Şimdi Ara

jinekomasti ameliyatını devlet karşılıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
6.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bendede jinekomasti var devlet karşılamıyor dedi doktor. tıp fakültesinde 1500 tl fiyat dediler. yeni üniversite hastanelerinde olan varmı?

• Devlet karşılıyor, sonuçta senin elinde olan birşey değil yani isteyerek yapmadın ve estetik problem ayrıca psikolojik olarak da seni kötü etkiliyorsa karşılar iyice sorun soruşturun. devlet hastanesinde olanlar vardı ve sadece korse parasını vs ödüyorlardı o da 300-400 lira arası.

Hatta forumda bir arkadaş olmuştu konuyu bi inceleyin..

http://forum.donanimhaber.com/m_56217727/tm.htm
  • Eskiden karşılamıyordu. Bu nedenle devlet hastanelerinde kağıt üstünde yapılacak ameliyatı farklı bir teşhis yazılıyordu. Ama artık karşılıyor. Ama ameliyatın yapılabilmesi için en az 3 doktorun imza attığı bir rapor hazırlanması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Target Human

Eskiden karşılamıyordu. Bu nedenle devlet hastanelerinde kağıt üstünde yapılacak ameliyatı farklı bir teşhis yazılıyordu. Ama artık karşılıyor. Ama ameliyatın yapılabilmesi için en az 3 doktorun imza attığı bir rapor hazırlanması gerekiyor.

bende doktora gittim karşılamıyor dedi. nedemem gerekiyor rapor hazırlayınmı diyecem? estetik olduğu için karşılamıyor dedi bana
  • Bugün doktora gittim jinekomasti var dedi ama devlet karşılamıyor dedi .
  • Hangi hastanelere sordunuz hangi ildesiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devlet Hastanesinde dolgu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.