< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (183. sayfa)
-
-
Bana da 6 hafta dedi doktor lakin bir ay dolunca çıkarmayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay doldu benim çıkarttım, hoca da 1 ay demişti, biraz üst kısımda ödem oldu inşallah kalıcı olmaz sıcaklarda çekilecek çile değil korse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
korseyi genelde çoğu doktor 1 ay kullanmasını önerıyor..
bu arada lip. kesilerı ıcın amelıyattan 10 gun sonra madecassol kreme başlamıştım ve 2 ay kullandım bıttı krem.. kesi'lerın daha ıyı toparlanması ıcın bır cıldıye doktoruna gıttım bana bepanthol anti scar jel önerdi yaklaşık 10 gundur kullanıyorum gayet ıyıymıs. o bolgelerı toparladı bıraz daha.. 2 ay kullanıcam toplamda bu kremıde.. araştırma aşamasında olanların bılgısı olsun
-
Arkadaşlar bu çökmenin olmasının sebebi ne? harun çöloğlu'ndan aldık iyi hoş da şu çökmedir kan toplamadır yorumlarını okuyunca pişman oluyorum tarih aldığıma
-
-
aga sakın ucuz yollu bir şeyler arama
Devlet ya da üni hastanelerine bir bak
arkadaşlar 2.5 ay oldu amelıyat olalı hala çökme var napmam lazım
Hangi doktora ameliyat oldun?
arkadaşlar ameliyattan 4 gün sonra konsere gidebilir miyiz :D
-
Gidemezsin hocam eğer orta-ileri seviyeysen ilk 1 hafta evden çıkmasan daha iyi
tamamdır hocam teşekkürler, sen de harun hocaya olmuştun sanırım. Benim 1. evre fakat iş vs de var ciddi ciddi ayağa kalkmakta zorlanılıyor mu? Bir de korseyi 1 ay taktınız mı hiç mi çıkarmadınız
-
2 ay korse kullandım ve çıkardım çıkardığım gün memelerim şişti ve ağrı oluştu nedeni ne acaba
1 aydan fazla kullanmışsın. Korsenin fazlasıda zarar. Göğüslerini serbest bırakmalısın, ödem rahat insin. Çok sıkması iyi bir şey değil. Hangi doktora ameliyat oldun ve 2 ay takmanı doktor mu söyledi?
Bugün Harun Çöloğlu’nda arkadaşımla birlikte 1. Seviye jinekomasti ameliyatı olduk, hastane vadistanbul liv’di, hastaneye puanım 10 :) Ağrım sızım çok az var, arkadaş da araba kullandı zaten o da rahat. Sonuçlarla alakalı ise hiçbir fikrim yok 4. Gün korse açıldığında tekrar yazarım.
Sadece aklınızda bulunsun benim ameliyatımdan hiçbir fotoğraf yok, çekilmesi için istenmesi gerekiyormuş. Açıkçası bunu saçma buldum çünkü şu an ne yapıldı ne edildi hiçbir fikrim olmadan 4 günün bitmesini iple çekiyorum :D
Ameliyat pahalı ve ameliyat olana kadar görüntü olarak engellemek için bir tavsiyeniz var mı?Yelek vs
Ne kadar ödediniz?
Slim jinekomasti atletleri var, onlardan alabilirsiniz.
-
Yakın zamanda ameliyat olanlar güncel fiyat bilgisi paylaşabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X