Şimdi Ara

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
8
Favori
71.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M@ni@C

quote:

Orijinalden alıntı: 51H1r8@2

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

evet arkadaslar tam 10 gun sonra amelıyat oluyorum lutfen bana korkulucak bırsey olmadıgını soyleyın :)) saka bı yana su bayıltma ıslemınden korkuyorum gercekten ve acı konusunda lutfen bılgılerınızı ve dualarınızı eksık etmeyın :)) yorumlarınızı beklıyorum :))

Ne kadar masrafın olacak ?

benım jınekomastı derecem 1.sevıye yanı cok fazla ılerlememıs o yuzden ssk karsılamıyor ve hastanenın onerdıgı fıyat 1000 tl ama ben psıkolojık bır sorun oldugunu ve bırazda tabırı caızse duygu somururusu yaptım anca 800 tl ye ındırebıldım :)) yalnız ılaslar ve korse ıcınde degıl sanırım onu doktorla konusucakmısım bu para konusunu muhasebeyle gorustum.. BU ARADA BU AMELIYATI OLMUS VE OLUCAK OLAN HERKESE SORUYORUM BU AMELIYATI OLMAK GÜNAHMIDIR ????.....

Sağlıkla ilgili, Psikolojiyle ilgili konularda Günah diye birşey yoktur. (Gerçi benim için genel anlamda Günah diye birşey yok ama senin sorduğun konu ile bunun alakası yok)

Sorularına gelecek olursak:
    1- Ameliyattan sonraki gece biraz ağrı oluyor sonra azalarak devem ediyor.
    2- Bayılmada hiçbir sıkıntı yok, ama ayıldıktan sonra sana ağrı kesici verilene kadar hem üşüyorsun hem de canın baya bir yanıyor.
    3- 800TL hastane alacaksa, senin cebinden ilaçlar hariç en az 300TL daha çıkacak demektir. Çünkü Korse+Liposuction Kanül başlığı toplam 300TL tutuyor. (ilaçlar ne kadar tutar o konuda hiçbir fikrim yok)

şimdiden geçmiş olsun.

cevapların ıcın cok tesekkurler yalnız 800 tl nın ıcınde lıposuctıon kanul baslıgı fln var bı tek korse ve ılaclar benden olabılır.. bu arada sız ılaclara ne kadar vermıstınız ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

evet arkadaslar tam 10 gun sonra amelıyat oluyorum lutfen bana korkulucak bırsey olmadıgını soyleyın :)) saka bı yana su bayıltma ıslemınden korkuyorum gercekten ve acı konusunda lutfen bılgılerınızı ve dualarınızı eksık etmeyın :)) yorumlarınızı beklıyorum :))

Ne kadar masrafın olacak ?

benım jınekomastı derecem 1.sevıye yanı cok fazla ılerlememıs o yuzden ssk karsılamıyor ve hastanenın onerdıgı fıyat 1000 tl ama ben psıkolojık bır sorun oldugunu ve bırazda tabırı caızse duygu somururusu yaptım anca 800 tl ye ındırebıldım :)) yalnız ılaslar ve korse ıcınde degıl sanırım onu doktorla konusucakmısım bu para konusunu muhasebeyle gorustum.. BU ARADA BU AMELIYATI OLMUS VE OLUCAK OLAN HERKESE SORUYORUM BU AMELIYATI OLMAK GÜNAHMIDIR ????.....

Sağlıkla ilgili, Psikolojiyle ilgili konularda Günah diye birşey yoktur. (Gerçi benim için genel anlamda Günah diye birşey yok ama senin sorduğun konu ile bunun alakası yok)

Sorularına gelecek olursak:
    1- Ameliyattan sonraki gece biraz ağrı oluyor sonra azalarak devem ediyor.
    2- Bayılmada hiçbir sıkıntı yok, ama ayıldıktan sonra sana ağrı kesici verilene kadar hem üşüyorsun hem de canın baya bir yanıyor.
    3- 800TL hastane alacaksa, senin cebinden ilaçlar hariç en az 300TL daha çıkacak demektir. Çünkü Korse+Liposuction Kanül başlığı toplam 300TL tutuyor. (ilaçlar ne kadar tutar o konuda hiçbir fikrim yok)

şimdiden geçmiş olsun.

cevapların ıcın cok tesekkurler yalnız 800 tl nın ıcınde lıposuctıon kanul baslıgı fln var bı tek korse ve ılaclar benden olabılır.. bu arada sız ılaclara ne kadar vermıstınız ?

Benim bütün masraflarım devlet tarafından karşılandı.
    Cebimden sadece 300tl çıktı (kanul+korse)

• arkadaslar doktor bana korse ıcın 3 bantlı karın germe korsesı al dedı ama nereden bulucagımı bılmıyorum medıcal eczanelere baktım ordada 1 bantlı korseler var ve genellıkle bayan ıcın neredeyse her eczaneye gırdım :) bana makul mıktarda 3 bantlı korse bulabılıcegım bı yer onerebılırmısınız. sımdıden hepınıze cok tesekurler..
  • quote:

arkadaslar doktor bana korse ıcın 3 bantlı karın germe korsesı al dedı ama nereden bulucagımı bılmıyorum medıcal eczanelere baktım ordada 1 bantlı korseler var ve genellıkle bayan ıcın neredeyse her eczaneye gırdım :) bana makul mıktarda 3 bantlı korse bulabılıcegım bı yer onerebılırmısınız. sımdıden hepınıze cok tesekurler..

Bu sitenin iletişim bilgileri üzerinden bağlantıya geç
    http://www.elektronmedikal.com.tr/
    bir çok şehirde dağıtıcıları var bildiğim kadarı ile en kötü ihitmalle kargo ile yollarlar.
    "3 bantlı abdominal liposuction korsesi"diye soracaksın.
    60TL civarında bir fiyatı var.

BULDUM tam olarak alman gereken korse şu:
    http://www.elektronmedikal.com.tr/urungoster.php?id=NTI=

sitedeki diğer korselere bakma hiç. Özellike yelek gibi olanlar güzel görünüyor ama ameliyat olduktan sonra iyiki onlardan almamışım dedim. Çünkü giyip çıkarmak tam bir işkence olurdu kesin.

Bu arada BEN BUGÜN KORSEYİ TAMAMEN ÇIKARTTIM :)))
    kendimi kuş gibi rahat hissediyorum.

şimdi sıra hafif hafif spor yapmaya başlamaya geldi.
    sizlere de şimdiden geçmiş olsun.

bu arada bir kaç gün sonra korsesiz oturmuş halinin bir resmini koymaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 27 Nisan 2012; 21:04:54 >

• quote:

quote:

arkadaslar doktor bana korse ıcın 3 bantlı karın germe korsesı al dedı ama nereden bulucagımı bılmıyorum medıcal eczanelere baktım ordada 1 bantlı korseler var ve genellıkle bayan ıcın neredeyse her eczaneye gırdım :) bana makul mıktarda 3 bantlı korse bulabılıcegım bı yer onerebılırmısınız. sımdıden hepınıze cok tesekurler..

bir çok şehirde dağıtıcıları var bildiğim kadarı ile en kötü ihitmalle kargo ile yollarlar.

sitedeki diğer korselere bakma hiç. Özellike yelek gibi olanlar güzel görünüyor ama ameliyat olduktan sonra iyiki onlardan almamışım dedim. Çünkü giyip çıkarmak tam bir işkence olurdu kesin.

bu arada bir kaç gün sonra korsesiz oturmuş halinin bir resmini koymaya çalışacağım.

bilgi için çok teşekkürler ve resminizi dört gözle bekliyoruz :)

• quote:

quote:

quote:

slm M@ni@C yenı resımler koyarsanız cok sevınırız malum son durumu merak edıyoruz bırde artık hareket kolaylıgı varmı yanı spor yapmak gıbı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

slm M@ni@C yenı resımler koyarsanız cok sevınırız malum son durumu merak edıyoruz bırde artık hareket kolaylıgı varmı yanı spor yapmak gıbı ?

Fotoya gerek kalmadı. birebir aynı oldu ikisi. Bi ara yine de çekerim birşeyler.
    Artık korse olmadığı için hareket sıkıntısı yok. Hafif spor artık serbest. Ama ağırlık çalışmak ve yüzmek 3ay yasak. Kaldı 2 ay.

• Ankara'da tedavi olabileceğim bir hastahane önerebilir misiniz kaliteli ve işini iyi bilen ?

Bir de tek başıma tedavi olabilir miyim ? ( Temmuz 94 doğumluyum )
  • Merhaba arkadaşlar, 24 nisanda, Konyada selçuklu tıp fakültesi hastanesinde bende bu ameliyatı oldum. maniac konuyla ilgili herşeyi söylemiş. genede birşey sormak isterseniz bende severek yardımcı olmak isterim. Bu sıkıntıdan kurtulduktan sonra bu yolun yolcusu ve bu yolu yürümüş birçok insanla tanıştım ve bu sıkıntıyı yaşayan insanlara yardımcı olmaya başladım, bu birazda borcumuzdur diye düşünüyorum.

not: maniac, ultrasonic liposuctionmuş bizimkisi, hakkında birşey biliyor musunuz? ultrasonic olunca süpersonic mi oluyormuş acaba :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Ankara'da tedavi olabileceğim bir hastahane önerebilir misiniz kaliteli ve işini iyi bilen ?

Bu konuyu baştan sona okursan tüm sorduklarının ve soracaklarının cevaplarını bulabilirsin.
    Bu arada bildiğim kadarı ile 18ini doldurmadan ebeveynlerinin izninin olması şart diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 30 Nisan 2012; 8:56:33 >
  • Arkadaslar Selamlar..Bugun Istanbul'da 2 Özel Hastaneden Fiyat Aldım ve Resimlerimi Gonderdım..Biri 1750 Euro Dedi..Diğeri 3000-4000 TL Civarı Tutuyor Dedi..REsimlere Bakarak Jınekomastı Oldugu Dogrudur Dedıler ve Lıposuctıon Yontemı Ile Hallederız..1 Ay Korse takarsınız Sorun Kalmaz Dedıler..Iste Gonderdıklerı MEsaj..Sızın Bıldıgınız Istanbul'da Bıryer VARsa Bılgı Verırsenız Sevınırım..Kolay gElsın..

(Size liposuction operasyonu uygundur. Body tite denilen radyofrekans sistemi ile yapıyorum. Radyofrekans sistemi cildin toplaması için faydalı olacaktır. Gerekirse doku çıkarımı da yapabiliriz. Buna ameliyatta karar verecez. Ameliyat ücreti hersey dahil 1750 Euro. 1 ay süreyle korse kullanacaksınız.
    Saygılarımla.)
  • quote:

quote:

Ankara'da tedavi olabileceğim bir hastahane önerebilir misiniz kaliteli ve işini iyi bilen ?

Bu konuyu baştan sona okursan tüm sorduklarının ve soracaklarının cevaplarını bulabilirsin.
    Bu arada bildiğim kadarı ile 18ini doldurmadan ebeveynlerinin izninin olması şart diye biliyorum

Sağolun. Asıl amacım yaştı ama arada onu da yazıveriyim dedim

Eylüle kadar sıkı bir diyetle zayıflama dönemindeyim. Eğer bir düzelme olmazsa benim de yol ameliyata gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkaptan32

Arkadaslar Selamlar..Bugun Istanbul'da 2 Özel Hastaneden Fiyat Aldım ve Resimlerimi Gonderdım..Biri 1750 Euro Dedi..Diğeri 3000-4000 TL Civarı Tutuyor Dedi..REsimlere Bakarak Jınekomastı Oldugu Dogrudur Dedıler ve Lıposuctıon Yontemı Ile Hallederız..1 Ay Korse takarsınız Sorun Kalmaz Dedıler..Iste Gonderdıklerı MEsaj..Sızın Bıldıgınız Istanbul'da Bıryer VARsa Bılgı Verırsenız Sevınırım..Kolay gElsın..

(Size liposuction operasyonu uygundur. Body tite denilen radyofrekans sistemi ile yapıyorum. Radyofrekans sistemi cildin toplaması için faydalı olacaktır. Gerekirse doku çıkarımı da yapabiliriz. Buna ameliyatta karar verecez. Ameliyat ücreti hersey dahil 1750 Euro. 1 ay süreyle korse kullanacaksınız.
    Saygılarımla.)

üzgünüm ama istanbul'da hiçbir yer bilmiyorum.
    Ben özel hastanelere bu tür işler için para kaptırılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bence iyi bir üniversite veya "eğitim araştırma" hastanesine gidin ve Genel Cerrahi kısmında muayene olun.
    Onların yönlendirmesi ile sorunuzu çözün, paranız cebinizde kalsın.

• quote:

quote:

quote:

Sağolun. Asıl amacım yaştı ama arada onu da yazıveriyim dedim

Eylüle kadar sıkı bir diyetle zayıflama dönemindeyim. Eğer bir düzelme olmazsa benim de yol ameliyata gidiyor.

üzgünüm ama jinekomasti "kilo verme" ile kurtulabileceğin bir rahatsızlık değil.
    Spor ile de kesinlikle olması gerektiği şekle sokulamıyor.
    Bence ailene söyle, gidip bir devlet hastanesinin genel cerrahi kısmında muayene ol.
    ultrason çeksinler durumunu net olarak öğren ondan sonra nerede ve nasıl tedavi olacağına ailenle beraber karar ver.

Zaten ailenden habersiz ameliyat olsan bile eninde sonunda sana iç çamaşırı giydirecek kadar yakın birisinin en az iki gün refakat etmesi gerekecek.
    Yani bu operasyonu ailenden habersiz olman imkansız gibi birşey.

• m@ni@c hocam yok mu resim?

bende şu deliklerin izi kaldı maalesef
  • quote:

BU ARADA BU AMELIYATI OLMUS VE OLUCAK OLAN HERKESE SORUYORUM BU AMELIYATI OLMAK GÜNAHMIDIR ????.....

Siz bunu bir hocaya sorsanız muhtemelen vücudunuzda değişikliğe gittiğiniz ve Allahın yarattığı organizmaya müdahelede bulunduğunuz için günah olduğunu söyleyecektir. Size layık görülen vücuda razı olmanız ve bununla mutlu olmaya çalışmanız söylenecektir.

Hatta yaptırdığınız işlemi şeytana uymak olarak nitelendirebilen bile olacaktır.

Siz de biliyorsunuzdur ki, sağlık sorunları sebebiyle geçirilen operasyonlar zorunlu sayıldığından dolayı günah değildir.

Ancak bir insanın ömür boyu vücut ve ruh sağlığını koruyabilmesi ilk elde etmesi gereken şey psikolojik rahatlıktır.

Eğer vücudunuzda sizi rahatsız eden ve mutlu olmanızı engelleyen bir bölgeniz varsa, bu bölgeyi müdahele ile daha hoş gözüken bir hale dönüştürmenizde hiçbir sakınca yoktur.

Sağlığın ilk kaynağı mutluluktur.

Konuyu rastgele gördüm, tamamını okudum.

Cidden fotoğraflarda şu anda dümdüz gözüküyor. Çok geçmiş olsun.

Operasyon geçiren diğer arkadaşlara da geçmiş olsun.

Bu arada kanatlar sağlammış.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyouraku

quote:

Orijinalden alıntı: meganne

daha da ilerisini söyliyim mi ?
    yağ birikimiyle jinekomastiyi aynı şey zanneden yığınla doktor var bu ülkede !!!!!! harbi söylüyorum bilmiyorlar,ayırdında bile değiller...benim yaptığım iş önemli değil sadece dediklerime kulak ver. vermezsen de sen bilirsin zor yok...
    jinekomastiyi teşhis için ultrason gerekliymişmiş !!! hangi akıllı doktor verdi sana o bilgiyi bakiyim ?? dediklerimi hiç duymamışsın yazık...sana artık lafım yok başkaları için söylüyorum: erkek göğüs uçlarının kadını andıracak şekilde büyük ve ileri çıkık haline jinekomasti denir. vermiş olduğum ilk resimde göğüste yağ olmamasına karşın jinekomasti bariz olarak belli oluyor. son resimde ise göğüs yağlı olmasına karşın jinekomasti değil...artık bunu anlatmak için ne söylemem gerekiyor bilemiyorum..
    işin spor kısmına gelince oldukça iyi bilirim senelerce ağırlık çalıştım..doğru teknik ve program dahilinde yapılan bir çalışmayla göğüste yağ falan kalmaz yeter ki işi bilen bir hoca bulun.. her neyse sizinle başa çıkılmaz diyip noktayı koyuyorum artık benden bu kadar...

ilginç.

ben de 12 senedir vücut geliştirme yapıyorum ve 6 senedir de hekimim. Sanırım 70-80 tane de jinekomasti düzeltmişimdir hiç böyle bişey duymadım. Demek jinekomasti ile yağ birikimini aynı şey sanıyoruz. Ultrasonda da anlaşılmıyor. Vay be. Sağol aydınlandım.

sayın doktorum 70-80 ameliyatlık onlarca tecrübeniz var açıkçası isminizi bahşederseniz memnun oluruz. Sonuçta sizin kadar tecrubeli doktor kolay bulunmuyor :) bırde forumda bunca bilgi eksikliği varken bizleri bilgilendirmek yerine ben doktorum diye artizce biriş yapmanız beni çok etkiledi
    Konuya dönersek maniac ve diğer tüm ameliyat olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Bendede 4. Resimdeki gibi durum söz konusu gerçi kilom oldukça fazla 1.80 boy 90 kiloyum. Önce 75-80 civarına düşüp ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum eğer daha fazla katlanamazsam burdan yazarım yine ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

BU ARADA BU AMELIYATI OLMUS VE OLUCAK OLAN HERKESE SORUYORUM BU AMELIYATI OLMAK GÜNAHMIDIR ????.....

Siz bunu bir hocaya sorsanız muhtemelen vücudunuzda değişikliğe gittiğiniz ve Allahın yarattığı organizmaya müdahelede bulunduğunuz için günah olduğunu söyleyecektir. Size layık görülen vücuda razı olmanız ve bununla mutlu olmaya çalışmanız söylenecektir.

Hatta yaptırdığınız işlemi şeytana uymak olarak nitelendirebilen bile olacaktır.

Siz de biliyorsunuzdur ki, sağlık sorunları sebebiyle geçirilen operasyonlar zorunlu sayıldığından dolayı günah değildir.

Ancak bir insanın ömür boyu vücut ve ruh sağlığını koruyabilmesi ilk elde etmesi gereken şey psikolojik rahatlıktır.

Eğer vücudunuzda sizi rahatsız eden ve mutlu olmanızı engelleyen bir bölgeniz varsa, bu bölgeyi müdahele ile daha hoş gözüken bir hale dönüştürmenizde hiçbir sakınca yoktur.

Sağlığın ilk kaynağı mutluluktur.

Konuyu rastgele gördüm, tamamını okudum.

Cidden fotoğraflarda şu anda dümdüz gözüküyor. Çok geçmiş olsun.

Operasyon geçiren diğer arkadaşlara da geçmiş olsun.

Bu arada kanatlar sağlammış.

yıllarca ODTÜ kapalı havuzda "dolap beygiri" gibi döne döne yüzdük, serbestti, sırtüstüydü derken, kelebek olayına da girince "kanatlandım" resmen :)

Boy 170, kilo 80 o göbeğime rağmen hala göbek genişliğim omuz ve kanatlarıma erişemedi.

Hanım bana kare adam diyor. :)

Artık göğüslerim çevrenizde görebileceğiniz her şişman adamınki kadar(cık)
    Yine bir fırsat bulursam resim çekerim ama son çektiklerimden çok farklı değil.

Aslında yapmak istediğim doktorun operasyondan önce çektiği resimlerimi almak ama henüz talepte bulunmadım.

alabilirsem o zaman "önce/sonra" fotosu koyacağım :)

• yeni resimler bekliyoruz herkesten
  • slm merhaba arkadaslar amelıyat sonrası uygun fıyata korse bulmak neredeyse ımkansız bunu bende cektım ve bılıyorum. arkadaslar bende jınekomastı ıcın uygun 3 bantlı karın germe korsesı var 1 hafta kullanılmıs hemen hemen sıfır hıcbır defo gıbı bırseyıde yok orjınal kutuda uygun bır fıyattan verıyorum almak ıstıyenler buradan bana ulassınlar :) sımdıden herkese gecmıs olsun bide bu ameliyatı olucak arkadaslar fazla beklemeyın bıran once olun ve kurtulun hıcbır sıkıntı yasamıyorunuz ben bıle keske daha onceden olsaymısım dıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.