Şuna yanıt verebilecek yok mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (187. sayfa)
-
-
Desteğin için çok teşekkürler dostum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ani bir karar ile lipo yöntemi ile ameliyat oldum.Ağrım sızım hiç olmadı, ancak sağ taraf çok bariz bir şekilde,daha büyük görünüyordu.3 hafta korse taktım, 3 hafta sonra kontrole gittim,doktor çok az fark olduğunu ancak zamanla düzeleceğini söyledi ancak şu an üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen herhangi bir değişme yok.Yasal olarak nasıl bir hakkım var acaba ,bu şekli ile tekrar ameliyat olmam gerekiyor.
-
-
-
başkan jinekomasti dokusu varsa illaki kesi ile o dokuyo alması lazım doktorun sadece liponun yapılmasının bu şekilde hiçbir anlamı yok zaten lipo ile alınan yağlar vücut yağlandığı zaman tekrardan yerine gelcek zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Koltuk altı şişkikliği için harun hocanın asistanı aydın beye yazdım anında geri dönüş sağladı bayramdan sonra yüz yüze rendavuyla bakmak daha doğru olacak dedi bakalım harun hoca ne diyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar öncelikle merhaba,ben bu jinekomasti illetinden kurtulmak için 13 haziranda Ankarada özel bir hastanede oldum.Bu gün üzerinden yaklaşık 21 gün geçti bu fotoğraftda gözüken sarkıntılık gibi göğsümde göçüklük oluyor sadece vaser lipo yapıldı.Herhangi bi bilgisi olan arkadaş varsa yardım edebilirmi endişelenilecek birşey varmı merak ediyorum doktor 3.hafta sonunda çıkarabilirsin dedi ve çıkarmış vaziyetteyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
merhaba benim hem kesi hem lipo yapıldı 40. Günumdeyim hala senin gibi sağ tarafta çökük oluştu birebir aynı sağ kolumu kaldırınca duzlesiyor ama indirince gene çöküyor 15 gün sonra kontrole gitcem sorayım sana yazarım sonucu
Tamamdır bekliyor olacagim.
Arkadaşlar bu ameliyatı olmayı düşünüyorum ama forumda paylaşılan sonuçlardan bir kısmı çökme bir kısmı sarkma kalan kısmı eşitsizlik vesaire bu ameliyatı olup ameliyatı başarılı geçen ve üzerinden belli bir süre geçmiş veya ameliyatın başta başarısız olduğunu düşünüp de daha sonra toplayan arkadaşlar varsa yazsın lütfen herkesin mi başarısız geçiyor bu ameliyat? Jinekomastim çok ileri seviyede değil ancak artık iyice umutsuzluğa kapılmaya başladım ve herhalde bunun düzgün bir çözümü yok diye düşünmeye başladım.
başkan benim ameliyatımın üstünden 34 gün geçti korseyi 4 gün oldu çıkaralı şimdi hiç bi sıkıntım yok çok güzel oldu sadece lipo için açılan 2 kesinin izi var oda küçük bişey ben ugursel güçlüye oldum ameliyatımı keşke daha önce olsaymışım bu ameliyatı ama olacağın doktoru iyi araştır sonuçta ömrün boyunca bi sefer olacaksın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yaklaşık 1.5 yıl önce ameliyatı oldum. meme başını komple kesip dokuyu çıkartıp tekrar dikim yapmışlardı. yara izi geçmedi. şuan eski durumumdan daha kötü hale geldim:( aynı durumu yaşayan var mı? bu yara izi nasıl geçer dr bazı kremler verdi silikon sheet kullandım hiçbiri işe yaramadı :(
-
Bugün başka bir doktora gittim. Oluşan kabarıkların keloid olduğunu belirtti. Keloid, vücudun o bölgede fazla hücre üretmesi ile oluşuyormuş ve kesin tedavisi yokmuş :( bana bu konuda ne dr ne de başka biri bilgi vermemişti. Böyle birşey oluşacabileceği riski belirtilseydi belki başka şekilde tedavi olurdum. Kortizon yöntemi ile kabarık içine iğne yapıyorlarmış. Anca şişliği iner yine belli olur dedi. Tekrar ameliyat olursan daha fazla kabararak büyüme riski var dedi. :(
Ameliyat olacak arkadaşlar eğer vücudunuzun keloid üretme riski varsa lütfen doktorunuza sorun ona göre farklı yöntemle olun derim. Eskiden sadece denize girmekte zorlanıyordum. Şimdi tşörtümü bile çıkaramaz hale geldim. Moral sıfırlandı :(
Klavyed, çok geçmiş olsun. Dövme yaptırmak falan çözüm olabilir mi acaba? O dokunun üstüne dövme yaptırılabiliyorsa dövme yaptır geç tüm göğsü kaplayarak
-
Doktorun adı ne acaba? Resmen şişe kapağı açar gibi meme dokusunun tamamı kesilip tekrar dikiş atılmış. Biz de yarım ay şeklinde 1 cm büyüklükte tam meme dokusunun kahverengi bölgesindeki bitim noktasından açıldı. Size yapılan yöntem tam bir facia. Vücut bu yönteme aşırı tepki vermiş olabilir. Bu durumu bir estetik cerraha ve daha sonra da bir avukata danışın derim. Maddi ve manevi tazminat davası açılacak kadar kötü bir durum. Çünkü tüm hayatınız boyunca orada olacak. Geçmiş olsun.
-
Deride toparlanma var mı? Bazı vakalarda (3.evre ve sonrası) deri sarkması olduğunu bunun için bir biçimde o bölgedeki derinin kesilip dikildiğini biliyoruz. Size yalnızca lipo yapılması hata gibi duruyor. Deri fazlası oluştuğu için katlanma olmuş. Kesinlikle hukuki yollara başvurun ya da revizyon isteyin. Hangi hastanede ve hangi doktor yaptı buraya yazarsanız konuyu takip eden pek çok kişiye de eminim yardımı olur. Geçmiş olsun, umarım sıkıntı çözülür @Clarth
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 16 Temmuz 2022; 22:24:59 > -
Sorun devam editor sadece biraz toparlayabildi harun cöloğlundan ikinci bi islem alicam kesi için ekim ayında
Hem kesi hem de deri sarkması için işlem gerekiyor gibi duruyor. Lipo yapan doktor bunları nasıl bilmez sizi bu duruma sokar akıl almaz bir durum. Ücretin iade edilmesi gerekir. Doktor seçimi yaparken çok iyi araştırın. 2-3 sayfa önce de yazmıştım özellikle doktorların ameliyat olan hastalarıyla iletişim kurun. En temiz bilgiye böyle ulaşırsınız. Tekrar geçmiş olsun.
-
Arkadaslar ameliyata girmeden önce sonda takılıyor mu? önceden ameliyat olmustum cok acımıstı. bunda zorunlu mu tırsıyorum biraz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X