şey hocam . Çok Bariz belli mi diyorsunuz asimetri ?

senin sağ elin hava oldugunda öyle gözükuyor olabilir sadece sol tarafa bakınca öyle abes bjr durum yok. bir süre de vucudun kendini toparlaması gerekiyor . vucudun diger uzuvlarında bir ameliyat llmuş olsaydın ilk zamanlar yine kollardan göbekten gögüsten salma yapardı

Sadece sola bakınca yok fakat iki göğüse birlikte bakınca var hocam sanırım

• yarım ag şeklinde kesi var sende sonuçta doku alınmış . benim mesala tek tarfli jinekomastim var spor yaptığimda jinekomasti olayan tarafta kaslar çok güzel şekillenirken jinekomastili tarafta spor sonrası memem iyice bellj oluyor çok çirkin bir hal alıyor . sende de doku alındıgı için vucut çalışmalarina vucut hareketlerine olumlu yanıt alacağını düsünüyorum.

Umarım bende doku kalmamıştır hocam videosu da var benim ameliyatımın kısa bir kısmı fakat çökme yapmasın diye çok az doku bıraktık diyor doktorum

bandaj sariyorsan gögüs uçlarının yerini istedigin yönde değiştirecek yönde sarmanı öneririm . koltuk altina yakin tarafta olursa meme sarkar. meme uçların karının orta kısmina yada hem göbegine hemde birbirne yakın olursa şekilli olmuş olur

kardesım ben olan kişilerde sordum hemen hemen hepsınde cokukluk var 6 aya toparlıyormuş kendını biraz beklemelıyız bende

• ahmetockdkd A kullanıcısına yanıt

Bende çöküklük yok ki hocam

• Arkadaşlar merhaba, 1 Nisan tarihinde Dr.Harun ÇÖLOĞLUNA ameliyatımı oldum. Ameliyat süreci iyi geçti, aynı gün taburcu oldum. 5. gün kontrole gittim. Kontrolde korse ve bandajlarımı söküp sadece atlet tarzı olan korseyi kullanmaya başladım. Ben de şu an çöküntü azda olsa var ama pek kafaya takmıyorum bunu, hemen hemen herkes çöküntü olduğu için ameliyatından memnun değil gibi. Benim kafamı asıl karıştıran şey hissizlik oldu. Meme ucumu ve meme ucu bölgemde şu an his yok. Kontrol sırasında bunu Harun hocaya sorduğumda bunun normal olduğunu, 6 ay gibi bir sürede anca his geleceğini söylemişti. Sizde durumlar nasıl şu anda. Elinizle kendinize dokunduğunuzda his var mı?

• Timerhook kullanıcısına yanıt

geçmisolsun. hoca söylemiş geekeni

• Timerhook kullanıcısına yanıt

normal kardesım.. ben amelıyat olalı 2 ay oldu.. halen daha devam edıyor o hissizlik durumu.. uğursel hocada aynı sekılde 6 ay surebılır demıstı bana kafaya takma onu bence hıc

• devlet hastanelerinde ameliyat olmak için öncelikle hangi birimden randevu alınması gerekiyor ?

• Önce dahiliye oradan endokrin hormonlarını baktırır. En son plastik cerrahisi gideceksin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nsspawn kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.