Şimdi Ara

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
8
Favori
71.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 51H1r8@2

quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

son durumun resmi. Dün akşam eşim çekti.

Morluklar kötü görünüyor ama canım hiç acımıyor. sadece kötü bir kaşıntı var.
    normalde böyle ödem olmaması gerekiyormuş ama sanırım ben ameliyat sedyesinden odadaki yatağa kendim geçmeye çalışırken bir sıkıntı oluşturdum.
    neyse çok önemli değil.
    eninde sonunda geçecek.

deliği morluk olan memenin hemen kenarında görebilrisiniz. Benim sandığımdan da küçükmüş.

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi)

acıkcası bıraz kotu gozukuyor tabı morluklar gecınce bu goruntuden eser kalmaz sanırım :) bu arada resme baktım ve sankı sag tarafınızda hala bırazcık sıslık var gıbı yoksa odemlerden veya kamera cekımınden dolayımı oyle gosterıyor ? bıde aslında meme kenarındakı delık yıne buyuk gıbı yanı bu amelıyatı olan baska arkadasımda vardıda onda daha kucuktu yanı yarım santım fln gıbı sanırım sızınkı 1 yada 2 santım genıslıgınde..

merhaba M@ni@C nasılsın. suanki durumun hakkında bilgi verebilirmisin acaba morluklar geçtimi normal hayatına tam anlamıyla dönebildinmi gibi genel bi bilgi verebilirsen sevinirim. bende bu ay sonu ameliyat olucamda bayağı bi bilgi edinmeye çalışıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

normalde böyle ödem olmaması gerekiyormuş ama sanırım ben ameliyat sedyesinden odadaki yatağa kendim geçmeye çalışırken bir sıkıntı oluşturdum.
    neyse çok önemli değil.
    eninde sonunda geçecek.

deliği morluk olan memenin hemen kenarında görebilrisiniz. Benim sandığımdan da küçükmüş.

acıkcası bıraz kotu gozukuyor tabı morluklar gecınce bu goruntuden eser kalmaz sanırım :) bu arada resme baktım ve sankı sag tarafınızda hala bırazcık sıslık var gıbı yoksa odemlerden veya kamera cekımınden dolayımı oyle gosterıyor ? bıde aslında meme kenarındakı delık yıne buyuk gıbı yanı bu amelıyatı olan baska arkadasımda vardıda onda daha kucuktu yanı yarım santım fln gıbı sanırım sızınkı 1 yada 2 santım genıslıgınde..

merhaba M@ni@C nasılsın. suanki durumun hakkında bilgi verebilirmisin acaba morluklar geçtimi normal hayatına tam anlamıyla dönebildinmi gibi genel bi bilgi verebilirsen sevinirim. bende bu ay sonu ameliyat olucamda bayağı bi bilgi edinmeye çalışıyorum :)

Asimetri oldukça azaldı. Kalanın da 6ay içinde düzelmesi garanti gibiymiş, şu hali bile bence çok çok
    Artık çok rahat hareket edebiliyorum.
    Morluk kalmadı diyebilirim. Çok büyük bir morluğum vardı birtek onun biraz izi var.
    Deri altı kanama 99% oranında durdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

neyse çok önemli değil.
    eninde sonunda geçecek.

Asimetri oldukça azaldı. Kalanın da 6ay içinde düzelmesi garanti gibiymiş, şu hali bile bence çok çok
    Artık çok rahat hareket edebiliyorum.
    Morluk kalmadı diyebilirim. Çok büyük bir morluğum vardı birtek onun biraz izi var.
    Deri altı kanama 99% oranında durdu.

tekrardan cok gecmıs olsun dıyorum ve yenı resımlerınızı beklıyoruz :) hayırlısıyla bende su amelıyatı ola bılsem bıran once :D bu arada hastanede refakatcı kac kısı vardı yanı hastanede buyuk bır destege ıhtıyacınız varmı yoksa kımse olmasada olurmu yanınızda ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

...

...

...

tekrardan cok gecmıs olsun dıyorum ve yenı resımlerınızı beklıyoruz :) hayırlısıyla bende su amelıyatı ola bılsem bıran once :D bu arada hastanede refakatcı kac kısı vardı yanı hastanede buyuk bır destege ıhtıyacınız varmı yoksa kımse olmasada olurmu yanınızda ?

Liposuction olursa sadece 1 gece kalınıyor hastanede. yemek yiyebilmek, ameliyat kıyafetlerinden kurtulabilmek, wc'ye gitmek, yatağını uygun şekle sokabilmek, yani ilk gece hemen hemen hey işin için yardıma ihtiyacın oluyor.
    Tek refakatçi yeter ama mutlaka bir kişi lazım.
    Eğer açık operasyon olursa 3 4 gece kalıyorsun o zaman zaten şart.

Bu arada bugün kontrolden sonra sadece korse takmaya başladım eskiden baku yapmadı için ped'ler vardı artık gerek kalmamış.
    Kesinlikle asimetri kalmayacakmış.şu andaki hali bile iki gün önceki halinden 5 kat daha iyi.

Resmi yarın yüklemeye çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 12 Nisan 2012; 18:19:01 >

• bılgı ıcın tesekkurler benım sadece lıposaksın olucak o zaman bır refakatcı olur yanımda :) bu arada fotograf koyarken ayakta cekılmıs fotograf koyarsanız cok ıyı olur yanı ne kadar duz durdugunu gormek acısından. bu arada kullandıgınız korseyı hastanemı vermıstı yoksa sızmı almıstınız yanı bız alırken ne dıyıpte alıcaz bu korseyı ben sordum korse satan yerlere fln gogus bolgesı ıcın korse varmı dıye bulamadım.
  • quote:

bılgı ıcın tesekkurler benım sadece lıposaksın olucak o zaman bır refakatcı olur yanımda :) bu arada fotograf koyarken ayakta cekılmıs fotograf koyarsanız cok ıyı olur yanı ne kadar duz durdugunu gormek acısından. bu arada kullandıgınız korseyı hastanemı vermıstı yoksa sızmı almıstınız yanı bız alırken ne dıyıpte alıcaz bu korseyı ben sordum korse satan yerlere fln gogus bolgesı ıcın korse varmı dıye bulamadım.

Resmi çekemedik yarın yükleyeceğim
    Korseyi ve liposuction başlığını hastane sağlıyor ödemesini siz yapıyorsunuz(devlet hastanesi)

• çok geçmiş olsun... inşallah istediğiniz gibi olur.. darısı bizim gibilerin başına...
  • quote:

quote:

bılgı ıcın tesekkurler benım sadece lıposaksın olucak o zaman bır refakatcı olur yanımda :) bu arada fotograf koyarken ayakta cekılmıs fotograf koyarsanız cok ıyı olur yanı ne kadar duz durdugunu gormek acısından. bu arada kullandıgınız korseyı hastanemı vermıstı yoksa sızmı almıstınız yanı bız alırken ne dıyıpte alıcaz bu korseyı ben sordum korse satan yerlere fln gogus bolgesı ıcın korse varmı dıye bulamadım.

Resmi çekemedik yarın yükleyeceğim
    Korseyi ve liposuction başlığını hastane sağlıyor ödemesini siz yapıyorsunuz(devlet hastanesi)

yeni fotograflarınızı beklıyoruz :))
  • şu anda çok ciddi bir değişiklik yok. iyileşmenin hızlı kısmı bitti. artık yavaş olan kısım başladı. Ayakta çekilmiş foto istediğiniz için yollayamıyorum çünkü korsesiz olarak ayakta durmamaya özen gösteriyorum.

Korseyi 10-15 gün sonra çıkartacağım tamamen o zaman en on halinin fotolarını yollarım.
    Şu anda asimetri azalmakta, morluklar ise nerdeyse yok oldu.
  • Dayanamadım sizin için resmi çektim. ayaktayım ve 20dk kadardır korse takmıyorum.

• quote:

Dayanamadım sizin için resmi çektim. ayaktayım ve 20dk kadardır korse takmıyorum.

gorunum bakımından cok ama cok ıyı dumduz olmus morluklarda gıtmıs ınş benımkıde sızınkı gıbı olur :) bu arada gogustekı derı burusukmu yoksa morlukmu var yanı sekıl bozuklugu mu var ?_
  • quote:

quote:

Dayanamadım sizin için resmi çektim. ayaktayım ve 20dk kadardır korse takmıyorum.

gorunum bakımından cok ama cok ıyı dumduz olmus morluklarda gıtmıs ınş benımkıde sızınkı gıbı olur :) bu arada gogustekı derı burusukmu yoksa morlukmu var yanı sekıl bozuklugu mu var ?_

Deri buruşukluğu yok, şekil bozukluğu yok. İyileşen morlukların renk değişiklikleri var sadece.

• Çok geçmiş olsun, Gayet iyi olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 17 Nisan 2012; 10:41:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanli90

Çok geçmiş olsun, Gayet iyi olmuş...

Ben de memnunum çok teşekkür ederim.darısı benzer dertten muzdarip olanların başına

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanli90

Çok geçmiş olsun, Gayet iyi olmuş...

Ben de memnunum çok teşekkür ederim.darısı benzer dertten muzdarip olanların başına

Rica ederim...
  • merhaba arkadaslar başka yeni amelıyat olmuş arkadaşlar varmı acaba onlarında goruslerını ogrenebılırmıyız.
  • evet arkadaslar tam 10 gun sonra amelıyat oluyorum lutfen bana korkulucak bırsey olmadıgını soyleyın :)) saka bı yana su bayıltma ıslemınden korkuyorum gercekten ve acı konusunda lutfen bılgılerınızı ve dualarınızı eksık etmeyın :)) yorumlarınızı beklıyorum :))
  • quote:

evet arkadaslar tam 10 gun sonra amelıyat oluyorum lutfen bana korkulucak bırsey olmadıgını soyleyın :)) saka bı yana su bayıltma ıslemınden korkuyorum gercekten ve acı konusunda lutfen bılgılerınızı ve dualarınızı eksık etmeyın :)) yorumlarınızı beklıyorum :))

Ne kadar masrafın olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

evet arkadaslar tam 10 gun sonra amelıyat oluyorum lutfen bana korkulucak bırsey olmadıgını soyleyın :)) saka bı yana su bayıltma ıslemınden korkuyorum gercekten ve acı konusunda lutfen bılgılerınızı ve dualarınızı eksık etmeyın :)) yorumlarınızı beklıyorum :))

benım jınekomastı derecem 1.sevıye yanı cok fazla ılerlememıs o yuzden ssk karsılamıyor ve hastanenın onerdıgı fıyat 1000 tl ama ben psıkolojık bır sorun oldugunu ve bırazda tabırı caızse duygu somururusu yaptım anca 800 tl ye ındırebıldım :)) yalnız ılaslar ve korse ıcınde degıl sanırım onu doktorla konusucakmısım bu para konusunu muhasebeyle gorustum.. BU ARADA BU AMELIYATI OLMUS VE OLUCAK OLAN HERKESE SORUYORUM BU AMELIYATI OLMAK GÜNAHMIDIR ????.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

benım jınekomastı derecem 1.sevıye yanı cok fazla ılerlememıs o yuzden ssk karsılamıyor ve hastanenın onerdıgı fıyat 1000 tl ama ben psıkolojık bır sorun oldugunu ve bırazda tabırı caızse duygu somururusu yaptım anca 800 tl ye ındırebıldım :)) yalnız ılaslar ve korse ıcınde degıl sanırım onu doktorla konusucakmısım bu para konusunu muhasebeyle gorustum.. BU ARADA BU AMELIYATI OLMUS VE OLUCAK OLAN HERKESE SORUYORUM BU AMELIYATI OLMAK GÜNAHMIDIR ????.....

Sağlıkla ilgili, Psikolojiyle ilgili konularda Günah diye birşey yoktur. (Gerçi benim için genel anlamda Günah diye birşey yok ama senin sorduğun konu ile bunun alakası yok)

Sorularına gelecek olursak:
    1- Ameliyattan sonraki gece biraz ağrı oluyor sonra azalarak devem ediyor.
    2- Bayılmada hiçbir sıkıntı yok, ama ayıldıktan sonra sana ağrı kesici verilene kadar hem üşüyorsun hem de canın baya bir yanıyor.
    3- 800TL hastane alacaksa, senin cebinden ilaçlar hariç en az 300TL daha çıkacak demektir. Çünkü Korse+Liposuction Kanül başlığı toplam 300TL tutuyor. (ilaçlar ne kadar tutar o konuda hiçbir fikrim yok)

şimdiden geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.