< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (182. sayfa)
-
-
Harun Çölğlu nasıl arkadaşlar tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tekrar ameliyat çok korkunç değil mi , ben şahsen ücretsiz yapsa dahi tekrar ameliyat olmayı düşünmüyorum avukatım ben zaten dava açacağım doktora
Hocam tek çözüm buysa ne yapalım senin görüntün kötü gözükmüyor neden bu kadar endişeleniyorsun anlamadım bi önce bekle zaman geçsin görüntüsü otursun. Zaten ameliyat öncesi bir sürü kağıt imzalamadın mı orada tüm sorumluluğu üzerine alıyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O imzaların geçerliliği yok , burada doktor bir sonuç vaadediyor ve vaat olması gerektiği gibi gerçekleşmez ise doktorun tazminat sorumluluğu var hocam.
Resim atabilir misiniz hocam
Arkadaşlar merhaba 10 gün önce medicana da ameliyat oldum sadece lipo yapıldı fakat içindeki sert doku halen duruyor yani eskisi gibi tişört giyince memişlerin ucu çıkıyor ameliyatın bana görüntü etkisi 2/10 oldu. Doktor ile görüştüm 6 ay beklemek lazım falan diyor klasik laflar yani bu süreyi doldurup tekrardan muayne olacağım duruma göre bi küçük operasyon yaparım dedi fakat kesmiyorum vs bir şeyler söyledi ama ilk başta lipo ile o bölgeyi düzelteceği söyledi ben bu süre zarfında bekleyip durumu sizinle paylaşırım.
Hocanın işi fena değil benim 1 ay olacak sonuçtan memnunum ama ilgi alaka sıfır
Hocam kesmez ise tekrar yaptırmayın kesinlikle sonuç değişmez
Yok zaten bir şekilde kesilip alınması lazım sağ olsun doktor bey laf cambazı sanırım bir de diyor benim kadar anatomi falan bilemessin ödem o düzleşecek orası masaj yap flaan diyo neyse bakalım görücez zaman ile ama kesinlikle şikayetçi olucam bilir kişi falan atanıyormuş devlet hastanesinden rapor alınması gerekiyormuş içindeki yağ dokusu olduğu gibi belli oluyor.
Evet hocam ben avukatım , tıp biliminden bir bilirkişi heyeti atanır %99 ihtimalle bilirkişilerin verdiği rapora göre dava sonuçlanır.Başarılar dilerim.Bende açacağım
Bir dava oluşup kazanan olsa, emsal karardan çok kişinin mağduriyet giderilmiş olur. Dr bu şekil insanları sömürüsü ortadan kalkar bi sekil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emsal kararlar yüzlerce hocam , doktorun eser sözleşmesi diyerek aratabilirsiniz
Bu süreç nasıl oluyor bu konuda buradaki arkadaşları bilgilendirin lütfen.
Hepimizi sıkıntı yaşıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
.
Hocam şimdi estetik operasyonlar eser sözleşmesi olarak kabul ediliyor yani tıbbi bir işlem değilmiş gibş şöyle düşünün bir heykeltıraş sizinle anlaşıyor ve sizin heykelinizi yapmaya karar veriyor anlaşıyorsunuz fakat sonradan yaptığı heykel size hiç benzemiyor sizde verdiğiniz paranın geri verilmesi ve yaşadığınız manevi sıkıntıların giderilmesi smacıyla maddi-manevi tazminat davası açıyorsunuz.Sizin jinekomasti ameliyatında ki amacınız gayet açık ve net.Düz bir erkek göğsü görünümü lakin bu görünüm elde edilemez ise dava açarak bana düz bir görüntü vaadetti doktor ama bu görüntü oluşmadı diyorsunuz ( Burada doktorun açıkça bir vaadi olmasına gerek yok ameliyatı kabul ederek bu vaadi vermiş sayılır) sonrasında devlet hastanelerinden bir heyete sevkiniz yapılıyor onlar değerlendiriyor ona göre maddi ve manevi tazminata hükmediliyor.Bu konu da doktorun sizden aldığı imzaların bir önemi yok çünkü buradaki işlem tıbbi bir ameliyat değil hukuken bir eser sözleşmesi gibi kabul ediliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam keşke memnuniyet oranı daha yüksek olan doktorları tercih etseydin. harun çöloğlu, uğursel güçlü, ali mezdegi gibi. 13500 tl az para değil çünkü. illaki bu doktorlar arasında da memnun olmayan çıkmıştır ama en az riski almış olurdun. forumdanda haberdarsın aslında.
-
Korse konusunda ameliyat olmuş arkadaşlar bilgi verebilir mi her hoca farklı süre veriyor
hocam ben 3 hafta kullandım toplamda. (dr harun çöloğluna oldum) bunun 5 günü yatay korse geri kalan süre atlet korseydi. ama ameliyat sonrası kağıtta 1 ay yazıyordu. ben 3 hafta sonunda birazda sonuçlarada güvenerek çıkardım. vazer liposakşında korsenin kullanım süreside azalıyormuş. 4. ayımdayım bir sorun olmadı. ama yinede doktorun dediğine uymak lazım. okadar para ve iyileşme vs. derken sabretmek lazım aslında. dediğimi yapın yaptığımı yapmayın oldu biraz
-
Alınan dokunun büyüklüğüne göre 10 gün de takabilirsiniz 2 ay da. En iyi yanıtı doktorunuz verir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X