Şimdi Ara

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
8
Favori
71.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tavsiye olunur bir yazı daha buldum bu konu ile ilgili, merak edilenlere dair güzel bilgiler içermekte, okumakta fayda var, kolay bir iş değilmiş bu jinokomastiden kurtulmak, kısa özeti budur :(

http://www.birazsaglik.com/2012/01/erkekte-meme-buyumesi-jinekomasti.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

Son durum nedir, ameliyat tarihi belli oldu mu? Bir de ameliyatı estetik cerrahi doktoru mu yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Son durum nedir, ameliyat tarihi belli oldu mu? Bir de ameliyatı estetik cerrahi doktoru mu yapıyor?

hocam konuyu okumadan mesaj yazmaktan vazgeç lütfen.
    Konudaki mesajlarımı okursan zaten sorduğun şeyleri cevapladığımı göreceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

En son grip sebebiyle ameliyatınızın ertelendiğini söylemiştiniz, sonraki mesajınızı da okumuştum ama o konuda bilgi verip vermediğinizi unutmuşum.Kaç kere okumadan mesaj attım ki bu şekilde mesaj atmaktan vazgeçmemi söylediniz anlamadım.O mesajı atarken de konudaki tüm mesajları okumuştum.Dediğim gibi unutmuşum.
    Sanki kendi ameliyat tarihimi sormuşum gibi tepki vermişsiniz.Bir daha konunuzu kirletmem hadi kolay gele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 12 Mart 2012; 19:55:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

En son grip sebebiyle ameliyatınızın ertelendiğini söylemiştiniz, sonraki mesajınızı da okumuştum ama o konuda bilgi verip vermediğinizi unutmuşum.Kaç kere okumadan mesaj attım ki bu şekilde mesaj atmaktan vazgeçmemi söylediniz anlamadım.O mesajı atarken de konudaki tüm mesajları okumuştum.Dediğim gibi unutmuşum.
    Sanki kendi ameliyat tarihimi sormuşum gibi tepki vermişsiniz.Bir daha konunuzu kirletmem hadi kolay gele.

tepkim biraz sert olmuş.
    iş yerinde bir aksilikle uğraşırken ve bir türlü atlatılamayan berbat bir gribin pençesindeyken okudum mesajınızı, maksadı aşan bir tepki vermişim.
    kusura bakmayın.

• Çok geçmiş olsun, konunun takipcisiyim. Aynı sıkıntıları çekiyoruz. İyi haberlerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar jinekomasti.com mağazası güvenilir midir ? jinekomasti atleti almak istiyorum yorumlara bakarsak süper ama acaba doğru mu?
  • Bende problemimle ilgili araştırma yaparken ilk o siteyi görmüş hatta atleti almayı düşünmüştüm.
    Fakat sonrasında operasyona karar verdim.
    Gribi bayaa bi atlattım, 29 Mart'ı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende problemimle ilgili araştırma yaparken ilk o siteyi görmüş hatta atleti almayı düşünmüştüm.
    Fakat sonrasında operasyona karar verdim.
    Gribi bayaa bi atlattım, 29 Mart'ı bekliyorum.

Güvenilir mi acaba yani gittigidiyordan 125. Verip almak istemiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,ufak bir konuda bilgilendirme yapmak istedim ve bu konudaki bilgilerimi nereden aktaracağımı da belirtmiş olayım.Öncelikle bu illetin gelişimi,tanısı,tedavisi ile ilgili Türkiye'de bu işin ehli insanlarla görüştüm,yabancı hekimlerin bu konuyla ilgili yazmış oldukları makaleleri de okumuş bulunmaktayım.Liposuction dediğimiz olay ile jinekomasti tedavisi yapılabilir,fakat liposuction göğüsün içindeki meme dokusunu almaz.Liposuction ile sadece,kilolu insanlarda göğüs çevresindeki yağ dokusu alınarak göğüsün vücuda oranla normal bir görüntü alması sağlanır.Evet,liposuction ile jinekomasti tedavisi vardır fakat bu tedavi belirttiğim üzere kilolu insanlarda uygulanır.Bu tedaviyi gören bir insanın kilo vermesi üzerine veya aşırı kilo alması üzerine göğüs büyümesi tekrar görülecektir.Eğer ki benim yaşım geçti ben bu yaştan sonra kilo da vermem kilomu da korurum diyorsanız,liposuction sizin için çözüm olacaktır.Fakat diyorsanız ki ben yoğun bir insanım yediklerime içtiklerime dikkat edemiyorum veya yoğunluğuktan dolayı yiyemiyorum o zaman liposuction tedavisi size geçiçi bir çözüm sunacaktır.Umarım yardımcı olabilmişimdir,siz de araştırmalarınızda bir takım bilgiler edinmişsinizdir diye tahmin ediyorum.Sadece bu konu üzerine 6 yıldır araştırma yaptığım için bir takım bilgilerle sizi bilgilendirmeye çalıştım Bu arada ameliyatınızı nerede yaptıracağınıza kime yaptırıcağınıza dikkat edin,bu aralar doktorlar yaptığı iş başına ücretlendirme aldığı için insanları boş yere ameliyat edebiliyor veya ilaç mağduru yapabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

Arkadaşlar jinekomasti.com mağazası güvenilir midir ? jinekomasti atleti almak istiyorum yorumlara bakarsak süper ama acaba doğru mu?

Jinekomasti atletini ben denedim,almanızı tavsiye etmem,şahsi görüşüm o atletler tamamen para tuzağıdır.Ben body tarzı giysiler giymekten hoşlanmayan bir insanım ve bu atlet vücudunuza baskı yaparak göğüslerinizin düz görünmesini sağlıyor fakat aynı zamanda çok hızlı terlemenize de neden oluyor ve dışarıdan baktığınızda sadece 1-2 cmlik bir geri çekilme söz konusu,jinekomasti düzeyinizi ve vücut yapınızı değerlendirip atleti düşünmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekofb11

quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

Arkadaşlar jinekomasti.com mağazası güvenilir midir ? jinekomasti atleti almak istiyorum yorumlara bakarsak süper ama acaba doğru mu?

Jinekomasti atletini ben denedim,almanızı tavsiye etmem,şahsi görüşüm o atletler tamamen para tuzağıdır.Ben body tarzı giysiler giymekten hoşlanmayan bir insanım ve bu atlet vücudunuza baskı yaparak göğüslerinizin düz görünmesini sağlıyor fakat aynı zamanda çok hızlı terlemenize de neden oluyor ve dışarıdan baktığınızda sadece 1-2 cmlik bir geri çekilme söz konusu,jinekomasti düzeyinizi ve vücut yapınızı değerlendirip atleti düşünmenizi öneririm.

Nerden almistiniz atleti?
    Yani ordaki yorumlara bakılırsa eğer doğruysa iyi gözüküyor fakat inanasim gelmiyor.

Ben normal atleti bile aşağı doğru gerdirdigim zaman aslında istediğim düzeye geliyor yani o kadar yapsa yeter benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgnsbrk -- 20 Mart 2012; 10:42:14 >

• jinekomasti.com
    Jinekomasti.com - Jinekomasti Atletleri, Ameliyatı, Fiyatları ve Tüm Merak Ettiklerin
    http://www.jinekomasti.com
    sitesinden almıştım.Atlet dediğim gibi beni rahatsız etti.Fakat aynı zamanda 1-2 cm etkiliyor görünüşte.Ama sana tavsiyem bu atletlere o kadar para harcayacağına pazardan beden ölçünden küçük atlet al aynı işlevi görüyor sadece bunlar biraz daha rahat ama aralarında çok fark da yok kanımca

• quote:

Orijinalden alıntı: bekofb11

jinekomasti.com
    Jinekomasti.com - Jinekomasti Atletleri, Ameliyatı, Fiyatları ve Tüm Merak Ettiklerin
    http://www.jinekomasti.com
    sitesinden almıştım.Atlet dediğim gibi beni rahatsız etti.Fakat aynı zamanda 1-2 cm etkiliyor görünüşte.Ama sana tavsiyem bu atletlere o kadar para harcayacağına pazardan beden ölçünden küçük atlet al aynı işlevi görüyor sadece bunlar biraz daha rahat ama aralarında çok fark da yok kanımca

Ama pazardaki atletler bi yıkama da genisler hemen önemli olan genişlememesi.

Site güvenli değil mi herhangi bir sorun yok?

• Eğer site güvenli ise bende alacağım. Alışveriş yapmış olan var mı ?
  • Ben eskiden alışveriş yapmıştım ama şuan ki durumu bilmiyorum sitenin tasarımı gibi şeyler de değişmiş site el değiştirmiş olabilir
  • 43 numaralı model ile 93 arasında çok fark var mıdır acaba?
  • Arkadaşlar herkese tekrar merhaba,

Büyük bir aksilik olmaz ise, yarın bu saatlerde ameliyatımı olmuş ve hatta narkozun etkisinden çıkmış olacağım.
    Bakalım neler olacak?

Gelişmeleri sizlerle paylaşamaya devam edeceğim ?
    Bu akşam bir resim çekip şu andaki halimi belgelemeye çalışacağım.
    Gelişmeyi böylece görebilecek ve sizlerle paylaşabileceğim.

kendinize iyi bakın görüşmek dileği ile.
    Şimdilik hoşçakalın.
  • Eve geçtik arkadaşlar evvelki gün saat 22den dün gece saat 24e kadar aç ve susuz kaldım.operasyon kapalı olduğu için çok ciddi bir sıkıntı yaşamadım ama ben sırt üstü yatmayı sevmeyen birisiyim. Ve ameliyattan sonra tüm gece sırt üstü yattım ama bel ve göğüs ağrısından pek uyuyamadım. Ufak bir ödem vakası yaşadık. Ayık halim ile konseyi çıkartıp liposuction yapılan deliği genişleterek ve sağma hareketi yaparak ödemi temizlediler. Normalde acı eşiğim çok yüksektir kopayım kolay acı çekmem ama perişan oldum.
    Görsel olarak memelerimden eser kalmadı diyebilirim. Şu anda evdeyim en son dün gece ağrı kesici vuruldu. Bu sabah sordular ağrım olmadığını için istemedim. Anlayacağınız çın bir ağrım da yok.
    Ama yine de çok mutsuz değilseniz vücudunuza bölye bir müdehale yaptırmayın derim. biraz dual iyi olunca daha uzun yazarım. Görüşürüz

• pek mutlu değil gibisiniz neden böyle bi işe girmeyin dediniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.