Şimdi Ara

Jingling ile Haftada 15-16 € Kazanç [Jingling Türkçe Program] | Kanıtlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
11.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: ZaPT!Y3

Ödemelere PayPal ile gerçekleştirilmekte.

Bu sabah aldığım ödemem:

Daha önceden başka bir hesabıma aldığım ödeme

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi kısa zamanda aldığım güzel miktarda paralar ve ödemeler bu şekilde.

ZaPT!Y3'ye yardımları için teşekkürler.

ZaPT!Y3 arkadaşımızın konusu:http://forum.donanimhaber.com/Haftada_15-16_%E2%82%AC_Kazanc_%7C_Odeme_Kanitli/m_78693048/tm.htm

PROGRAM İNDİRME LİNKİ

• quote:

Orijinalden alıntı: servetoz32

Merhaba, ben bu programı farklı kaynaklardan buldum ancak bu resimde olduğu gibi açıklama alanlı falan ve tr olarak bulamadım. Hatta sizin verdiğiniz indirme linkinden bile indirsem bu şekilde gelmiyor. Yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinediz -- 14 Şubat 2015; 2:22:20 >
  • Kendim tamamen Türkçeleştirdiğim (ipjingling) var kullanmak isteyen olursa linkten indirebilir.

videosu aşağıda
    https://www.youtube.com/embed/yFxno3U0xX4

İndirme Linki

• Arkadaşlar 3-5 saniye girip çıkan, Çin lokasyonlu Jinglingle sitelerinizin, bloglarınızın içine etmeyin. Piketi'yi tavsiye ederim. Kullanıcı lokasyonları farklı. Üstelik ziyaretçinin web sayfanızda ne kadar kalacağınıda siz belirliyorsunuz.
  • Arkadaslar;
    Ayni kodlayicidan Traffic spirit adli yenilenmis bir program var. Tamamiyle Türkçelestirdim. Trafik almak istediginiz lokasyonu dünyanin herhangibir bölgesi yada tümü için seçebilir hatta sadece Türkiye ilede sinirlandirabilirsiniz.Ayrica sitede 3-5 saniye gezme diye bir derdiniz yok sitede yada altsayfalarda gezinme süresini isteginize göre düzenleyebilir,trafik kaynagini google yada diger arama motorlarinin arama kelimeleri gibi gösterebilir,pop-up yada tiklama gibi birçok fonksiyonu kullanabilirsiniz. Bu tip programlarin nerdeyse tümü ayni isi yapmaktadir. Fakat benim tercihim bu yönde. Kullanimi gayet kolay ve fonksiyonlari arti durumda.

INDIRME LINKI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakXL -- 11 Haziran 2015; 16:58:41 >

• BurakXL B kullanıcısına yanıt
    Ben bu programı indirdim fakat gerçekten çok yavaş hit yapıyor. Bunu daha hızlı hâle getirmenin bir yolu yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.