Şimdi Ara

Jing Wu Online - MMO Fighting - Chinese KwonHo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ijji KwonHo kapanmadan önce tam bir KwonHo manyağıydım baya uzun bir süredir aslında peşindeyim o tarz bir multiplayer dövüş oyununun ve sonunda bulabildim.

Oyunun adı Jing Wu. Sitesi http://www.jingwuonline.com/

Site Çince olduğu için kayıt olayını anlatiym size

Ondan sonra karşınıza download sayfası gelecek orada da

Aktivasyona falan gerek yok oyunu indirin zaten kurmak basit ne yazdığını anlamasan bile next next kabul falan demek yeterli.
    Sonra kurduktan sonra Launcher masaüstüne gelecek zaten çift tıklayıp 1. veya 2. serverı seçip kullanıcı girişi yapıp son olarak da kısa bir updateden sonra oyunu açıyoruz.

Hatta aktivasyon yok diye ben
    Kullanıcı adı: donanimhaber
    Şifre: 12345678
    olan bir hesap da açtım küçük bir kıyak gibi bişey.

Tek sorun oyun Çinli kaynıyor ve adamlarla kapışmak mümkün değil lag yüzünden. Eski KwonHocular toplanıp kendi aralarında oynayabiliyorlar anca. Ben de DH ahalisini çağırıyorum birkaç kişi olarak gayet zevkli maç yapabiliriz.

Oyuna başlayan fakat beraber oynamak için insan bulamayanlara şu linki tavsiye ederim: http://ourkwonho.freeforums.org/portal.php burada Türk'e rastlanmıyor pek ama kesinlikle Çinlilerle oynadığımız gibi lag problemi olmuyor Avrupalılarla falan. Benim sitedeki ChatBox'da nickim jw oynamak istediğiniz zaman girersiniz siteye yazarsınız anyone wants to play? vb. yani ben öyle yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 2 Temmuz 2009; 16:38:08 >

• Yok mu deneyen hiçkimse yaw? Saatlerce yaratık öldürüp, quest alıp, level atlamaktan başka birşeyi olmayan oyunlardan iyidir.
  • Zamanında kwonho çok oynuyodum sonra kapandı galiba bakıcam
  • Bende oynuyodum bi ara çok zor hareketler vardı
  • Harikasın abi yhacok seviyorum bu tür oyunları kwon-ho kapandığında çok üzülmüştüm ama bunu bulduğum iyi oldu hemen indiriyorum birazdan oyundayım.
  • Malesef doğru düzgün bir maç yapamadım acayip lag oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iidir

Malesef doğru düzgün bir maç yapamadım acayip lag oluyor.

Keşke konuyu tamamen okusaydın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler bende arıyordum otekı kapanınca baya uzulmustum
    birde gamepad alınca daha zevklı olur heralde
  • saol kardes ins lag olmaz
  • seppuku seppuku seppuku seppuku seppuku seppuku vu seppuku seppuku seppuku
  • bende kwon-ho oynamıştım ne günlerdi sonra kapadı ijji efendi . Bi organizasyon varmı millet boşu boşuna indirmeyelim..
  • lag sorunu halen var mı?
  • Konuyu upluyorum.Bugün durupdururken kwonho aklıma geldi.Ne günlerdi be ._.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.