Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
928.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağolun, şafak 21.. İlk 7 gün dinlenmek şart. Masabaşı iş 4-5. günden sonra rahat yapılır. Araç kullanmak ilk hafta zor. Korsenin etiketine göre 30 derece sıcaklıkta yıkanabiliyor. Ama kuruduktan sonra eski sıkılığında olur mu bilemiyorum. Ağır iş, aşırı sıcak bu gibi durumlardan uzak durulması isteniyor. Ağırlık kaldırmak zaten ilk ay yasak. Bunları muayeneye gittiğiniz zaman doktorlara ayrıntılı sorun. Önemli çünkü dikişlere bir zarar gelirse sıkıntı çıkar. Bu arada eğer kullanmıyorsa kendi kendine eriyen dikiş isteyin. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 27 Mayıs 2022; 20:16:38 >
  • Yaş 17 1.74 boya 55 kiloyum ameliyatı kesin olacam lise 3 üm üniversiteye gitmeden %100 olacağım ama tersoyuz çok para yok devlet hastanesinde sigortamız varsa ne kadar ücret öderiz ortalama fiyat verebilir misiniz bu yaz olmam büyük iht 3 ay çalışırım kuryelikte gelen parayı atar birazda evdekilerden alır 12.sınıfın 15 günlük tatilinde olurum ama işin özeti şu devlet hastanesinde ne kadar fiyata olurum şuanda yakın zamanda devlette olan var mı
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

Tamamen pişmanım açıkçası resme göre sağ bana göre sol tarafa bakarsanız bariz bir asimetri var oradaki dokuyu almamış gibi geliyor tekrar ameliyat da olmak istemiyorum tek çare dava açmak gibi gözüküyor ameliyat olalı 2 ay olacak

• GivemeHelp G kullanıcısına yanıt

Geçmiş sayfalarda devlet hastanesinde ameliyat olanlar vardı. Geriye doğru gidip o mesaj sahiplerine sorarsan daha net bilgi alabilirsin. Sendeki jinekomasti yüksek ihtimal ameliyatsız iyileşme oranı yüksek olan ergenlik dönemi hormonal değişimlerden kaynaklanıyor. Boy ve kilo oranı da bunu gösteriyor. Tabi en doğrusunu doktorlar bilir. Hem daha çok gençsin ameliyatsız bir çözümü varsa (ki senin durumunda mümkün) bunu endokrinoloji uzmanı bir doktor bazı kan testleri ile tespit edip çözebilir. Hem de paran cebinde kalır. Hiç zaman kaybetmeden endokrinoloji bölümünden randevu alıp muayene ol.

• qlaw Q kullanıcısına yanıt

Hangi doktor yaptı? Henüz 2 ay olmuş. Ödem olma ihtimali de var. Bence 6 ay bekle ve asıl gerçek görüntüye o zaman ulaşacağından asimetri mi ödem mi iyice anlaşılır. Şu görüntü mükemmel değil tabi ama kötü de durmuyor. Yazın bol bol göğüs-omuz bölgesini çalıştıran egzersizlerle de güzel bir şekil verebilirsin. Ama dediğim gibi 6 aydan önce şekil tam oturmuyor. 4-5 yıldır bu konuyu araştırdığım için 6 ayı çok emin olarak söyleyebiliyorum. Hiç canını sıkma. Estetik olarak bu hali bile idare eder. Sporunu yap 4 ay daha sabret. Eğer bir anormaliik varsa o zaman iş ciddiye biner.

• Ağalar meraba , 10 yıldır sinirimi bozan bu lanet hastalık bir hafta önce ameliyat ile son buldu 12 yaşından beri eziyet bitmiyordu sosyal hayat sıfır sex hayatı acaba manita bişi der mi memen niye büyük lafı kafamı sıkıyordu aileme normalden fazla büyük olduğunu kabul ettiremedim bana hep şişko olduğun için böyle babamın şunu yeme bunu yeme resepleri ciddi anlamda beni ameliyat olmamaya ikna ediyorlardı sebebini hiç anlamıyordum gecen hafta ameliyat oldum ameliyattan sonra ağrım hiç olmadı ama taktıkları sıkı sargı bezi 1 haftadır üstümde daha köşeye geçirmedim bu şey beni öyle bir sıkıyor ki koltuk altim ve belim inanilma tahriş durumda henüz çıkarmadığı için kendim bile ne durumda olduğunu bilmiyorum ama şişliği bu iki kilo sargı bezi varken bile eskisi gibi değil şu durumda bile memnun olacağımi düşünüyorum hareket yataktan kalkarken yarım aliyorum kendi insiyatifim eğilmiyorum ağrı olmuyor ama bence daha erken bu ameliyatı yapın ağrı kısmında hiçbir problem olmuyor 0 ağrı henüz ağrı kesici almadım sadece ameliyattan sonra vurmuşlar onun dışında kullanmadım antibiyotik kullanıyorum şu an için herşey yolunda ilerleyen zamanlarda fotoğraf atacağım

• Merhaba çok geçmiş olsun, doktorunuz kim?

• Maverick80 M kullanıcısına yanıt

Öyle mi dersin hocam bana çok kötü gibi görünüyor niyeyse bir de ödem olsa niye tek taraflı olur diyorum ki diğer tarafta hiç yokken burda niye olsun doktorum da ödem diyor 6 ay bekle diyor

• Selam,
    Bende 20 yaşından beri olmak istediğim ameliyatı bugün oldum. Harun hocaya oldum. Henüz sonuç bildiremiyorum fakat ben ameliyattan çok korkan biri olarak ameliyat bitimi yaşadıklarımı düşününce hiç korkulacak birşey yok rahatlikla olabilirsiniz. Umarım sonuçtan memnun kalırım.

Önceki halini görmedim ama bu hali doğal ve normal görünüyor. Benim şu an dümdüz (17.gün ve ödemde var) ama senin göğüs biraz çıkıntılı olduğu için bana göre çok daha kolay şekil alır. Fotoğrafa zoomlayınca diğer göğüste de azda olsa ödem var gibi duruyor. Egzersizlerini 4 ay boyunca yap. Eğer varsa ödemi rahat atmak için maydanoz, yeşil çay, kayısı, ananas hatta mümkünse yaban mersinini ara ara tüketirsen yardımcı olur. Kilona dikkat et. Östrojen arttırıcı, hormon sistemini bozucu gıdalardan uzak dur.

Bir de hangi kolunu daha çok kullanıyorsan o tarafta kas dokusu diğerine göre fazla oluyor. Bu da sağ veya sol göğüsün bir tık iri durmasını sağlıyor. Bunu dengelemek için egzersiz olarak bence yüzme (hatta el paleti ile) en güzel ilacı. Direnç bantları veya Cross Training egzersiz setleri var Decathlon'da (ekonomik olarak da hesaplı fiyat/performans ürünleri) onlardan da yararlanabilirsin. Biraz zamana bırak, 4 ay sonra baktın ki sıkıntı var ameliyatı yapan doktora randevu alıp yüzüne açık açık konuşur beklentini söylersin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 5 Haziran 2022; 8:53:38 >

• MrScrewdriver kullanıcısına yanıt

Mersin Akademi hastanesin de Bayram hoca yaptı ama kendisi hastane sahibi sadece tanıdıklarına ameliyat yapıyor artık o yüzden randevu alınmıyor bu yüzden isim paylasmadim kendisi genel cerrah ama sulalemde kesip biçmedigi kimse kalmadı ve estetik açıdan cidden güzel iş yapıyor , ben kendim de diş hek fakültesindeyim 5. Sınıfım genel olarak 3 yıl tıp fakültesi eğitimim var tekrar diyorum bu ameliyatı düşünuyorsaniz bir saniye bile düşünmeyin literatürde en basit en komplikasyon riski düşük ameliyat bu , sıradan yani . Ödem şişlik olduktan sonra korse anatomik bir şekil oluşturuyor ama yiyecek içecek gibi şeylerden çok medet ummayin ödem oluşması gerekiyorsa oluşur vücutta en iyi şey korseyi giyip 5.6 ay estetik duruma çok önem göstermemek . 6 aydan sonra ciddi bir estetik problem varsa doktora göstermek bence çok çok daha mantıklı . Doğumdan sonra kadınlar karinlarinda olan boşluklari düzgün kapatmak için aylarca korse giyer bizimki de bundan uzak bir olay değil .

• llginiz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Bende 25 yaşındayım ve uzun yıllardır bu sorundan müzdaribim. Sadece uçlarda çıkıklık var yani 1. Evre yada 2. Evre olduğunu düşünüyorum. Kendim için İzmir'de en iyi doktoru bulduğumda ameliyatı olacağım.

Doğru hocam ama elle dokununca benimki ödem gibi gelmiyor bana ödem su gibi olmaz mı

Yukarıda yazdıklarımın tamamı kendi doktorumun ve diğer jinekomasti doktorlarının önerdiği bilgiler. Ödem çoksa (şu an bende öyle) su gibi oluyor, bazı yerlerimde az mesela parmağımla bastırınca o bölgedeki doku biraz daha yavaş eski haline dönüyor. Anlamak zor. Ameliyatın 2 ay önce olmuş. Acele ettiğini düşünüyorum. 6 ay dolmadan hoca ile tersleşme bence. Dediğim gibi sürenin dolmasını beklemek en mantıklı davranış olur. Bu zaman zarfında masaj öneriliyor. Yüzme sporu da zaten masaj yerine geçtiği için öncelikle söyleniyor.

Haklısınız hocam 6 ay geçmeden hocayla tersleşmemek çok mantıklı

• Selam bende ameliyatı yeni oldum. Fakat korse nedeniyle mi bilemiyorum ağrım olmadı fakat çok kaşıntım var şuan? Başına gelen var mı ya da önerisi olan var mı? Ameliyatın 3. Gunundeyim.

• Big_Lebowski B kullanıcısına yanıt
    Kanka genelde Korse yüzünden kaşıntı oluyor bir de yaraların üstü çok normal biraz kaşıntı yapıyor bir kaç gün sonra gazlı bez al birde batix al yavaş yavaş tahriş olan bölgeyin üzerine sur daha sonra gazlı bezi korse ile derin arasına koy bunu hergun yapabilirsin aşırı rahatlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinobaba,3344 -- 6 Haziran 2022; 22:43:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam aynı durumu şuan ben yaşıyorum yaklaşık 5 ay oldu olalı sol taraf tam istediğim gibi dümdüz sağ tarafsa biraz daha yağlı doktorla görüştüğümde zaten çökme yapmaması için çok az doku bırakıyoruz fakat senin sağ göğsün daha büyük olduğu için orda daha fazla doku bıraktım vs dedi çok tatmin olmadım açıkcası sol kolumu kaldırdığımda göğsüm dümdüz hiçbir şey hissetmiyorum fakat sağ tarafı kaldırdığım biraz yağı hissediyorum zaten gözle görülür bi şekilde sen 18 bin tl vermişssin ben 6 bin tl ye oldum açıkcası ilerleyen zamanda tek göğüsten başka birine olabilirim ama sen düzelmezse düzeltme ameliyatı düşün olmuşken tam olsun dava vs uğraşma bende 2-3 ay dolmuşken ödem mi vs diye bekledim fakat sol tarafım dümdüz

sen yine 6 ayı bekle ama elinle dediğim şekilde kollarını kaldırıp test edebilirsin eline gelir zaten yağ dokusu varsa

• Dun ultrason tarihi geldi devlet hastanesinde ultrasona girdim. Plastik cerrahi ile konuşurken doktor bana sende bariz jinekomasti var ama meme dokusu pek yok gibi demişti geçen yazmıştım burada zaten. Ultrason çeken doktor da sende jinekomasti yok, hafif yağ var deyip elime kağıt verip gönderdi. (kağıtta yazanı edit ile yazarım buraya anlayan varsa) işin enteresan tarafı şu ki bu ameliyatı olan kim olursa olsun sadece lipo ile iyi sonuç alamıyorlar. Benim memem normalde ucu balon gibi ileri bakıyor ama elimle oynayınca ya da soğuk ortamda vs büzülüp sıkı bir hal alıyor. Hem ultrason da hem de plastik cerrahide gittiğimde şansıma meme içim hep buzulmus gibiydi. Buzulunce de jinekomasti gibi durmuyor da sanki vücut geliştirme yapıp bırakmış yaşlı amcaların kaslı sarkık memesi gibi duruyor. Şimdi ben bu durumda sadece lipo ile ameliyat olsam durumdan memnun kalır mıyım sizce? Bazı doktorlar meme dokusu az olsa bile alıyoruz diyor çünkü eğer bu lipo vakit kaybı olacaksa 1 yıl devlette sıra beklemeye hiç gerek yok. Daha önce başına gelen oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.