Şimdi Ara

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
8
Favori
71.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M@ni@C

quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü hiç sormadım ve bilmiyorum

Arkadaslar ben de dun doktora gittim sende jinekomasti var dedi ultrasona git gun al dedi ben de gittim pazartesiye gun verdiler

Simdi ameliyata kadar baska hangi islemler yapilacak arkadaslar, cok uzun surer mi acaba? 1-2 hafta icinde ameliyat olma samsim yok dimi, en az ne kadar surer tahmininiz var mi?
    (Not: sgk ile yaptiracam)

soru sormadan önce konu içinde benim yazdığım mesajları okumanı rica ederim.

Hocam yazdiklarini okudum sen 3-4 ay beklemissin sanirim, benim sorum su, 3-4 ay normal bir sure midir yoksa minimum ya da maksimum bir sure midir.. Hic sgk ile ameliyat olmadigim icin bilmiyorum yani islemler bu kadar uzun suruyor mu onu merak ediyorum.

SGK ile alakası yok. Ameliyatın yapılacağı hastane'deki plastik cerrahi'nin ve ameliyathane'lerin yoğunluğuna bağlı.
    Ayrıca sen SGK 'da olacağım diyorsun ama ona sen veya senin doktorun değil, direkt hastane yönetimi karar veriyor.
    Yani sana ameliyatını SGK'dan yaptıramayız diyebilirler. Buna hazırlıklı ol.

Anladim hocam, ben devlet memuruyum masraflari cebimden karsilama imkanim yok ne yazik ki, umarim sgk'da karar kilarlar.

Bu arada senin son durumun nasil dostum, izler kapandi mi, yakin zamanda fotograf cektiysen paylasma imkanin var mi? Tabi en onemli soru da, memnun musun bu operasyonu yaptirdigina? Cok tesekkurler cevaplarin icin.

"mükemmel oldu, hiç meme kalmadı" DİYEMEM.

Çünkü hem kilolu bir kişiyim hem de spor yapmaya yeni başlayabildim.

Çıplakken az bir meme görüntüsü hala var.

Ama artık t-shirt'ten ergen kızlar gibi çıkan memelelerim yok.
    Liposuction aletinin girdiği noktalardaki delik izleri duruyor ve muhtemelen hiçbir zaman o izler kaybolyacak.
    Ben hiç önemsemiyorum.

Özetle vucudum hala mükemmel olmasa da artık kendimi daha iyi hissediyorum.

Izler gecmiyosa o zaman cok kotu, denizde falan millet soracak hep buraya noldu diye. Acaba bu izleri kaybetmenin hic yolu yok mudur ki yani nihayetinde kesik degil mi bunlar. boyle seylerden pek anlamam gerci ama elini kolunu kesince bi muddet sonra kapanmiyor mu tamamen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Dude! -- 8 Kasım 2012; 15:50:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 2 yıl önce aneliyat olmustum. hala fazla kilo nedeniyle biraz meme olsa da ben halimden memnunum cunku spor yapiyorum ve giderek azaldigini farkefiyorum bu arada bende hic iz kalmadi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü hiç sormadım ve bilmiyorum

Arkadaslar ben de dun doktora gittim sende jinekomasti var dedi ultrasona git gun al dedi ben de gittim pazartesiye gun verdiler

Simdi ameliyata kadar baska hangi islemler yapilacak arkadaslar, cok uzun surer mi acaba? 1-2 hafta icinde ameliyat olma samsim yok dimi, en az ne kadar surer tahmininiz var mi?
    (Not: sgk ile yaptiracam)

soru sormadan önce konu içinde benim yazdığım mesajları okumanı rica ederim.

Hocam yazdiklarini okudum sen 3-4 ay beklemissin sanirim, benim sorum su, 3-4 ay normal bir sure midir yoksa minimum ya da maksimum bir sure midir.. Hic sgk ile ameliyat olmadigim icin bilmiyorum yani islemler bu kadar uzun suruyor mu onu merak ediyorum.

SGK ile alakası yok. Ameliyatın yapılacağı hastane'deki plastik cerrahi'nin ve ameliyathane'lerin yoğunluğuna bağlı.
    Ayrıca sen SGK 'da olacağım diyorsun ama ona sen veya senin doktorun değil, direkt hastane yönetimi karar veriyor.
    Yani sana ameliyatını SGK'dan yaptıramayız diyebilirler. Buna hazırlıklı ol.

Anladim hocam, ben devlet memuruyum masraflari cebimden karsilama imkanim yok ne yazik ki, umarim sgk'da karar kilarlar.

Bu arada senin son durumun nasil dostum, izler kapandi mi, yakin zamanda fotograf cektiysen paylasma imkanin var mi? Tabi en onemli soru da, memnun musun bu operasyonu yaptirdigina? Cok tesekkurler cevaplarin icin.

"mükemmel oldu, hiç meme kalmadı" DİYEMEM.

Çünkü hem kilolu bir kişiyim hem de spor yapmaya yeni başlayabildim.

Çıplakken az bir meme görüntüsü hala var.

Ama artık t-shirt'ten ergen kızlar gibi çıkan memelelerim yok.
    Liposuction aletinin girdiği noktalardaki delik izleri duruyor ve muhtemelen hiçbir zaman o izler kaybolyacak.
    Ben hiç önemsemiyorum.

Özetle vucudum hala mükemmel olmasa da artık kendimi daha iyi hissediyorum.

Izler gecmiyosa o zaman cok kotu, denizde falan millet soracak hep buraya noldu diye. Acaba bu izleri kaybetmenin hic yolu yok mudur ki yani nihayetinde kesik degil mi bunlar. boyle seylerden pek anlamam gerci ama elini kolunu kesince bi muddet sonra kapanmiyor mu tamamen

soranlara "jinekomasti ameliyatı oldum" diyeceksin o kadar.
    "ha?" diyecek "zırt erenköy" diyeceksin.
    Alla alla, ne var ki bunda.

Şu anda memelerin büyük, ve o sıralar memelerin küçük olacaklar.
    Yaşamakta olduğun şey bir sağlık problemi, seninle jinekomasti ameliyatı oldun diye dalga geçecek adamı zaten yanında tutma.

• arkadaşlar bende de jinekomasti sorunu var ancak ameliyatı baya bi süre sonra olacağım gibi.. bende şimdilik çözümü jinekomasti atleti almakta arıyorum..

bana kesin ve net olarak jinekomasti atletini önerebilir misiniz alayım mı almayayım mı ?
  • Arkadaşım ameliyatı neden uzun bir süreye atıyorsun.Ben kaç senedir senin gibi yapıyordum.Bir kaç kere ameliyat odasından döndüm resmen.Gittim jinekomasti atleti aldım.Denize onla girdim.
    Bu atletlerle ilgili söyleyeceğim:
    1-Rahat etmeniz imkansız fakat özgüven geliyor insana o doğru.
    2-İçine zor giriyorsunuz,çıkartması başka bir dert.
    3-Denize girecekseniz altına atlet giymelisinizki vucudunuza yapışmasın, e atlet giyince bide üstüne tshirt giymeniz gerekiyor.Yıllardır üzerimde 3 kat şeyle yüzüyordum.Havuz mu? Benim için hayaldi.Denizden eve dönünce başka bir sıkıntı.O ıslak şeylerin içinden çıkmak için kendimle savaş veriyordum ayanın karşısında.Kendi kendime çıkartma taktikleri belirlemiştim resmen.

En sonunda bu böyle olmayacak dedim ve tekrar bir kararla bergama devlet hastanesi plastik cerrahi bölümüne gittim.Elimde önceden yaptırdığım ultrason sonuçlarım olduğu için ultrason günü beklemedim.Geçen hafta cuma gitmiştim hastaneye ve 2 gün önce yani 27.11.2012 de ameliyatımı oldum.Uyandığımda yoğun bakımdaydım.Yarım saat ağrı hissettim göğsümde daha sonra geçti.Yaklaşık 1 saat sonrada kendi odama geçtim.Ameliyatım genel aneztezi altında yapıldı yani uyudum ve uyandım.Kendi odama geçtikten sonra hiç ağrı hissetmedim.Dün intibari ile de evime geldim.Şuan kendimi zorlamadan günlük işlerimi yapabiliyorum.Bandaj sarılı göğsümde onuda korse alınca çıkartırsın dedi doktorum.Ama bu sahne paha biçilemez bence.Göğüslerim dümdüz oldu.Bu yazı iple çekiyorum.

• ameliyat için omü hastanesi 2000 tl istedi şu an için biraz sıkıntılı bu meblağ benm için.. yaza kadar ameliyatı olacağım ama şimdilik dar kıyafetleri giyebilmek için istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolap_osman1

Arkadaşım ameliyatı neden uzun bir süreye atıyorsun.Ben kaç senedir senin gibi yapıyordum.Bir kaç kere ameliyat odasından döndüm resmen.Gittim jinekomasti atleti aldım.Denize onla girdim.
    Bu atletlerle ilgili söyleyeceğim:
    1-Rahat etmeniz imkansız fakat özgüven geliyor insana o doğru.
    2-İçine zor giriyorsunuz,çıkartması başka bir dert.
    3-Denize girecekseniz altına atlet giymelisinizki vucudunuza yapışmasın, e atlet giyince bide üstüne tshirt giymeniz gerekiyor.Yıllardır üzerimde 3 kat şeyle yüzüyordum.Havuz mu? Benim için hayaldi.Denizden eve dönünce başka bir sıkıntı.O ıslak şeylerin içinden çıkmak için kendimle savaş veriyordum ayanın karşısında.Kendi kendime çıkartma taktikleri belirlemiştim resmen.

En sonunda bu böyle olmayacak dedim ve tekrar bir kararla bergama devlet hastanesi plastik cerrahi bölümüne gittim.Elimde önceden yaptırdığım ultrason sonuçlarım olduğu için ultrason günü beklemedim.Geçen hafta cuma gitmiştim hastaneye ve 2 gün önce yani 27.11.2012 de ameliyatımı oldum.Uyandığımda yoğun bakımdaydım.Yarım saat ağrı hissettim göğsümde daha sonra geçti.Yaklaşık 1 saat sonrada kendi odama geçtim.Ameliyatım genel aneztezi altında yapıldı yani uyudum ve uyandım.Kendi odama geçtikten sonra hiç ağrı hissetmedim.Dün intibari ile de evime geldim.Şuan kendimi zorlamadan günlük işlerimi yapabiliyorum.Bandaj sarılı göğsümde onuda korse alınca çıkartırsın dedi doktorum.Ama bu sahne paha biçilemez bence.Göğüslerim dümdüz oldu.Bu yazı iple çekiyorum.

Haydi gecmis olsun dostum

• Sigortan varsa devlet hastanelerinin plastik cerrahi bölümü ücretsiz olarak yapmakta bu ameliyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolap_osman1

Sigortan varsa devlet hastanelerinin plastik cerrahi bölümü ücretsiz olarak yapmakta bu ameliyatı.

sadece meme dokusunun alınmasını ücretsiz yapıyolar yoksa lipostaction ile beraber ikisi de mi ücretsiz ?
  • Benim sadece liposaction yapıldı.
  • bi spor slonuna gittim salonun sahibi olan uluslararası bilmem ne diplomalı antrenör soyun bi vücuduna bakalım analiz edelim ona göre sana program çıkaralım dedi üstümü çıkardım eleman direk sende jinekomasti var dedi. sana uygulayacağım programla göğüsteki yağları yaktıracağını ve bu problemden ameliyatsız kurtulacağımı söyledi. hatta salona gelen bikaç öğrencisinde aynı problem olduğunu ve sporla çözdüğünü söyledi. bazı internet sitelerinde jinekomasti için sporla düzelmez diyor ama adam ısrarla sporla oradaki yağları yaktıracağını söylüyor. hangisi doğru? spor yaparsak jinekomasti düzelirmi?
  • sporla %100 geçeceğini düşünmüyorum fakat azalır.
  • sporla jinekomasti mi düzelir arkadaşım ya ?? cahilane konuşmayın direk ameliyat ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

bi spor slonuna gittim salonun sahibi olan uluslararası bilmem ne diplomalı antrenör soyun bi vücuduna bakalım analiz edelim ona göre sana program çıkaralım dedi üstümü çıkardım eleman direk sende jinekomasti var dedi. sana uygulayacağım programla göğüsteki yağları yaktıracağını ve bu problemden ameliyatsız kurtulacağımı söyledi. hatta salona gelen bikaç öğrencisinde aynı problem olduğunu ve sporla çözdüğünü söyledi. bazı internet sitelerinde jinekomasti için sporla düzelmez diyor ama adam ısrarla sporla oradaki yağları yaktıracağını söylüyor. hangisi doğru? spor yaparsak jinekomasti düzelirmi?

Jinekomasti de meme dokusu var yağ yanar meme kalır, zateninternette biraz dolaşırsan bunun vücut geliştirme yapanlarda çok olduğunu görürsün neden ?

Yağ gidiyor kalıyor meme adam kas yığını ama kas üstünde meme :)

Öyle sporla geçen bişey değil , ha az birşeydir seninki spor yapınca sıkılaşır dahaaz belliolur ama asla geçmez unutma ..

• üzülerek şunu sölüyorum. Bende doktora gittiğimde doktor jinekomasti dedi. Ameliyat felan dedi. Tamam dedim. Sonra aşağıda ultrasona giriceksin dedi. Sonra annemle gittim bazı şeyleri sölemeye utanıyorum. Tam randevu alıcam ultrasonda ordakı görevli demesin mi bana "aaa sen mi giriceksin ultrasona " diye. Moral sıfır derhal terketttim orayı ve fıtnessa başadım şimdi. Artık gittiği yere kadar.
  • arkadaşlar herşey iyi hoş ta direk ameliyata da atlamamak lazım.. internette ameliyat olan bazı arkadaşların resimlerini görüyorum, her ameliyat yüzde yüz başarılı olmuyor. Göğüsleri resmen içine çökmüş, göğüs uçlarında çukur olan arkadaşlar gördüm resimlerde. Ve bu durumlarda olan arkadaşların hiçbir geriye dönüş şansı yok. Benim en büyük korkum da bu durumda olmaktır.. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• jinekomasti kadınlarda bulunan meme dokusunun aynısının süt bezleri hariç olarak erkek meme derisi altında bulunmasıdır. ameliyatsız geçecek bir durum değildir. bunlar çok büyüdüklerinde üzerindeki deriyi ve mem başını da genişletirler. ameliyattaki temel amaç bu meme dokusunun tamamen yani kas dokusu üzerine kadar alınarak temizlenmesidi ki tekrarlama olmasın. estetik görünüm 2. kaygıdır. iki iyi sonucu da aynı anda elde etmek bazen mümkün olmayabilir. bu durumda fedakarlık edilecek kısım doğal olarak estetik görünüm olacaktır. fakat burada hasta tercihleri önemli rol oynar. estetiği ön planda tutanlar için, ideal sonuç almak adına meme dokusu tam çıkarılmazsa tekrarlayabilir rahatsızlık ki bu durum estetiğin yeniden bozulması ve belki bir operasyon tekrarı demektir uzun vadede. bundan kurtulmak isteyenler ise, meme çok büyümüşse içeri doğru çökme gibi bir takım olaylara daha çok muhatap olma ihtimalindedir. ama en azından bu hastalık artık bitmiştir. tercih meselesi yani. bir de şunu söyleyeyimki, bu hastalık hormon bozukluğundan da kaynaklanabilir. bu durumlar zaten ilgili hekimlerce ayrıntılı değerlendirilmeden bu ameliyatlara girişilmez. zira bir takım tetkikler bu sebeple istenmektedir. mesela ultrasound ile bu meme dokusunun bulunup bulunmadığı araştırılır. meme dokusu varsa spor ve egzersizle bir iyileşme beklemeyin. eğer hızlı kilo alıp verme neticesi yağlanmaya bağlıysa o zaman egzersiz denenebilir. yine olmazsa estetik kaygılarla operasyon yapılabilir. şahsi tavsiyemi söylemek gerekirse gerçekten jinekomasti varsa çok büyümeden müdahale ettirirseniz estetik problemlerde minimalize edilmiş olur ve hatta olmayabilir. herkese sağlıklı günler dilerim.

• aslında toplumca nezakete en ihtiyaç duyduğumuz zamandayız belki. görüldüğü üzere birgün herkese nezaketsizlik yapılabiliyor. ben bunu cehalete ve manevi hasletlerin yitirilmesine bağlıyorum. üzüldüm ama esas morali bozulması gereken siz değilsiniz bence, o şekilde bilinçsiz davrananlar.
  • sayın AMETBİXİ06,
    meme ultrasonu yaptırdınızmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.KABALAK -- 3 Haziran 2013; 1:51:04 >
  • erkeklerde meme büyümesi araştırdığım kadarıyla hormonel bişey. genetiklerle alakalı çoğu böyle. ama tedavisi var ameliyat olmak da kolay da hoca seçimi biraz zorladı. Kötü örnekler çok memeden çok yağ alınca da kötü oluyo onun bir ayarı var dr ali mezdeği ye ameliyat olanlar bu ayarın doktor tarafından iyi ayarlandıgı kanaaitinde ameliyat olmadan ali mezdeği estetik cerrahını da araştırmanızı tavsiye ediyorum site side http://jinekomastiameliyati.net/ daha detaylı bilgi için doktorla irtibata geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algevis -- 3 Haziran 2013; 16:17:40 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.