Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.152
Cevap
142
Favori
934.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen kardeşim aklımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün anestezi muayenemi de oldum. Bir sorun çıkmadı, her şey yolunda denildi. Bakalım kan testi sonuçları da çıksın net sonuç belli olur :)

hala korkuyorum o ayrı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBaaTTuuHHaaNN -- 27 Ağustos 2015; 18:57:51 >
  • Arkadaşlar ben 16 yaşındayım psikolojim tamamen bozuldu resmen hayata 1-0 geride başlıyo gibi 23 gündür appstoreden indirdiğim göğüs egzersini yapıyorum düzenli olarak sıkılaştı ama dahada büyüdü eskiden daha küçüktü belkide aileme danıştım ama yardımcı olmadılar 178 boyunda 90 kilo biriyim kilo var ama topllu duruyo diyebilirim zor bi durum arkadaşlar düşündüğüm şu ki Ameliyatsız bi çözüm olmayacak sanırsam ilk fırsatta doktora gidicem Hepinize Geçmiş olsun Allah Yardımcınız olsun kötü bişey Önerisi olan varsa yazabilir
  • geçmiş olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcan92 -- 8 Eylül 2015; 8:40:30 >
  • ahmetcan92 A kullanıcısına yanıt
    hocam gecen hafta devlete gıttım 1800 tl fiyat cektıler sanırım tum devletlerde fıyat aynı fıyat
  • Arkadaşlar bu ameliyatı olacaklara şimdiden Allah kolaylık versin diyeyim. Bende Allah nasip ederse ayın 14 ünde ameliyat olacağım. Benim yaptığım araştırmalarda normal veya lazer lipo yerine ultrasonic lipo en iyisi, hem vücuda çok zarar vermiyor hemde çabuk toparlanıosnz. Birşey daha eklemek gerekirse kesili olmayan operasyonlardan kesin sonuç alamayabilirsiniz. Herkese kolay gelsin
  • Nerde olucaksın kac para dendi

• 2 hafta önce ameliyat oldum arkadaşlar kesi yöntemiyle şunu net söyleyebilirim ki kesi ile yapılınca bariz bir iz kalıyor.Meme başı çekilip küçülüyor yani bir dert gidiyor bir dert geliyor ona göre kendinizi ayarlayın.Ayrıca komplikasyonlar içerisinde tabak gibi içine çökme durumu olabilir denildi çünkü meme dokusu alınıyor ama kesi ile yapılan ameliyatta kesinlikle bir daha bu hastalığın tekrarlaması mümkün değil.

• arkadaişlar ben ameliyat (liposuctionla )olalı 35 gün oldu korse takıyorum 35 gündür ama korseyi çıkardığımda göğüslerim düşecek gibi hissediyorum birde çok bastırınca ağrı oluyor sizde de böyle şeyler oldu mu? ben 4 hafta sonra tamamen iyi leşir diye düşünüyordum 2 hafta daha korse takmayı düşünüyorum
  • Gençler parası olmayıp ameliyat olmayı bekleyenler plastik cerrahi ile ugrasmasinlar. hastanelerin genel cerrahi bölümünden randevu alıp oradan bu ameliyatı olmaya çalışın. aynı ameliyatı genel.cerrahi de yapıyor ve sgk kapsamında.

• Arkadaşlar geçenlerde yazmışdım takip edenler bilir 16 yaşındayım yaklaşık 30-35 gündür play storeden indirdiğim göğüs kası egzersizini yapıyorum ve gerçekten bi değişim var ilk 20-25 gün büyüdüler ama şimdi genişliyo omuzlarım felan üst kas olan bölgenin aldında 2 parmak kadar bi sarkıklık var ama o kadar belli değil bayramdan sonra fitness e yazılmayı düşünüyorum biraz çevremde araştırdım ve bi kaç kişi vucüt geliştirmeyle hem zayıflayıp hemde jinekomastiyi yendiğini söylüyolar bence deneyim hem vucüdüm için hemde bu hastalık için iyi gelicek diye düşünüyorum zaten 20 yaşına kadar ergenlik diyomuş doktor . Doktorada gitmedim ama gidicem inşallah bu yazım 20 yaş altındaki kardeşlerim için bi umut olsun gerçekten değişimi farkediyorum ve değişmeye devam edicek sorusu olan varsa pm atsın İnşallah bu hastalığımı Ameliyatsız bi şekilde sporla yenerim . Allah hepinize acil şifalar versin Allaha emanet

• Arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce bezmi alemde oldum ameliyatı. Dr. Osman Kelahmetoğlu yaptı. Genel olarak sonuçtan memnunum. Fiyat ise 2000 ameliyat 75 TL korse tuttu. 1 gün hastanede kaldım. Avrupa yakasinda arayanlar için bilgilendirme amaçlı yazdım.

• DEXTER 1 D kullanıcısına yanıt
    hocam sgk kapsamında mı yoksa sgk sız fiyat mı bu? bi de vatan caddesindeki hastane di mi?
  • merhaba arkadaşlar

bugun özel bir hastanede doktor muayenesi ve ultrason çektirdim. bende bir doku oluşması olmadığın sadece yağlanma olduğunu söyleyip ameliyata gerek olmadığını söylediler .. ne yapmam gerekiyor şimdi ?
  • Selam arkadaşlar boyum 185 kilo 84 kilo aslında boy kilo orantılı fakat belden aşşağısı zayıfken belden yukarım aşırı kilolu yani göbek ve meme bayağı yağlı belimdede yağ fazla yani 84 kilo çoğu yağ. Memeye gelcek olursak memede büyüklük var tshirt giyemiyorum acaba bendede jinekomasti var mı

• Arkadaşlar iyi forumlar ben de çok ani bir şekilde ameliyat oldum ve şimdilik memnunum bakalım bunu anlatmak isterim. Öncelikle izmirdeyim ve 185 boyun 93 kilom var fiziğim gayet iyi hani bimeyen biri anlamıyor ama ben önceden kısa boylu ve şişmandım 20 kilo birden verdim geçer sanıyodum geçmeyınce arastırmaya koyuldum ve jinekomasti olduğunu öğrendim. Her neyse araştırıyordum falan derken geçenlerde uygun fiyata baya iyi bir cerraha rastladım karataş özel hastanesinde ve 23.10.2015 tarihinde muayene oldum akabinde 26.10.2015 de ameiyatım gerçekleşti ve yarım saatte bitmiş evet yarım saat 10.10 da girdiğim ameliyat 1.45 gibi bitmiş ve ayılmam 12 civarını bulmus her neyse sonrasında yanımda hep birisi vardı yalnız kalmadım fakat hiç onlara da ihtiyacım olmadı eger korkan falan varsa korkmasın ilk gunden bile sizi kısıtlamıyor bu ameliyat neyse 1 gun kaldık yakın kontrol falan derken salı gunu taburcu ettıler sabahtan doktor kontrolunden sonra sargı pansuman yaptı dedi direnler haftaya kadar kalcak meğersem 29ekim muhabbetine adam hastanede olmuyomuş pazartesi gelcekmıs direnle gezmeye mahkumum halbuki taburcu oldugumdan beri nerdeyse 10ml kan anca toplamıştır neyse şuan 4. günün içindeyim ve direnler olmasa normal hayatıma cok rahat devam edebılıyorum sadece elimde taşımam gerekiyo lanet direni o kadar yani araba kullanabılıyorum yemek yapabılıyorum elimden geldiğince vs vs. Arkadaşlar eğer korkusu olan varsa hemen yaptırsın benim hayatımdaki ilk ameliyat 20 yaşındayım ve genel anestezi yaptıklarından nasıl gırdım cıktım hatırlamıyorum bıle bakalım pazartesi tam acık halini görucem ama suan tshirt üzernden pansumanlı bıle iyi duruyor ha bu arada bana korse takmana gerek yok dedi sıkı bir body atlet giysen yeterli dedi. sorusu olan arkadaşlar varsa yardımcı olabılırım :))

• Bende jinekomasti ameliyati oldum 1 hafta önce,1 ay korse takmak gerekiyor bu korse çok iğrenc birşey sürekli kayiyor sabit durmuyor acayip kasindiriyor atletin uzerine giydim hala kasindiriyor. Göğüslerim kuculmus ama benim asil sorunum meme uçlarimdi,goguslerim cok buyuk degildi ama meme uçlarim tisortten çok belli oluyordu şu andada durum pek değismiş değil daha yeni tabi,durum değisecekmi yardimci olabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9756213F3 -- 5 Kasım 2015; 18:50:40 >
  • Bende de var bu problem. İzmirdeyim ve ameliyat olmak istiyorum. Hastane ve doktor öneriniz var mı?

• Ameliyat olanlardan İstanbulda hastane ve doktor önerileri alabilir miyim ?
  • Arkadaşlar merhabalar. Ben toplamda 30 kilo verdim. Başlarda kilodan sanıyordum fakat göğüslerimde en ufak bir küçülme olmadı. Geçtiğimiz yaz 2 yere muayene oldum ve grade 2 jinekomastim çıktı. Muayene oldugum yerlerden birisi kozyatagı byotellin altındaki estetik merkezi idi şu anda adını unuttum. Buradaki doktor kesi ile meme dokusunun alınacağını ve bir gece hastanede yatacagımı söyledi. Araştırmaya devam ettim ve sonunda miaplast arda katırcıoğluna gittim. Doktorun internette de videoları var. Açıkcası bana güven verdi. Yaptıgı ameliyatlardan fotolar gösterdi yığınla. Arda beye bir güven oluştu bende. Ameliyatı sedasyon anestesi altında yaptıgı için operasyondan 30 dakika sonra eve gidebileceğimi söyledi. Ayrıca operasyonu sadece liposakşın ile yapıyor kesi olmadan. Meme dokusunu da böylelikle homojen bir şekilde alabildiğini anlattı. Dediğim gibi doktora güven geldi bende fakat maddi gücüm o aralar yeterli olmadığından operasyon olamadım. Açıkcası kesi yapılarak bir operasyon olmaması ve hemen eve dönebilmek beni cezbetti. İnşallah bu yazın başında operasyon olmayı düşünüyorum kendisine. Dr arda katırcıoğlu na jinekomasti ameliyatı veya muayene olanlar varsa beni bilgilendirirlerse çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.