Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 gün önce Bahçelievler medicana hastanesi Op. Dr. Ergin Güler tarafından 13.5k liraya ameliyat oldum çok büyük bi yağ dokum yok gibiydi fakat uç kısmı yumru gibi olmuştu. Spor yapmaktan artık daha cok belli olmaya başladı. Yaklaşık 10 senedir ergenlikten beri olan durum ama rahatsızlık boyutuna gelmemişti elimde biraz para vardı ve yaptırdım şuan çok mutluyum iki tane küçük delik var sağlı sollu eriyen dikiş ve pek iz kalıcak gibi durmuyor. Haraket kabiliyetim kısıtlı bi çöküntü falan olmadı 3 aydır spor yapmıyorum şuan göğsümün sönmüş hali bakalım 1 ay geçsin sonrasına bakarız sürekli birileri bu ameliyattan şikayetçi ama simetri zaten olmuyor sonuçta basit bir şey değil çokta didiklememek lazım. Bazılarında bu durum tekrar ediyormuş ama hormonal olduğunu yazmışlar ostörojjen hormonu fazlalığı kadınsı meme dokunu yaratıyor. Normalde Kreatin kullanıyorum ve testesteronumum düşük olduğunu sanmıyorum bakalım şimdi beklicez hadi hayırlısı.

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• geçmişolsun . meme başından kesi yapıldımı fotoğrafta tam anlayamadım. iki nokta diyorsunuz sadece liposakşin mi yapıldi. tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali mezdeği'yi araştıran var mı ya? Onun kullandığı yöntemi kullanan görmedim, forumda da denk gelmedim ona olan birine

• sadece memelerin yanında küçük delik var lipo yapıldı

• emelozdagan E kullanıcısına yanıt

mezdeginin haziran 2018 den bu güne sürekli yorumları var hem kendisi hem hastaları sürekli reklami yapılıyor onun yöntemini yapan görmedim bu alemde tek diye! :(( mezdeği adıyla burada hesabı bile var . zaten burada çoloğlu, mezdeği ,ugursel güçlü reklamlarından geçilmiyor .:)))

• yeniüue000111 usta sen yaptırcan sanırım ama çok kararsızsın

• görüşmelerimi yapıyorum ama buraya şimdilik yazmıyorum . öncedende yazdığım gibi bütün dr lar kendince kusursuz . ameliyat sonrası istediğim gibi olmassa şimdiden milleti yanlış yönlendirmek boşuna dr reklamı yapmak istemiyorum. Bayram sonrası ameliyat randevum belli olur.

• yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt
    Yaşın kaç bilmiyorum ama ol kurtul. Yas ilerledikçe sonuç alma ihtimalin yüzdesi düşer. Genç iken vucut kendini erken toplar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nsspawn kullanıcısına yanıt

siz ameliyatın gereksiz olduğunu yazmıştınız . fotoğraf paylaşırmısınız. rahatsız olduğunuz durumlar vardı ! benimde ameliyat öncesi bilgilenmeye ihtiyacım var .sonucta bu derdimizle ilgili tek içimizi döktügümüz yer burası.

Ben öyle birsey yazmadım. Siz kararsizsiniz baya devamlı düşünüyorsunuz. Ekonomik sıkıntınız yok ise olun. Buradaki sonuçlar herkesi baglamaz. Kişinin jino durumuna ve fiziksel yapısına bağlı. Yüzde 90 başarı olsa yeter li

• nsspawn kullanıcısına yanıt

bu yazınızı görmüştüm

• Ameliyat gereksiz pahalı dedim. Ameliyat gereksiz demedim duzgun okuyun lütfen.
    Buradaki amacımız Ameliyatı olanlar ile olmayanlar arasında ortak bir çözüm oluşturmak.
    Senin kafan çok karışık

• yeniüye senin jinekomasti seviyesi nedir ileri seviye mi hiç muayne oldun mu ?

• ilk seviye ama doku aldırmadan daha önce ameilyat oldum ankrada ferruh bingöl hem pahalı hem sadece liposaksin oldum . şimdi tekrardan pahalı ama doku aldırarak başka bir doktora ameliayt olacam .tekrardan ameliyat olaya biraz çekiniyorum birazda parayı denkleştire bilmek için zamana ihtiyacım var.

Yine mi tekrarladı aynı hale geri mi geldi ?

• beş beşbuçuk yıl sonra tekrarlıyor .bende öyle oldu kontrolüm dışı oluşan şişlik hissi

anladım ben de fazla doku olmadığı için lipo yaptı ama içinde misket gibi bi doku vardı şuan dokununca elime gelmiyor doktor dokuların alınmasını doğru bulmuyorum demişti bakalım.

benım araştırdıgım kadarıyla konuştuğum doktorların tamamı aynı seyı soyledı.. meme bezının tamamı alınmadıysa ve ameliyat sonrası sen östrojen ıceren urunler kullandıysan tekrarlama şansı oluyor jinekomastinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy84 -- 18 Nisan 2022; 10:16:1 >
  • Abim evden çalıştığı için son 2 3 ay da aşağı yukarı 15 kg aldı şuan 90 kg oldu.
    Geçen ay memende bişi çıktı dedi bi dokundum sert top gibi kitle aynısını ben de ergenlikte çıktı ve öyle yıllardır duruyor ama adamın ki 2 hafta içinde kayboldu ilginç doğrusu

• antalyada sürekli nar suyu içerdim nar hurma tam düşmanı ! kilo almamaya çalısıyorum . bide ameliayt sonrasında ki aylarda oluşan öz guveni hiçbir seye degişmem.

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.