Arkadaşlar ameliyat olduktan sonra tekrar etme olasılığı var mı ? |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (186. sayfa)
-
-
Yağ ve doku elime gelen sanırım…..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
8 Haziran günü ameliyat oldum. Benimki seviye 2 idi. İlk iki gün can sıkıcı ağrılarım vardı ancak 3. günden itibaren giderek azalmaya başladı. Şu an baya rahat sayılırım.
Benim size en büyük tavsiyem yanınızda muhakkak bir refakatçi götürmeniz olacaktır. Ben goturmedim. Pişmanım. Yataktan kalmak ve yatmak baya zor oluyor. İlk iki gün yürürken baya acı oluyor. Bir refaketciniz olursa size yatıp kalkmanizda ve ilaç almak için eczanaye gitmenizde yardımcı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozk1 -- 13 Haziran 2022; 13:15:9 >
-
Var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abiler İzmir de ameliyat olmayı planlıyorum. Önerebileceğiniz. Kafa agrıtmıcak Doktor Var mı? Ben türker üstün diye birini buldum ameliyat olanlar genelde memnun.
-
Merhaba ben de İzmir'deyim, Türker üstünü düşünüyorum ancak doktor hakkında burada bir yorum bulamadım sadece google'daki yorumlara dayanarak iyi olduğunu gördüm onun dışında maalesef bir fikrim yok. Doktor hakkında daha fazla tecrübe edinme şansınız olursa ya da bir bilgi bulursanız bana da bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba forum arkadaşlarım daha öncedende konuda deneyimlerimi aktarmıştım bu sefer benim sorum var size
14 mart günü harün hocadan ameliyat olmustum ameliyattan memnunum ama koltuk altında ki şişlik hala duruyor benim gibi yaşayan varmı doktora bildirip revizyon mu talep etmem gerekiyor yorumunuzu bekliyorum.
NOT : Doktora her seferinde sordum orayıda alacakmısınız diye alıcam demisti ve temizledim dedi iyilestikten sonra maksimum deri fazlalığı olabilir ama şuan gördüğünüz gibi balon gibi şiş 3 ay oldu.
Öncesi ve sonrasına Bakarmısınız
Ameliyat öncesi 14 mart ;
18 haziran ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 18 Haziran 2022; 15:20:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam ameliyatı hangi doktora oldun bilmiyorum ama bence harika görünüyor.
-
1) istanbul'da devlet hastanesinde olan var mı bu ameliyatı?
2) hangi hastanede ameliyat oldu?
3) hangi bölümden randevu aldı.
4) ücreti nedir?
5) öncesi sonrası var mı?
teşekkürler.
-
Harun çöloğlu daha önceden de konuşmuştuk sizinle.
Evet meme bölgesi çok iyi.
Ama koltuk altının bir kısmı hala şiş olması moralimi bozuyor.
hocam bence harika falan gözükmüyor :) sağ kısımda bariz yağ bırakılmış, 3 ay sürecek ödem olduğunu falan düşünmüyorum. bende de benzer bir durum var fakat daha göğüsler son halini almadı ameliyatın üstünden 1 ay kadar süre geçti diye bekliyorum, 3 ayın sonunda koltuk altım böyle olursa ben de bunu kabul etmem.
-
-
Merhaba arkadaşlar ben 10 haziranda ugursel güçlü hocamıza ameliyatımı oldum sabah tek başıma gittim yatış işlermlerim yapıldı sonra ameliyata alındım yaklaşık 1.5 saat gibi ameliyat sürdü sonra odama getirildim 1 gün yatış oluyo hastanede sabahta ugur hoca pansumanınızı yapıp taburcu ediyo ben ağrı sızı konusunda hiç sıkıntı çekmedim sadece 3-4 gün sırt üstü yatmalısınız dikişlerden dolayı,ameliyat olmak isteyen varsa hiç çekinmeden bu ameliyatı olmalı bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar ben de Izmir'de olmayi dusunuyorum. Acaba fiyatlar nasil?
-
Merhaba kime ameliyat olmuştunuz?
-
ödemler 1 sene ile 2 seneye kadar uzayabiliyor ameliyatlarda maalesef, 3 ay çok kısa bir süre. yaptığınız masaja da bağlı olarak hızlanıyor geçme süresi. başka bir ameliyat oldum daha önce oradan biliyorum
-
Amaliyat olacak arkadaşlara tavsiye,sakın abuk subuk bir doktora amaliyat olmayin.sonra pişman olursunuz benden söylemesi
Merhaba hocam ne yaşadığınızı bizimle paylaşırsanız mutlu olurum
Ben Adana'da jinekomasti amaliyati oldum. Doktor sende jinekomasti yok ,fakat ergenlik çağında fazla kilo alıp verme den dolayı sarkma ve yağ var dedi zaten göğüsler o kadar büyük değildi.sadece göğüsün kahve rengi kısmı çok büyüğüme gidiyordu benim.neyse doktoru araştırdım felan adam profosor ,estetik cerrahide çok fazla amaliyat yapmış yorumlarına baktım.yorum yapan herkes başarılı diyor neyse ben buna amaliyat olayım dedim. Amaliyati oldum. hiposaksin +kesi yapacağım dedi tamam dedim iz kalabilir dedi göğüs uçlarını küçültün iz fazla önemli değil dedim. Neyse amaliyata girdim ciktim. Amaliyattan sonra baktığımda eskisi ile yenisi arasında pek fark yoktu göüsllerin.doktora söyledim o kendini toplar felan dedi geçiştirdi .2 yıl geçti tamam yağ dokusunu almış ona sözüm yok. Ama beni asıl rahatsız eden kahverengi yerin büyük olmasıydı oda öyle kaldı.baska bir arkadasim daha olmuştu amaliyati.o iyi bir doktor bulmus. Çocuğun göğüsler kadın gögusu gibiydi,onda düm düz olmuş hiç amaliyat olmamış gibi çok iyi yapmış bende o kadar gögüste yoktu ama sanssizlik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X