Şimdi Ara

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
8
Favori
71.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler liposuction mu yoksa açık ameliyat mı daha iyi sonuç verir ? Bende olacağım bu ameliyatı devlet hastahanesinde ama açık ameliyat yapacakmıs liposuction aleti yokmus acaba olmasam mı acık ameliyat ? Cok iz kalıyor mu ?
  • yokmu bu ameliyatı olanlar beyler
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

Benim jinekomasti 2 ile 3 arası olarak söylendi bana.
    İz konusunda şunu söyleyebilirim dikiş atılacak bir yara olmadığı için iz kalmaz die düşünüyorum.
    Asimetri sadece denize girerken rahatsız edebilir o da aşırı olmadığı sürece kadın memesi görüntüsü kadar etmez

geçmiş olsun güzel sonuç. göğüslerden kaç litre yağ alındı? hiç değinmemişsiniz.
  • Çünkü hiç sormadım ve bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende jinekomasti var mı acaba? Yaş 22.

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Arkadaşlar bende jinekomasti var mı acaba? Yaş 22.

Var gibi duruyor arkadaşım.
    Ama bu olay bakarak anlaşılmıyor. Özel veya Devlet farketmez bir hastaneye gidip Genel Cerrahi'de muayene olman, en azından bir meme ultrasonu çektirmen gerekiyor.

• Hocam merhabalar

Öncelikle her bir mesajı okudum, süreci çok güzel anlatmışsınız çok teşekkürler.

Bende de var jinekomasti.. Artık kurtulmanın vakti geldi diye düşünüyorum.

Ben İstanbul'da oturuyorum.

Çapa Hastanesinin Plastik Cerrahi bölümünden randevu aldım geçen gün internetten.

Çapa tarzı bir hastanede olursam, çok ileri bir tarih mi veriyorlar acaba ameliyat için?

Yani genelde devlet hastanelerinde filan bedava olacağı için 1 yıla yakın bekletiliyor diye yazanlar oluyor.

Bir bilginiz var mı bu konuda? Siz de devlette olmuşsunuz fakat çok da fazla oyalamamışlar gibi görünüyor.

Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykarmutlu

Hocam merhabalar

Öncelikle her bir mesajı okudum, süreci çok güzel anlatmışsınız çok teşekkürler.

Çapa Hastanesinin Plastik Cerrahi bölümünden randevu aldım geçen gün internetten.

Çapa tarzı bir hastanede olursam, çok ileri bir tarih mi veriyorlar acaba ameliyat için?

Yani genelde devlet hastanelerinde filan bedava olacağı için 1 yıla yakın bekletiliyor diye yazanlar oluyor.

Bir bilginiz var mı bu konuda? Siz de devlette olmuşsunuz fakat çok da fazla oyalamamışlar gibi görünüyor.

Çok teşekkürler.

İnaın bilemiyorum. Benim durumumda 2-3 ay civarında bir zamana randevu vermişlerdi.
    Ben ameliyata bir gün kala grip olduğum için 1 ay daha ertelenmişti.
    Aslında bu ameliyatı olmak için en güzel zaman bahar ayları (mart nisan)
    çünkü ne olursa olsun en az 1 ay korse takıyorsunuz ve 20 güne yakın rapor veriyorlar.
    Bu sıcaklarda o korseyi takmak istemezdim inanın.
    Son baharda ameliyat olursanız bu kez de üstüste giyinmek bayağı bir zor gelir diye düşünüyorum.
    Eğer ameliyatınızı bahara bırakırlarsa bence en iyisi olur.

• quote:

quote:

Hocam merhabalar

Çok teşekkürler.

İnaın bilemiyorum. Benim durumumda 2-3 ay civarında bir zamana randevu vermişlerdi.
    Ben ameliyata bir gün kala grip olduğum için 1 ay daha ertelenmişti.
    Aslında bu ameliyatı olmak için en güzel zaman bahar ayları (mart nisan)
    çünkü ne olursa olsun en az 1 ay korse takıyorsunuz ve 20 güne yakın rapor veriyorlar.
    Bu sıcaklarda o korseyi takmak istemezdim inanın.
    Son baharda ameliyat olursanız bu kez de üstüste giyinmek bayağı bir zor gelir diye düşünüyorum.
    Eğer ameliyatınızı bahara bırakırlarsa bence en iyisi olur.

Anladım.
    Ya aslında evet bu havalarda olmak çok akıllıca bir iş değil ama benim dans var, ayrıca bu yıl bar programı düşünüyoruz grup olarak.
    Eğer sonraya bırakırsam o 1 ay çok fazla engel olacak bana.
    Şimdi olsam, üniversiteler açılana kadar en azından toparlarım diye düşünüyorum.
    Hani bu kadar yıldır yazlarımı feda etmişim.. Bu yazın da son 1 buçuk ayını feda edersem çok bir şey kaybetmem :) Evde otururum ne olacak. Zaten okuduğum bölüm yazılım üzerine, evde onunla uğraşırım.

Çok fazla bekleme olma ihtimalinden dolayı tanıdık doktorlara soruyoruz, uygun fiyat verebilecek bir doktor ile bir özel bir hastanede olma ihtimalim de var.
    Şu 3 4 gün içinde belli olacak.
    Bakalım..

Ameliyat ve ameliyat sonrasından korkan arkadaşlar da bence çok büyütmesinler, o kadar ıstıraplı yılın bir kurtuluşu olarak en fazla 1 aylık bir sıkıntıya daha katlanıp tamamen özgür olacaklar.
    Bence kesinlikle değer.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
    Bir gelişme olursa buradan diğer arkadaşları da bilgilendiririm.
    Ne kadar çok kaynak olursa, o kadar iyi olur :)

• quote:

Selamlar, öncelikle geçmiş olsun diyorum ameliyatınız için.
    Bende de bu sorun 4 yıldır var ve geçer diye ümit etmiştim hafif de olsa arttı.
    Sağlık ocağına da göründüm, dahiliyeden plastik cerrahiye git dediler.

Bazı sorularım olacak, forumda çarpık çurpuk bir sürü bilgi var ve ameliyat hakkında bilgisi olan kişi sayısı az.

Öncelikle ben 20 yaşındayım. Yarın 9 Eylül Dahiliye, oradan da plastik cerrahiye gideceğim.
    - Genel cerrahi'de bu işlem ücretsiz yapılıyormuş, siz hangi bölümde oldunuz öncelikle ?

- Ameliyat randevusu en geç ne zamana verilir ? Herkes bu durumdan muzdarip değil sonuçta, çok uzun sürer mi ?

- Özel doktorlar 3000 liradan söz ediyor, gören de silikon taktırıyoruz zannedecek Plastik cerrahi ücretleri ne kadardır ? (sözde bedava sağlık hizmeti)

- Ve son olarak, kesin bir tedavi var mıdır, sonradan nüksetme durumu olabilir mi ?

Teşekkürler şimdiden.

Ben hastaneye Genel Cerrahi üzerinden başvurdum. Bütün tetkiklerim Genel Cerahi'de yapıldı. Ameliyat kararı verildikten sonra Plastik Cerrahi devreye girdi ve ameliyatı onlar yaptı.

Ameliyat randevusu ile ilgili soruna ne cevap versem boş, BİLEMEM çünkü ne o hastanede çalışıyorum, ne de o hastanede tanıdığım var. Hastanenin durumuna yoğunluğuna, senin ameliyatının önemine (doktora göre önemine) göre değişir.

Ben sadece 300TL verdim. ama her hastane her vak'a yı bedava yapacak diye birşey yok. Hastanede bir heyet hastanın durumuna göre bu tür konulara karar veriyor.

Çok kilo alırsan nüksedebilir.

• İstanbuldaki arkadaşların dikkatine!

Geçenlerde Çapa ya gittim ve plastik cerrahiden doktorla konuştum
    Ben bir seferinde cuma gittim, diğerinde ertesi pazartesi gittim
    Cuma günki doktoru hiç beğenmedim pek ilgilenmedi ama pazartesi günkü doktor çok ilgilendi sağolsun

Şimdi, bu ultrason gibi bir şey çekiyorlar ya, ilk cuma günkü randevudan sonra onun için hastaneden gün aldım ultrasona, bir ay sonraya gün verdiler.
    Hani sadece ultrasona böyle uzak bir tarih verdilerse ameliyat kim bilir ne zamana gelir dedim kendi kendime.

Daha sonra babam gel ultrasonu özel hastanede çektirelim, sonuçlarla bir çapa ya gidelim dedi.
    Bir özel hastaneye gittik ve çekildim (sigortayla 200 küsür bir para ödedik)

Hemen ertesi pazartesi gittik doktora, inceledi, ameliyat olabilirsin dedi.
    Korkarak sordum en erken ne zamana olabilir diye, 1 ay sonra elime ameliyat listeleri gelecek dedi, 1 ay sonra gel, bu dans durumlarını da göz önünde bulundurarak yakın bir tarihte yaparız ameliyatı dedi.

Bu arada ameliyat ücreti 1000 tl.

Kendisi ameliyat listeleri gelince beni arayacak.
    Büyük bir heyecanla bekliyorum aramasını.

Çok yüksek maliyetler yüzünden olamayan arkadaşlar çapa da denesinler şanslarını. 1 2 ay içinde hallolabilir.

Doktordan haber geldiğinde buraya da yazarım :)

• quote:

İstanbuldaki arkadaşların dikkatine!

Cuma günki doktoru hiç beğenmedim pek ilgilenmedi ama pazartesi günkü doktor çok ilgilendi sağolsun

Şimdi, bu ultrason gibi bir şey çekiyorlar ya, ilk cuma günkü randevudan sonra onun için hastaneden gün aldım ultrasona, bir ay sonraya gün verdiler.
    Hani sadece ultrasona böyle uzak bir tarih verdilerse ameliyat kim bilir ne zamana gelir dedim kendi kendime.

Daha sonra babam gel ultrasonu özel hastanede çektirelim, sonuçlarla bir çapa ya gidelim dedi.

Korkarak sordum en erken ne zamana olabilir diye, 1 ay sonra elime ameliyat listeleri gelecek dedi, 1 ay sonra gel, bu dans durumlarını da göz önünde bulundurarak yakın bir tarihte yaparız ameliyatı dedi.

Çok yüksek maliyetler yüzünden olamayan arkadaşlar çapa da denesinler şanslarını. 1 2 ay içinde hallolabilir.

şimdiden geçmiş olsun.
    Ben doktor beni yönlendirdiği gün ultrason'a girebilmiştim.
    Demek ki bu Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi gerçekten (biraz da yeni olmasının etkisi ile) bu işlerde hızlı ve etkili bir sistem oluşturmuş
    Ankara'daki arkadaşlara tavsiye ederim.

Bilkent'teki hastane.

• quote:

quote:

İstanbuldaki arkadaşların dikkatine!

şimdiden geçmiş olsun.
    Ben doktor beni yönlendirdiği gün ultrason'a girebilmiştim.
    Demek ki bu Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi gerçekten (biraz da yeni olmasının etkisi ile) bu işlerde hızlı ve etkili bir sistem oluşturmuş
    Ankara'daki arkadaşlara tavsiye ederim.

Bilkent'teki hastane.

Yok burada gayet 1 ay 2 gün sonraya verdiler ultrason tarihini :)
    Yani bana toplamda 1300 civarında bir maliyete gelecek diye tahmin ediyorum bu ameliyat.
    Başka hastanaleri soruşturduk, 3000-5000 arası değişiyor hep.
    Bakalım 2 hafta sonra doktorla konuşacağım, nasıl bir haber gelecek göreceğiz :)
    Teşekkürler..

• Eveet sonunda doktorla konuştuk, 10 ekim tarihinde olabileceğimi söyledi.
    Yarın görüşmeye gideceğim. Anestezi için kan alacaklar..
    Sonunda sürecin içersine girdik, mutlu ve heyecanlıyım :)
  • Arkadaşlar sanırım bende de var jinekomasti Konuyu baştan sona okudum.Öncelikle konu sahibine geçmiş olsun diyorum.Ben de Ankara Gölbaşındayım. Yıllarca denize giremedim bu olay yüzünden Arkadaşlarımın yanında hep utandım. Bendeki sorun meme ucum ileri doğru duruyor. Memeye bastırınca altında değişik bir kitle hiisediyorum.Ortası delik yanlardan kat kat büyümüş gibi.

Yukarıdaki fotodaki arkadaşın sol memesi gibi dışarı çıkmış vaziyette ikisi de.Ben öğrenciyim ve GSS kapsamında bana yeşil kart çıktı.Bu ameliyatı devlet karşılar mı ? Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitsem muayenemi ücretsiz yaparlar mı ? Ekonomik durumum kötü

• ikinci sayfada kaldım. vakit bulduğunda diğer sayfayı okuyacağım. konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum
  • quote:

Hocam geçmiş olsun, ameliyat öncesi hormon testi yaptırmışmıydınız acaba? yaptırdıysanız eğer raporlar duruyorsa e2-estradiol ve testosteron değerleriniz kaç çıkmştı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Hocam geçmiş olsun, ameliyat öncesi hormon testi yaptırmışmıydınız acaba? yaptırdıysanız eğer raporlar duruyorsa e2-estradiol ve testosteron değerleriniz kaç çıkmştı acaba

Yaptırdım ama sonuçlar hastanedeki dosyamda şu anda değerleri okuma şansım yok.

• jinekomasti sorunu bende de var:( artık ameliyat olmak istiyorum tişort giymek istiyorum yazın ortasında tişort üstü gömlek giymekten yanmaktan denıze girerken utanıp sıkılmaktan bıktım.her aksam kosuyorum göğüslerim büyümesin diye ama biraz bırakıyım hemen bellı sekılde dahada büyüyor.kolay kılo alıp verıyorum.1.82 boyum var anca 69 68 kılo olursam cok bellı olmuyor ama ozaman bıle bellı oluyor.cunku göğsümdekı bellı bı kıtle hıcbızaman kaybolmuyor.bıktım artık bu durumdan.amelıyatı olup bitmiş arkadasların yerınde olmak ıcın neler vermezdım lan!!ameliyatı bı oluym hergun cıplak gezıcem.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.