bende bu illet tek tarafli oldugundan o günü hiç unutmuyorum ergenlik yaşlarım önce iki tarafım şişmişti birkaç gün içinde tek taraf kayboldu , kaybolmayan tarafı sürekli kesip atasım geliyordu yillardir rahatsızedip duruyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (181. sayfa)
-
-
Arkadaşlar biryer ile görüştüm fiyatta anlaştım ama bu yer parayı elden almayı talep ediyor ve makbuz veremeyiz diyorlar. Genelde estetik operasyon yapan yerler bu şekilde mi çalışıyor? Sizlerin özelde ameliyat olduğunuz yerlerde nasıl ödeme yaptınız?. Aslında doktor iyi ama acaba diyorum estetik merkezindeki kişiler beni dolandırmak isteyebilir mi? Doktorla sadece ameliyat hakkında görüştüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ugursel güçlü güncel durumda ne kadar fiyat istiyor Grade 2. İçin? Ödeme nasıl yapılıyor?
Bankadan havale yap. Elden verme sakın.
Öle şey mi olur. Birseyler ters gitse kaydı kuydun yok diyecekler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Havale yapayım diyorum onu da kabul etmiyorlar. Nasıl bir saçmalıksa. Vazgeçtim zaten. Bu devirde herşey beklenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozk1 -- 18 Nisan 2022; 21:2:3 >
O kadar parayı nasıl elden verim diyeceksin.
Onların başka planlar vardır. Vergi kaçırmak için yapıyor olabilirler. Genelde banka hareketlerine baktıkları için o şekil. Genede bosver başka yer bak paranla riske girme
Bu arada haberlerde çıktı bugün bir kişi liposuction yaptır mış ve ölmüş, erkek ve fotoğraflarda zayıf gözüküyor sanırım jinekomastiydi. tam artık kafaya koyup yaptırmak istediğim dönemde çok kötü etkiledi beni bu haber. Of ulan of ya
Eyvallah hocam tavsiyeniz için. Siz nerede yaptırmıştıniz memnun kaldınız mı?
Bende ilk zamanlar ameliyat olmaya karar vermiştim o ara bi film izlemiştim, filmde kişi narkozdan uyanamıyor filan beni etkilemişti.
Ameliyat vazgeçmiştim ama genede oldum yıllar sonra. Kurtuluşu yok bu işin çok kafaya takma.
İyi güvenilir bir yer bul
Ben meltem hastanesinde oldum ama sol göğüste bir iki parmaklık fazla yağ bıraktı.
Şuan hoş durmuyor. 1 sene dolsun bakalım ne olacak.
Bende de maşallah her türlü ilac kullanımı var. O da bir etkileşim olur mu diye ayrı korkutuyor. Yüksek kolesterol ilacı, antidepresan, penisilin alerjisi . ..😀
Kolesterol ve antideprasan için ilaç kullanmayın.
Çok fazla yan etkileri olan ilaçlar. Kolesterol bendede var ama düşmüyor bir türlü. Tavsiye spor yapın mutlaka. Ekmek türü şeyler yemeyin. Gluten çok zararlı. Gluten bile meme yapabiliyormus bir Dr okumuştum.
Bende de aynı durum var hocam yukarıda mesajlara bakabilirsiniz
Hocam fotoğraf atarsan arada büyük bir fark varmı görebiliriz ama belli olmuyorsa çok ta takmaya gerek yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim de yukarıda mesajlar var hocam bir baksanız
Kardeşim ameliyat sonrası o kadar yoktu. Güzel duruyordu. Memenin altın da ki dokuyu almış ama çökme yapmasın diye yağı fazla almamış olabilir. Ramazan dan sonra gidip soracağım doktora. Bu ne lan diye? Bakalım ne cevap verecek.
Resim yükleyebilir misiniz hocam
merhabalar bende de aynı durum mevcut ameliyat olalı 1 ay 1 hafta gibi bir süre geçti başta normal gözüküyordu ödemlerden dolayı iner dedim ama şu an ödemlerin çoğu indi olan yerlerde de elimle dokunduğumda hissediyorum zaten sert bir şey geliyor sağ göğsüm normal ama solun üst kısımlarında yağ bırakmış gibi duruyor en kısa zamanda kontrole gideceğim bakalım
-
bu ne lan diye çok güldüm kardeşim.
-
Hocam baktım şuan daha ameliyatı çok yeni olmuşsun bende de sorun vardı mesela çok orantısızdı seninkenden kat kat fazla ama 6 ay geçmeden doktor bir şey yapamaz ve nihai sonuçta gözükmez mesela ben perşembe tekrar ameliyata gireceğim umarım bu sefer düzelecek. Sende en azından 2-3 ay geçmesini bekle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X