Şimdi Ara

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
8
Favori
71.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emrkraaa

Bende 4 ay onceye kadar jinekomasti hastasıydım ama yalova devlet hastanesinde ahmet aslan doktor tarafından rahatsızlığımı güzel bir operasyonla son buldu.
    Sizler gibi bende tişört ya da denize, havuza girmeye korkardım ama suan rahatlıkla hem sporumu yapıp hemde çeşit çeşit tişörtleri giyebiliyorum şimdi ki halimden memnunum.Sizler de korkmayın ve ameliyatınızı olun ben genel anestezi altında oldum kimileri lokal oluyor ve ssk işliyor ben 5 kuruş para vermeden çıktım hastaneden ve kimisi korse parasını da ödüyor yalova devlet hastanesinde bende onu bile istemediler ve doktorumdan çok memnunum ahmet hocadan baska doktorlara da gitmiştim ama beni pek fazla umursamayıp kilo ver ya da spor yap geçer demişlerdi.Ahmet aslan iyi bir doktor eğer yalova'ya yakınsanız ve jinekomasti hastasıysanız bahsettiğim doktora gözükmenizde fayda var hepimize geçmiş olsun...

Hocam geçmiş olsun, ne kadara mal oldu ameliyat? Sigorta karşıladı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: karabey007

merhaba arkadaslar 30 aralıkta ben de lazer lıpo yontemıyle amelıyat oldum neredeyse dumduz olmus fakat benım hosuma gıtmeyen tek sey meme uclarının asagıda olması bana gore daha dogrusu vucuduma gore bır kac santım daha yukarıda olması gerekıyordu olan arkadaslardan fıkırlerını almak ıstıyorum ne dersınız toplar mı meme ucu yukarı kalkar mı amelıyat yaptıran arkadaslar tecrubelerını paylasırlarsa sevınırım

Hocam geçmiş olsun, ne kadara mal oldu ameliyat? Sigorta karşıladı mı?
  • merhaba arkadaslar yaklasık 2 hafta once lazer lıpofız yontemıyle amelıyatı oldum benım sormak ıstedıgım sey amelıyat ıcın grılen noktalardakı yara ızlerının gecmesı ıcın hangı kremlerı kullandınız memnun kaldıgınız kremlerı paylasırsanız sevınırım
  • Hey Dude! H kullanıcısına yanıt
    ben ozel bı hastanede estetık cerrahıye amelıyat oldum ssk +2700 lıraya oldum 100 lıra da korse parası
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabey007

ben ozel bı hastanede estetık cerrahıye amelıyat oldum ssk +2700 lıraya oldum 100 lıra da korse parası

Hangi hastanede oldunuz? Memnun kaldınız mı, yorumlarınız nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben izmirde dr ulvi günere 13 ay önce 4500 tl jinekomasti ameliyatı oldum fakat sonuç berbat meme dokusuyla beraber yağ vardı vaser lipo yöntemiyle her ikisinide yakıp alacagını söyledi yabancı sitelerde arastırdım o aletle sadece yağ yakılıyormuş ben üstüne basa basa sordum meme dokusu gidecekmi diye ulvi günerde tabikide dedi her defasında.Fakat halen jinekomasti sorunum devam ediyor yağlar biraz gitti ama sert meme dokusu olduğu için eskisi gibi devam edoyor problemim. Kontrole gittiğimde başından sağmak için elinden geleni yaptı eğer meme dokusunda sertlik varsa liposection falan olmayın kesi yaptırmadan gitmez o sert doku ve en önemlisi işi bilen ehli bir doktora gitmek kesinlikle. Dr ulvi günerden öncede yaklaşık 5 sene önce dr tolgahan alpaydına liposection yontemiyle ameliyat olmuştum sert doku o zamanda gitmemişti sert doku varsa kesinlikle kesi şart. en önemlisi işi bilen ehli bir doktor iyi araştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi)

Jinekomasti, erkeklerde kadınsı meme büyümesi. Sözcük, Yunanca gyne (kadın) ve mastos (meme) kelimelerinin birleşmesinden oluşturulmuştur. Kesinlikle glandüler doku yani süt bezeleri varsa liposuction ile gitmesi çok zor gerçekten. Bazen keskin bir alet ile girerek glandüler dokuyu parçalayıp bu şekilde çıkartabiliyorlar.
    çok sayıda jinekomasti atletleri gördüm ama bence amelliyattan çok korkmamak lazım. Ben kendim sağlıkçıyım ve kuzenim yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldu. Doktorumuz çok özene bözene davranmış gerçekten (benimkilerden iyi oldu) :)
    buradaki linkten ona ulaşabilirsiniz. Benim amacım reklam yapmak değildir kesinlikle istediğiniz doktoru seçebilirsiniz ama Murat beyin tarzı hoşuma gitti. buradaki linktenonun sayfasına ulaşabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: seremony

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi)

Jinekomasti, erkeklerde kadınsı meme büyümesi. Sözcük, Yunanca gyne (kadın) ve mastos (meme) kelimelerinin birleşmesinden oluşturulmuştur. Kesinlikle glandüler doku yani süt bezeleri varsa liposuction ile gitmesi çok zor gerçekten. Bazen keskin bir alet ile girerek glandüler dokuyu parçalayıp bu şekilde çıkartabiliyorlar.
    çok sayıda jinekomasti atletleri gördüm ama bence amelliyattan çok korkmamak lazım. Ben kendim sağlıkçıyım ve kuzenim yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldu. Doktorumuz çok özene bözene davranmış gerçekten (benimkilerden iyi oldu) :)
    buradaki linkten ona ulaşabilirsiniz. Benim amacım reklam yapmak değildir kesinlikle istediğiniz doktoru seçebilirsiniz ama Murat beyin tarzı hoşuma gitti. buradaki linktenonun sayfasına ulaşabilirsiniz

O nası meme, maymun memesi mi takıyonuz nası reklam bu arkadaş

• Meme küçültme ameliyatı normal olarak belirlenen meme ölçülerinden daha iri olan memelerde uygulanan cerrahi bir işlemdir. İri memeli olanların şikayetlerinden biride boyun, sırt ve omuz ağrıları olmaktadır. Bu gibi rahatsızlık veren ve ciddi rahatsızlıkları tetikleyen durumların ortadan kalkabilmesi için meme küçültme ameliyatlarının yapılması bir gerekliliktir. İri memeli kadınların en büyük şikayetlerinden biri de sarkık bir memeye sahip olmalarından dolayı, meme altında oluşan enfeksiyonlardır. Çoğu kadın pişik, mantar gibi sorunlarla karşılaşmasının en büyük nedenlerinden biri memelerinin iri olmasıdır.
    burun estetigi
    www.burunestetik.com
    Burun Estetiği - Rinoplasti |
    http://www.burunestetik.com

Baran Kul türkiyeden estetik üzerine ilk 100 ün içindedir ve ingilterede ileri seviyede derler almış biri dir

• quote:

Orijinalden alıntı: katran2

Meme küçültme ameliyatı normal olarak belirlenen meme ölçülerinden daha iri olan memelerde uygulanan cerrahi bir işlemdir. İri memeli olanların şikayetlerinden biride boyun, sırt ve omuz ağrıları olmaktadır. Bu gibi rahatsızlık veren ve ciddi rahatsızlıkları tetikleyen durumların ortadan kalkabilmesi için meme küçültme ameliyatlarının yapılması bir gerekliliktir. İri memeli kadınların en büyük şikayetlerinden biri de sarkık bir memeye sahip olmalarından dolayı, meme altında oluşan enfeksiyonlardır. Çoğu kadın pişik, mantar gibi sorunlarla karşılaşmasının en büyük nedenlerinden biri memelerinin iri olmasıdır.
    burun estetigi
    http://www.burunestetik.com
    Baran Kul türkiyeden estetik üzerine ilk 100 ün içindedir ve ingilterede ileri seviyede derler almış biri dir

jineko yapıyor mu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.